Viol,
Ez elegge eges, hogy az nem is a Kevin Costner!
Juti, Latod tenyleg ne adj masok velemenyere! Azt sem tudom mit beszelek!
A magyar bolt egy kis pici fuszeres, de a legjobb, hogy nem is magyarok uzemeltetik. Regen magyaroke volt, aztan eladtak, es szerbek vettek meg. Ennek ellenere sok magyar cuccuk van, es a kolbasz, szalonna stb. receptjet is megkaptak, es olyan finom fustolt szaraz kolbaszuk van, hogy csak na! Amugy arulnak mindenfele magyar termeket, Univer pirosaranyat, majonezt, mustart, vannak szaraz tesztaik levesbe, meg csuszateszta, meggy befott, malna szorp, kaposztaval toltott savanyitott alma paprika, Sport szelet
(en ezeket szoktam venni, de meg van sok mas is). Es karacsony kornyeken van szaloncukruk is mindenfele izben. Tavaly mas markajuk szaloncukruk volt, es az nem volt ilyen hulye arban, iden csak ez az egy fajta volt, ennyiert. Nade mashonnan nem tudok szerezni, igy megvettem.
Rik,
Alma van itt is, csak Mikulasra nem szoktak a gyerekek sok ajandekot kapni, inkabb ilyesmit. Persze ez van minden mas napon is itthon, de a pici jatekok melle meg ezt tette a zsakba a Mikulas.
A mezest puhan tartani szerintem nem lehet, ha a recept nem olyan. Az enyem olyan, hogy dobozban sokaig elall es puha marad, de rogton ahogy megsutod mar puha. A maz csak egy tojasfeherje es sok porcukot. Nem tudom mennyi pontosan, jo suru legyen az a lenyeg. En iden jo surure csinaltam, mert ahogy irom oket, a zacskoban a markomban ahogy felmelegszik, jobban folyossa valik, igy gondoltam elebe megyek ennek a problemanak. Na ennek az lett az eredmenye, hogy bazira kellett nyomni a zacskot, hogy kijojjon, es egyszercsak szetdurrant, es tele lett a markom mazzal.
Szoval csak annyira legyen folyos, hogy meg szepen lehessen irni vele. A receptet majd elokeresem es beirom.