Gubana,
Üdv itt. most már 3an a véghajrában. Én most sokkal többet aggódtam, mint Gergőnél.
Kazi,
miri még mindig tündéri.
Estelle,
Pocid nagyon helyes. Nekem már nagyon szakadozik a bőröm, igaz, nem is kentem olyan lelkiesmeretesen, mint 2 éve. Bár akkor is minegy volt, az utó 3 hétben szétszakadt.
Judit,
Utólag is boldog névnapot!
SAjnálom Levit, de még jó, hogy tényleg "csak" ez volt a baj. Szegéynke, ő is nagyon megijedhetett.
Bepa,
Boldog névnapot, szintén megkésve.
Lina,
Remélem már jobban van Lili. bili - ügyeske nagyon.
Pille,
Flórának jobbulást! Gyógyuljon minél hamarabb, sőt, bízom benne, hogy mire végigolvasok, már a gyógyulásról szóló hír is közte lesz.
Roz,
Adrinak jobbulást!
Adri,
Gratula a járáshoz! lépésekhez!
Nana,
Képek nagyon jók, és hét a Danus dumája sem semmi, Boti is aranyos lehetett, ahogy integetett a mikulásnak.
Lili,
Ügyi vagy, hogy gyorsan kiszúrtad a tejet. Nekem azt mondta Szentesen a dokinő, hogy a 36.héttől, ha várható, hogy hamarabb jön a baba, kezdjek el diétázni tejre és tojásra, mivel Gergő allergiás, a férjem meg a pollenekre, elképzelhető, hogy a kicsi is az lesz, előzzük meg a bajt. A legszörnyűbb, hogyha a 36. héttől diétázok, az már a karácsony is, akkor se süti, se tejszínes husi, pedig imádom őket. De ha nem tartom be és tényleg hamarabb jön, nem lesz meg a 10-14 nap kiürülési idő.
Elhiszem, hogy jó 2 gyerekes anyának lenni. hogy alakul a kapcsolatod Zsófival?
Nyhk,
Én lementettem a gépre Pille tanácsát. Most már nem biztos, de délután leülök a gép elé és bemásolom neked ide, jó? Megpróbálom pü-ben is átküldeni. Már látom nem kell.