Új privát üzeneted érkezett!

Gubana,

Üdv itt. most már 3an a véghajrában. Én most sokkal többet aggódtam, mint Gergőnél.

Kazi,

miri még mindig tündéri.

Estelle,

Pocid nagyon helyes. Nekem már nagyon szakadozik a bőröm, igaz, nem is kentem olyan lelkiesmeretesen, mint 2 éve. Bár akkor is minegy volt, az utó 3 hétben szétszakadt.

Judit,

Utólag is boldog névnapot!
SAjnálom Levit, de még jó, hogy tényleg "csak" ez volt a baj. Szegéynke, ő is nagyon megijedhetett.

Bepa,

Boldog névnapot, szintén megkésve. :oops:

Lina,

Remélem már jobban van Lili. bili - ügyeske nagyon.

Pille,

Flórának jobbulást! Gyógyuljon minél hamarabb, sőt, bízom benne, hogy mire végigolvasok, már a gyógyulásról szóló hír is közte lesz.

Roz,

Adrinak jobbulást!

Adri,

Gratula a járáshoz! lépésekhez!

Nana,

Képek nagyon jók, és hét a Danus dumája sem semmi, Boti is aranyos lehetett, ahogy integetett a mikulásnak.

Lili,

Ügyi vagy, hogy gyorsan kiszúrtad a tejet. Nekem azt mondta Szentesen a dokinő, hogy a 36.héttől, ha várható, hogy hamarabb jön a baba, kezdjek el diétázni tejre és tojásra, mivel Gergő allergiás, a férjem meg a pollenekre, elképzelhető, hogy a kicsi is az lesz, előzzük meg a bajt. A legszörnyűbb, hogyha a 36. héttől diétázok, az már a karácsony is, akkor se süti, se tejszínes husi, pedig imádom őket. De ha nem tartom be és tényleg hamarabb jön, nem lesz meg a 10-14 nap kiürülési idő.
Elhiszem, hogy jó 2 gyerekes anyának lenni. hogy alakul a kapcsolatod Zsófival?

Nyhk,

Én lementettem a gépre Pille tanácsát. Most már nem biztos, de délután leülök a gép elé és bemásolom neked ide, jó? Megpróbálom pü-ben is átküldeni. Már látom nem kell.

geli08

Lina,

Pelusos Lili :D
Babához drukk!!

El sem hiszem, mint a mesében. Itt a vége fuss el véle, csekély 2,5 óra hossza alatt hoztam be a majdnem teljes lemaradásomat. de lagalább már nem vagyok rosszul. piszokul égett a gyomrom már megint.
Megpróbálok képet kicsinyíteni aztán tűzök aludni, mert mindjárt kelnem kell.
Nálunk most egyébként a diafilm a menő, képes délben elindulni a fürdőszobába, hogy fürdünk, mert csak este elalvás előtt van diafilm, csak sajna a lassan 30 éves vetítőnk kezdi bedobni a kulcsot.

Szép napot mindenkinek!
Remélem este tudok menni.

Sziasztok!

geli08

1000 bocs, megnéztem a képeket, és sajna, mivel már több, mint egy hónapja van szervízbe a fényképezőgépünk, még Gergőről sincsen jó kép, nemhogy rólam. magamat inkább holnap élőben, Gergőt, pedig azon nyomban felteszem, ha itt a gép, bár nála a szöveget kellene venni, mait mostanában lenyom.
Szerencsére kezd apásodni, mert most ő mindenben benne van, anya meg már csak nyavalyogni tud a pocakja miatt. :)

Mentem aludni gyorsan.

geli08

Geli!
Örülök, hogy tudsz jönni!
Te miért nem alszol ilyenkor????
Nem várja ám senki el tőled, hogy ennyit írj, így a nagy átalakítások közepette és pocakban a kistesóval!
Tessék pihenni, mert nemsokára kétgyerekes családanya leszel!
Hogy van ennyi energiád???

Kép
adrienn021

Bocsi de most nem tok olvasni: viszont SOS segítség kellene
Van nálam egy Avent elektromos mellszívó és eltört az adaptere..
Tudtok valahol boltot ahol csak ezt lehet kapni????
Nagyon fontos[/b]

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Judit
nem tom milyen a lejátszótok,nem felvevös?Mert akkor nem sok értelme van megcsináltatni,naon drágán szervizelnek.Jobban jársz ha megveszel egy 7-8 ezer forintos neve nincs lejátszót,az legalább mindent lejátszik,még a másoltat is.Az az igazság nekünk is elromlott a Daewoonk,így többe volt a csináltatása,és inkább vettünk egy másikat.Nincs rajta már jótállás.Szerencsére apa nálunk naon benne van,minden nap az ilyenekben,felvilágosít .De ha úgy döntesz hogy mégis csináltatni akarod,akkor elöször árajánlatot kérj,megéri e csináltatni.

Örülök hogy ennyien összeverödünk ma,5 körül a Saloon pizzériában,az Akadémia krt végén.Csak azért írtam le,mert valaki kérdezte hol is lesz.

Erszényes
hun vagy?Rég írtá má! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! Jó pizzázást Nektek!! :lol:
Bepagabi, van a Batthyányin 1gyógyászati üzlet, (nem tom hány szám..) szerintem ott kérdezd meg, én úgy emlékszem, hogy amikor én vettem adtak 1címet, szervíz és alkatrész ügyben, sajna már nincs meg.

Még nem vettem rá magam, hogy bemenjek az eredményemért a kórházba, vhogy most nem volt kedvem a portáshoz...de megfogadom a jótanácsot. :lol: Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Bepa,
nézd meg, hogy hány milliamperes és hány voltos adapter van a mellszívóhoz. Én az Auchanban vettem egyet múlt héten, olyan 1600 Ft, a milliamper az adott, van 300-as, 1000-es (többit nem néztem), a volt pedig egy kis kapcsolóval állítható. Igaz nekünk Lili szintetizátorához kellett, de mindegy, csak a két érték a lényeg.

Geli,
köszi a drukkot. Most kicsit úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, ha nem sikerül, jövő hónapra gyógyszerem sincs, mert most nem írt a doki. Ettől a tüszőrepesztőtől fogalmam sincs mikor reped a tüsző, szóval feladom én ezt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Esik a hó!Hátha fehér karácsonyunk lesz! :)

De jó ,hogy ennyien ottleszünk a talin!!! :D

Nyhk:
Petra szupi ügyes a kirakóval!Lari nemigen ügyeskedik benne.Neki a dumálás megy,meg a versek! :lol:

Roz:
Mi volt a vizsgálaton?
Ugye el tudsz jönni te is ma?

Geli:
Nem semmi vagy,hogy ilyen sokat olvasol,írsz,ráadásul ilyen későn :shock:
Tessék pihenni,nemsokára úgysem tudsz! :wink:
Tesóm még nem szült meg,de már nemsokáig húzza!Most itt a hidegfront,hátha...

Estelle:
Kössz az infót!Volt aki vitt sütit :wink:

Gabi:
Én is a Battyányin tudtam,de lehet Lina is jót mond...

KocsisAndi:
Mit írnak a csajok :lol: nagyon édi!
Átaludt éjszakák...ez igen! :wink:

Akkor este!Én fél6felé érek oda!Nehogy felfaljatok mindent! :lol: :lol: :lol:
kazi

Kazi,
hogy jössz a pizzázóba? Én Lajosmizséről, ha gondolod be tudok érted ugrani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

Kazi
Aranyos vagy délután 3 ra megyük remélem végzünk addig és én is be tudok menni . De hova is :lol: akkor pizza a labiritusban vagy hol ?! elvesztettem a fonalat :)

Lina
ne add fel :) majd csak össze jön :)

hajny
olyna izgi ez gyűrű meg ruha meg mindenm készülődni a nagy napra :) bizos jó lehet :)

pille
hoyg vagytok ?

bepa
mégesetleg az omkerben nézd meg a piramis udvarház melletti udvar

geli
tesssssék már pihenni!!!!!!!!!! Mit keresel 3 órakkor a gép előtt :lol: pihenj egy kicsit :) Névválsztással hoyg álltok ? Meg van már ?

Voltunk ma házidokinál is Adri nem nagyon javul a dokinéni szerint aszmatikus jellegű ez a köhögés és minden képpen el kell kezedenünk a pulmanológiát . Megkérdeztem hoyg Adri foga miért romlik ennyire azt modja lehet hogy nem ártan megnézetni a liszt nálla nem e allergiás rá mert azok fagi romalank nagyon akik a lisztre allergiássa éljen -éljen :roll: Ja és kért a dokinéni egy vérvételt is mert szeme is romlik Adrinak nagyon ... szegénykém elég ramatyul van nayon karikássak a szemei nem nagyon tud a köhögéstől aludni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina:
Aranyos vagy köszi,kocsival megyek én is,ha véletlenül indulnom kell,akkor gyorsan tudjak...meg így a legegyszerűbb,de rendi vagy,hogy gondolsz rám :wink:
kazi

Roz:
SZALONBA KELL JÖNNI...nehogy a labirintusba várj minket! :D
Adrinak jobbulást,Nikinek meg szorítok!!!
kazi

Roz,
nem a kistesót adom fel, hanem azt, hogy megértsem, hogy mi hogy is működik. Biztos össze fog jönni, hisz tavasszal is összejött... Lili is itt van...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

DE JÓ LESZ NEKTEK!!!! :) :) :( :)

Roz
Szegény kis Adri. :( Gyors gyógyulást!

Nyhk
Hú, nagyon ügyes kicsi lányod, hogy már kirakózik!

Kazi
a Te Larid meg verseket mond ?! :shock: :)

Nem semmik ezek a kiscsajok! :D

Ja és
ADRI
A Te Levid is szuper ügyes hogy már mutatja hol a pocija :D és hatalmas gratula a lépegetéshez! :)

Enyém Boti nagyon le van maradva a csajokhoz képest :( :roll: Nem beszél, nem kirakózik ....minden szót próbál ismételni, de nem sok sikerrel :D amit a legtisztábban mond, h KAKAÓ :lol: mondjuk Danus sem beszélt 2 éves koráig, utána viszont beelőzte a kortársait :)

Mindenkinek köszönöm a fiúk nevében a dicséreteket. :D (megjegyzem mindkettő tiszta anyja :lol: :oops: :D )

Geli
tényleg miért nem alszol Te 3 órakor? :D Már a célegyenesbe fordultatok Ti is :D

TÖK JÓ EZ A HÓESÉS!!! :) :) :) A gyerekek mennyire fognak örülni! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

De jó hogy valaki még tud örülni a hóesésnek!Én ilyenkor lehangolódom és nem akarom kidugni az orrom sem.

Lina
ne is keseredj el,össze fog az a baba jönni,hidd el. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

köszike

jó pizzázást

Gabi
bepagabi

Hajny
Mi a baj a hóeséssel? :shock: :?:

KépKép
KépKép
nana09

Hajny!
de azért ugyi jössz? :wink: :lol:

Kép
adrienn021

Lina,

A lányod aranyköpései nem semmik. Imádnivalóak nagyon. Apának csak úgy emlegetem Lilit, hogy : Tudod a nyuszikás Lili (a siess nyuszi miatt)...

Jó pizzázást!!!!!!

A gyerkőcök imádják a hóesést, Petra nem is nagyon látott még ilyet.

Nana, Kazi,
Ádám imádja a kirakókat, így Petra is hamar belecsöppent. Tényleg van érzéke hozzá. Kazi nagyon ügyes a lányod hogy már verseket mond. Petra beszéde most indulgat, de éppen most a becézéssel van elfoglalva. Ádám most már Ádáci, van anyaci, meg apaci, meg törcsi. Sajnos Petra beszédét is befolyásolja az, hogy Ádám még nem beszél. És folyton egymást majmolják, így Petra sem igyekszik a beszéddel. De hát ő ráér még :)
Nana, Boti meg biztosan a fiús dolgokban profi. Egyébként nagyon jók az új vonalzós képek!

Geli,
Köszi azért.

Roz,
Majd írj, hogy mi volt. Gondolom már ott vagytok, szorítok nektek!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Nana
nem is tom miért van,talán azért mert naon meleg párti vaok,és a nyár még messze van,hideg a hó,bár szép ahogy esik,és nincsenek jó élményeim róla.A hideg hóról.

Roz
majd elmeséled mi volt a dokinál?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri
ja persze,jóhogy megyek.Max sz....rá fagyva érek oda.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

Meg ne faggyá mán! :) Együtt megyünk, majd összebújunk.
Én is lehangolt lennék, de ma olyan jó volt csavizni veled és Ágival, hogy tökre feldobódtam, csak az a táska menne ki a fejemből. :)

Azt hiszem, hogy számomra lesznek új arcok is este.
Nem kellene helyet foglalni? Nem olyan nagy ám a hely, lehet, hogy nem lesz asztal. Péntek este van forgalom. Na mindjárt megdumálom Hajnival.

Nana

Nem szabad ilyenekre gondolni. A fejlődés nem versengés! Biztos te is tudod ezt. És valóban hipp-hopp utolérik magukat a gyerekek. Adrinak pl alig van pár szál haja, de tuti nem lesz kopasz tinédzser. :) Helyesek a fiúk a fotón, Boti, mintha már majdnem egymagas lenne Danussal.

Na én többet nem is írok, majd este.

Andi
Kép
cukkker

Én sem vagyok oda a hóért,csak a gyerekek miatt szeretem.Na meg azért a karácsony fehéren az igazi :wink:

Nyhk,Nana:
Kirakózni Mira is szeret,na meg Lari isszétrombolni mikor már majdnem kész van a tesó :oops: -gondolhatjátok milyen ordítás van :oops:
A verseket ,énekeket kötőszó nélkül mondja Lari,de ritmusra...igaz nem mindig tökéletesen.
Szerintem nincs Boti lemaradva,Mira sem beszélt még ennyi idősen,aztán egyszer elkezdte és 2-3 hét múlva mondatokban beszélt-azóta le sem lehet lőni :lol:
A majmolás nállunk is megy,leginkább a hülyeségekben,meg a rosszaságban :?
Szóval minden gyereknek megvan az erőssége szerintem!
kazi

Aki még olvassa 17 órára foglaltam asztalt 10 személyre a nem dohányzóba Andrea néven.

Andi
Kép
cukkker

Én is mentem volna, de pont ekkor fog ébredni Boti. Sajnálom, majd máskor. remélem, h. jól érzitek magatokat! :)
birolili

Csajok,
DE JÓ LEHET (vagy már csak lehetet :roll: :( na de akkor is :) ) NEKTEK!!!

Hajny, Kazi
Ha valaki én tiszta szívemből utálom a telet! :( Már most szenvedek és még jön január, február... :( bele fogok halni!!!

Én is csak a gyerekekre gondolván örvendeztem a hónak. :)

ja és ne gondoljátok, azt hiszem ez félreérthető volt a :( jel miatt, szóval egyátalán , egy kicsit sem aggódom Boti miatt! :) Egyrészt mert tudom, látom, hogy minden ok Vele :) másrészt mert én is totál, mindenben, úgy gondolom mindennek eljön az ideje :) :) :) (pl. még egy 1 éve elképzelhetetlennek tűnt hogy Dani majd soha nem alszik köztünk és ELJÖTT! :) vagy hogy majd logopédus segítsége nélkül kimondja az R betűt és ELJÖTT és egyikért sem tettünk semmit :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana: annyiszor akartam kéredzni, hogy szokott le "Rólatok" Dani???
Boti mindigf külön aludt?

Remélem mindenki teli pocakkal ért haza a pizzázásból:)

Jóéjt

Gabi
bepagabi

Mindenki hazaért épségben?Én igen,bár kicsit ég a gyomrom :lol: :lol: :lol:

Roz:
Az eredményt már lehet tudni?Vagy doki kell hozzá?
Niki nagyon cuki,barátkozós kislány,kis mosolygós :)
kazi

Lányok!

Nagyon jó volt pizzázni, beszélgetni, látni titeket! :) Én olyan csodálattal nézek azokra akik már szültek, és átélték a CSODÁT!!! :D
Olyan édes volt: Mobilok kint az asztalon, ugrásra készen minden Anya! :) Nagyon iszom a pizzára.

Cukker- 2 éves koromig nekem sem nőtt hajam, akkor is csak "pelyhezni" kezdtem, mint egy kiscsirke, és ím: azért nőtt valamennyi! Nem mondom, hogy sok van, de van! :)

Én is "meleg" párti vagyok! :D Meleg párti! Ez félreérthető lehet, nem!? :) De most nagyon gyorsan el fog szerintem nekünk telni. Szülök, felépülök, és már megyünk is nyaralni! :lol: Vagy nem ilyen egyszerű? :? :oops:

Lili-Kár, h. nem jöttél! :cry:

geli08- Köszi, aranyos vagy! :) Még nem repedezik, és jó lenne, ha nem is repedne, de ha ez az ára, az sem érdekel! Csak minden rendben legyen Vele!!! :)

Donoé- köszi! :) Igen, nagyon fog hiányozni a poci, szeretem nagyon, de már egyre kíváncsibb vagyok a pici Mózesre is, és nagyon várjuk, persze ne jöjjön még! :lol:

Roz-Te aztán biztosan nem unatkozol! :D Le a kalappal! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Én rendben hazaértem, kocsit sem törtem össze. István váltott, ment Nyárlőrincre autót szerelni barátokkal. Most izgulhatok érte, hogy ér haza.

Lányok, nálam maradt 1000 Ft, (ennyivel többet dobtunk össze, pedig borravalót is kapott a pincér) jól fog jönni a következő pizzázásnál.

Kazi, csodálom, hogy csak kicsit ég. :D Annyi erős paprikától...

Estelle, ezen jót mosolyogtam : "Szülök, felépülök, és már megyünk is nyaralni!" :D

Roz, jó, hogy beugrottatok Nikivel. Nagyon ügyes volt az MR-en. Sikerült valamit kisilabizálni a leletből?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Azt sem tudom kinek írjak először :D !
Olyan jó kedvem volt, de legközelebb télleg egy kerekasztalos beszélgetésre menjünk, engem zavart, hogy az asztal másik felével nem tudtam beszélni-Pille, Cukker, Kazi!

Estelle!
Hát a nyaralás sztem mehet, ha úgy szoktatod a picit, és persze olyan lesz a baba, hogy könnyen viseli a változásokat. Levivel még most sem mennék szivesen, mert nem nagyon szereti az új helyeket. Ha januárban megszületik a baba, eltelik a 6 hét, lassan már ott is a tavasz. Sokat kell vele emberek közé járni.
ja, repedezés, sztem alkati kérdés.(én szakadtam, nem is repedeztem a hasamon)
TELEFONOK az asztalon :lol: :lol: :lol: és télleg ám! :lol:

Hajny!
Hazafelé is fáztál? :wink:

Roz!
Hát gyönyörű ez a nagylány!!!!!és ahogy mondta, hogy SZERETLEK ANYA! könnybe lábadt a szemem. HÁt ezért élünk!!!!

Lili!Dóra!
kérhetünk friss képet?

Kép
adrienn021

Sziasztok!Ezt muszaj megneznetek. http://www.ffk-wilkinson.com/ 8) :lol:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Olyan jó olvasni, h. mindenki hogy fel van dobódva!....... :lol: A mai napom után nagyon, de nagyon jól esett volna...... Ma voltam totál egyedül a gyerekekkel.... megsznvedtem. Volt egy pár derbynk Zsófival. Boti egész nap csak kézben volt csendben....szval..... :shock: :roll: És eddig dajkáltam a kiskirályt fél 8 - tól. Hát, nem egyszerű. Néha a sírás kerülget....
Anyukám meg még ülteti is a fülembe, amitől borzasztóan félek: Nehogy Zsófiban lelki nyoma maradjon a tesó érkezése.....hát az abaj, hogy olyna nehéz türelmesnek lenni, ha éjszaka sem alszom rendesen, és Boti is nyűgös nappal..... mondjatok bíztató szavakat, h. lesz jobb is.......Most nagyon nem érzem, h. lehet jobb is. :?

Estelle, ezen én is nevettem: szülök, felépülök, és megyünk nyaralni.....de jó lenne, ha én is ilyen típus lennék, h. ezt ilyen egyszerűnek fognám fel. DE sztem nem ennyire egyszerű. (VAgy csak most borúsnak látok mindent.....)

Minden tiszteletem a többgyerekes anyukáké!

Bocsánat, nem panaszkodni jöttem, csak nagyon rosszul esett, hogy nem lehetttem ott Veletek!
birolili

Lili, ne félj attól, hogy Zsófiban kárt teszel lelkileg!! Be kell vonni amibe csak lehet, hogy érezze fontos nektek. És sokat kell vele csak kettesben lenni, amikor nincs kistesózás, csak ő van. (Tudom, hogy ezt nagyon nehéz megoldani most még. ) De ezeket te magadtól is tudod, csak most borulátó és fáradt vagy.

Hidd el, nemsokára belerázódtok a mindennapokba és könyebb lesz. Botond kicsit nagyobb lesz, ki tudtok mozdulni, Te is el tudsz szabadulni egy-egy órára és feltöltődhetsz.

Nyugodtan írd ki magadból az érzéseidet, ne fordulj befelé. És nagyon fontos, hogy bízz magadban!!

(kicsit zagyva vagyok, de egyszer már írtam egy hosszú-hosszú hozzászólást és elszáááált :( )

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok,
én is hazaértem épségben, apa már épp készült fürdetni Lilit.
A kutyusunk meg meg van hülyülve, lehet, hogy jön az újabb adag hó. Délelőtt is egy-két órával a havazás előtt kezdte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én is itthon egyben és a kocsi is.... :lol:
Csak azt sajnálom, hogy ilyen hamar mennem kellett, meg hogy Rozról megint lemaradtam.... :cry: :cry:

Ja és az apás romantikus estének is lőttek, de ha minden igaz holnapra csúszott át....

Lili: megértelek, hogy fáradt vagy és hogy most nehéz neked, megmondom őszintén én is tisztelem nagyon a több gyerekes anyukákat!! :shock: :wink:
De hidd el könnyebb lesz majd idővel, hiszen először Zsófival is nehéz volt, aztán lett napirend, összeszoktatok stb... Botikával is így lesz, meg a tesókkal is!! Tudod minden kezdet nehéz!! Fel a fejjel!!!

Balim, kocsisandi: örülök, hogy megismertelek titeket!!! :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Én is hazaértem szerencsésen. Nagyon féltem, még sosem vezettem csúszós úton. Egyszer ezen is túl kellett esni.
Nagyon jó volt Veletek találkozni! Szupi volt! Csak kár, hogy ilyen rövid volt. Képzeljétek, mire hazaértem Apa megetette, s megfürdette mindkét manócskát. Le a kalappal előtte.

Lili
Kitartás! Az elején én is így voltam. Most két és fél hónapos Dorka s már sokkal könnyebb. Petike kezd belerázódni. Bár most egyre többet van fenn Dorka, s ezt egy kicsit nehezen viseli. Hidd el, egyre jobb lesz. Zsófi nagyon okos kislány!:-)

Teszek fel két képet, ezeket ma csináltam a manócskákról.

Kép Kép

Kazi
Nekem is ég egy kicsit a gyomrom. A pepperoni dolgozik:-)

Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

Andi: nagyon szépek a gyerekek!!! Dorka milyen kis husi!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Nagyon éééééééédik!!

KépKép
erszényes

Húú dejoo neked, nálunk csak inni adott neki, igaz nem is voltam el oylan sokat.... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

dejó volt Neketek:) Nekem is kémiával:(

Roz! Mizujs? Szóval Te is pizzáztál? dejó

Sajna nekem alapból nehéz lett volna elmennem ( Apa későn jött, más ugye nincs pesztonkálni)...és a tanulás nagyoin leköt:(

Tegnap nagyon elfogott az érzés, hogy fölösleges ez a suli, és csak energát pazarlok vele...majd meglátjuk, cxsak felbosszantott egy buta vizsga nagyon (nem lett meg, pedig 100% megtanultam, csak olyat kérdett ami jegyzetben nem volt meg csak előadáson mondta..azon meg ugye nem tudok ott lenni...Nem tudom megoldani, hogy vigyázzanak 2 hetente a babáimra...és nem elég hogy ez nagyon fájdalmas, még hátrányos is)
Na bocs a panaszért

Lili! Azt hiszem ezen mindenki keresztül megy..Nekem ezt csak úgy sikerült megoldanom, hogy nem volt kézben Levi, ha nyűglődött és nem éhes, szomjas, kakis volt nem vettem fel (5 hét sok sirdogálással) de most is csak egyedül alszik el... És kell idő amíg beáll a rend...Kitartás!és panszkodj, mert már azzal jobb ha le tudod írni

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Andi:
Gyerekek nagggyon cukik :D Az elsőn olyan zabálnivalók!!!

Lili:
Szerintem is ezen minden anyuka keresztülmegy,ez természetes,hogy így érzed.Én ilyenkor mindig arra gondolok,hogy milyen sok anyának születik beteg gyermeke és mégis tarták magukat,erősek és nem keseregnek.Ettől erőt kapok:nekem meg itt van 2gyönyörű,egészséges gyerekem,egy szerető férjem,nem szenvedünk semminek a hiányába....kell ennél több?
Fel a fejjel :wink:
Hordozó kendőd nincsen???Mert az nagyon jó a közelséget igénylő babáknak és közben tudnál Zsófival foglalkozni!!!
kazi

Köszönöm a bíztatást, ma már sokkal jobban vagyok. :) Kazi, egyébként én is erre szoktam gondolni, csak hát néha elkap ez az érzés...... :(

:!: :!: :!: Lányok, azt szeretném kérdezni, h. nem tudja vki, hol lehet kapni olyan szánkót, aminek van támlája? Nem tudjuk merre induljunk, és feleslegesen Botival nem szeretnénk sehova indulni. Előre is köszi az információkat! :)
birolili

Lili!
én úgy tudom, hogy külön kell megvenni a szánkót és a háttámlát!
Legalábbis én csak külön látom mostanában.
De nézzétek meg az alföldiben, ott szoktak fain szánkók lenni, talán ott. A tescoban és auchanban tuti külön vannak!

Kép
adrienn021

Lili!
Most látom a tescos újságban, hogy 1 személyes szánkó karfával 3390 forint. De a kérdés, hogy van e még! de nézd meg a honlapjukon, az újságot abban a 23. oldalon van.

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Végre van egy kis idöm,le tudtam ülni én is ide egy kicsit.

Jó volt a tegnapi pizzázás,sajnálom hogy már 7-kor mennem kellett,majdnem 9 volt mire hazaértünk a vásárlásból. :)

Lili
ne keseredj el,vagyis én is csak azt tom írni mint Pille,írd ki magadból,és akkor megkönnyebbülsz.Ha gondolod,egyszer fogd meg a két gyerköcöt,gyere el hozzám,egy napot eltrécselnénk.Vagy hívj magadhoz barátnödet,ha csak egy órát ,az már feldobja az embert,nekem mindig segített ez.Ügyi légy,én tom hogy az vagy.
:lol:

Roz
jó volt hogy beugrottatok,remélem az eredmények jók,majd ha megtod akkor leírod?Imádtam a gyönyörü lányod!

Kazi
sajnálom hogy eröset nyomtál a pizzára,a tea legalább nem volt erös a múltkor igaz?
Nem fagytam át hazafelé,szedtük a kis lábainkat hazafelé naon.

Kocsisandi
gyönyörü gyerekeid vannak,a lányod tiszta te vagy.Jó hogy te is ott voltál,januárra keresek valami kerekasztalos helyet. :lol:

Estelle
én is így gondolkodtam mint te,és bejött. :lol: Decben szültem,helyrejöttem,majd augusztusban elmentünk Gyulára nyaralni az élményfürdöbe.Anna naon szerette.Már pici korától szoktatni kell a társasághoz,én sokat csaviztam vele,sétáltunk sokat. :lol:

Erszényes
remélem elmeséled mit néztetek és hogy jó -é!Hétfön beugrassz egy kávéra?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jólesett a pizza, amúgy is a kedvenc kajám, és jó volt veletek találkozni.

Balim

Elmeséltem Bencének otthon, hogy dícsérted.

Erszényes

Remélem jól telt a mai napotok!

Hajni

Mégegyszer köszi a tortát, isteni volt. Anna óvodáskorú lett! :) Belegondoltál?

Estelle

Szép hajad van, akkor még bízhatok? :) És ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon csini kismama vagy.
Amúgy meg ne számolj nyárig, 1 hét alatt felépülsz szülés után. Úgyhogy valamivel el kell még ütnöd az időt a nyaralásig. :)

KocsiAndi

Gyerkőcök nagyon édesek!

Kazi
Sajnálom, hogy csípősz szószt öntöttél, annyira beszélgettünk, hogy én észre sem vettem, csak mikor már kérdezted.

Lina

Lili hogy van? Várt már nagyon?

Adrinak nem tudom, hogy mi baja van, mert 4-5 napja Csak(szó szerint) tápszert eszik. Mindig azt kéri, ezenkívül csak a csokikat eszi meg. Még a keksz sem kell neki. Na jó, ma Hajniéknál 3 szál ropi lecsúszott. Viszont nem fogyott, és jó kedélyű, csak irtó hisztis, ahogy ezt Pillével meg is vitattuk.

Andi
Kép
cukkker

Hajni

Bocsi, Annát illetően majd csak hétfőn. :)

Andi
Kép
cukkker

hat jol eltuntem, azert idonkent olvaslak Benneteket. Vega vizsgaidoszaknak, talan most tobbet tudok jonni. Az ujaknak Akiket meg nem ismerek, udv :lol:

Bepa,
Ne add fel én tegnap csinaltam az utolso vizsgamat:-) Meg haromrol ne tudomsikerult -e, de nagyon remelem.... Nehez tanulni a gyereke mellett nagyon, de en ugy gondolom, megeri, ha mas haszna nincs csak annyi hogy szellemi frissesegedet megorzod., mar az is jo....

Tudom, hpgy nemregiben volt szo mzeskalacsokrol, de akkor nem volt idom kiirni a receptet, most meg nem talalom. A Tavalyi olyan kemeny volt, hogy meg egy honap mulva sem lett puha :cry: Mar nem tudom, ki irta a tutti puha mezeskalacsot. Elkuldened :lol:

Lili,
Hat ez az elso idoszek valoban nehez. Csatlakozom Bepa-hoz. El kell fogadnod, hogy nem tudsz ket gyerekre fejenkent ugyanannyi idot szanni, mint mikor csak Zsofi volt. Hidd el hogy ok is elfogadjak egy ido mulva, es csak nyerni fognak vele. Nem veletle hogy tesot szerttetek volna, gondolom az egyik oka, hogy igy a gyerek toleransabb lesz, és elfogadja, hogy nem o a vilag kozepe :lol: Ez a kesobbikben csak elonyere valik. Emlekszem engem is mindenki sajnalt, hogy a ket gyerekre nem jut eleg ido. Ez nem igy van. Annyia aranyosak, toleransak, helyesek lettek egyke kortarsaikhoz viszonyitva :wink: Jo dolog a teso. Lelkileg is, ezt neked aki ertesz hozza kell a legjobban tudni. Fel a fejjel. Ja es ha megengedhetitek magatoknak, ne sajnald a kidast arra, hogy segidseged legyen. En ugy gondolom, hogy ha valaki megcsinalja a takaritast, besegit a vasalasba haztartasba tobbi ido marad a gyerekekre, es konnyebb ez az atmeneti idoszak.
Bocs hogy offoltam a topicot, csak nagyon atrzem Lili erzeseit, mert en is ilyen maximalista anyuka vagyok :lol:
mvirag

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, a manócskákat illetően.

Hajni
Szerintem Dorka tiszta apja, főleg, ha a kiskori képeit nézem. Inkább Petike hasonlít rám. A kiskori képeimet ha nézem, nagyon hasonlítunk. Természetre pedig tiszta apukám. Kíváncsi vagyok Dorka milyen lesz.

Lili
Mi is néztünk szánkót. A Tescoban sajnos olyan volt, ami nagyon szétesett, elég rossz állapotban voltak. A barátnőm a Bambiniben vett strapabíró szánkót, igaz nincs háttámlája, nem tudom, hogy azt lehet-e külön venni hozzá. Még a Praktikerben láttam háttámlás szánkót, de azt nem tudom, hogy milyen strapabíró. Remélem találtok megfelelő szánkót!:-) Most végre lehet szánkózni. Petike még nem is látott igazán havat. Meg is lepődött rendesen. Mi délután megyünk szánkózni vele, kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.

Hú, ébredezik Dorka, mennem kell.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?