Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma reggelre a kisboszorkányból angyalka lett... Én már meg se próbálom érteni Bogi viselkedését, elkönyveltem a "rémes kétéves" fejezetbe, aztán próbálok még nagyobb türelemmel lenni iránta, csak tudnám, honnan veszek még több türelmet: mert azt azért tudni kell az esetünkben, hogy a drágalátos Boglárka főhercegnőnek MINDEN MINDIG MEG VOLT ENGEDVE - Apuci által - én meg kínlódhatok a szabályok és határok betartatásával... Biztosan nehéz a kiscsajnak is, hogy mostmár korlátozni akarják a tevékenységét, valószínűleg nem érti, mi ez az egész...

KÖSZI A SZAVAITOKAT, KICSIT MEGNYUGODTAM MOSTANRA. Persze éjszaka alig aludtam, iszonyú migrénem van, fáradt vagyok és "elhasznált", és még mindig óvatosan beszélek Bogival, de abszolút nem látható rajta, hogy tegnap bármi is történt volna... Délután elmegyünk kirándulni, Esztergom környékére. Kell a levegő! :wink: :D

Üdv!
andibab

Sziasztok!

Becsi,
a kövirózsa nem kavar be semmibe, azt nyugodtan használhatod bármikor!!!!
Az antibiotikumok úgy működnek, hogy ált. 3 nap múlva már elmúlik az összes tünet, de az igazi hatásukat 5/7 nap múlva fejtik ki (attól függ, milyen antibiotikum). Emiatt nagyon fontos, hogy végigszedjék, mert a bacik csak így pusztulnak el, egyébként meg rezisztenssé válnak, és legközelebb ugyanez a gyógyszer már nem lesz hatásos ellenük. Ezért vagyok nagyon mérges azokra, akik össze-vissza kapdossák be az antibiotikumokat, mintha Aspirin lennének. Ezek a gyógyszerek NEM játékok!!! (Itt most nem is Rád/Rátok gondoltam, hanem úgy általában az emberekre!)

Tiop,
nem voltál félreérthető! Örülök,hogy jól sikerült a buli, majd kérünk képeket!

Piroska,
sajna ebben nem tudok segíteni, én sosem hagytam cicin elaludni Marcit.

Lányok,
képzeljétek, mi történt: épp hazajöttünk az edzésről, ilyenkor anyós is el szokott jönni 1 órára. Szóval leülünk enni, és egyszer csak nekem szögezi a kérdést: mikor születik meg a kislányunk???? Azt hittem, elfordulok a székről!!! Tudja, hogy próbálkozunk, de azt nem, hogy épp milyen fázisban vagyok!!! Azt mondta, éjjel azt álmodta, hogy a férjem vett egy világos színű szűk kabátot, hogy a kislánya érkezését új ruhával fogadja!!!! És tegnap este a férjem vett egy melegítőt, aminek a felsője világos színű és szűk! Na, mindegy. Igaz, mikor bejelentettük neki, hogy terhes vagyok (Marcival), akkor is azt mondta, tudja, mert megálmodta már hetekkel korábban, csak nem mert szólni. És azt is pontosan tudta már az elejétől, hogy fiú lesz.
Jaj, bárcsak igaza lenne!

Kép
Kép
nircee

Nircee, anyósod egy igazi boszorkány ezekkel a jóslatokkal.. :wink: 8) :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

nircee

a fülcsepp volt antibiotikum, azért nem mertem, de akkor legközelebb /remélem nem lesz olyan/ kipróbálom
becsi
Iklad

Helló,

Na én tegnap kb úgy voltam, mint Andi. Elmentünk csavirgázni délután és rendesen nehezemre esett a szememet nyitva tartani, az agyam a halántékomon akart távozni. Aztán mikor hazajöttünk csak akkor vettem be Algót, le is feküdtem Szonjával, és ma reggelre elmúlt...

Nircee, a múltkor elfelejtettem, hogy néztem Marcit a szülinapi képeken, és nekem valahogy mindig a "komoly hapsi" kifejezés jut az eszeme róla... :lol: :lol: A mellényes szerkó ezt csak fokozza... :lol: :lol:
Anyósod szerintem is boszorkány...:wink:

Piroska, nálunk Szonja mindig cicin aludt el, és most is úgy alszik el, ritka ha nem. De neki nem volt cumi, meg semmi, valahol ki kellett elégítenie a komfortszopi igényét. ( nektek van cumi ha jól emlékszem) Én alva a vállamra tettem, és megvártam még egyet-kettőt büfizik, aztán hagytam aludni. Neked nem kell feltétlenül így, csak leírtam hogy csináltuk mi, hátha találsz benne olyan infót ammit hasznosíthatsz.
Infacolt pedig mi kifejezetten a büfizés miatt adtuk. Kb 4 hónapos koráig...

Becsi, nálatok most ki a füles? Bence? :roll:
A mézespuszit milyen hamar sütöd meg? Úgy értem karácsony előtt. És mennyi lesz belőle?

Tiop, tavaly távozott a hörink is ugyanúgy, mint a tiétek. Végignéztük azt is ahogy szép lassan abbmarad a légzése... :cry: Én még injekciós tűvel próbáltam neki vizet is adni, de már mindegy volt. :cry:

Gondolkozom, hogy ennyi eutanáziás tapasztalattal elmehetnék valami szamaritániusnak... :roll: na jó ez hülye vicc volt... :(

thenus

Hát Henus, ezen jót kacagtam, persze nem vicces, tudom én, csak ennyi kinyúlt állat a környezetedben és mindegyiknél te asszisztálsz...

Lelle olyan nyakaterkert pózban bír aludni mostanság, lehet azért nyösszent néha éjszaka, mert elzsibbad a keze vagy valailye.
Ahogy ebéd után vittem a szobába, hogy lefektetem aludni, kivettem a járókából és olyan édes volt, mert valahogy egy nagy cuppanósat nyomott a nyakamra, de amikor észlelte, hogy itt mi fog következni megpróbálta a cicimet megcsípni...a kis garázda.
Délelőtt meg az volt, ha beraktam a zsákjába és kezébe adtam a vizet, hogy csucsukáljon, persze dumált, nevetett, sikítozott, bementem és modntam, hogy szeretném, ha aludna, szépen feküdjön le, igyon vizecskét. Persze megint csak beszélt tovább és akkor megint bementem hozzás és mondtam neki, hogy tegye le fejét és csukja be a szemét, hát alig hittem amit látok, mert lette a fejét és becsukta a szemét, aludt.

Persze még nem jutottunk el fát venni. Anyukám jön Lellére vigyázni, most hívtam, hogy hol van már, mondta, hogy már mindjárt indul (50 km)... na, ez is már esete lesz mire elintéződik.

Nircee, lehet akkor a követekző teszt már + lesz??? Anyósod nem álmodná meg a lottószámokat esetleg??? :D

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Henus:
nekünk felébred a büfizéstől :(. Vagy elalszik, de akkor nem büfizik. Akkor kipróbáljuk ezt az espumisant, gondolom ennek is ugyanez a hatása, hátha ...
És 4 hónapos korában már lehet, hogy nem kell büfiztetni? Átlagban mikor szokták abbahagyni a büfiztetést? Van, aki fél éves korában is még büfiztet?
Van cumi, de mostanában nem kell neki, az öklét kapja be, a cumit valamiért nem mindig szereti, de azt meg én nem szeretném, hogy az ujja elvékonyodjon vagy a foga tönkremenjen az ujjszopitól, mert hallottam olyat, ahol ez történt. Nem tudom...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus

Aha bence

:cry:

Átizébizéltem a képet....bocsi mert telefonnal csináltam és csak a tepsibe septibe...
talán 2 ilyen tepsi jött ki, de a 3 se kizárt...

mi kapásból 2 adaggal kezdünk és jöv vasárnap, mert imádjuk és képesek lennénk felfalni karácsonyig

Kép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Henus, sajnállak titeket azért, ami a cicátokkal történt!

Piroska, nem emlékszem pontosan, hogy meddig büfiztettük Sárát, de elég sokáig. Amíg csak szopott, addig mindenképen, aztán a hozzátáplálásnál már nem bukott, de büfizni még büfizett. Minden szopinál nyelnek levegőt, és ennek valamikor távoznia kell. Én csináltam azt, hogy szopi után büfiztetés, utána visszatettem cicire, ha igénelte, és "cumikázott" rajta, vagy elaludt rajta. Neki sincs cumija, szitu ua., mint Henuséknál. Ma is csak cicin alszik el. Már megoldja ő saját magának a büfiket, fekszünk az ágyon, szopik, egyszer csak felül, büfizik egy nagyot, majd visszafekszik mellém :lol: Persze olyan is volt régen, hogy bealudt, hiába büfiztettem alva 20-25 percig is, nem büfizett, letettem, és egy idő után sírva kelt, persze fájt a pocija, majd egy embereset büfizett.

Szánkózott a leányzó délelőtt, Papa elvitte szánkózni. Annyi jó képet csináltam mostanában, majd megosztom veletek, ha lesz egy kis időm kicsinyítgetni.

Most megyek, sok dolgom van.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Én még most is szoktam büfiztetni, főleg mielőtt este letenném aludni. De napközben is, mondjuk néha csinál olyat Lelle, hogy addig erőlködik, amíg fent vagy lent valami kis levegő távozik. Nagyon nagyokat tud ezen kacagni.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Köszi, Lányok, akkor most már értem. Az lesz, hogy megszoptatom, büfi aztán alhat még cicin :)
Tehát büfiztetés még jó sokáig lesz :(, hát ez van ...
Az a lényeg, hogy egészséges legyen :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Danka:
nem tudok privit írni. Írj a mail-címemre levelet és onnan válaszolok.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Ezzel telt a hétvége........

Bence:

Kép

Mi

Kép

Pimpo

te hogy állsz a házzal? :wink:
becsi
Iklad

Juj, Becsi, nagyon jók lettek! Ez az igazi bababarát Adventi koszorú!!!
Hát, én végül sima mézesből csinálom majd, mert ahhoz már pihentetem a tésztát. Nálunk a karácsonyfa most csak szalmadísszel és mézeskaláccsal lesz díszítve, de díszmézeshez kicsit másféle tésztát csináltam, hogy keményebb legyen, és abból csinálom majd a házikót. Ti tettetek bele mécsest? A glazúrt azt tojásfehérje+porcukor simán vagy felverve csinálod?

Apropó karácsonyfa. Vettünk egy két méteres nordmann fenyőt ami annyira gyönyörű és olyan szép dagi és olyan formás, az ára nem volt túl kedvező: 13.000 Ft-ot fizettünk érte én próbáltam alkudozni, de férjem mondta, hogy "jóvanmámennyünkmá"... A kocsiba alig tudtuk belepréselni, pedig egy omegánk, a harmadikra meg kész élvezet volt felcipelni.

Annyira sikeres volt a búvártúrós, hogy már vagy csak öt szelet van belőle, igaz én nem is ebédeltem, mert már előtte még a jó forró sütiből besütiztem, igaz most annyira nem tudok ránézni, de nem hiszem, hogy ez sokáig tart...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hű, Becsi, ezek GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pimpó,
Lelle nagyon ügyes volt ezzel az elalvással! :wink: Majd hétvégén tesztelek megint, ha addig nem jön meg. Elvileg 21-én esedékes. Az az utolsó reményem, hogy azért lett negatív a teszt, mert túl korán csináltam, a 11. napon, a teszt elvileg a 10-12 napos terhességet már kimutatja. Szóval még van esély, de egyáltalán nem akarom beleélni magam. Úgy 5-10%-ot adok.

Az a röhej, hogy nekem csak lánynevem van, úgyhogy ha most még össze sem jött, remélem, legalább abban igaza lesz anyósnak, hogy lány lesz. Akkor Szófia Alexandra lenne a neve. :oops: (nem élem bele magam, áááááá.... :oops: :oops: :oops: )
Fiúnévnek talán az Alexander Maximilián jöhetne számításba, egyedül még ez a párosítás tetszik. (Alexandra/Alexa/Alex/Alexander kell, hogy legyen valamelyik név, mert mindkettőnk családjában voltak Sándorok, és szeretnénk, ha, legalább így élne tovább ez a név. Alex nem tetszik, olyan kutyás, az Alexander mellé meg milyen második nevet választ az ember????) Na, mindegy, nem fárasztalak benneteket ezzel.

Anyós sajna a lottószámokat nem álmodta még meg, pedig már én is mondtam neki!!! :lol:

Kép
Kép
nircee

pimpo

a mázhoz 1 tojásfehérje felvert habjához,20-24 dkg porcukrot /azt hiszem ezt nem másoltam be/...ezzel tudod ragasztani

mécsest tettünk bele kipróbáltuk, de nem mertük használni, féltünk lángra kap

henus

gondolkoztam a dolgon, szerintem legkésőbb szombaton érdems megcsinálni, hogy puhuljon, ez aránylag könnyen megy, mert a töltelékből tudja szívni a nedvességet

mi szombaton csináljuk, vasárnap beiglit

jó éjt
becsi
Iklad

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet!
A tanácsotokat akarom kérni! Ha minden igaz Kistarcsára szeretnék járni orvoshoz, mert Vácról nagyon rosszat hallottam. Tudnátok nekem írni a kórházról? Mi a szokás, mit kell vinni, kórterem, szülészet, szülőszoba? A legfotosabb tudnátok nekem orvost ajálani?
Előre is köszönöm válaszotokat!
Emese

Kép
Kép
mese80

Nircee, szép nevek, de a két fiúnév nagyon erős egymás mellett. Mindkettő önálló névként is megállná a helyét, valamint mindkettőben van x, persze semmit nem zár ki ez + midnkettő nagyon hosszú, gondolj csak bele, meddig kellene írnia ezeket a nehéz neveket. Persze, közöm egy szál sem, csak úgy írtam.

Az egyik német ismerősömnek a kisfiát úgy hívják, hogy Maximilian Kilian, amikor volt vagy 5-6 éves felvette a telefont és modnta, hogy Maxi Kilian Milian vagyok, aranyos volt, a saját nevébe belegabajodott.

Mese, az orvosról írjál konkrétan, hogy mik kb. az elvárásaid, akkor könnyebben megy a segítség adás. Van dunakeszi kismamánk.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

*gabalyodik

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpó,
ez nekem már csak elkeseredésemben ugrott be. 99%, hogy nem adnánk ezt a 2 nevet egyszerre, de az Alexanderhez nem tudok semmi 2. nevet. Na, mindegy, ez még nem is kérdés, csak úgy leírtam. :lol:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Jópár napja nem voltam még a visszaolvasással is küzdök. :roll:

Nagyon ügyik vagytok a mézeskalács házikó sütéssel, meg a szebbnél szebb koszorúkkal. Valahogy nekem nincs türelmem ezekhez, kivéve a bejglit (hogy kell ezt leírni?) azt én is vasárnapra időzítem.

Piroska!
Ha ez vígasztal, Dóri sosem volt büfizős fajta. Bár neki ebből nem is volt baja. :lol: Szóval ilyen baba is létezik, csak azért írom, nehogy órákig várjátok azt a büfit..
Megy a drukk a keddi vizsgához!

Nircee!
Anyósod nem semmi!!! Jót vigyorogtam rajta! :lol:
Apropó, képzeljétek volt 2db hármasom a 6-os lottón. Ha 1 szelvényre írtam volna a nyerő számokat, ma már milliomosok lennénk... Szép karácsony lett volna!! 8) Persze így is szép lesz a 2200ft nyereményemmel. :D

Andi!
Biztos vagyok benne, hogy nem vagy rossz anya. Ilyen eszedbe se jusson. Mindketten tanultatok az esetből így valószínűleg nem fog megismétlődni. :wink:

Azt szerettem volna kérdezni, hogy szerintetek normális-e, hogy Dóri lefekvés után ha elalszik, rögtön leizzad. Rendesen vizes a feje. Egy hosszú újjú kezes-lábas rugiban és egy rövidujjú pólóban alszik + takaró. A pólót azért adom rá, mert állandóan kitakarózik. Ez az izzadás nem állandó, csak egyszer történik, amikor elalszik. Reggel és éjjel sem izzadt a feje. Lehet , hogy melege van? Vagy ilyen izzadós típus? Vagy mi lehet ez?

Jó éjszakát mindenkinek!!

KépKép
tüccs

Mese!

A kórház jó választás, a szülőszobák igen modernek, mindennel felszereltek (bordásfal, szülőszék, labda, kád), szépek, hangulatosak. A szülésznők mindegyike kiváló. A dokikról írj, milyet szeretnél, árban, korban, magánrendelésre szeretnél-e járni stb.

KépKép
tüccs

Becsi, következő kérdésem az lett volna, hogy puhulnia kell e. :D Szóval én péntekre tervezem, és magunkat ismerve dupla adag, ha azt akarom, hogy vendégek is ehessenek... :wink: :?
A héten pl. majd mindennap sütöttem valamit. A Pilla féle sajtos minden másnap, palacsinta, aranygaluska, muffin, stb... :roll: Szüneteltetem is a héten a sütögetést, mert karácsonyra elfogy az ihlet...
Nagyon szépek a koszorúitok. A Praktikának volt tavaly egy Mézeskalács melléklete, abban vannak ilyenek. VAgy megvan nektek a nagy mézeskalács könyv? :wink:

Pimpoka, figyi! Egyszer te említetted, hogy a Régio játékból szoktál vásárolni. Rendelni szoktál vagy személyesen? Merthogy mi eddig szaladgáltunk Szonjának takarító szettért, de sehol sem kaptunk olyat amilyet szeretnénk. ( Gurulós álvánnyal, söprű, lapát, felmosó vödör, rongy) Egy hónapja kb. volt aTescoban, de naná, hogy nem vettük meg. :evil: Azóta bejártunk errefelé minden lehetséges helyet amit ismerünk, de sehol sincs. Holnap, vagy holnapután viszont elmennénk Pestre a Régióhoz, mert ott van. A kérdés, hogy ha beállítasz, hogy jöttem sopingolni, azt lehet? Vagy előre meg kell rendelni? Tudsz ebben segíteni?

Tüccs, hogyan alszik el Dóri? Evés közben? Mert Szonja is izzadt szokott lenni mikor elalszik, de szerintem azért mert cicizik, és kimelegszik. Ez csak az én tippem, pont azért, mert csak elalváskor izzad meg, aztán lehül. :roll:

Mi már egy hete göthősek vagyunk mindannyian. Már kezd idegesíteni. Rekedt vagyok, mint mikor dolgoztam, és sokat dumáltam. :x Párom is náthás, és fáj a füle. Szonja köhögött, de csak három napig, szerencsére, most az orra szivárog, de szívni nem lehet, mert annyi nincs, csak törölni kell. Viszont próbálkozik a fújással, olyan aranyos. :) Anyós is lázas, köhögős, náthás. Tiszta dögrovás. :x Szerintem azért is fáj a fejem minden este. :x

Nircee, az unokahugom is Szofi. :wink: Azért lett ez a neve, mert ott született. Akkor még nem volt gyakori név Magyarországon.

thenus

Henus, mehettek nyugodtan, régen volt vevőkártya, most már nincs, csak felvesznek névvel, címmel az adatbázisba, ha először vásárolsz ott, nem kell előre sem rendelni semmit, csak ha nem akarsz sorban állni, akkor ha rendeltél és személyesen mész érte, akkor kiadják. Tegnap is voltunk ott, jó sok mindent vettünk...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Köszi, Pimpoka :D

thenus

Lányok,
jól megszívtuk az Espumisan-al. Adtam neki ma este egyik szopi előtt, utána a férjecském háromnegyed órán keresztül büfiztette és egy darab büfi sem jött ki, de kb. egy fél órára rá olyan balhé lett, hogy három órán keresztül az ölemben a Didrivel az ágyban szenvedtem, mondanom sem kell, hogy nem tudtam tanulni, most fogok hozzá, még hátravan egy csomó :(. Na, így jártunk :(

Tüccs:
holnap lesz a vizsga, egy órakor. Ahogy kinézett a mai nap, hogy mindenki megtalált, mindenki felhívott, a férjecskémhez is ketten jöttek, nem ért rá nekem segíteni, háááát... Örülök, ha kettes lesz :(

Nagyon szép a süti, Becsi! :)

Nem bírtam elolvasni mindent, mennem kell!

Holnap egy órakor gondoljatok rám, megkérlek szépen!!!!

Jó éjt!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Tegnap estére végre lett internetünk, úgyhogy mindent végigolvastam. Volt itt akármi is csajok, de örömmel vettem tudomásul, hogy megoldódott a helyzet.

Most bejelentkezek, bővebben majd később, mert elég sok minden történt velünk, ezalatt az 1 hét alatt.
Elöljáróban csakannyit, hogy jól vagyunk és nagyon jól érezzük magunkat. :wink:

Mindenkinek szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.01 11:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Piroska egy jó nagy kalappal a vizsgára :wink: :wink: :wink: és ne izgulj annyit tanultál, hogy tuti nem lesz baj :wink: :wink: remélem nem fogsz csuklani ha gondolunk rád :D :D

Becsi szépek lettek nagyon a koszorúk, az alap kivételével ehető az egész :?:

Tudnátok nekem jó hókifli receptet küldeni :?:

Mese a kórház jó választás, a dolgozók is mind értik a dolgukat, a szülészet gyönyörű, mindennel amit el tudsz képzelni, a dokiról tényleg írj többet milyet is szeretnél, könnyebb dolgunk lenne :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Pilla örülök, hogy itt vagytok megint és annál nincs is jobb, minthogy az enber "anyósmentesen" él a családjával :D :D :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

enber=ember :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Piroska, az espumisantól és társaitól ne reméld egy alkalom után, hogy a gyerek majd akkorákat böfög, mintha egy korsó sört húzott volna le, minimum 3-4 nap kell hozzá, hogy hasson és elkezdődjön a hatása, ha sírt is Dirdi, szerintem nem attól.

Czakoca, sokféle hókifli recept van, van sima, élesztős, ecetes, milyet szeretnél?

Pilla, jó, hogy újra vagy!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Hókifli:

400 g liszt, 250 g margarin v. vaj, 1 kis pohár tejföl, egy csipet só...jól összegyúrni, egy éjszakát a hűtőben tartani. Reggel vékonyra kinyújtani, négyzetekre vágni és megtölteni szilvalekvárral... 180 fokos sütőben megsütni, porcukorba forgatni...
A tészta összeállítása 10 perc méréssel együtt, a kifligyártás kb 60 perc.
Vendég

Sziasztok!
Az előbb megirtam jó hosszú hozzászólásomat és eltünt az egész!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nircee!

Remélem anyósod most sem téved!!!!! :D :wink:

Becsi!

Szépek lettek nagyon a kis művek!!!!Ügyesek vagytok! :wink: :D

Pilla!
Örülök,hogy újra látlak! :D :!:

Katica!
Képeket várjuk! :wink:

Henus!
Zsani ugyan úgy alszik el ahogy Szonja!!!Cicin legtöbször! :wink: :D

Tücss!
Zsani is leizzad amikor elalszik(nem mindég,és ő szopizik még)!Nem tudom,hogy ti szopiztok?annyira elfárad,gondolom,hogy tiszta víz lessz a feje neki! :? :roll:

Mese!
Üdv közöttünk!a korház szülészete gyönyörű,a "személyzet"kiváló!a dokiról írj valamit,hogy mégis tudjunk viszonyítani! :wink: :D

Tegnap voltunk fát nézni,de képzeljétek olyan korcs fák voltak,hogy nem vettünk!Hiába hirdetik,hogy 5000Ft a Normand fenyőnek DB-ja ,amikor csúnya!azért már ha veszek akkor szépet szoktunk venni!Bele sem tették abba a hálóba,hanem csak valami ócska fóliát húztak rá,ami leesett volna félúton! Aztán hazafelé megnéztük itt Mogyin,na itt egyből megtetszett 2 db !a végén kiderűlt,hogy amit eleve kinéztünk az 12 éve nevelkedik egy kertészetben és 14000 ft!Na azért ennyit sem adunk egy fájért!Így apa átmegy ma Fótra és ott megnézi(tavaly is ott vettök)10.000Ft-ot még hajlandók vagyunk adni érte,ha nagyon muszály de az főlé nem nagyon szeretnénk menni! :oops:

mindjárt teszek képeket a buliról! :wink:
Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska,
megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pilla,
üdv újra!!! Hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd mesélj!!!

Mese,
üdv köztünk! A 199. oldalon van egy bővebb leírásom a kórházról, azt olvasd el, ha érdekel! Bocs, hogy nem másolom be, demost rohanok. Nem fogsz csalódni!

Kép
Kép
nircee

Ja, Tüccs,
Marci is leizzad, pedig Ő tápizik. Szerintem a szopás (mindegy, hogy cici vagy cumi) fárasztó művelet, és abban izzadnak le. De az is lehet, hogy mikor ráadod a ruhákat, akkor az egy kicsit meleg a szobájában, és kell egy kis idő, hogy a hőháztartása kiegyenlítsen. Velünk is van olyan,hogy mikor felöltözünk, majd' megizzadunk, majd ha leülünk vagy lefekszünk valahova, akkor lehűlünk.

Na, lépek, majd jövök!

Kép
Kép
nircee

Mese,
okt.12 20:18-as hozzászólás! (csak mert volt egy pár!) :wink:

Kép
Kép
nircee

Pillaaaa!!! Üdv!!!! :lol: :lol:

Én úgy tapasztaltam, hogy az Espumisan, és az Infacol nem kifejezetten ugyanaz. Az Espumisan inkább a belekben fejti ki hatását, és segít a pukiknak távozni, az Infacol, pedig már a gyomorban elkezdi habosító tevékenységét, és a büfik is könnyebben távoznak. Nem biztos, hogy így van, de nekünk ez volt a tapasztalat.

Na, ma megyünk a Kolomposra, úgyhogy sietek hajat mosni, készülni. Szonja naná, hogy még most is alszik, hiszen mennünk kell 10-re. :roll: Ilyenkor mindig ezt csinálja... :x

thenus

Kép
Kép
ekkora a hó nállunk! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

jó reggelt

sziaaa pilla! :D

képeket kérünk!!!!

henus

igen a praktikának van egy könyve is, 24 "mű" van benne

timi

elvileg még az alap is ehető, minden mézesből van, de nagyon rossz tészta, mert cukor nincs benne, méz pedig csak annyi, hogy az illat meg legyen...egyébként tök keserű a tészta

mese üdv!

piroska drukk

ja, Szonja a múlt héten átállította magát a napi egy alvásra, ebéd után alszik...így még annyi időm sincs másra

szép napot!
becsi
Iklad

Lányok, majd próbálok visszaolvasni és reagálni, de lenne egy kérdésem:

Megkaptuk a NeisVac első oltását, de a nagy sírás-rohanás közepette meg se kérdeztem, hogy a köv. oltást mikor kell kapnia Márknak. Meg tudná vki mondani?
Köszi

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Hellosztok!

Látom, nem csak Dóri izzadós, szóval megnyugodtam!! Közben rájöttem, hogy nálunk a sorrend a vacsi (táp) -fürdés-alvás és valószínűleg a fürdés miatt is lehet melege. :lol: Szóval csak gondolkodnom kellett volna, de köszi ,hogy segítettetek. :lol:

Pilla!
Dejó, hogy újra itt vagy!!!! Kérünk képeket a házról!

Giga!
Merre vagytok?????

Piroska!
Szerintem nem biztos, hogy az espumisan miatt sírt Didri. Érdemes lenne még pár napot tesztelni!!!! Tudom ez most nem könnyű, vizsgák előtt. :roll:

Tiop!
Klassz volt Roli tortája!!! Gondolom volt nagy buli, voltak lányok is??

KépKép
tüccs

Tiop, BOLDOG SZÜLINAPOT Rolinak! Nagyon jó képű pasi lesz, az már biztos!!!
Sajnos a Nordmann fák ilyen drágák, én már ma kipróbáltam, hogy az új szalmacsúcsdíszünk jó lesz-e rá. Annyira várom már!!! Persze a faárusok ilyenkor annyit gombolnak le az emberről amennyit nem szégyelnek.

Henus, jó Kolomposozást, Lelle riszálná magát ezerrel :).

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Nagyon ég a fejem, de nem találom, hol írtátok a mézeskalács receptet. Házikót szeretnék csinálni, és olyan recept kell, ami TUTI!!!! Nekem van 2, az egyiket sütni kell, és 6-7 órát hagyni állni a tésztát, meg tojás kell bele, a másikat nem kell sütni, 24 órát kell hagyni, és semmi tojás nincs benne. Szóval nem merem elkezdeni, ezért szeretnék olyat, amit már kipróbáltak.
Ezer hála, ha leírjátok!!!!! Vagy csak mondjátok meg, hol találom! És bocsi. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Csak rohanva írok, iszonyú sok dolgom van ma (is).
Szombaton megvolt a temetés, Lolo addig anyukáméknál volt, elmentek triciklizni. Aztán este Apa elvitte a betlehemi vásártérre: volt igazi állatokkal betlehem. Utána meg táncház volt a művházban, állítólag nagyon élvezte Lolo, körbesétálta a nagytermet - most már nagyon sokat megy! 10-15 métert simán megtesz!!!
A táncházban találkoztak ismerőseinkkel, akik felajánlották, hogy adnak egy bébiszánkót, használjuk csak, amíg szükséges. Tegnap fel is avattuk: elmentünk közösen szánkózni.
Szóval jó mozgalmas hétvégénk volt...

Ma este én vacsorára megyek, Lolot meg elviszi az apja koncertre, a zeneházas Mónika szólt, hogy ma este lesz az Erzsébetligeti színházban a XVI. kerületi zeneiskolásoknak koncertje, lesz Jazz mánia is (nagyon jó!). Lolo imádja az ilyesmit, ahol nyüzsgés van, sok ember van, zene van... :) Legalább ők is buliznak, amíg én vacsorázom!
Vendég

Sziasztok!

Pimpo minél egyszerűbb recept kellene, mert nem vagyok egy konyhatündér :oops: szerintem amit Pilla írt az jó is lesz nekem, köszi nektek

Szantre mi rá két hónapra kaptuk a második oltást, szerintem ti is így fogjátok kapni, de azért kérdezzd meg :wink:

Tiop szupi volt a torta, látszik, hogy nagyon tetszett mindegyiknek :wink: tényleg csak fiúk voltak :?:

Fa mi már megvettük :lol: nem nagy, kb 150 cm, de amúgy is a komódra lesz téve a kis gézengúzok miatt :wink: és szerintem nem is volt drága (4500 ft) ahoz képest amilyen árakat írtok, ja és Normant vettünk

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Szantre,
a második oltást rá 2-3 hónapra kell kapni,de az tuti,hogy megg kell várni azt,hogy betöltött 2 hónap eltejen az oltások között.
Viszont ha a másodikat akkor adatod be,amikor már Márk elmúlt 1 éves,akkor nem is kell többet kapnia.
Viszont,ha 1 éves kora előtt,akkor még 1 éves kora után is kell hogy kapjon egyet.
Mi ezzel szívtuk meg,nyáron kapta a másodikat,szeptemberben volt 1 éves,most megkapta a 15 hós kötelező oltást és januárban kapjuk a 3. Neis oltást... :roll: :twisted:

Csak tátom a szám,hogy milyen szép díszeket csináltaok,nagyon szépek a dekorációk.
Úgy látszik itt mindenki nagyon kreatív és ügyes kezű,ellenben velem.

Én csak ablakmatricákat csinálgatok,már amikor időm engdi.

Most mennem kell,elkészítem a postára a második adag cuccot ( ma már egyszer megjártam) amig Levi alszik,utána útnak indulunk! :wink:
Szép napot mindenkinek!

Kati és Levente

Kép
mano83

Sziasztok!

Most nem tudom elolvasni, láttam, hogy sok választ kaptam, de most nem is tudnám értelmezni, mert az agyam már csak a közgazdaságtani nyelvezetre korlátozódik, azonkívül ötkor feküdtem, kilenckor keltem, közben szopi, na, mindegy. Ez most nem panasz! :) Csak állapot.
Na, lányok:
SZURKOLJATOK NEKEM EGY ÓRAKOR!!!!!! plíííííz! :):):)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok, köszi az oltásos infóka!!
Most nekem is tanulnom kell, én holnap vizsgázom, remélem azért még tudok ma írni nektek!

Tiop, Rolinak nagyon boldog szülinapot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Először is Boldog Szülinapot Rolinak!

Kép

Szóval, vasárnap végre ideköltöztünk. 2 napig csak kipakoltuk a holmikat és még most is van mit elhozni a régi lakásból. Laura 3 napig egyszerűen nem aludt nap közben egy percet sem, annyira pörgött, de éjszaka lazán nyomott 12 órát. Aztán csütörtök délutánra belázasodott (38,1) és én már akkor sejtettem, hogy ez 3 napos láz lesz, mivel se orrfolyás, se köhögés, se semmi. Persze gondoltam a fogakra is, mert az is jön Neki újra valahol. Pénteken elvittem a dokihoz, aki azt mondta valami vírus... Hát, nem! Kéremszépen, ez 3 napos láz volt, ugyanis tegnapra elmúlt a láz és kijöttek a pöttyök. :shock:
1 hétig minden reggel 7 órára itt voltak a munkások, mert csinálták a járdát és a kerítést. Persze az ablakokon még nem volt függöny, így felébredtem és kedvesen kiintegettem a melósoknak. Pont, mint egy nagy Olasz család... :lol:
Laura annyit fejlődött ez alatt az egy hét alatt, hogy az hihetetlen. A sütifalóba egyedül bedobálja a kört és a kockát, a többi formát, csak akkor, ha megmutatjuk Neki hova dobja. Most már megmutat dolgokat, ha megkérdezzük hol van, és egyedül megkeresi a cumiját, illetve a családtagokat és a macskát.
Mindenre azt mondja, hogy EZ, vagy AZ, ha kérdezni akar akkor így: EZ? AZ? Édes pofa! :) A kerekecske-gombocskát mutogatja és mondja mellé, hogy kecsecsecseee... :roll: :lol: Imádja a fürdőkádat, szinte ki sem lehet szedni belőle.

Lányok! Én ezt a NeisVac oltást nem értrem. Laja 1 éves kora után kapta meg és a doki egyáltalán nem mondta, hogy kell még egyet kapnia. :cry: :shock: Most akkor mi van?

Képeket próbálok majd csinálni, de a gép még mindig kakukk...
Vendég

ROLINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
becsi
Iklad

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?