Szép jó reggelt!
Zazzy: A Te sikeredet látva majd az urad is belátja, hogy igenis számít. Csinálj mindent ahogy kell és meglátod, irigykedni fog, hogy még mennyit leadtál. Kitartás!
Az én párom is akkor fogyott, amikot fogyókúráztam annó elég keményen. Nem volt itthon kenyér, pizza, chips, keksz, krumpli, túrórudi, péksüti stb. Semmi ilyesmi. Lájt joghurtot nyomtam, ha nassolhatnékom volt, akkor meg gyümölcsöt, ha már nagyon nem bírtam. Általában azt ette, amit én, nem akarta hogy külön főzzek neki, de ő azért nasizott is közben. Én fogytam egy hónap alatt 5 kilót, ő másfél alatt fogyott ugyanennyit
2 hónap után fel tudta venni a régi majdnem kidobott nadrágját. Észrevétlenül fogyott a drága és ő lepődött meg legjobban, mikor elővettük a régi kicsinek vélt nacit és felment rá
Szóval ne add fel!
Pogi Drága:
Javíts majd kérlek... Nem szedek már metet és 14+nem tom mennyi vagyok, de a tickerem jót mutat. Ez alapján kell mennem afpre majd a 2 ünnep között, aztán meg januárban uh-ra...
Köszönöm szépen!
Magadról nem írtál
Minden rendben van? Te is elég ritkán zudsz jönni
Lányok: 3 napja fáj a fejem
Nálatok is ilyen időszak van vagy velem van a gond?
Képzeljétek, a főnököm tegnap bejelentette, hogy a 2 ünnep között és a szombatokon sem kell dolgoznunk, belátta végre, hogy semmi értelme.
Annyira örülök, jó lesz pihenni majd egy jó nagyot.
Mindenkinek puszi, megyek csodaszép babákat kukolni egyel feljebb