Sziasztok Csajok,
Mindenkinek köszi a kedves szavakat, a meleg üdvözlést! Én is köszöntöm az újakat!
Márti, sajnálom, hogy így alakult, de lehet, hogy nem lett volna egészséges az a baba, talán jobb is így...
Répa, nekem is magas prolaktinom van, én is Bromót szedek rá., napi egyet. Ebben a ciklusban kezdtem, hát, nekem elég furi lett tőle a görbém.
Talán Lilla kérdezte, mik a prolaktin probléma tünetei. Hát, nekem annyi volt, hogy 15 hónapja nem jön össze a baba, férjemmel együtt túlvagyunk a vizsgálatokon (hormonok, cukortergelés, inzulinrezisztencia, hormonszintek, UH-k, stb.), és minden OK, kivéve a magas prolaktin. Igazából évek óta éreztem, hogy PÉ után fáj a cicim, de az akkori dokim legyintett, hogy hja kérem, a hormonok
A mostani orvosom nem hagyta annyiban-. Ja, 9 hónapja mérem a hőmet, és a dokim azért is kezdte a hormonvizsgálatokat, mert bár rendszeresen menstruálok - 30-32 nap, a Ferty szerint van PÉ-m is (érezni is szoktam, tojcsi is van, stb.), a dokim szerint nem elég meredek a görbém közvetlenül PÉ után. Tehát több nap alatt megy fel 37-re, ami szerinte nem normális. Hát, ebben a hónapban, mióta szedem a Bromót extra fura lett a görbém, szóval sztem a gyogyi adagolását még pontosítanunk kell
Bejci, a Clostíval kapcsolatosan én is csak szörnyülködök, hogy hormonvizsgálatok és 2 naponta rendszeres UH nélkül kezdte el Veled szedetni a dokid