Becsi, következő kérdésem az lett volna, hogy puhulnia kell e.
Szóval én péntekre tervezem, és magunkat ismerve dupla adag, ha azt akarom, hogy vendégek is ehessenek...
A héten pl. majd mindennap sütöttem valamit. A Pilla féle sajtos minden másnap, palacsinta, aranygaluska, muffin, stb...
Szüneteltetem is a héten a sütögetést, mert karácsonyra elfogy az ihlet...
Nagyon szépek a koszorúitok. A Praktikának volt tavaly egy Mézeskalács melléklete, abban vannak ilyenek. VAgy megvan nektek a nagy mézeskalács könyv?
Pimpoka, figyi! Egyszer te említetted, hogy a Régio játékból szoktál vásárolni. Rendelni szoktál vagy személyesen? Merthogy mi eddig szaladgáltunk Szonjának takarító szettért, de sehol sem kaptunk olyat amilyet szeretnénk. ( Gurulós álvánnyal, söprű, lapát, felmosó vödör, rongy) Egy hónapja kb. volt aTescoban, de naná, hogy nem vettük meg.
Azóta bejártunk errefelé minden lehetséges helyet amit ismerünk, de sehol sincs. Holnap, vagy holnapután viszont elmennénk Pestre a Régióhoz, mert ott van. A kérdés, hogy ha beállítasz, hogy jöttem sopingolni, azt lehet? Vagy előre meg kell rendelni? Tudsz ebben segíteni?
Tüccs, hogyan alszik el Dóri? Evés közben? Mert Szonja is izzadt szokott lenni mikor elalszik, de szerintem azért mert cicizik, és kimelegszik. Ez csak az én tippem, pont azért, mert csak elalváskor izzad meg, aztán lehül.
Mi már egy hete göthősek vagyunk mindannyian. Már kezd idegesíteni. Rekedt vagyok, mint mikor dolgoztam, és sokat dumáltam.
Párom is náthás, és fáj a füle. Szonja köhögött, de csak három napig, szerencsére, most az orra szivárog, de szívni nem lehet, mert annyi nincs, csak törölni kell. Viszont próbálkozik a fújással, olyan aranyos.
Anyós is lázas, köhögős, náthás. Tiszta dögrovás.
Szerintem azért is fáj a fejem minden este.
Nircee, az unokahugom is Szofi.
Azért lett ez a neve, mert ott született. Akkor még nem volt gyakori név Magyarországon.