Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Betegeskedőknek jobbulást kívánok :)

Mi holnap megyün idén utoljára oviba.ma szülői volt-sajna megint elmegy az ovónénink (tavaly nyugdíjba ment a másik) :(
hétfőn lesz a búcsúztatása

Évi.sajnálom a kocsidat :( .tényleg annyi nem-normi emberke van :evil: -meg amúgy is Szolnokon közlekedni.

Én is mindíg ajándékok után futkosok.én is azt veszem észre,hogy pont ami nekem kéne az nincs :twisted:

Menek fürdetni+ágyneműthúzni :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

HÁÁÁt Jó Reggelt!!!

Fitt és üde vagyok :twisted: :twisted: ,éjjfélig szerintem keltünk minden 10percben utána már csak óránként

Kiderült hogy mennem kell ma az OEP-hez mert lejárt a szülési szabim és hát nem lenne rossz elintézni a gyedet,csak a szép az egészben hogy már Karácsony előtt bizti nem fogják elővenni a papírom szóval januárban nem lesz mit várnia postástól(csak tudnám minek fizetünk a könyvelőnek :twisted: ,ha nem szólok neki talán ég most sincs megcsinálva)

Kép

Kép
katlina

No látom akkor nem csak nekünk volt sz@r éjszakánk. :(
Levent kihányta hajnalban az antibiotikumot... Éppen akkor tettem le szopi után Dávidot, mikor nagy émejgősen kibotorkált és elárasztotta a folyosót. :cry: Szegénykémet úgy sajnálom. :cry:
szilbee

Óh, Szilbee, még ez is :? Majd csak kilábaltok ebből a sok betegségből!

Katlina, hát nem irigyellek az éjszakák miatt, végig csináltam én is, tudom, mennyire kimerítő!
Azért szerintem reménykedhetsz! Az Ivett tgyás-sa kb 10 nap alatt már átutalásra is került!!! De lehet szerencse kérdése... Dec elején adtam be, tegnap hívott, hogy a novembert már át is utalták neki.

Cleo, ez az óvónéni is nyugdíjba megy, vagy leépítés volt az oviban? Mit vettél Zsoltikának? Ő mire vágyik? (mikor jöttök? :lol: légkondit felmérni?)

Manó, mi újság? Te is ajándékok után futkosol?

Elin, milyen volt az éjszakátok? Hogy van Lilcsicsajszi?

Petri, és Timi jobban van már?

Évi és
Kép
csongianya

Csajok! Egy könyvelő barátnőm bérszámfejtőt keres, azonalli kezdéssel, némi túlóra időnkénti vállalásával! Ha van valami ismerősötök, szóljatok nyugodtan :lol:

Évi és
Kép
csongianya

szilbee

Jó reggelt/napot!

Szegény Levente! Akkor neki sem volt valami fényes éjjele, ha egész este ott kavargott a gyomrában a gyógyszer :cry:
De Szilvi! Ez a gyerek (mármint Levente) egyre jobban hasonlít rád!! :wink:
Dávidnak meg az állát néztem, hogy még az is be van hízva :lol: ...Nagyon édes kis fickó!

Évi! Most már egész jó éjszakája volt Lilcsinek, köszi! Mióta felébredtünk, szinte csak olyan dolgokat csinál, amiket nem szabadna neki, de bánja a fene, végre rosszalkodik :wink: .
Viszont most meg nekem van teli a fejem, zúg, nyelni alig tudok, alig hallok. Úgyhogy alakulok :? Majd veszek valami Mebucaint, vagy valamit.

Én még csak mamának vettem karácsonyi ajándékot. Hogy Lilcsinek mikor és mit fogok venni...? Másra hál'Istennek nincsen gondom. De még ezen a naptáron dolgozok, hátha kivitelezni is fogom...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee, jobbulást Leventének,remélem már jobban van. Nagyon aranyosak a fiúk :) Luca nem hajlandó hason aludni,de ugy maradni sem igen akar,ha úgy rakom vagy átlöki magát a hátára vagy elkezd egy idő után sírni és akkor vissza kell fordítanom :)

ó Katlina,hát nem lehetett könnyű :( Remélem ama éjszakátok majd jobban telik.

Elin,örülök hogy Lilicsi jobban van.Te is gyógyulgass!

Petri,Timike??

Csongi,szerencséje van akkor Ivettnek,mert nekem még okt-ben le lett adva és azóta egy vasat sem kaptam még,és december közepe van :( :( Az anyaságit utalták és ennyi :( Már kész vok .
Még jó neked nem lett semmi bajod amikor beléd mentek :( Katasztrófa a közlekedés Szolnokon.

Képzeljétek tegnap megkaptuk a tulajtól a kulcsot :) Tegnap is pakoltunk,meg du is megyünk,holnap meg jönnek csinálni afürdőszobát+konyhát szétverni.
Meg megyünk maObi-ba megvesszük WC+mosdó,tükör meg iylen kis apróságok,a kasszánk meg már elég vészesen kevés :(

Esik a hó:) Én örülök neki :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri!
Örülök, hogy Lilcsi jobban van már! :)
Neked visszont jobbulást! :(
Én Aspirin +C pezsgőt szoktam ilyenkor inni. 1-2 nap alatt rendbehozza a taknyosságot meg a torokfájást.

Hja! Én azt szoktam mondani Dávidról, hogy KÉTÁLLÚ, mert akkora tokája van már! :lol:
szilbee

Az éjszakát Timi szobájában töltöttem, ő horkolt kevésbe :shock: :lol: :lol: Este miután lefektettem néha olyan borzalmas hangokat (köhögést de mintha mindjárt behányna) adott ki magából hogy jobbnak láttam nála aludni. Sokszor felébredt az éjszaka de vissza is aludt magától. Én ott lapultam a másik ágyban nehogy észre vegyen mert akkor biztos jött volna mellém ami nem túl jó ötlet. Ha megengedem biztos cicizni is akart volna éjjel..... olyan jó hogy leszokott róla nem akartam előről kezdeni. Amúgy lázmentes, fél 9-kor keltünk délben viszont ismét elaludt, hát még nem egészséges az tuti.

Tündi
Jó házszépítést! :D

Minden betegeskedőnek jobbulást! Most mennem kell vasalni :|

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Esik a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! :mrgreen:
Kép Kép
szilbee

Itt még nem :cry: :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nem intéztem semmit!!!! :twisted: :twisted: :twisted: ,nem vittem a magánnyugdíj tagsági okiratot,és így nem lett belőle semmi,persze hívtam a könyvelőt ezerrel hogy küldje el mire kinyögte hogy nála csak a kártyám van okirat nincs,ma feltúrok itthon mindent de nem hiszem hogy megvan költözéskor szerintem szemétbe került :oops: ,szóval hétfőn hívom az Allians-t hogy hagy kérjek már egy újat :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Itt már el is olvadt! :x :x :cry: :cry:
szilbee

Katlina
No ez bosszantó :evil: Elmész potyára ezt utálom a legjobban. Robikát is vitted? Én kedden megyek ha minden igaz.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én meg itt rohangászok mindig az ablakhoz, ahányszor írjátok, és sosem látok havat, csak hogy vizes az út....essen már normálisan!!!
Reggel hallgattam a rádióban, hogy nyugaton meg délen is elakadás, síkos út a hó miatt, nálunk meg felhőtlen kék ég :shock: :evil:

Szegény Katénkám! Ez a méreg, nem a cián. 1 útból csinálsz hármat :cry: .
Nem választottál még itt Szolnokon gyerekdokit? Mintha írtad volna, meg kérdezted is, hogy lehetne-e?

Pircsi! Szerdán én is ezt a szörcsögő-hörgő hangot hallottam Lilcsitől. Nagyon lassan gyógyul, nem tudom, hogy lesz...? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Kis-nagy betegek jobbulást :)

Szilvi.szegény Levi.:( -nálunk Sziszi ilyen hányós,úgyhogy legutóbb már inkább tabit írattam neki (mindenből mostmár tabit kap..ha kell).Zsolti is ezért szokott rá a tablettákra mert utálta a szirupok ízét.Meg amúgy mindíg adok nekik c-vitamint -így gyakorolnak is :)
Naaaaaaaagyyyyyonnn édik a fiaid :)

Katlina.hu..tényleg bosszantó lehetett.én is megjártam már a magánnyugdíjas papír miatt.már 99-ben beléptem-de ugye csak az az egy papír van róla---ami mindíg keresőben van nálam is :wink:

Pircsi,Elin.örülök,hogy a lányok javulgatnak.hát mostanság nem lehet könnyen kigyógyulni egy takonykórból vagy hasonlóból.én most is szívom Sziszi orrát+melegítem

Évi.Zsoltinak Exo-force legot vettem tegnap.ma a kerilánynak voltam ajándék-vadászaton. a pónit meg is kaptam.de még üvegfestéket+mintát akartam készletben venni...de reális áron nem kapok

ÚGYHOGY CSAJOK SEEEGGGÍÍÍTSSSÉÉÉG!!!!! HOL VANNAK ÜVEGFESTŐS CUCCOK?????? voltam:Kaolin U(itt volt,de a legócsóbb is 2800),obi,praktiker,cora,tesco,parti játék.

Szóval Évi...folyt :) Még nem mondott időpontot a drágám 8) :oops: ,de nem vagytok elfelejtve :)
Még Zsoltinak és Sziszinek is kell vmi ajándék...de már legot nem veszek :wink: Mire vágyik Zsolti? huu...sorolhatnám :lol: :lol: :lego,lego,lego,lego...lego +forma1-es cuccok+t-rex autópálya,katonák...szóval vágyik ő mindenre
És Csongi?

Ovónő:tavaly év végén elment az egyik nyugdíjba-megkapták a másik csopi ovónénijét-most szept-től.erre most a régebbi ovónéni megy el fejlesztő-pedagógusnak :( .úhogy a régebbi ovónőit is3,5hója ismerik :?
a szülők nagyon el vannak keseredve....

Rendeljünk már egy kis havat!!!!!oké?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nem nem választottam,kártyástól nem akarom hozni mert akkor tápit is csak itt tudnék iratni,de volt egy és a papírt(ezt is)elraktam valahová valami Pap.....,ő gyerekorvos a pletykafaluban és foglalkozik asztmás gyerkőcökkel is most az ő számát körözöm mert jobbnak látnám akkor már olyanhoz vinni aki ehhez is ért mert hát nálunk ez is előfordulhat!

De van egy másik is Jánoshidán Danyic Tibor ő nem kimondottan gyerekorvos de Jászladányról hozzáhordják a gyerekekt és nagyon szeretik,döntésképtelen vagyok,most is elég nyűgös és azért dillemázom mert tünetmentes csak nyűgös nem alszik,se láz se köhögés se orrfolyás á végképp nem tudom mi legyen

Itt sem esik a hó csak piszok hideg van!!

Kép

Kép
katlina

sziasztok!

sajnos elsiettem a beköltözés örömhírét, ugyanis kiderült ,hogy a pénz első részét (a házon lévő jelzálogot) 18-án küldik, utána a tulajoknak még le kell vetetniük a tulajdonlapról a terhet, és majd utána utalják a fennmaradó összeget és utána költözhetünk. Hogy ez mikor lesz arról nem merek nyilatkozni. De nagyon valószínű,hogy még karácsonykor is itt dekkolunk anyukáméknál. Bevallom eléggé elkeseredtem mert nagyon vártam már a saját otthont, meg hát szerettem volna ha négyesben karácsonyozunk :( :(
Igaz így remélhetőleg 1-2 hét és költözünk de hát akkor is rosszul érintett. mikor megtudtam,hogy még húzódik az ügy totál kiborultam, jól összevesztem anyukámmal meg bőgtem egy sort. Néha úgy érzem sose jön el a nap ,hogy beköltöznénk.
na jó nem panaszkodom többet.
Inkább gratulálok a legújabb jövevénynek:
ISTEN HOZOTT KÖZTÜNK RÉKA BABA, KÍVÁNUNK SOK ÖRÖMÖT, ÉS SOK-SOK TEJCSIT

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám,nem mindíg tudok mit írni, van mikor csak olvasgatok!Látom azért másoknak is nagyon jó éjszakájuk van nem csak nekünk,valami van a levegőben az már biztos!Mi egyébként jól vagyunk hála isten,remélem nem szedünk össze karácsonyra semmi nyavaját!

Évi!
Karácsonyi bevásárlást ne is mond,kész vagyok.Nem tudom mit vegyek Dávidnak és már csak egy hetem van! :( Amúgy már minden megvan csak neki nem vettem még semmit.De majdcsak összehozom valahogy.Vigyázz nagyon magadra,mert a szolnoki közlekedés katasztrófa főleg most! Sok nem normális közlekedik az utakon!Kép

Szilbee!
Hányás,tudom miről beszélsz,nekem Dávid hányja ki mindíg a bogyókat,egyszerűen már ha a szájában érzi a gyógyszert rosszul van,és bár 12 éves, szivesebben megissza a kanalast!De ha olyan az íze az is visszafordul,és persze szegénykém ritkán ér el a wc-ig takaríthatok utána! :(
Nagyon szépek a fiúk a képeken,Dávid szokott sírni is?No ne érts félre,nem mintha azt akarnám, csak minden képen olyan kis nyugodt,egy kis tündérke!

Cleo!
Én a tescoba láttam ilyen üvegfestő készletet,de azt ne kérdezd meg mennyibe került már nem emlékszem! :roll:

LUCÁNAK UTÓLAG KÍVÁNOK SOK BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Katlina!
Nem lehet,hogy Robikának jön a fogacskája?

A kicsi és nagy betegeknek jobbulást kívánok!Kép

Puszi mindenkinek!
Kép
Vendég

Hát Mano én már mindenre gondoltam de ez már elég régóta megyeget nálunk!

Cleo!
Nem vittem Robit volt dadálya,"kis"családunk van és mindenki itt lakik,így tudom kire bízni nem is szivesen vittem volna mert nagyon csípős hideg volt,na meg hát hivatalba gyerekkel :twisted:
gy is a nő olyan lekezelő volt ha kérdeztem valamit úgy mondta mintha nekem ezt tudnom kellene :twisted:

Kép

Kép
katlina

ÁÁÁ lemaradt!
Liz sajnálom hogy így elhúzodik!
Én is kiborultam volna!!!!

Szilbee!
Olyan szépek vagytok!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Íme Dávid Réka Anna!!! :D

Kép
Kép
Kép
szilbee

Hoztam megint híreket Jaimeeről és Rékáról!

Először is Réka baba gyarapszik! Ez nagyon jó!! :D Sokkal éberebb! Erika most várja a laboreredményeket.

Puszil Mindenkit!! :)
szilbee

Hát nagyon szép kiscsaj!!!!!És milyen kis pufi arcocskálya van!

Kép

Kép
katlina

Cleo!
Azokon a helyeken amiket írtál én is szoktam venni üvegfestős cuccokat, de volt már nem egyszer olyan, hogy a netről rendeltem (2-3 nap alatt ki is szállítják).
Ja ezt a C-vitaminos dolgot majd én is kipróbálom!!! :) Hátha átszokik a bogyó evésre!

Mano!
Szokott sírdogálni mostanában, de szerencsére csak 2 okból...
1. telezabálja magát és a tejcsi a belekben gázokat képez , de miután kizavarta a pukikat, már jobb kedvű.
2. amikor sokat van ébren (nála már egy óra is sok)

Más!
A fiam nem mer belemenni a hóba! :shock: Ilyet se hallottam még!! :cry:
szilbee

Hja!! Dávid 3 hét után gömbölyödött ki annyira amilyen most Réka baba! Annyira tündéri kiscsaj! :)
szilbee

Szilbee,köszönjük a híreket :) Réka baba nagyon aranyos:) Szép kis kerek arcú :) Jöhetnek ma haza ?

Nálunk bontják a fürdőt,atya isten hogy mit művelnek ott :)

Esik a hó végre rendesen :)

Próbálok még ma jönni!

Betegeknek jobbulást!!!

[size=18]Kellemes hétvégét!!![/size]

Kép
Kép
tundi24

Szerintem még nem (bár nem kérdeztem, meg Erika sem írta), mert még csak ma kezdett hízni és kékfényezni is kellett a picit. :(

No menek maratoni vasalni!! :x
szilbee

Szép napot!

Köszi a képeket Szilvi! Szép kis hajas Törpillája van Erikának! Meg olyan kerek buksija, mint Lilcsinek volt. Lehet, tőle is megkérdezték, hogy simán szülte-e? :lol:
Lilcsinek hógolyót csináltam, azt nem merte megfogni. Vagyik megérintette, közölte, hogy hideg és nem fogta meg.

Tündi! Neked meg jó munkát! De gondolom nem bánod, hogy végre már a sajátodban takarítasz, ugye?
Cici rendben van már teljesen?

Katlina! Estétek milyen volt?

Képzeljétek, én meg kaptam választ arra, amikor a múltkor megnéztem a "Betegutamat", és több eltérést tapasztalván azt szóvá is tettem. Szóval húgyhólyag UH-ot csinálni kell olyankor, lehet, nem vettem észre :shock: . Aztán. A szemgolyó UH tényleg nem kellett, de azt kódolták félre, amit valójában csináltak. Kérdem én: 1 nap 3x is? Meg még egy másik alkalommal is ugyanzt a kódot ütik félre?. És a csúcs: Én fekvőbetegként voltam nyilvántartva 2005. nov.7-11! Pedig ugye az amniot ambulánsan csinálják Pesten. Még Debrecenben is pár órát lehet csak utána pihenni. :evil: Azért ez marha jó! Még ez is kiderült, pedig nem is néztem :roll: utána.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erikáék jöhetnek haza!!! :D
szilbee

Én úgy tudom, hogy normál szülés volt... tehát nem császár!

Levente nem mert rálépni a hóra!! :shock: Hát vannak fura dolgai!!! :?
No menek vissza vasalni! :(
szilbee

Szilvi!! :lol: :lol: Akkor most van bajban Levente... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali,

Levi :) +hó :) de édi :)

Elin.ááááá bizti benned van a hiba,ők jobban tudják :wink: ,de komolyan tényleg felszedik ám mindenre a pénzt :shock: -persze hamis adatokkal :evil:

Mondom nekem a betegéletútból derült ki,hogy Zsoltit epidurállal szültem :lol: :lol: -szólhattak volna :)

Mi szánkóztunk délelőtt.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Timi meg még pizsiben közölte hogy: oda hóba :lol: miközben a hóesést néztük az ablakból. Nagyon élvezi :D :D
Tegnap a délutáni alvásból is úgy ébredt hogy esik a hó, pedig itt nem esett. Bizti erről álmodott :lol: :lol:

Réka baba nagyon kis formás !!! De jó és már jönnek is haza :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! :lol: De aranyos lehetett... én is úgy szeretném, ha ennyire örülne neki... Pedig eddig semmitől se tartott... nem is értem! Lehet hogy csak a mandulagyuszi miatt olyan kis visszahúzódó most, mert egyébként imádja az új dolgokat! :roll:
szilbee

Sziasztok!

Na, mi is gyarapítjuk a betegek táborát :( Reggel Csongi taknyosan, és torokfájósan ébredt. Persze focikupa volt, nem hagyta volna ki. Bár jobb lett volna... Ilyen sz*rul még sosem játszott sem ő, sem a csapat.
Közben sikerült összevesznem a Szolnoki Máv edzőjével. A tököm ki van már, hogy egy évvel idősebbekkel játszanak és mindenki elnézi nekik. Hát én beszóltam...persze semmi nem lett belőle. Miért kell már ilyen kis korban sportszerűtlennek lenni?!
Bocs, de dühös vagyok. Nem játszottunk jól, tehát megérdemeltük a 4. helyet, de akkor is elegem van már belőlük!

Szerintetek holnap lesz még valami normális játék a játékboltokban? Csonginak kellene még vennem egy autópályát, reménykedem, hátha szerencsém lesz.

Ja, és reggel akkor indultunk, mikor elkezdett esni a hó. 30-al mentünk Rákóczifalváig. Visszafelé már jó volt, mert addigra lesózták.

Nagyon szép kis kerek pofija van Réka babának! Jó, hogy jöhetnek haza!

Szilbee, mégis mit vársz attól a gyerektől? Hát életében nem látott még havat :lol: Majd ráérez a téli örömök ízére, nyugi.

Nekünk ma foci után le kellett mennünk a játszóra. Hógolyóztak, szánkóztak. Lányok, teljesen el vagyok tunyulva, két kör szánkóval futás után csak kapkodtam a levegőt :roll:

Elin, hát ide meg el a befizetett járulékunk... Ez nem semmi! Lilcsi igazi csajszi, hát ha hideg, akkor hideg :lol: Hógolyózzanak a hapsik!

Lizocska, sajnálom, hogy elhúzödik a költözés! De ami késik nem múlik! Pár hét és szomszédok leszünk :lol:

Cleo, nálunk most nincs lego korszak! Meg is mondtam, hogy nem vagyok hajlandó még egy Barakkit vagy Bionicle-t venni, mert itt vannak a tavalyiak is egy vödörbe összeömlesztve. Mi már inkább társasozunk, gépezik, meg kártyázik.

Évi és
Kép
csongianya

Évi! De jó hosszút írtál!! :lol:
Azért a 4. hely sem olyan rossz...hány csapat volt amúgy? Arra meg nem is tudok mit mondani, hogy nem egy korcsoportot eresztettek megint össze. :evil:

Szilvi! Lilcsi is fél a hótól :cry: :lol: ! El akartam menni a Tescoba, és mikor megérezte/hallotta, hogy ropog a hó a talpa alatt, onnantól kezdve egy tapodtat sem akart menni. Elindultam mellőle, akkor meg el kezdett üvölteni. És abba sem hagyta, míg be nem tettem a kocsiba. :? Úgyhogy nálunk is odébb vannak még a téli örömök. :lol:

LÁNYOK!! HELP!! Most kéne egy férfi :oops: ! Na, nem azért. Nem indult be a kocsi. Most kivettem az aksit, felhoztam tölteni. HONNAN TUDNÁM MEGÁLLAPÍTANI, HOGY SZ@R, TÖNKREMENT, VAGY CSAK SZIMPLÁN LEMERÜLT ANÉLKÜL, HOGY KI-BERAKOSGATNÁM A KOCSIBA? Mert ez így elég macerás lesz, aksit is cipelni, meg az ordító Lilcsit is húzni-vonni.... Meg hát nincsen rá garancia, hogy ha holnap lemegyek vele, beteszem az aksit, elmegyek anyumhoz, ki tudja, vissza is hoz-e?
A szép az egészben, hogy még nincs egy éves, vissza is vihetném. Garijegye is megvan. Csupán a blokkja hiányzik :evil: :evil: :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azóta már biztosan otthon vannak Erikáék :lol: .
Szilvi! Neked a matrac jutott eszedbe, nekem meg a karácsonyi aprósütik :lol: Hogy örült má' neki, hogy még azokat is meg tudja sütni, mi? :lol:

Nekem tippem sincs, mit vegyek Lilcsinek? Játékot nem nagyon...inkább könyvet. Hangos könyvet talán. Most vettem neki egy kutyás újságot, mert azt olyan szépen nézegeti, vigyáz rá, óvatosan lapozza. A marha vastag leporellókat meg seperc alatt szétkapja :evil: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ÉS CSONGINAK IS JOBBULÁST!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, hát én, mint még mindig férfi nélküli nem tudok neked jobbat ajánlani, mint, hogy keress egy autószerelőt :lol:
Biztos, hogy az aksi a ludas? És az egy éves, vagy az autód? És milyen autód van?

Talán hétfőn meg tudom neked nézetni a kollégámmal, ha addig nem javul meg magától :wink:

Évi és
Kép
csongianya

He-he-he!
A szerelőmmel beszéltem, meghallgatta, mit "mond" a kocsi(Suzuki), és azt mondta, aksi. Amúgy valószínű is, mert kb. 4 napja a riasztó nem zárta az ajtókat. Riasztóbekapcs.után még kulccsal is zárogattam :shock:
Az aksi az 1 éves, annak nincsen meg a blokkja sem.. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Cleo, megrendelésed teljesült, lett hó :D
Én is úúúgy örültem! Párom levitte Marcit, a szomszédékkal szánkóztak is, nagyon élvezte! Remélem megmarad Karácsonyig!
Szilbee, ezen én is jót mosolyogtam, hogy Levente nem mert rámenni a hóra, cuki lehetett :)
Réka baba nagyon édes kis hajasbaba! Remélem, Jamiee is jelentkezik hamarosan!

Évi! Csonginak jobbulást! Marci kilábalóban van a takonykórból (kop-kop-kop).

Nóri, apukám Suzuki szervízben autószerelő, tudna segíteni... csakhogy Fehérváron van....
Én meg olyan szinten analfabéta vagyok a műszaki dolgokhoz.... :oops:
Ez a tb-s életút, hát elég érdekes!! Én is kíváncsi lennék az enyémre....
Most már hivatalosan gyes-en vagyok, kíváncsi vagyok fogják-e utalni rendesen.

A mai napunk azzal telt, hogy bébiszittert keresünk! Adtunk fel hirdetést, és rengetegen jelentkeztek. Akik ma jöttek,mind szimpatikusak voltak, és még holnap is jönni fognak, nehéz lesz választani. De azért megnyugtató lesz a tudat, hogy szükség esetén lesz kire bíznunk Marcit.

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Na, jó kis éjszakánk volt. Újra előjött Csonginál az ugatós köhögés Már éreztem este, hogy baj lesz, el is készítettem a Rectodelt kúpot. Aztán hajnal kettőkor keltünk, utána még 4-kor, nyitott ablaknál aludtunk... Most jobban van, de el kell vinnem dokihoz, mert olyan régen volt beteg, kifogytam a gyógyszerekből, meg azt sem tudom, mit adjak neki.

Közben meg jön anyukám, mennék játékot venni, most nem örülök a hónak.

Judit, láttam tegnap a hirdetéseteket, valahogy éreztem, hogy a tiétek :lol: Az jó, hogy sok jelentkező van! Bár biztos nehéz lesz így választani, de még mindig jobb, ha van miből válogatni!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri!
Sikerült valamit intézni az aksival?
Változott valamit Lilcsi "kapcsolata" a hóval?? :)
Azért megnyugtató, hogy nem csak az én fiam reagált így a hóra! :lol: Majd mikor rápattannak a szánkóra, biztos másként viszonyulnak a nagy fehér IZÉHEZ! :lol:

Judit!
Én tudtam volna neked ajánlani egy tuti jó bébiszittert (nagynéném), de sajna már visszament dolgozni a korábbi munkahelyére (bölcsibe). Pedig szandai és korábban is vállalt már gyerekfelügyeletet, ráadásul szuper jól is csinálja. Ha lehetett volna, akkor Leventét is az ő csoportjába járattam volna,,,, de nem volt megoldható! :? :(
szilbee

szilbee

Édesek ezek a képek...jönnek ki a tejkiütések Dávid arcán? Vagy valami mást látok?
Ugye nem ez a vonalzója volt Dávidnak Szilvi???

Aksival annyit intéztem, hogy feltöltöttem. Aztán levettem a töltőről, pár óra múlva megint rádugtam és megint töltött, anélkül, hogy fogyasztott volna előtte az aksi. Úgyhogy nem megyek ma sehová :cry: . Holnap oda visz az első utam, hátha blokk nélkül is kicserélik. Ha nem, megyek máshová venni, mert ez amúgy is gagyi aksi.
Amúgy autószerelőm van, nem az kéne! El is jött volna, de 1 szar aksival úgysem tud mit kezdeni. Ezért kellett volna csak 1 tanács, ötlet, tipp, személyes megjelenés nélkül...de mostmár mindegy...

Viszont ezzel a szánkózással adtál egy ötletet!! Ugyanis nincsen szánkónk, lehet, akkor veszek néki egyet :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó szemed van! :wink: Változtattam a vonalzón. Ha már odakint is havas minden, akkor legyen a vonalzója is az. :)
Nem tejkiutése van, hanem még mindig a pamut cuccokra reagál így a bőre... Egyébként nagyon szárazbőrű szegénykém. Kenem a fürdetőjével is, de kevés sikerrel. Doktornő viszont nem aggódik miatta. :roll:
szilbee

Ezt az oldalt ismeritek?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Délelőtt voltunk kint szánkózni. Timit zavarta hogy a szemébe esik a hó, ezért az orráig lehúzta a sapit :lol: :lol: hogy mit látott így :roll: :lol: :lol:
Amúgy már jól van Most alszik ő is meg az apja is. :)

Szilbee
Levente megbarátkozott már a hóval? Timi is inkább csak taposni szereti, tegnap elkezdte az autónkról lesöpörni a havat de mondta hogy piszkos lett a kesztűje (havas) és levette, úgy meg hidegnek találta :P pedig a múlkor hógolyót is fogott :)

Elin
Én nem ismertem az oldalt, amúgy tök jó :)

Évi
Jobbulást a focistánknak!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?