Sziasztok!!
Velünk is minden rendben van, csak a hétvégét anyóséknál töltöttük, ezért nem voltam gépközelben, ők 240 km-re laknak tőlünk, és ilyenkor 2 napra szoktunk menni.
Kriszti!! Nagyon szépen köszönöm
Becsomagoltad már az ajándékokat? Már nekünk is csak a csomagolás van hátra!
Kcaludia! Egyáltalán nem baj, hogy felvetetted a nagyobb gyermek örökbefogadását! Mi is csecsemőt szeretnénk.
Az egyik ok, hogy "miattam" nem lehet vérszerinti babánk, tehát nekem van ketőnk közül olyan nőgyógyászati problémám, ami miatt nem lehet. Ezért először is én tiszteletben tartom a párom kívánságát a csecsemő iránt.
A másik pedig, hogy én magam is nagyon szeretném egy kisgyermek minden percét anyaként átélni. Azt hiszem, hogy ezt másképp nem tudnám megfogalmazni.
Nehéz egyébként "kölcsönadni"
Emmát? Úgy értem, hogy egy anya lelkének nehéz e?
Olyan jó, hogy szeret náluk lenni !!
Naninga! Gratulálok a vizsgáidhoz, a soron következőkhöz pedig sok sikert kívánok!
Azért pihenjél is!!
Pici Zalán hogy van?
Ágika! Minden rendben!
Ti mikor döntöttétek el, hogy Enikő lesz a kislányotok? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
Nekünk is egyre biztosabb a név! Patrik!
Hétvégén sokat beszélgettünk a leendő babánkról, és azon kapjuk magunkat, hogy nem "baba"-ként emlegetjük őt, hanem "Patrik"-ként!
Bimbócska! Nagyon szép amit írsz! És örülök, hogy ezt leírtad! Jó volt olvasni!! Minden tiszteletem és elismerésem a
tiétek!!
Végül, engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a karácsonyi ajándékomat. Tudom-tudom, még nincs Karácsony, és még nincs is nálunk az én "ajándékom", de pár nap és megérkezik hozzánk.
A férjecskémtől kapom és először teljesen titokban akarta tartani, és csak 24-én hozni haza őt, de inkább megkérdezte, hogy örülnék e neki, mert nem volt biztos benne, hogy Dominik cica után szeretnék e egy kis sziámit! Domi cicám nem jött haza, de továbbra is várom őt, nagyon szomorú vagyok miatta. Ha hazajön, akkor lesz egy "kistesója" is már
!! Domi cicámat nem fogja pótolni az új kis jövevény, ő egy teljesen másik helyet fog kapni a szívemben!!
Az új cica neve Balanbér ... így hívják most ... nem tudom, hogy marad e ez a név neki, kicsit szokatlan, de végül is nem rossz
íme Dominik még 9 hetesen
és Balanbér, most .. szintén 9 hetes
a pici sziámik ilyen fehérkék, csak pár fekete/barna pötty
van rajtuk és majd ahogy nőnek úgy lesznek egyre barnábbak!