Sziasztok!
Na, mi is gyarapítjuk a betegek táborát
Reggel Csongi taknyosan, és torokfájósan ébredt. Persze focikupa volt, nem hagyta volna ki. Bár jobb lett volna... Ilyen sz*rul még sosem játszott sem ő, sem a csapat.
Közben sikerült összevesznem a Szolnoki Máv edzőjével. A tököm ki van már, hogy egy évvel idősebbekkel játszanak és mindenki elnézi nekik. Hát én beszóltam...persze semmi nem lett belőle. Miért kell már ilyen kis korban sportszerűtlennek lenni?!
Bocs, de dühös vagyok. Nem játszottunk jól, tehát megérdemeltük a 4. helyet, de akkor is elegem van már belőlük!
Szerintetek holnap lesz még valami normális játék a játékboltokban? Csonginak kellene még vennem egy autópályát, reménykedem, hátha szerencsém lesz.
Ja, és reggel akkor indultunk, mikor elkezdett esni a hó. 30-al mentünk Rákóczifalváig. Visszafelé már jó volt, mert addigra lesózták.
Nagyon szép kis kerek pofija van Réka babának! Jó, hogy jöhetnek haza!
Szilbee, mégis mit vársz attól a gyerektől? Hát életében nem látott még havat
Majd ráérez a téli örömök ízére, nyugi.
Nekünk ma foci után le kellett mennünk a játszóra. Hógolyóztak, szánkóztak. Lányok, teljesen el vagyok tunyulva, két kör szánkóval futás után csak kapkodtam a levegőt
Elin, hát ide meg el a befizetett járulékunk... Ez nem semmi! Lilcsi igazi csajszi, hát ha hideg, akkor hideg
Hógolyózzanak a hapsik!
Lizocska, sajnálom, hogy elhúzödik a költözés! De ami késik nem múlik! Pár hét és szomszédok leszünk
Cleo, nálunk most nincs lego korszak! Meg is mondtam, hogy nem vagyok hajlandó még egy Barakkit vagy Bionicle-t venni, mert itt vannak a tavalyiak is egy vödörbe összeömlesztve. Mi már inkább társasozunk, gépezik, meg kártyázik.