Új privát üzeneted érkezett!

Basszuskulcs bocsánat hogy lenyúltam a laptetőt..:(

Bessy
Irigyellek a hó miatt..itt szinte semmi sem esett..pedig egész nap vártam:(

Vicuska
Milyen lett a hajad?Már nagyon kiváncsi vagyok rája..

Ani
A derékfájás nekem is keményen van már az elejétől...állítóalg van akinek a dereka fáj nagyon,van akinek a hasa..(nekem mindkettő)..ez a babó miatt van ahogy nő a méhed és egyre inkább nehezedik...majd nyilalni is fog a pocid az meg az izmok nyúlása miatt van...de nem akarok én itt okoskodni csak én is rögtön megkérdeztem a dokit amikor fájdogálni kezdett...a masszázs jó rá akár a apát is megkérheted hogy simogassa nyomkodja picit..nekem segíteni szokott..

Tand
Jó hogy jössz és itt vagy..örülünk neked nagyon!

Nati

Köszönöm a bókot
Jó kis finomakat ettél..:)A Sajtlevest én is mentettem:)

Vikike
Minden okés?Jobban vagytok már?

Judy

Jobbulást nektek!Vigyázz magatokra!

Andesz

Én is grat a picur súlyához,látszik hogy jó kis tejcsit kap:)Név ügyben még nem sikerült dönteni..nem egyszerű..:)
Próbálok vigyázni a cukorral de marha nehéz...főleg hogy majd meghalok egy szelet csokiért..én most 9kilónál tartok azt mondta a védőnő hogy az sok...(szerintem pedig nem is..egy csomó sztár 30kilókat hízik) :twisted:

Szilvi
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez tuti hogy Titababó mocorgott.. :wink:

Márti
Örülök hogy minden rendben veletek,a súly miatt ne aggódj max. a cukor miatt de szerintem emiatt sem kell neked...hogy hogy maradtok?Lemaradtam valamről?
Az ultrahangot sajnálom hogy nem jött össze..miért nem a Csnk-ba jártok amúgy?4d-re itt Székesfehérváron csak egy helyre lehet menni nekem Schwarzi adta meg a számot de van honlapjuk is..állítólag Dunaújvárosban jobb a !d mert 40perces a felvétel és nyomtatnak ki képet is hozzá...itt csak cd-t kapsz...
http://www.ddgroup.hu/html/meddoseg.html
Cím: 8000, Székesfehérvár, Sziget u. 4.
Tel.: 00 36-20/242-10-35

Kata

Én is gratula az 5höz!!Már tényleg nincs sok hátra és végre pihizhetsz!

Alexa
Nem csodálom ha minden kolléganőd odavolt Martinkáért!:)

Gabi
Veletek is minden okés?Együtt karácsonyoztok Andeszékkal?

Velünk minden okés,bár ma hazajött a párom mondta hogy xarul van,megmértem a lázát és 38.5...szuper..lerohantam coldrexért meg mindenféléért most azon aggódik nehogy mi is elkapjuk..

Tegnap olyan rossul voltam 15percig alig kaptam levegőt..a pockom is akkorát nőtt hogy semmi sem jön már rám...de sebaj!
A picurka azt csinálja velem ha oldalt fekszem először óvatosan kocogtatja az oldalam és ha nem moccanok meg jókat odarúg...és egyik oldalon sem tudok 15percnél tovább feküdni..háton meg már nagyon nehéz..de jókat mosolygok rajta..sose legyen nagyobb bajom :wink:

Szép havas hétvégét mindenkinek!Pusssz
Vendég

Sziasztok!

20 km/h jöttünk haza Seregélyesről. 1 órába telt a 20 km-es táv. Vagy 10 autót láttunk az árokba. Remélem egyikőtök se járt arra. Nagyon durva volt. Volt egy-két barom aki leszarta hogy tükörjég az út és száguldozott mint egy vadálat. :evil: Ott vagy 20 cm hó eset és nem túlzok, nagyon szép volt.

Évi, jónás módszerről sok mindent találsz a neten ha rákeresel. Bár én nem hiszek benne, mert a szerint, nekem pont akkor kellet volna szexiznem amikor mensiztem. Na ha betartom még várhatnék a babóra.... :evil: Azért csak nézd meg és tanulmányozd. Sokan hisznek benne.

Kriszta, köszi szépen az infókat, nekem is fáj a pocim is. Nem tudom hogy fogom bírni ha még a hasam is nagy lesz. Na mindegy a babóért mindent. Vigyázz nagyon magatokra, párodnak meg jóbulást kívánok.

Szilvi, neked is köszi az infót a derékfájásra, de sztem ez már nem fog elmúlni. :(

Képzeljétek kaptunk ma egy csomó babarucit, annyira örülök. Igaz sok benne a kislányruci, de majd a másodiknak jó lesz :) Nagyon cukik vannak benne.

Na megyek pihizni. Pussz mindenkinek.

madiani

Hello csajok, na,ma van a nagy nap..... :shock: Már 2 órája fent vagyok, átnéztem minden tételt, meglátjuk, mennyi fog ott eszembe jutni :roll:

Szorítsatok értem, délután 4-5 felé jövök. Vizsga után megyünk csoportosan kajálni, aztán haza...

Jjjjaaaaaaajjjjjjjj, már nagyon be vagyok tióojva. Tegnap hánytam is, ma szerencsére (még???) nem. Hasmenésem van 2 napja, elegem vaaaaaaaaannnn.... Bocs a kirohanásért, de teljesen kivagyok... Puszi, majd jelentkezem!! 9-től gondoljatok rám!!!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt Mindenkinek!

Kata, nagyon nagyon drukkolok ma neked, menni fog, én tudom. Ügyes csajszi vagy.

Hétvége van, biztos kevesen jöttök majd :( azért én figyellek benneteket.

madiani

Kata,

Kéz-és lábtörést kívánok mára. Biztos, hogy sikerülni fog, nagyon okos lány vagy te. :lol: :lol: :lol:
Majd este bekukkantok, hogy milyen lett az ereményed. Ne izgulj, minden rendben lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata!
Hatalmas druuuuuuuukkkk!!!!! :D
Tuti sikerülni fog! :)
Lányok,ha tudtok,tegyetek fel pocakos képeket! :)
Krixta,kiváncsi vagyok a pocakodra! :lol:
Szerintem a 9 kilo nem is sok :shock: !
Lányok,nekem a végén fájt iszonyatosan a derekam! :?

KépKép
KépKép
andesz78

Martinka!!!
Nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked!!!!! :D
Millió puszi!!! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Kata, nagyon szurkolok én is!

csajok ez a derékfájás ügy elég durva...nekem csak háton fekve fáj, ha sokáig úgy vagyok. Olyankor lig bírok felkelni, de így napközben nem jellemző...Mostanában a hasam alja se fájdogál ha sietek, lehet csak annyi, hogy megszoktam az érzést :)

megnéztem a Jónás-cuccot, nekem aszerint bevált!!! Még az is, hogy fiú!!!

Krixta köszi a linket, sztem ez pont az a hely ahol keresztanyám dolgozik (a másik melóhelye :) )

Ani, lemaradtam vmiről?? Hogyhogy majd a másodiknak lesznek jók a kislányruhák? most tök hülyének érzem magam... :oops:

Andesz, teszek fel pocis képet (de ne csak én ám!!! igenis minden babás tegyen fel! :D )

Kép . Kép .
Vendég

Márti!
Nagyon édi pocakod van! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Kata!
Kezem csuriban!!!!!! :lol: Mennek a drukkok! :D
Közben azért tudom sütni a lángost ebédre. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk jó nagy hó van. Tudom, Fehérváron semmi nincs.

Márti
Szép a pocid! :wink: :D

Én tudom, Ani mire gondolt. Nem olyan rég írta, hogy megálmodta a kisfiút. Ugye Ani?

Krixta
Jobbulást apának! Most semmi testi kontaktus :wink: :oops: :lol: :lol: el ne kapd.

Judy
Danika hogy van?

Vikike?
bessy76

Alexa
Nagyon boldog szülinapot Martinkának!!!!
bessy76

pici Martinka, ha gép előtt ül anyukád, biztos felolvassa ezt Neked: Nagyon Boldog Szülinapot kívánok, még a füledet is meghúzom! :D
Vendég

Halihó Mindenkinek,

most csak belecsöppenek a közepébe egyből, mert szerencsémre egy másik topikot olvastam végig egész délelőtt (székesfehérvári kismamák), itt csak az utolsó oldalakat olvastam el, azért leszek buta!
Zsuzsó vagyok, kb. 1 hónapja költöztünk Fehérvárra (végre, mert huzavona lassan egy éve tartott), és 34 hetes vagyok éppen ma! Na egyenlőre ennyit, megyek, olvasom a régi hozzászólásokat és ismerkedek... :)

Üdv,
Zs
fzsuzso80

Hali mondenkinek!

Kriszta!
Köszike az infókat, meg a többieknek is! Hát ez így elég necces, mert én az ilyenben nem igazán hiszek. De jó tudni, hogy ilyen is van.

Csajok! Már megint szakad a hó! Mindenki vigyázzon magára!

Évi

Kép

Kép

Kép
eva81

Kriszta!

4D ultrahangra a Bácskaihoz is lehet menni. Ha valakit érdekel:
Dr. Bácskai József
Szfevár, Távirda u. 31-33.
Bejelentkezés: 06-30-306-0057
eva81

Sziasztok!

Esik a hó, olyan jó! :)

Márti, nem maradtál le semmiről :) Még nem tudjuk a nemét, de ahogy Bessy írta kisfiút álmodtam és most nagyon arra álltam rá. Talán jövőhét kedden megtudjuk. Különben halkan megsúgom kislányt szeretnék kicsit jobban. De kisfiúnak is nagyon fogunk örülni. Nagyon szép a pocid, holnap ha nem felejtem el én is rakok fel (bár nem igazán van még :) ).

Bessy, de jó hogy ott már nagy hó van, ha minden jól alakul holnapra itt is lesz :)

Andesz, irigyellek hogy csak a végén fájt a derekad. Ma kicsit enyhébb, de azért érzem. Mindegy a kis drágáért mindent kibirok.

Szia Zsuzsó!
Üdv köztünk, írj még magadról, babádról kis családodról. :)

madiani

Sziasztok,

SIKERÜLT!!!!! Sőt, ötöst kaptam, nagyon jó tételt húztam!! :wink: Megvan életem utolsó diplomája!!!! :lol: :lol: :lol:

Majd jövök, most megyünk az anyósomhoz a kórházba látogatni!! (csípőficama volt gyerekkora óta, most műtötték a másik lábát. (az egyiket 3 éve)- na ez így értelmes, na mindegy.!!

Martin babának nagyon boldog szülcsinapot!!!

Kép

Kép

hoppá

Kata!
gratula!ügyi vagy(persze én tudtam előre) :lol:

Alexa!
Martinkának Boldog Szülinapot!

Andi!
örülök hogy jelentkeztél megint,kérlek tedd sűrűbben,Grétának is sok puszi

Évi!
írd be e googleba a Jónást.ha tudsz angolul írok neked egy linket,ott napra órára percre ki tudod számítani
:P (nekem még nem jött be sose) :roll:

Szilvi!
szuper hogy érezted a kicsi mocorgását

Nekem is fáj sokat a derekam,pedig még babás se vagyok :shock:
A hajam nem festettem be,betojtam az uccsó pillanatban

Zsuzso!
üdv! :lol:

Jó hétvégét mindenkinek
Vendég

Szép havas estét!

Kata!
Gratulálok!

Zsuzsó!
Üdv. köztünk!

Mi most itt vagyunk Fehérváron. Apa nővérénél bébysitter-kedünk. Ők elmentek szülinapozni.

Vicuska!
Pedig úúúgy vártam....
bessy76

Sziasztok!!

Köszi csajok,nagyon édesek vagytok,de holnap lesz Martinkánk szülinapja!

Meghülyült a vonalzó!!!.

Majd szerintem hétfőn jövök,hozok képeket is!

Addig is mindenkinek sok puszi!!!

Mégegyszer köszi!!!!
Vendég

Sziasztok Jó reggelt!

Kata millió gratula, nagyon ügyi vagy!

Alexa, kérlek ad át Martinkának: Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Vicuska, megijedtél? :) Kíváncsi lettem volna az új frizkóra. Az nem jó ha már most is fáj a derekad. Hogy bírod?

Bessy, hogy sikerült a babaysitterkedés?

madiani

Jó reggelt,

Martin babának nagyon boldog szülinapot!! (tegnap még gondolkodtam is, mintha 16-án lenne, de mindigy, gondoltam, jobb már most kívánni sok boldogságot hozzá!!)

Most megyünk anyáékhoz, mert ott lesz (bepótolva) a szülinapi ebéd. A hugimmal egyszerre van a szülinapunk, így mindig 2x-es ünneplés van! :wink: Délután jövök, addigis a picurkékat vigyétek szánkózni, amíg lehet!!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Boldog szülinapot Martinka!
várjuk a bulis képeket! :D :D

Kata
Holnap gyere ám a 4D-s képekkel! :D

Ani
Jól sikerült, aranyosak voltak a skacok. :lol: Én még itt vagyok náluk, mert apa dolgozik, aztán majd együtt megyünk haza. Holnap már én is megyek dolgozni. :cry:
Most kimegyek a gyerekekkel hógolyózni.

szép napot mindenkinek
bessy76

Alexa
Nagyon Boldog Születésnapot Martinkának!! :wink:

Kata
Hatalmas Gratula neked!!:)

Mindenki
Szép havas napot mára nektek! :)
Vendég

Halihó,

köszi Mindenkinek a köszöntést!

Kb. egy hónapja költöztem a férjemmel Fehérvárra, (bár előtte már laktunk itt albérletben), ő itt dolgozik, én Pesten. Január 26-ra várjuk az első babánkat (egyébként kislány lesz és Kata), és az infókat gyűjteném a szülésről, kórházról, orvosokról.
Amíg dolgoztam, a legkényelmesebb volt a Gólyafészek Kismama Centrumba járni, mert este hatkor is mehettem UH-ra, vérvételre. Aztán ott ragadtam, főleg azért mert el tudtam költeni az egészségpénztárat, amit a munkáltató fizet. Így nekem ingyen van... A Bácskai doktorhoz kerültem, ő csinálja az UH-okat és ő is vizsgál. Tényleg nagyon rendes és lelkiismeretes.
Orvost nem választottunk a férjemmel, nagyon hálapénz ellenesek vagyunk (meg lakásvásárlás után pénznélküliek is :) ), így rábízzuk magunkat az ügyeletesre. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha minden rendben zajlik és normálisan állnak hozzánk, hogy mondjuk egy ajándékkosarat nem veszünk, de én a hálapénzzel úgy vagyok, hogy ez nincs benne a Hippokratesz-i esküjünkben, csak a gyógyítás! Lehet, hogy ez a mai világban naív dolognak tűnik, de engem sem jutalmaznak a munkahelyemen azért, ha elvégzem a munkámat, ami tulajdonképpen a feladatom, és még fizetést is kapok érte! Na erről ennyit.

Szóval várom Mindenkinek az élményeit a szülésről, a gyereknevelésről, a kórházról.

Jól sejtem, hogy most én leszek a következő aki szülni fog? Javítsatok ki ha nem!

A havazás tényleg gyönyörő, most épp Velencén vagyunk a szüleimnél, és már mennék szánkózni, de a pocak miatt ez már sajnos nem lehetséges! :lol:

Üdv, Zs
fzsuzso80

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám!
Nem is tudom hol kezdjem.

Kata! Nagyon örülök, hogy sikerült az államvizsgád, GRATULÁLOK a diplomádhoz. most már csak élvezned kell azt a pár hetet, ami visszavan gergő baba érkezéséig, és persze pihenj sokat.

Alexa!!! Sok boldog 1. SZÜLETÉSNAPOT kívánunk Martinkának! Jó ünneplést és várjuk a képeket!!! Adjál a nevünkbe neki két puszit!

Szilvi! Tényleg érzed már Titababa mocorgását? Ez nagyon jó, örülök neki. Imádni fogod, meglátod!

Ani! Remélem már nem fáj a derekad! Masszíroztasd meg apával, az jót fog tenni!

Judy! Remélem ti is jobban vagytok már!

Vikike! Levikéd hogy van? Gyógyulgat már? Mielőbbi felépülést nektek!

Zsuzsó! Üdv a mi kis csapatunkban! Mesélj magadról, a kis pocaklakódról, hogy mi lesz, hogy fogják hívni, mikorra vagy kiírva, mivel foglalkozol. Most akkor te leszel a következő, akinek majd drukkolni kell, ha menni kell!

Andesz! Gratulálok Bence baba súlyához és persze ahhoz is, hogy ilyen jó baba. Örülj neki!

Gabi! Noel hogy van? Jó baba ő is? Amúgy tényleg nagyon hasonlítanak a srácok egymásra!

Bessy! Jó hógolyózást, csak meg ne fázzatok!

Vicuska! Kár, hogy nem festetted be a hajad, pedig én is megnéztem volna!

Márti! Hogy neked mennyit nőtt a pocakod!!! Hatalmas hasad lesz Atival!

Nati! Hogy repül az idő, már te is 8 hetes kismama vagy! Úgy örülök neki, hogy sikerült. Vigyázz nagyon magatokra!

Évi! Sajnos a Jónás-módszerről én sem tudok semmit. Nekünk elsőre sikerült.

Kriszta! Örülök, hogy tegnap találkoztunk, bár mindig örülök neki, ha láthatlak benneteket! Vigyázz magatokra!

Tand! annyira örülök, hogy jelentkeztél. egyáltalán nem lombozod le a topicot. Te is ide tartozol, és nyugodtan írd le, ha bánt valami. Örülök, hogy Gréta baba mocorog, legyen benne sok örömöd! Meglátod hamarosan a kezedben tartod majd! Akkor majd még több erőt fog adni! De így is irigyellek, hogy ilyen pozitívan folytatod az életed! Az is jó, hogy nem vagy egyedül! Sosem leszel, mert Gréta baba vigyázni fog rád!!!

Rólunk! Épp főzök, de már nem bírtam, hogy ne írjak! Apa kiment apukámmal pecázni, majd délután jönnek haza. Voltunk pénteken doktornéninél, megkaptuk a 2hónapos szurit, szegénykém nagyon sírt, alig tudtuk megnyugtatni. Este is majdnem éjfél volt, hogy elaludt. De aludt reggelig! Hétfő óta átalussza az éjszakát, hétfő óta mosolyog és napról napra egyre többet beszélget velünk. 59cm, és 5180gramm. Meg volt elégedve vele a doktornő. Most alszik a drágám. Hanyatt nem igazán szeret lenni, mindig hason alszik. Ha neki úgy jó, ám legyen! Olyan jó, hogy alszik rendesen éjjel, így már én is tudok, vagyis tudnék, ha nem arra ébrednék, hogy csupa tej minden! Annyira szeret a nagykádban fürdeni apával, hogyha kivesszük, mindig sír!
Azt hiszem dióhéjban ennyi! :D

Bocsika, hogy nem tudok minden nap jelentkezni, de azért igyekszem nem lemaradni tőletek!!!
Remélem nem hagytam ki senkit, de ha mégis, szóljatok!
Na, megyek folytatom az ebédet, mert nemsokára ébred Martinka, hogy éhes!
Szép havas hétvégét és további jó pocakosodást minden kismamának!
Vendég

Chrissy!

Pont előtted írtam, úgyhogy pont nem láthattad... :)

Zs

KépKép
fzsuzso80

Nem akar működni a vonalzóm! Segítsetek! :?
fzsuzso80

Zsu!

Az aláírásodba másold be az url kódot! Azt hiszem, ha mégsem, akkor csajok, valaki segítsen!!!
Vendég

Zsu!

Fent vagy iwiw-en? Ha, igen, küldd el priviben vagy ide is a neved és bejelöllek! Itt már mindenki mindenkinek az ismerőse! :D
Vendég

Chrissy!

Bene-Fülöp Zsuzsa a nevem!
Jelöljetek, bár még nem egészen tudom, hogy ki-kicsoda... :oops:
fzsuzso80

Na most egy próba!

KépKép
fzsuzso80

Wow, működik! Köszike! Azért szégyelttem volna magam, ha nem jön össze, a férjem és a bátyám is informatikus... Tanultam egy-két fogást tőlük! :D

KépKép
fzsuzso80

Örülök, hogy sikerült a vonalzód! Ja, és bejelöltelek iwiw-en!
Vendég

Kata!
Gratula a diplomádhoz!!! :D
Ügyi vagy!
Martinkának nagyon boldog szülinapot!!! :lol:
Zsuzsó!
Üdv köztünk,én is jelöltelek iwiw-en!
Igen,most akkor Te vagy a következő!
Nálunk 2 hete született meg Bence!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok,

Kata,

GRATULÁLOK AZ ÖTÖSHÖZ.

Mondjuk biztos voltam benne, hogy ilyen jó eredménnyel jössz haza. :lol: :lol:
Holnapra meg drukk a 4D-hez, hozzál te is képeket. :lol: :lol:

Alexa,

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MARTINKÁNAK.
Szülinapos képeket kérünk ám. :lol: :lol: :lol:

Márti,

Húúúúú....szép nagyot nőtt ám a pocid a tali óta. :lol: :lol:
És még hol a vége????? :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Bessy,

köszi a kérdésedet, Danika most már jobban van. Hője nincs és most már szépen szakad fel a hurut a tüdejéről. Suliba tuti nem mehet, majd holnap délután azért a karácsonyi műsorra bevisszük, mert hát annyit készült, nem akarom, hogy lemaradjon. :lol: :lol:

Évi,

A Fogamzás-on belül van egy Jónás topic. Szerintem nézz be oda, ők mindent tudnak erről a témáról. :lol: :lol:

Chrissy,

Gratulálok Martin baba méreteihez, nagyon szépen fejlődik. :lol: :lol:
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy már átalussza az éjszakát. Gondolom neked is sokkal könyebb így, hogy éjszaka tudsz rendesen pihenni. :lol:

Zsu,

Üdv a csapatban. Látom beelőztél minket szülés terén. :lol: :lol: :wink: :wink:

Hálapénz ügyben nem értek veled egyet teljes mértékben. Azt mondjuk én is elítélem, hogy 100 ezreket adjunk az orvosoknak, de szerintem azért valamennyit mindenképpen megérdemelnek, hiszen elég nagy felelősség van a vállukon szülésnél, és hát azért azt is valljuk be, hogy az alapfizetésük nem igen veri az egeket, ha megnézzük a köztisztviselői táblát. Én tudom, mert anyukám is az és nagyon nem fizetik őt sem halálra. És nem beszélve arról az ügyeletekről amikor 24 órát bent vannak, családot háttérbe szorítva. Persze ne szaladjon el a ló a kismamával, de én ugy gondolom, hogy mindenki a saját anyagi hátterét mérlegelve adjon annyi pénzt az orvosának amennyit gondol. Mi sem vagyunk milliomosok, sőőőttt..., de én azt hiszem, hogy az enyém mindenképpen megérdemli a mellékjuttatást.

Ezt most gyorsan elküldöm, mielőtt elszállna. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Amugy tegnap este voltunk bent a kórházban szülőszobalátogatáson. Nagyon szimpi volt az egész, főleg a régi épülethez viszonyítva.
Maga a közös vajúdó is sokkal barátságosabb volt, nem beszélve a szülőszobákról, ahova az ember nem összszorult gyomorral megy be.
És azt az infót kaptam, hogy állítólag januártól már új szülőágyakat is kap a kórház.

Maga az osztály is nagyon tetszett, 2-4 ágyas szobák vannak már, és a babák is állandóan az anyukájukkal lehetnek. Még éjszaka sem viszik el őket. Ja és a látogatók is bejöhetnek a közös társalgóba, ahol még a babát is megfoghatják. Régen csak monitoron lehetett megnézni a babákat.

Szóval az egészet nagyon jól kialakították. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

Köszi a gratukat, örülök, hogy túl vagyok rajta!!

Judy, én is szeretném majd megnézni a szülőszobákat, meg az egész osztályt!!

Ani, majd légyszi javítsd a táblában: a szerdai BB-t lemondtam, mivel hétfőn 4d-re megyünk, utána mwg pénteken megyek BB-hez a kórházba! Így a szerdai napot kihagyom...

Zsuzsó :wink: ,
üdv a csapatban!! Igen, te vagy a következő!! Én is jelöltelek iwiwen, egyedül én vagyok Kata, úgyhogy tudni fogod, ki vagyok!! :wink: Gondolom, ha a kislányotokat is így fogják hívni, nem lesz nehéz megjegyezni nevemet!! :lol:

Andesz, tehetnél fel képeket Bencéről. Persze eza felhívás a többi kisbabásra is vonatkozik!!!

Na, most megpróbálok aludni, nem tudom, miért, de hulla álmos vagyok! :roll: 17.30-kor meg a változatosság kedvéért hokimeccs, de csak a tv-ben. :wink:

Pusszancs mindenkinek

Kép

Kép

hoppá

Na csáó!
Majd holnap teszek képeket!
Judy!
A társalgóba nem tolhatod ki a bébit,csak a szoba ajtajáig,és ott tudják megnézni a látogatók,de a szobába már nem mehetnek be!
Ez az előírás! :?
Képzeld,nálunk Patrik behajolt a kocsiba,úgy nézte Bencust,a nővérke meg tök bunkon rászolt,hogy ne hajoljon annyira közel a gyerekhez! :evil:
Hát szegénykém,gondolhatod milyen rosszul esett neki,mikor hazamentek,még én is elsírtam magam! :cry:
A hálapénzben egyetértek veled,de úgy gondolom,hogy a szülésznők még többet megérdemelnének! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!!

El sem hiszem hogy végre van hó...bár sajna el fog olvadni...:(
Apa nem nagyon akar gyógyulgatni és hiába vigyázunk kezdek én is gethesedni...:(

ZsuZso

Üdv itt a csapatban,jó hogy te is csatlakoztál..jelöltelek iwiwen ha nem baj..Budai Krisztina...:)

Andesz

Én biztos elküldtem volna a fenébe a nővért nehogy már ő mondja meg ki hajol közel a kisbabámhoz és ki nem...:)Várom a képeket!

Márti

Tényleg szép nagy a pockosod én nem is teszek fel képet mert talán egy kicsivel nagyobb mint a tiéd..:))))))

Kriszti
Sajnálom a mait...de a tegnapi jó volt:)Végülis meglett a tojásos nokedli...ma meg azt csináltam amit a dédid:))))))))Grat a párodnak a csukához:P

Vicuska
Én is kiváncsi lettem volna milyen vagy szőkén...teljesen lemondtál róla vagy csak most nem volt hozzá kedved?

szép estét mindenkinek!!pussz
Vendég

Még annyi hogy tegnap elvittük a pici malikat egy állatkereskedésbe..aranyos volt a srác tudom hogy jó helyük van és meg is dícsérte őket hogy milyen szépek de végigsírtam az utat olyan rossz volt megválni tőlük..annyira a szívemhez nőttek ...persze 6malackánk azért mégsem lehet...bár mondta a párom ha családi házunk lenne akkor lenne egy külön szobájuk és megtarthatnám..
Egyet visszahoztunk mert a Krisztiéknek kellett egy kislány de olyan kis szomorúan ül a bunkijában és keresi a tesóit..tök csönd is van..na mindegy ez az élet rendje.De mondtam a páromnak hogy malac- szerelem ide vagy oda nekem nagyon fájdalmas megválnom a piciktől így inkább ne szaporítsuk őket..amúgy a fiú mindig kiszökik éjjel és reggel ott gubbaszt a lány ketrece mellett.. :roll:

na nem untatlak tovább benneteket a kis állattörténeteimmel:)
Vendég

Andesz,

Igen, azt tudom, hogy a társalgóba nem tolhatom ki, csak az ajtóban foghatja meg a látogató, de legalább ez is több mint ami régen volt.

El tudom képzelni, hogy milyen szarul esett amikor rád szóltak, de gondolom őket is kötik a szabályok. Persze ezt normális hangnemben is megmondhatta volna.

A szülésznő dologban én is egyetértek veled és szívem szerint én is fogadnék, de sajna azt már nem tudnánk anyagilag fedezni. Bízom benne, hogy rendi szülésznőt fogunk ki. A fiuknál nagyon aranyos és segítőkész szülésznő volt bent nálam. Bízom a szerencsében.

Krixta,

Sajna én is torokfájásra és fejfájásra ébredtem. nem vészes, de éppen elég ahhoz, hogy gyengének érezzem magam. Valszeg Danika adott egy kis bacit. Azt sem tudom mit vehetek be ilyenkor. Mebucain spray-vel fújtam a torkom, meg taáztam. Nem tudod Neo Citran-t ihat kismama???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi kicsit zavarok!

Hátha érdekel valakit eladó kád.

Brendonos 0-6 hónap között félfekvő helyzetben tartja a csecsemőt, 6-12 hónap között ülőkádként használható, vízleeresztővel ellátott, csúszásgátló bevonattal, hőkijelzővel, kádra szerelhető sínnel!!!Új ára: 12 900Ft.
Ára: 5000Ft
Ja és Fehérváron eladó!
Kép

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
sziszi22

Judy, Krixta, jobbulást nektek!!

Judy, nem lehet kismaminak NeoCitrant inni, régebben megnéztem!! :? Itt van a babanet rendelőből egy kérdés-válasz:

Kérdés:
Terhesség kilencedik hónapjában megjelenő nátha és torokfájásra milyen gyógyszer vagy készítmény szedhető. A Neocitrán káros lehet e?
Válasz:
A Neocitrán paracetamol tartalmú és ezeket a gyógyszereket nem javasoljuk terhességben. Jóval ártalmatlanabb a klasszikus aspyrin, amelynek AspyrinC változata is kapható. A lényeg: a paracetamol hatóanyagot felejtse el, aszpirin hatóanyag jöhet. Torokfájásra sokszor egy fertőtlenítős toroköblögetés is jó, pl. Phlogosam. A náthára gond nélkül szedhető pl. a Ca-Sandoz + 1000 mg C-vitamin pezsgőtabletta.
Dr. Nagy László

De a megfázás jellegű dolgokra jó a Calciumusc ampulla!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Köszi, hogy szóltál mert én simán bevettem volna a Neo Citran-t. Megnézem van-e itthon Aspirin-ünk. Amugy nem megfázásos, csak sima torokfájás.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krixta,Judy!
Jobbulást Nektek!
Vegyetek szopogatos gyógyszert,a neve tantum verde,kismamiknak szabad!
Nekem bevállt! :)
Judy!Én úgy tudom,hogy nem foghatják meg a bébit a látogatók! :(
Chrissyy,te hogy tudod?! :roll:
Krixta!
Tedd csak fel a pocakos képet! :)
Ja,én is legszívesebben elküldtem volna a pics..-ba a nővérkét,de nyeltem egy nagyot,nem akartam vitázni!
Na jó éjt csajszik,babás álmokat!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz,

Igazából a lényeg az, hogy személyesen lehet megnézni a babákat és nem csak monitoron. :lol: :lol: :lol:

Nektek is jó éjszakát. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hálapénz ügyben nem értek veled egyet teljes mértékben. Azt mondjuk én is elítélem, hogy 100 ezreket adjunk az orvosoknak, de szerintem azért valamennyit mindenképpen megérdemelnek, hiszen elég nagy felelősség van a vállukon szülésnél, és hát azért azt is valljuk be, hogy az alapfizetésük nem igen veri az egeket, ha megnézzük a köztisztviselői táblát. Én tudom, mert anyukám is az és nagyon nem fizetik őt sem halálra. És nem beszélve arról az ügyeletekről amikor 24 órát bent vannak, családot háttérbe szorítva. Persze ne szaladjon el a ló a kismamával, de én ugy gondolom, hogy mindenki a saját anyagi hátterét mérlegelve adjon annyi pénzt az orvosának amennyit gondol. Mi sem vagyunk milliomosok, sőőőttt..., de én azt hiszem, hogy az enyém mindenképpen megérdemli a mellékjuttatást.

Hát igen, akkor rosszul fogalmaztam, már rájöttem. Hálapénz: ha én gondolom adok, de inkább ajándékkosarat tartom jobb ötletnek. Azt nem bírom, amikor orvos előre megmondja, hogy ja kérem, nálam a szülés az 50 ezer! Ezt kikerülendő, nem választottunk.
Tudom, hogy kevés a fizetésük, de könyörgöm én fizetem a TB-t, vagy vállaljon magánpraxist, vagy menjen olyan helyre ahol megfizetik. (orvosok)
Szóval igazából a rendszerben van a hiba, nem az orvosokban (bár néha pofátlanok), és a betegekben (bár rászoktatták őket). Felelősséged azért neked is van a munkádban... Nyilván nem annyi mint egy orvosnak, de ő ezt tanulta és vállalta. A 24 órás ügyeletért meg ne én kárpótóljam már az utolsó forintjaimmal. Szerintem ma Mo-n aki orvos lesz teljesen tisztában van ezekkel a dolgokkal. Szóval vitatkozhatnánk jóóóóóó sokat rajta, aki amennyit tud adjon, én nem fogok!

Jó éjt! Zs

KépKép
fzsuzso80

Ja ez egy idézet volt judy5-től az elején... Csak kitöröltem...

KépKép
fzsuzso80

Náthára soooook meleg tea, hársfa ha lehet, és méz és igazi citrom. Nekem bevált, pedig egy hete még a torkom is annyira fájt, hogy nyelni sem tudtam... Azt hittem nem úszom meg antibiotikum nélkül, de végül orvoshoz sem mentem, mert ezekkel kúrálom magam.

KépKép
fzsuzso80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?