Új privát üzeneted érkezett!

LAFEAD: NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

légyszi segítsetek egy kicsit labort elemezni:

07.12.04 3.CN
FSH 4.1MU/ML
LH 6MU/ML
TSH ultrasens 2.3 UIU/ML
tesztoszteron 85 NG/DL
ösztradiol 43PG/ML
progesteron 0.4NG/ML
prolactin 15.6 NG/ML

fsh jó, mert jól stimulálható
fsh és lh arány viszont nem jó
tesztoszteron magas, mert 50 felett van
és tsh is kicsit magas
szerintetek igaz, jól gondolom

köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Czinkeb!
Én ehhez egyáltalán nem értek, majd pénteken jövök én is ilyenekkel :wink:

Csipi!
Tényleg gyere nyugodtan, nekem is pont mostanában volt már muszáj kiönteni a szívem, csak eggyel feljebb, mert talán inkább oda passzolt a téma. Már csak leírni is jó, mert olyan nehéz bismerni a kudarcot :cry:

KÉPZELJÉTEK!Voltam ma MM-ben vérvételen és Arnold doktornál. Nem lehet szavakba önteni, amit éreztem utána... 10 év alatt elfogyasztottam már pár nőgyógyászt, de ilyet... Hihetetlen! Annyira aranyos, mindenre figyelő, biztató, meg minden volt, hogy, ha ezt más mesélte volna, biztos nem hiszem el, hogy ilyen létezik.
Első látásra nagyon szimpatikus volt.
És amit kihoztunk: (bár ezen kicsit meglepődtem, mert tudjátok semmiféle ciklusom nincs duphaston nélkül)Bár Nemrég múlt el, máris Norcolutot kell szednem, utána Closti :shock: Azt mondta, hogy elég ideje szedem már a metet, hogy megpróbáljuk.Ezt álmomban sem gondoltam volna!
Egyébként egyik petefészkemet nem látta :evil: de azt mondta, nem baj, van ilyen, amásikban viszont 10-12 ciszta (tankönyvi pco-s) pffffffffff
Mit gondoltok???(Ja! és még egy kérdés: A norcolut ugyanaz, mint a duphaston?Mert az ugyebár van, akkor nem váltom ki, ha teljesen uaz.
Jaj, úgy fel vagyok dobódva! :D Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

[quote="czinkeb."]C írta:czinkeb.harlott: leírnád kicsit pontosabban, h milyen a méhtükrözés, mert egy lánynak lesz és kicsit izgul. tudom, h altalásban végzik, de mégis?
köszi!!!!

Szia Czinkeb!

Nem sokra emlékszem a méhtükrözésből, mert altattak! :-)
Ne izguljon a barátnőd, mert altatás miatt semmit sem fog érezni. Ha nem találnak elváltozásokat (polip, mióma, méhben összenövés), akkor 10 perc alatt végeznek is a műtéttel. Utána fog vérzegetni 3-4 napot.
Nálam extra eset volt, mert későn kezdődött a műtét, ezért infúzióval ébredtem fel. A másik, hogy sokáig véreztem, mert szűk a méhszájam és a dokinak küzdenie kellett a bejutással. :-)

Ha lenne még kérdése, csak nyugodtan! :wink: Melyik kórházba megy?

KépKép
charlott

Még egy kérdés:
Monee! Te intézted mostanában az andrológiát, kell beutaló, vagy csak időpontot kell kérni?
(Merthogy oda is megyünk.Apa örül... :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Úgy látszik zűrök vannak az éterben, vagy elveszett az előző hozzászólásom vagy elfelejtettem valóban hozzászólni. :)

Csipi!

:(:(:( Sajnálom! Remélem kimásztok ebből a gödörből, de ha esetleg nem, akkor a továbblépéshez is sok erőt kívánok!
Gyere gyakran hozzánk és mesélj!

Pogi!

Ühüm, bennem is ugyanezek az érzések kavarognak a lombikkal kapcsolatban. :( Francba... bár örökbefogadni könnyebb lenne! :(

Zazzy!

Nekünk azt mondták hogy kell beutaló. Nem tudom hogy Pécs és Pest között ez mennyit változik, de szerintem így sem gáz. Felhívod őket, mondanak egy időpontot és hogy mit és hogyan kell csinálni 8) és hogy kell-e beutaló. Ha kell, a házidoki vagy a Te nőgyogyid fel tudja írni.

Czinkeb.!

Fúúúú, ez nekem nagyon kínai. A pcos oldalon levő hormontáblával nem tudod összehasonlítani?

Na cupp Nektek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok!
Zazzy én is ma voltam a mm-ben vércsapoláson, reggel fél 9-kor. :)
Nálam hormonsort nézünk és jan-ban megyek T. dokihoz. Örülök, hogy jól sikerült a nődokis vizited. Arnold doktor hol "szül"? :) Ha hozzákerül egy kismama (bár csak ott tartanék! ) hol fogadja a pácienseket?a mens-en kívül is rendel?

Lafi! Boldogan olvasom, hogy jól vagytok! Isten hozott Hunorbaba!
nani72

Monee! Köszi! Ezt nem Pesten csináljuk(tudod, én nem pesti vagyok, sőt 200 km, de megérte elmenni!)Azt mondták, ez nem olyan nagy dolog(próbálta volna ezt a férjemnek megmagyarázni!), és nyugodtan megcsináltathatjuk itt is.Neki elég az eredmény :wink: (remélem elég lesz :lol: :lol: :lol: )

Nani! De jó, akkor biztos láttuk egymást, de nem emlékszem, elég sokan voltunk.
Mivel nem pesti vagyok, nem tudom a kérdésedre a választ, annyit tudok, hogy a Schöpf-Méreiben van(ha jól írtam)
ÉS TÉNYLEG MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM.
Még reggel is vigyorogva ébredtem a tegnapi élmények hatására :wink: Sosem gondoltam volna, hogy lesz rám valaha nőgyógyász ilyen hatással! :D
Na jó befejeztem az áradozást.
Nem írtatok semmit a Duphaston-Norcolutra, úgyhogy lehet mégis kiváltom, nem hinném, hogy egetverő összeg, a duphaston pedig jó lesz progipótlásra(bár ott tartanánk már!)
De még most sem hiszem el, hogy most volt meg és már megint meg kell hozatni. Jó ez a hormonbomba? Nem mintha kételkednék...
Puszi mindenkinek és szép napot! :D

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Lecso!
Igen, el vagyok veszve kicsit. Az építkezés végre ott tart, h kialakíthatom a belsőt is :D és azzal töltöm az estéket, h takarítok, pakolok, és fárasztom a hülyeségemmel a fiúkat :wink: :lol: (csak hogy ne unatkozzanak)

De jelzem, h midnen nap átfutom az írásaitokat!!!!!!
Egyébként pedig szerelmes lettema görbémbe és jön a kari, ami maitt sajnos kicsit túlzottan is bizakodó lettem (előfordulhat, h tüneteket produkálok.... :oops: )

babszika

Zazzy: klassz nagyon, h ilyen jókedvű lettél , feltöltődtél kicsit és optimista lettél megint! :lol: mióta is szeded a metet? nem emlékszem. :roll:

Charlott : köszi az infókat! az inszemes topikban érdeklődött egy lány, de végül vki megnyugtatta, h ne izguljon és elmondta, h mire számíthat. köszi!!

Monee: próbáltam a hormontáblát én is, és végül az alapján mondtam a saját kis laikus véleményemet a hormonjaimról. de hát nem értem igazán akkor sem. felmegyek a másik topikba majd , remélem majd ott segítenek. mindenesetre köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy!

Érdekes, az én Párom kevésbé idegenkedik a dologtól mint mondjuk én. :D Ő azt mondta hogyha menni kell, akkor menni kell.
Bár valószínű nekem azért van aktív röhöghetnékem a dolgon, mert elképzelem magát a szitut hogy odamegyünk, sorszám, szobába be, a napi rohanás elfelejt, szerelem felgyújt, köhhmmm..., pohárka, ficánka összevadászás, rövidke pihegés, pohárkával ki, cucc lead, stb. És mindenki tudja aki ott lesz, hogy AZÉRT vagyunk ott. :D:D:D Szóval nekem ezen az egészen röhögnöm kell. :D
Asszem mi saját anyagból fogunk dolgozni, visszük a laptopot némi felnőtt filmmel, ha esetleg a Kedvesnek motivációs hiánya lenne. Jah és csak tippként mondom, valamelyik topikban olvastam, hogy a nyál nincs rossz hatással a ficánkákra, uh lehet segíteni. Köhhmm... 8) :D

Vasárnap UH nekem, vagyis randi a dokival. :lol: Ő meg majd jól megmondja az okosságot a barátkozás idejét illetően. :D
A hőm még a 36,5-ön megy egyenes vonalban, remélem lesz ennél magasabb is addigra! :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Arnival kapcsolatban: jövő évtől már nem vállal szülést, ha jól tudom. A Schöpf-Méreit pedig bezárják, magánintézetben működtetik tovább a Kartács u-ban, ott Arnold állítólag már nem dolgozik, de járóbeteg-ellátás amúgy sem lesz.

Úgyhogy ez mindenképpen negatívum, ugyanakkor ő teljes egészében csak meddőséggel akar foglalkozni ezután magánrendelésen: teljes kivizsgálás, stimulálás, cikluskövetés. Ebben nagyon profi. Olyan szempont is van azért, hogy az, aki magánrendelésen dolgozik, az ne ugráljon már el szülést vezetni...
Vendég

Czinkeb! Április óta szedem.

Monee!Hát az enyém meg nagyon. És meg is értem igazából. Annyira más típus, és bevallom, tartok a kudarctól, tényleg, mi van, ha nem sikerül? :shock: Komolyan be lehet menni ketten?

Lányok tényleg mondjatok vmit erről a stimuról!Igyekszem utánaolvasgatni,de olyan fura, hogy mostmár élesben megy a dolog!Pedig se ciklusom, se semmi!Tényleg nem számítottam erre!Meg annyira fura, hogy most volt meg és már megint meg kell hozatni. 12-14. nap között lesz Uh, utána mi lesz? (Jobbik esetben hajrá, gondolom)

Norka! Akkor egyszerű "közönséges" nőgyógyászati problémával nem is lehet hozzá fordulni?

Kép
Kép
zazzy

Pontosítom a kérdésemet:Elképzelhető, hogy nemcsak egyszer kell menni uh-ra(12-14. nap között)hanem pl. azt mondja, hogy két nap múlva is menjek? Tehát lehet, hogy 1 cikluson belül többször is menni kell(2-3)? Mert ez munkahely szempontjából elég gáz... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy> igen! én rendszerint 2* megyek 1 cikusban! bár nem az MM-be, hanem az én dokimhoz!
először megnéz 9-10 napon , h hogy nőttek a tüszőcskéim. számolgat, és majd még 1* uh, amikor már bizti, h jól megnőttek és lehet repeszteni és hajrá babagyártás!
persze lehet, h ezt más doki máshogy csinálja!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!
Köszi a választ! Annyira bizonytalan vagyok.Annyira bejött nekem ez az Arnold, de Pest nekem 200km, és ő mondta is, hogy ezt a bekukkantást nem muszáj Pesten csinálni, tényleg annyira rendes volt, de nem tudom, bíznék-e már abban az orvosban, aki 1999-ben már tudta a PCO-t, csak épp elfelejtett nekem szólni róla, és 2007-ben meg ráírja a leletre, hogy "ismert pco-s beteg" grrrrrrr :evil: Ezt azóta se nagyon tudtam megemészteni. Vagy válasszak egy másik orvost, mert csak jó volna itt a közelemben egy JÓ orvos, és mindenféleképpen magánúton szeretném, mert sajnos én arra jutottam, hogy itt már sztk-s alapon nem lehet egyrőla kettőre jutni(esetleg egyről minusz kettőre :shock: )
Szóval nagyon tanácstalan vagyok. Fáj a szívem ezért az orvosért, de messze van(ahhoz legalábbis, hogy ilyen sűrűn járjak),mert itt délutáni magánrendelésre is el tudnék menni, nem kéne mindig hiányozni, nem tudom.... Tanácstalan vagyok, segítsetek!

Kép
Kép
zazzy

Miért van az, hogy fent azt írja nekem, hogy nincs privim, közben meg van?! :shock: A múltkor azt hittem, csak elnéztem, de megint.Csak véletlenül vettem észre, mert megint azt írta, hogy nincs privim :roll:

Kép
Kép
zazzy

Átállítottam valamit a profilnál,előbb-utóbb majdcsak kitanulom a dolgokat :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: akkor segített vki a megoldást megtalálni a doki dologban?? remélem sikerül majd döntened, nem könnyű!
én is sokat filóztam a doki dolgon.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok, raktam fel a másikba a babáról néhány képecskét!!!
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Mindenki ennyire készül a karácsonyra, vagy mi történt???

Voltam ma leletmegbeszélésen. Borzasztó lett. :cry: Úgyhogy innentől szigor van :( Eddig én csak úgy általánosságban próbáltam figyelni diétával kapcsolatos dolgokra, és persze azért sokat bűnöztem. Na ennek vége! :( 180gr CH, 1440kcal :shock:
Én eddig sose számoltam, most ezt is meg kell tanuljam.Tudtam, hogy eljön ez az idő is...

Mutizok nektek eredményt:

március december
TSH 1,6 2,760 :shock: terhességhez 1 alatt kell
FSH 6,6 9,4
LH 6,7 19,7 :shock: :shock: :shock:
Ösztr. 51,5 99,4
prol. 119,4 149,0
teszt. 1,4 1,17
glucose 0' 5,3 0' 4,15
120' 7,3 120' 8,15 :shock:
inzulin 0' 20,0 0' 5,97
120' - 120' 113

Hááááááááááát... ez van. Van mit javítani: Így karácsony előtt ez borzasztó.
A doktornő nem volt annyira elkeseredve, mint én, biztatott, aranyos volt, de ez baromi nehéz lesz. Oké, fogytam már 13 kilót, de még kell, és mostmár nem nagyon akar menni. Ezért is muszáj szigorra kényszeríteni magam!
Bocsi h hosszú voltam. TESSÉK JÖNNI ÉS ÍRNI!!!! Irgum-burgum!

Kép
Kép
zazzy

Na megint zseni voltam!Pedig én nem írtam ennyire össze a két eredményt, azért remélem, elt tudtok menni rajta! :wink:

Czinkeb!
Igen, volt aki segített, ezúton is köszönöm :wink:
Hánykolódtam kicsit éjszaka, és úgy döntöttem, visszamegyek az MM-be. Elsőkörben az itteni sztk-s dolgot zártam ki, aztán az eddigi nőgyógyászomat, írtam már, miért + eszembe jutott, milyen kőkorszaki géppel dolgozik, és azért ez nem mindegy.
Aztán felmerült Szeged, mint lehetőség(gondoltam már rá MM előtt is, de az a helyzet, hogy oda csak átszállással tudok eljutni, baromi rossz csatlakozással, és szinte ugyanannyi időre jönne ki, mint Pest. (autóval kevesebb, de vonaton ingyen utazunk-legalább vmi pozitívum)
Szóval úgy döntöttem, maradok, és persze nem keveset nyomott a latban Arnold... :wink: Úgyhogy maradok jó kezekben :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

A 120 perces inzulinod......... jesszus anyám!

És Te már szeded a metet egy ideje nem????

Hatalmas szükséged van a diétára, ez tisztán látszik! A met kevés volt a Te esetedben, a fogyásban ugyan segített, de a hormonok......

Hidd el, nem is olyan rettenetesen rossz. Mármint a diéta..... Az eleje nehéz, ez tény, de sokat segít az, ha teljesen kiiktatod a bűnözési lehetőségeket! Totálisan ürítsd le a konyhádat azoktól a dolgoktól, amiket nem lehet enni! Azt is be kell vallani, hogy utána is lesznek nehéz időszakok, amiken át kell magad lendíteni!
És ha már MM, akkor látogasd meg Zentai Andit is. Sok, RENGETEG hasznos és segítő dolgot fog mondani, el sem hiszed mennyit!
Vendég

Most nézem a cukrot is.................. :shock: :shock: :shock:

Mióta szeded a metet????

Mert az első időszakban álltalában totális romlás tapasztalható, ahogy magához kezd térni a szervezet!!!
Vendég

Monácska!
Április óta szedem. novemberig 3x500, azóta elvileg 2x850, de megmaradt egy csomo 500asom és délben azt szoktam(ez önálló hadművelet, nem tudom jó-e, most is 2x850-et mondott a doktornő, azt mondta ő is ezt az adagot szereti(merthogy ezt még a másik írta fel)
Most még jobban rám ijesztettél :shock: , tudtam én, hogy gázosabb a helyzet, mint a doktornő mondta. Jó ő is nem egyszer elmondta, hogy fogyás fogyás, diéta, diéta, mozgás, mozgás, mozgás...

Kép
Kép
zazzy

Hujnye zazzy, ez gáz....nem is a hormonok, majd javul, de a cukrod basszus....EMELD az adagod,. ez gyerekadag ilyen cukor mellett!!!3*850
Vendég

Lafi: De akkor a doktornő miért nem mondta??? :shock: (ezt a + 500-at is "sutyiban" eszem)

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, passz!Kérdezd meg tőle, emelheted-e mert úgy érzed, kellene, ne suttyba csináld a dolgokat!
Vendég

Dehát ő is ugyanezt látta délelőtt! :shock:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Egyetértek Lafival!
Én is emelném a metet....................

És a diéta! Zazzy, nagyon fontos!
De nem beszarkázni kérlek!! Az sehova sem vezet!! Tudom, könnyen dumálok, de sírd ki magad, és emeld fel a fejed, hajrá előre. Sosem nézünk hátra! Leglábbis megpróbáljuk ugye???
Cél, a cukrot rendbe tenni, diétát bevezetni, családnak sem fog ártani!!!! A fiam 14 éves, és hidd el, zökkenők nélkül ment a diéta bevezetése! Még a nasit sem keresi, viszont állandóan éhes, és így NORMÁLIS kaját eszik végre! Ez vonatkozik apácskára is, a chips nem kaja!

Annyira veled érzek.................... :( Sok ölelés csajszi!!!
Vendég

Hümmmmm
Lehet, hogy csak a hormonokra koncentrált................. Ez jó kérdés!
Vendég

Monácska! Sírni nem akarok most. Úgy örülök, hogy jó helyre kerültem, jövő csütörtökön megyek Zentai Andihoz, Pcos csomag kivizsgálásom volt, 1 hét alatt annyi minden pozitív történt, hogy ezeknek az eredményeknek a tudatában is optimista vagyok, és erősnek érzem magam. De olyan jó, hogy vagytok, komolyan. Annyira aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek!!! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam hozzátok! :wink:
Hű de nosztalgikus voltam! De tényleg így van!
Nagy ölelés mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Mona, azért néha kaja a chips... Na jó, poén félretéve, Zazzy, beszélj drnőddel, megérti, hogy te úgy érzed, nem elég az adagod, ezt lehet érezni, én is éreztem, magyarázd el, hogy már nem fogysz, meg ilyenek. Háta mögött semmit!És diéta!!!!!!!!!!!!!!!!Mozgás!!!!!!!!!
Vendég

Lányok...

Valicskó dr.nő aligha csak a hormonokra koncentrálhatott, hiszen ő alapvetően diabetológus.

Azt ne felejtsétek el, hogy a metformin önmagában nem rendezi a csökkent glükóztoleranciát (talán az Avandamet igen, ha a gyógyszereknél maradunk?). Ami rendezi, és a terhelésesnél jobb eredményeket adhat idővel, az tényleg csak a fogyás, az életmódváltás. De alapvetően, egy IR-es szervezet már nem "gyógyul" meg teljesen, a provokálhatóság hatására tuti jó eredményt már nem ad.

És orvossal való konzultáció nélkül SEMMIKÉPPEN sem szabad magunk szakállára kezelést változtatni! Ha valaki bizonytalan, keresse az orvosát vagy beszéljen vele.

Még egy gondolat: ma is elhangzott a dokik körében (ott voltam), hogy egyszerűen a kezelésben a KISEBBSÉGet adja a gyógyszer, régóta mondják már, de úgy tűnik ez az elv egyre fontosabb. Nagyon kellene a diéta és a sok mozgás, csak sajnos olyan kevesen tartják be korrektül.
Vendég

Norka teljesen igazad van, és az orvosoknak is, nem azért mondogatják ezt, mert bosszantani akarnak bennünket. Én most sajnos a saját bőrömön tapasztalom ezt. Áprilisbam kezdtem el metet szedni, nagyon lelkes voltam, sokat változtattam(nem méricskéltem, de változatttam, de azt is bevallottam, hogy messze nem tökéletesen, szeretem a csokit :oops: ) és nyáron sokat mozogtam, tényleg sokat. És júliusra lement 10 kiló. Aztán jött az ősz, iskola, ugye tanítok + elkezdtem egyetemre járni,amitől totál kibuktam(emlékeztek biztos, abba is hagytam) és elmaradt az odafigyelés :oops: diéta és mozgás terén IS :oops: és nem is ment le azóta szinte semmi! És most bánom nagyon, hogy a júliusi kontrollon miért nem néztünk labort :evil: :evil: :evil: Szerintem az is alátámasztotta volna ezt.
Úgyhogy nekem most nincs más dolgom, mint erős önkritikát gyakorolni, és mindent szigorúan és pontosan betartani. És ahogy már írtam, nem az elkeseredés lett úrrá rajtam, mert tudom, hogy ezek az eredmények csakis az én hibámból születtek! :oops:
Úgyhogy karácsony ide vagy oda, a mai nappal befejeztem ezt a "könnyelmű" életmódot! Szurkoljatok!

Kép
Kép
zazzy

Kép
krumplis pogácsa

most nézem,hogy mennyi eltűnt báránykánk van ám!!!
zsizsik (felhívlak hétvégén), mniki, kikka, tükörvíz....és a többiek.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Jó reggelt mindenkinek!

Pogika, én tegnap a 20. napon voltam, majd a következőben légyszi javíts. Köszi!
lyutka

Jó reggelt!
Ezek szerint nem csak én nem tudok aludni!Mindenféle kalória és ch táblázatokkal álmodtam! :? Még este leszedtem egy csomót, gondolom alig vártam, hogy tüzetesen tanulmányozzam :lol:

Lányok kész vagyok attól, hogy a családom nem hajlandó megérteni, hogy ez mennyire fontos!Apukám túlsúlyos, a férjem még jobban és csak azt hajtogatják, hogy kizárt,hogy ezen múlik! :evil: Mikor itt vagyok élő példának, hogy IGENIS ezen is mennyi múlik!Kitehetem az ablakba a -13 kilómat,(persze örülök, és tudom, hogy számít, hogy a BMI-m 34-ről 29 lett, de ez még nem elég!) ha még mindig ilyen gáz a helyzet!Mostmár kezdek nagyon mérges lenni! A férjem baromi kemény dió! Nem érti, hogy én csak aggódom érte, nem pedig cseszegetni akarom!Szeretném, ha a leendő gyerekemnek apja is lenne! 20 kilót hízott, amióta együtt vagyunk(másfél éve,de ez a 20 kg már olyan 8-9 hónap után megvolt)és szinte csak hasra!Én normálisan próbálok vele beszélni, ellenben mindenki más csak cseszegeti, hogy mekkora hasa lett. És mintha egy "csakazértis" érzése lenne, nem lehet vele megértetni, hogy ez gáz.
Na jól kidühöngtem magam nektek korán reggel!Bocsi érte!

Lányok! Van 3x120db 500mg-os Adimetem, kedvező áron továbbítanám, ha kell valakinek!

Kép
Kép
zazzy

Szép jó reggelt!

Zazzy: A Te sikeredet látva majd az urad is belátja, hogy igenis számít. Csinálj mindent ahogy kell és meglátod, irigykedni fog, hogy még mennyit leadtál. Kitartás!
Az én párom is akkor fogyott, amikot fogyókúráztam annó elég keményen. Nem volt itthon kenyér, pizza, chips, keksz, krumpli, túrórudi, péksüti stb. Semmi ilyesmi. Lájt joghurtot nyomtam, ha nassolhatnékom volt, akkor meg gyümölcsöt, ha már nagyon nem bírtam. Általában azt ette, amit én, nem akarta hogy külön főzzek neki, de ő azért nasizott is közben. Én fogytam egy hónap alatt 5 kilót, ő másfél alatt fogyott ugyanennyit :shock:
2 hónap után fel tudta venni a régi majdnem kidobott nadrágját. Észrevétlenül fogyott a drága és ő lepődött meg legjobban, mikor elővettük a régi kicsinek vélt nacit és felment rá :lol:
Szóval ne add fel!

Pogi Drága:
Javíts majd kérlek... Nem szedek már metet és 14+nem tom mennyi vagyok, de a tickerem jót mutat. Ez alapján kell mennem afpre majd a 2 ünnep között, aztán meg januárban uh-ra...
Köszönöm szépen!
Magadról nem írtál :( Minden rendben van? Te is elég ritkán zudsz jönni :(

Lányok: 3 napja fáj a fejem :( Nálatok is ilyen időszak van vagy velem van a gond?

Képzeljétek, a főnököm tegnap bejelentette, hogy a 2 ünnep között és a szombatokon sem kell dolgoznunk, belátta végre, hogy semmi értelme. :shock: Annyira örülök, jó lesz pihenni majd egy jó nagyot.

Mindenkinek puszi, megyek csodaszép babákat kukolni egyel feljebb :lol:

Kép

Kép
bettica

Zazzy, tudod, ki korán kel, korán fekszik :-)))

A férjed nagyon is érti szerintem, hogy miről beszélsz, csak egyenlőre így kényelmesebb neki élni. Légy türelmes!
lyutka

Zazzy!
Én is voltam Zentai Andinál!
Valami fantasztikus a csaj!
Úgy fogsz eljönni Tőle, hogy nem fog érdekelni semmi más, csak az, hogy betartsd a diétát.Annyira meggyőző, hogy minden sokkal könnyebben fog menni.Én sokkal jobban vagyok amióta még jobban odafigyelek a kajára.
Nekem a legnehezebb a 7 órai időpont betartása a reggelinél, meg az, hogy banánt nem nagyon szabadna...és azt imádom.

Sok sikert Neked is!

Lafi!
Gratulálok Hunor baba születéséhez, sok boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek!
Vendég

Zazzy: ha egészséges ételeket főzől és egészséges ételeket vásárolsz, nincs otthon egy csomó ,,szemét,, , akkor csak egészségesen tud enni a párod! nem tud mit tenni!
kitartást neked a reformokhoz!!! légy azért megértő és okos!
tudod: a férfi a fej, de a nő a nyak!!! :wink:

én tudom, h a mozgás hiányzik a legjobban az életünkből!
egész nap csak a fenekünkön ülünk sajnos!
mettől 3 kg-t fogytam, nekem még 5 kg feleslegem van jelenleg, amit csak tornával tudnék lefaragni. de mit tegyek, ha antisport vagyok??? egyedül úszni szeretek, az uszoda meg messze, az ugribugrit nem szeretem. ez van. igyekszem, de nagyon nehéz!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Luca: boldog névnapot !!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszi!
Bár a Luca csak az írói álnevem...de már hallgatok arra is. :lol:
Vendég

Lányok tudnátok nekem vmi hasznos tanulmányozni való oldalt ilyenekről, hogy gyors meg lassú ch? Szeretnék okosodni, eddig ekkora mélységbe nem mentem bele :oops: , de igyekszem :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: kaptunk az MM-ben 1-2 anyagot, amit szívesen átküldök hétfőn. sajnos elég nagyok, nem tudom itt küldeni, kellene egy freemail v vmilyen más mail cím.
meg vhol a 420-440 . (?) oldalnál volt vhol diétás eszmecsere, talán Kavicska volt , aki nagyon sok hasznos dolgot rakott fel a témában.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok......tartjátok bennem a lelket
Köszönöm

Pusza
csipi78

Sziasztok!

Lafi: Gratula Hunorhoz, édi babácska!

Lara: tünemény a csöppség. Férjem nem hitte hogy csak ennyi idős. :) És megjegyezte hogy a metes babák milyen cukik.

Mindkettőtöknek kívánok nagyon szép Anyaságot és örömet. Persze az Apáknakm is uezt.

Látom nem túl nagy mostanság a forgalom. :(

Lányok!
Nem tud valaki kenyérsütő gépben süthető fini rozs vagy teljes kiörlésű kenyér recit? Átnéztem a recikhez is de nem találtam! :(

hajni...
Budaörs

Jesszus Csipi most nézem, 97. nap??????????

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?