Sziasztok Lányok!
Jaj olyan vacakul fejeződött be a tegnapi nap, hogy csak na.
Azt vettem lefekvéskor észre mintha Dorka nyaka és honloka meleg lenne. Megmértük végbelen keresztül, nettó 38 fok volt.
Persze utálja a lázmérőzést, már álmos is volt, úgy ordított ahogya torkán kifért össze is hányt mindent. Férjemmel 11 órakor mi még nekiálltunk takarítani. Gyerek szerencsére megnyugodott, ölbe vettem abban a szempillantásban el is aludt, lázcsillapitót sem tudtam neki adni. Most még alszik, elég melegnek érzem még mindig. Ha felkel ismét lázmérő és ha kell lázcsillapítás. Ismét lesz üvöltés, és szerintem hányás is. Dorka már csak ilyen kis bestia ezen a téren is.
Jaj, de jó, hogy végre hoz a Jézuska egy fülhőmérőt neki, azzal talán már nem lesz ekkora macera, amúgy is csak 1-2 mp azzal mérni.
Bence is köhögött az éjszaka, de a karácsonyi bulira való gyakorlás miatt ment ma oviba. (Zsu, ezzel válaszoltam is a kérdésedre) Mondtam a férjemnek, hogy úgyis délelőtt próbálnak, ebéd után hozza haza, nem tudom végül haza jönnek-e. Szerintem holnap a karácsonyi buli miatt megy és szerdától marad itthon. Majd fertőzhetik oda-vissza egymást Dorkával.
Ilyenkor áldom a kis eszemet hogy be vannak csomagolva az ajándékok, már hogy jó dologról is irjak.
Az én torkom is rekedtebb mint tegnap volt, lehet ez már új fertőződés, vagy visszaestem én is? Hát nem tudom, de tényleg jó lenne az ünnepeket nem ágyban párnák közt tölteni.
Remélem Nektek jobb híreitek vannak.
Aliz!
Hogy sikerült a disznótor?
Olik!
Gratula!!!! De szépen kerekedik a pocid, tündike szépen növöget.
Gabi!
Ti jól vagytok? Marci nem vitt haza az oviból takonykórt vagy valami más betegséget???
Zita baba!
Mi ez a nagy csend?
Téli álmot alszol mint a macik??????
Bea!
Szuperes állást nem kérdezted meg? Na nem azért irtam, hogy mindenképp fogadd el, csak ez is egy lehetőség, bár valóban nem a szakmádhoz való.
Meg persze nem is biztos hogy szeretnéd csinálni, meg fogalmam sincs ilyen helyen mennyit fizetnének....
Ugye depinek nyoma sincs? Csomó meg tényleg valószínűleg csak a menstruáció miatt lehet, az el fog múlni.
Ná!
Végre irtál!
Nem lesz már gond Ádámkával , meglátod, szedi a vasat és feltöltődik a vasraktára.
Gondolom vashiánynál étvágytalan is volt, nem?
Zsu!
Mikor mégy legközelebb NST-re? Holnap?????Majd számolj be hogy ficánkolt Panni baba!
Pussssssz