Új privát üzeneted érkezett!

uuuuuuuupsz! megint egy spontán laptető 8) 8) 8)

Többiek?
Vendég

Vicuska!
Hát igen... kérjél tőle nyugodtan, amikor legközelebb nálad jár :wink: :lol: :lol: az biztos, hogy protekciód mindenkinél nagyobb van :roll: :wink: :lol:

És már megint laptető? :shock: 8) eeez igeen! :lol:
bessy76

Nati, Szilvi, Alexa!
Milyen volt a céges buli? Volt eszem-iszom, dinom-dánom? :wink: :D :D

Andesz!
Mi volt a dokinál? Mennyit gyarapodott Bence baba?
bessy76

Sziasztok!

Gondolom már mindenki pihizik,tentikél!

Judy!Aranyos Barbika,és nem is nagy az orra!Helyes kis szája van!Örülök,hogy minden oké!!

Kata!Ügyes vagy,látod jól haladsz a tételekkel!!Gratulálok az 5-öshöz!!!

Vikike!Hogy van Levi?Gyógyulgat már?

Márti eléggé eltűnt!!!!

Voltunk ma a melóhelyen karácsonyozni.Volt eszem-iszom,de azért dínom-dánom annyira nem!Jó volt látni a kolléganőket,kollégákat!Martinka először megijedt,mert mindenki egyszerre hajolt a babakocsi fölé,és nem értette mi ez a sok ütyüpütyüzés,de aztán hamar megnyugodott.Szegény gyerek! :)
Na,aztán Ő volt a középpontban,szerepelt is rendesen,előadta az összes tudományát!Majdnem megzabálták a csajok!Jó sora volt! :D Szerencsére a főnök beszéde alatt csöndben volt,lefoglalta magát a játékaival.(készültem).Karácsonyfa még nem volt,majd jövő héten,úgyhogy itthon lát először ilyet.Nem is bánom!Olyan kíváncsi vagyok a kis arcára!!
Vendég

Látom igazam volt,úgyhogy én is megyek csicsikálni!

Jó éjszakát!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!
Bocsi,hogy este már nem jöttem,csak még ügyvédhez is mennünk kellett,és későn értünk haza!
Bence baba,nagyon ügyi volt,30 dekát hízott egy hét alatt,most van a születési súlyánál,2920 gramm!
Meg is dícsért minket doki bácsi!
Kata!
Gratula az 5-höz,és sok drukk holnapra!
Lányok,irigyellek benneteket a céges buli miatt,én is szívessen mennék ilyenre!
Krixta!
Úgy tudom,a cukorral tényleg vigyázni kell,de már neked sincs sok vissza,majd csak kibírod :roll: Csakhát ez a karácsonyi zabbantás....ez lesz szar neked :?
De babóért mindent.. :D !Tényleg,döntöttetek már név ügyileg?!
Kilókról annyit,hogy én is nagyon sokról kezdtem a terhességet:oops: ,és védő néni egyfolytában basztatott,hogy heti három gyümölcsnap :evil: Hát én meg mondtam,hogy ló.....aszt! :twisted: De végülis 14 kg-ot szedtem fel,az még elfogadható! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Kómás jó reggelt!

Mától ígérik a havakat. :D
Tegnap este valami nagyon furit éreztem. A bal oldalamon feküdtem (amúgy a jobbon szoktam aludni), apa keze a pocimon volt és olyan volt, mintha birizgálná az ujjával a pocimat. De ő aludt, így nem birizgálta (le is ellenőriztem :D ), de nagyon csikizett. Titababa lehetett? :oops: :)

Kata
Tutira sikerülni fog a vizsga, Geri bébi is segíteni fog. :)
A 4500 HUF még mindig annyira nem zúzós, mint a 10 rugó. 1 anyajegy van a hátamon, amit pont piszkál a melltartóm. Attól szeretnék megszabadulni.

Vicuska
Hajrá cickafarktea!!!! :)

Bessy
Hűűű.... nagyon jó volt. Kaja volt pukkadásig, meg egy csomó süti is. A sörjegyemet elcseréltem üditőjegyre, úgyhogy nem győztem pipilni járni. :oops: :D
A zene állat hangos volt, Titababa majdnem kiugrott. :) Nem voltam túl sokáig, negyed 12 fele eljöttem. Iszonyat kómás a fejem, aludni akarok!!!!!

Andesz
De jó, minden szép volt a dokinál. :)
Nekem az üzemorvos azt mondta, hogy nem vagyok kövér, mert ugye heti 2x jártam ugri-bugrizni. Amúgy is elég erős csontozatú vagyok, apától kaptam örökül. :) A védőnő nem szólt érte, hogy mostantól szigorú diéta. Ennyi vagyok és kész.
Vendég

Szép jó reggelt!

Alexa!
Örülök, hogy sikerült a céges karácsony! Tényleg nem baj, hogy ott nem volt fa legalább le tudjátok fényképezni vagy felvenni, hogy mit szól majd az otthonihoz Szenteste. Nagy fátok lesz?

Andesz!
Bence baba szépen gyarapodik. :D :D

Szilvi!
Hát, nálatok aztán nagy buli volt. :lol: mint egy lakodalom :lol: :lol:
Titababa táncolt a pocidban :lol:
Jó pihenést mára!
Én nem értek hozzá, de biztos Titababát érezted éjjel! :D :D
bessy76

Helló csajok!

Jó sok dolgom volt ...bocs, hogy eltűnök időnként, vizsgaidőszak... :?
Most sincs időm visszaolvasgatni , de ezt az oldalt most megnézem, mindjárt írok is.

Alexa, sokat gondolkodtam arról, mit gondolhatnak a babák a "hülye" felnőttekről...:D valóban vicces, mikor 4-5 megtermett komoly dolgozó ember átalakul vmi idióta gügyögőgéppé, amint meglát 1 picurt...:D

Jók lehettek a céges bulik, én még sose voltam ilyenen, meg semmilyen karácsonyi bulin! Majd egyszer...

Andesz, gratula Bence baba gyarapodásához, jó lehet, mikor megdicsérik az ember gyerekét! :) A 14 kiló nem is sok, nekem meggyőződésem, hogy alkatfüggő, ráadásul tök idegesítő lehet mikor folyton leforrázzák az embert ilyenekkel h "egyél csak gyümit mert sokat hízol" szerencsére a védőnőm nem ilyen :)
Most is tök megdicsért (a súlyom miatt is :oops: :oops: ) meg a hemoglobinom lett tök jó, meg a pisim meg a cukrom. Azt mondta szerencsére a szervezetem jól hasznosítja a vitaminokat. Mondtam neki h nem váltok védőnőt, mert maradunk itt egyelőre :) örült neki..

Szilvi, tutira Titababa volt!!! De jó!!! :D Gratulálok!!!

Vicuska, sztem igazán ezek a spontának számítanak, szóval semmi
:oops: !!! csak :D :D

Bessy örülök, hogy vidám vagy a lombikkal kapcsolatban, nem láttam a folyamatot (mert nem jöttem, igen azért) de jó, hogy így állsz hozzá!! (mindezt csak az aláírásod alapján :) )

Nem voltam dokinál, mert nem volt...picit mérges lettem, mert alig vártam az uh-t (elhatároztuk amúgy, hogy 4d-re is megyünk mégis :D hol lehet bejelentkezni???) és időpontom volt na meg rohantam haza Vp-ből, hogy el ne késsek, meg még ajándékcsomagot is vittem (elvonszoltam az 5 kilós szatyrot) erre közlik, hogy nincs Svarci és már csak jövő hétfőn-kedden lesz. Otthagytam nekik a pakkot, kedden megyek és átadom! :) Sőt lehet apa is el tud jönni!! :)
Írtatok nekem vmit? Írjátok meg lécci még1x és válaszolok, bocsi, de utol kell magam érni!!
Vendég

Bessy
Hát, tényleg bazi nagy buli volt. :) Kedden lesz a második felvonás, akiknek a tegnapi nap nem volt megfelelő.
Köszi, már alig várom, hogy hazaérjek és bedőljek az ágyba. Majd utána szétcsapok a mosogatnivaló között. :D
Maga a kérdés is elég hülye, mert ugye apa nem volt, én nem csikizem saját magam, tehát Titababának kellett lennie... elvileg.... :?
Vendég

Márti
Köszi! Néha éreztem már kis motoszkálást, de ez a tegnapi vicces volt. Valszeg a hangzavar felrázta és ment volna vissza. :D
Nekem alkatrészeket kell venni, apa eltiltott, hogy bármit is cipeljek. De azért a 30 üveg sört felvittem a lakásba. :D
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Gratula a tegnapi spontán laptetőhöz. :lol: :lol: :lol:
Amugy a DCS csinálta most a 4D-t, és rögtön megismert. Amugy apukám építette az ő házát. Nem gondoltam volna, hogy megismer ennyi idő után. Még gyerek voltam. Egyfolytában apuról kérdezősködött, meg hogy üdvözli. :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy jól sikerült a buli. Én ilyenkor be sem tudok menni dolgozni annyira ki szoktam fáradni.
Szerintem Titababa motoszkál odabent és azt érezted, most már itt az ideje. :lol: :lol:

Andesz,

Gratulálok a súlygyarapodáshoz. Lassan kis vasgyúró lesz Bence baba. :lol: :lol:

Alexa,

Igazából tegnap esett le 100%-ra, hogy nekem kislányom lesz, amikor megláttam a 4D-s képet a puncijáról. Mert ugye a sima uh-on nem mutat ugy, de ezen a képen tényleg szépen felismerhető, hogy kiscsaj. :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a karácsonyi bulin. :lol: :lol:

Rólunk

Danika ma reggel hőemelkedéssel ébredt és a hangját elvitte a cica, plusz olyan mélyről jövő köhögése van. Voltunk dokinál, torka csúnya, nyirokmirogyek duzzadtak. Kapott gyógyikat, meg pihire vette a dokinéni. Persze mire hazaértünk ő már olyan jól volt hogy PS2-vel akart játszani, aztán eligazítottam, hogy sipirc az ágyba. Most nézi a Cartoon Network-öt, remélem elalszik egy kicsit, mert reggl fél 5 óta fent van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,
30 üveg sör????? Ez nem vicc????? Hármat is nehezen húzok magam után, nemhogy 30-at!!!!! Vigyázz ám magatokra, mert legközelebb Titababa nem csikizni, hanem rugdosni fog :lol: :P Szuper, hogy érezted, tuti ŐŐŐŐŐ volt!!!!! És milyen sokáig partiztál!!!

Alexa,
örülök, hogy Ti is elmentetek, biztos klassz volt, látni, hogy odavannak az ember gyerkőcéért!!!!

Bessy,
bár RL terheltségét nem ismerem, de én a helyetekben bejelentkeznék, január 4 már itt van a nyakunkon :wink: :P

Vicuska,
mikor mész festetni? KÉéépppp????? Méred most a hődet???? Hogy áll? Hajrá uccsssóóóó spontán hónap, hátha meghozza a várva várt gyümölcsöt a fincsi tea is :P :lol:

Márti,
kitartás, hány vizsgád van még ebben az évben? Sajnálom, hogy nem találkoztál S-val... ez tényleg bosszantó!!!!! De így legalább jövő héten Apa is el tud menni Veletek és az szuper!!! :P

Andesz!!!
Szuper, hogy gyarapodtatok!!!!! Csak így tovább, bár amiket leírsz az alapján minden rendben van, szépen meg fog nőni Bence és Noel baba is!!!

Kata,
holnapra megy a drukk neked ezerrel!!! De nem lesz semmi vész, tuti minden jól fog sikerülni!!!!! Már csak egyet kell aludnod!!!!!

Kriszta,
Csini vagy az új frizurával!!! (vagy ezt már írtam volna????) No sebaj, dícséretből sosincs elég!!!!

Ani,
neked ennyi levevendő anyajegyed volt????? Úr Isten!!! Nem semmi!!! Én már a két szemölcsömet is soknak tartom!!!!!
Vendég

Judy
Ma diétázósabb napot tartok, le kell vezetni a tegnapi nagy zabálást. :D
Nem gondoltam volna, hogy csikizéssel kezdi, akár csak apa. :D Ebben máris rá hasonlít. :lol:
Daninak jobbulást! A cica meg vigye csak szépen vissza a hangját. :)
Vendég

Nati
Apa belgából hozta, negyedliterek üvegekben van a söröcske, kb 7 kiló lehet. 2 kartonnal hozott, egyet én vittem, egyet apa. Meg is jegyeztem neki, hogy így nem szabad cipekednem? :D
Már vártam, hogy mikor fogom érezni, olyan jó volt. :)
Émelygéssel hogy állsz?
Vendég

Judy,
jobbulás Daninak!!!! Ilyenkor nem akar mindkettő együtt otthon maradni?????
Vigyázz, nehogy Te is beteg legyél!!!
Hát igen, ami nuni, abból már nem lesz kuki :lol: :P Jöhetnek a rózsaszínek minden mennyiségben!!!!!!! Hajrááááá!!!!!

Na lányok, akkor jöjjön, amit megígértem!!! Most elhoztam magammal, mert én este otthon már használhatatlan vagyok :shock:

Sajtleves:
15 dkg karaván, 15 dkg más kemény sajt (pannónia, trapista, edami - ki milyen ízeket szeret). 1-2 gerezd fokhagyma,
Vendég

a technika ördöge :twisted:

Sajtleves:
15 dkg karaván, 15 dkg más kemény sajt (pannónia, trapista, edami - ki milyen ízeket szeret). 1-2 gerezd fokhagyma, pár dkg vaj, 3-5 dkg liszt, 1 l erőleves leveskockából. 2 dl főzőtejszín, 1 dl tejföl

A vajom megpiritom az összetört fokhagymát, felöltöm vízzel, bele az 1-2 leveskockát. Amíg forr lereszelem a sajtokat és összekeverem a tejszínnel, tejföllel és a liszttel. A levest közben egy kicsit megsózom, megborsozom, ha felforrt, akkor lassan beleöntöm az összekevert tejszínt, sajtot, tejfölt, stb-t :P
Egy szelet piritós kenyérre szoktuk rárakni, de lehet piritott kockákra is, ki hogy szereti :P :lol: Nagyon egyszerű, gyorsan megvan, csak vigyázni kell, nehogy túlforraljátok, mert akkor elindul a láva és folyik minden felé :lol: :P :lol:

Jó főzőcskézést!!!!!
Vendég

Nati
Köszi a receptet!!!! :)

Küldtek levelet, hogy aki szeretné, annak jövő héten beadják az infuenza elleni szurit. Azt írták, hogy a második trimesztertől bártan lehet kérni, nincs semmi veszélye. Eddig se kértem, nem is voltam infulujzás... Szerintetek?
:roll:
Vendég

Szilvi,

Én minden nap megfogadom, hogy "ma kevesebbet eszek mint tegnap", aztán sosem sikerül. :lol: :lol:
Cipekedni meg tényleg nem kéne ám halihó. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Nem igazán akar maradni a másik, ha az egyik beteg. Főleg most nem akar Bazsi maradni, mert mostanában sokat hiányzott, és inkább a haverok mellett tette le a voksát. :lol: :lol:
Remélem nem fogom elkapni, eddig még jól vagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nálunk is van ingyenes védőoltás a cégnél, de én sose kértem még eddig sem. Ezután se fogom. Nem jártam utána, de ilyenkor inkább kihagynám...

Émelygés még van, teljsesen kiveszi az erőmet, alig várom, hogy hazaérjek és vízszintesbe kerüljek... Ma este pedig megyünk Győrbe barátnőmékhez, és csak holnap este jövünk haza... nem egy pihenős program lesz az biztos, bár korán le fogok feküdni!!!!!
Vendég

Judy
Nem teszek ilyen fogadalmakat, tudom, hogy úgyse sikerül. :lol:
Minden fordulóban megálltam kicsit pihizni. Kár lett volna a söröcskéért. :) Vigyázok, megígérem. :)

Nati
Nemsokára abbamarad az émelygés, kitartás! Pihizz sokat, az segít.
Vendég

Nati!
Úgy rám "ijesztettél", :wink: hogy esetleg már nem lesz időpont, hogy egyből felhívtam MM-t. :D Pedig csak jövőhéten akartam :oops: De ez egyáltalán nem baj, örülök, hogy ez is meg van. :D :D
Ez a sajtleves tényleg gusztán hangzik! Én is leírom és valamikor kipróbálom.

Judy!
Jobbulást Danikának! Te pedig nagyon vigyázz, hogy el ne kapd!

Szilvi!
Tényleg óvatosan a cipekedéssel!
Mi tavaly is meg idén is beoltattuk magunkat apával. A melóhelyen nagyon nem szeretik ha valaki beteg. Csak ezt mi magunk vesszük meg, a cég nem fizeti.

Márti!
Elhiszem, hogy milyen mérges lehettél. Az ember amikor potyára megy valahova.... Öröm az ürömben, hogy apa megy veled a következőre! :wink: :D
bessy76

Nati
A receptet már közkinccsé tettem. :D

Bessy
Az oltások itt ingyé vannak. Allergiavizsgálatra akartam volna még menni, de nagyon sokan voltunk. Ígérték, hogy lesz még.
Jövőre lenne esedékes a kullancsos oltásom. :? Majd megkérdem a háziörvöst, mit szól hozzá....
Vendég

Szilvi!
Azt kérdezed meg, hogy lehet-e? Erre én is kíváncsi lennék. Én idén kaptam kettőt, jövőre kell az ismétlőt. Ha babás leszek akkor is megkaphatom vajon? :roll: :shock:
bessy76

Bessy
Az ünnepek között megyek a háziörvöshöz, megkérdem tőle. Május fele lesz aktuális. Már a 3 éves ismétlőkre járok. Ez az egyetlen védőoltás, amit felveszek. Gondoltam a hepatitiszesre is, de sztem kihagyom.
A kullancsosban tudtommal van ártalmatlanított vírus. De a doki megmondja a tutit. :)
Vendég

Szilvi
Majd ha nem felejted el, írd meg légyszi

Márti
köszi a dícséretet, bár nem gondoltam, hogy ilyen ügyes leszek és hamar kijövök a mélypontról. Végül is optimista felfogású vagyok, biztos azért sikerült. (valamint nektek és apának köszönhetően) És bízom benne, hogy ez volt a legrosszabb amit átkellett élnem, ezután csak jó jöhet. :D :D
bessy76

Sziasztok!

Akkor most egy kicsit bővebben!

Üdv az újaknak!

Nati, nagyon örülök, hogy babás vagy!

Andesz, Gabi gratula a srácokhoz, nagyon édi babák! (jó lenne ha már én is itt tartanék, már annyira magamhoz ölelném Gréta babát!)

Szilvi, ugye milyen jó érzés, amikor már érzed is, hogy valaki ott mocorog a pocidban!?

Kata csak ügyesen az államvizsgán! Egy kalappal!

Egy kicsit megint magamról
Fizikálisan sosem vagyok egyedül, mert napközben dolgozom este pedig mindig van velem valaki. Amióta a baleset megtörtént anyáéknál lakom. Igaz minden nap megyek haza, de az éjszakák így is nehezen telnek el. Egyenlőre még nem tudnék egyedül ott lakni. De azt tervezem, hogy a gyerekszobát már otthon rendezem majd be.
Minden nap nézegetek fényképeket, pakolgatom Bazsim cuccait ide-oda, minden nap kimegyek a temetőbe. Ja és ami a legfontosabb, hogy Gréta baba itt mocorog a pocakomban!
Bár úgy megijedtem, mert egész éjszaka nem mozdult meg, már azt hittem, hogy valami nagy baj van, de reggel felébredt. Gondolom ez az idő megviseli szegénykémet (na meg a lelkiállapotom sem az igazi, vannak kimondottan sírós napjaim, mint pl tegnap volt).
Karácsonykor amúgy sem lennék egyedül, mivel jönnek az anyósomék is, és itt is maradnak egy picit. Akkor fogok majd előszőr a lakásunkban aludni, amikor ők itt lesznek. Egy kicsit fucsa érzés lesz úgy befeküdni az ágyunkba, hogy Bazsimnak meg sincs ágyazva.
De nem akarom lelombozni a topic hangulatát az én negatív dumámmal!

Puszi Nektek!

Kép
tand

Andi, nem lombozol le senkit, mert látjuk, hogy bátran folytatod tovább az életed, igazán nagy erő kell hozzá!! Ugye jó érzés, hogy Gréta mocorog és mindent megtesz, hogy felvidítsa az anyukáját? :) Örülök, hogy Karácsonykor nem leszel egyedül, örülj nagyon a picidnek és tényleg csak arra gondolj, hogy mennyire sokan szeretnek és nemsokára őt is a karjaidban tarthatod! Örülök, hogy jöttél! :)
Vendég

Szia Andi!
Nemsokára Te is magadhoz ölelheted Gréta babát,és hidd el ,Ő rengeteg boldogságot,és erőt fog neked adni!
Az jó szerintem,ha nem vagy egyedül,hogy sokan vesznek körül!
Gyere minél többet,ha úgy érzed,és szerintem egyátalán nem lombozod le a topic hangulatát!

Vikike!
Hogy van Levike?Remélem már gyógyulgattok!

KépKép
KépKép
andesz78

Bessy
Felírtam, majd megírom az "eredményt".

Andi
Jó, hogy jelentkeztél. Tényleg jó volt érezni, hogy ott motoszkál a kis huncut. :)
Örülök, hogy nem vagy egyedül és Gréta baba is sokat mozgolódik. Mikor kezded el berendezni a babaszobát?
Nem lombozol le, jelentkezz többet.

Letepertem egy almát, de éhesebb lettem, mint voltam. :?
Vendég

Andi
én is örülök, hogy jöttél és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: örülj Gréta babának és egyáltalán nem lombozol le minket. Gyere amikor tudsz és írj!

Vicuska!
Ma hajfestés??
bessy76

Mielőtt elkezd hózni, elzúzok macskakajáért. Kevés az almácska. :lol:
Vendég

Szilvi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titababa ennyire szereti az almát?
bessy76

Elértem a 100. üzenetet!! Már nem vagyok kezdő!!!! 8) :lol: :lol:
bessy76

Andi,
nagyon örülök, hogy jöttél, és ha hiszed, ha nem, engem megnyugtatott amit írtál. Persze el is szomorított, de annak nagyon örültem, hogy írtál az érzéseidről, gondolataidról!!! Jó tudni, hogy mi van veled és gyere minél sűrűbben, írd meg nekünk, hogy mit csinálsz, min töprengsz, vagy aggódsz!!!

Vikike,
hogy vagytok, gyógyulgattok már???

Ani,
a születés várható időpontja elvileg júli 26. de nem nagyon értem... ahány kalkulátor annyi dátum, már napra pontosan kiszámoltam, 26-a 282 napra jön ki... de nem izgat, annyira mindegy, úgy sem jön pontosan... :wink: :P

hű, jól teliraktam a pocimat: nyírségi gombócleves, kelkáposztafőzelék, tejbegríz :lol: :P mindenből csak féladag, hogy a védőnéni se legyen rosszul :wink:
Vendég

Andi,

Örülök, hogy ismét jöttél, és hogy nem vagy egyedül. És Gréta baba is biztosan "fogja a kezedet" ezekben a hónapokban.
Gyere máskor is és írd meg, hogy mi van veletek.

Ani,

Most nézegetem a táblit és "jesszus most én jövök" :shock: na meg Kata, de lehet Kata előbb, de az is lehet, hogy bulit fogunk tartani a szülőszobán és versenyt kínlódunk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bessy
Gratula a 100. üzihez! :D
Szereti az almát, meg a narancsot és mandarint is. A múltkor majdnem kiköpte a gyümilevest, de megbarátkozott vele. :D
Most sonkás-ananászos melegszendvicset kapott. :)

Nati
Egészségedre! :) Nem is sok az, amit ettél, csak éhen ne halj! :)

Judy
Végigbogarásztam a táblicseket, tényleg te vagy a következő Katával. :)
Vendég

Ha már ismételten egyedül pislogok itt.... Egy kis mesedélután következik. :)
A "mese" elég felháborító, legalábbis az én kis lelkivilágomat sérti.
Anyósjelöltem a szegedi bíróságon dolgozik és van 1 kolléganője, aki már rég elmúlt 30, se kutyája, se macskája. Ebből következően pasija sincs. Egy nap hosszasan kifejtette, hogy neki esze ágában sincs gyereket szülni, nem akarja, hogy 9 hónapig benne élősködjön... :shock: :shock: :shock:
Persze, ezt egy 6 gyerekes anyukának mesélni..... No comment.....
Vendég

Szilvi!
Sajnos nagyon sok ilyen van. Az ilyen meg is érdemli, hogy egyedül öregedjen meg. csak az a bibi, ha véletlenül valaki egy ferde estén felcsinálja, tuti teherbe esik. Mert annak egyből sikerül, aki nem akarja. :evil: :evil: aztán megy abortuszra :cry: :evil:
bessy76

Na, meg ez a szó, hogy "élősködik". Még is minek nézi a másik embert, pláne, hogy a saját gyerekéről lenne szó???
bessy76

Bessy
Ez az... Aki nem akar, annak tutira elsőre összejön és még a jobbik eset, ha abortuszra megy. Rosszabb, ha megszüli és megöli. :(
Aki meg szeretne gyereket és meg is érdemelné, annak meg meg kell küzdenie érte.
Meg az élősködőn készültem ki teljesen.....
Vendég

Legközelebb vidámabb mesét hozok. :D
Vendég

Nati, javítom a táblit. :)

Hát igen Szilvi, sajna vannak ilyen emberek is. És ami szürnyű hogy valószínű neki tényleg elsőre sikerülne.

Nekem ma fáj a derekam :( De enyhén olyan mintha húzódna. Ez már lehet? Anya mondta hogy neki végig fájt a dereka amikor velem volt várandós. És miután megszülettem utána is sokáig érezte. A méhem is érzem. Így nőne pinduri? Most olvastam hogy már 16 cm körül van. Na mindegy azért kedden mondom a dokinak. Ja meg ma este vendégségbe megyünk, ahol a csaj védőnő majd kikérdezem.

madiani

Ani
Azt hallottam, hogy ilyenkor lehet hátmasszázst kérni, ami oldja a hátizmok feszültségét.
Remélem, hamar rendbejön a derekad.
Jó vendégeskedést! :)

Ha már ez a lüke hó nem érkezett meg, akkor elmegyek haza. Aztán találgathatom, hogy lesz itt is volán sztrájk vagy se. :?
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Itt nálunk esik a hó!! Mi meg most akarunk bemenni Fehérvárra bepótolni az elmaradtakat. Valahogy majd hazakeveredünk. :lol:

Vicuska!!!
Hol vagy? Sikerült? :D :D
bessy76

Sziaztok!

Ma egész nap esett a hó. Reggel 5-kor mentem dolizni, és akkor annyira szakadt, hogy csak na. Meg most este is elég nagy pelyhekben és sűrűn esett. Végre. Talán fehér karácsonyunk lesz?

Segítsetek!
Tudja valaki, hogy mi a Jónás módszer? Mindenki ezt emlegeti, de sajna nekem fogalmam sincs mit takar.
Köszike

Évi

Kép

Kép

Kép
eva81

Sziasztok!

Eva
Hallottam már róla de rákerestem a neten is remélem valamennyire segít..azt olvastam 85%os:)
ónás doktor sokéves kitartó megfigyelés és adatgyűjtés során a következő megállapításra jutott: Azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymáshoz viszonyított elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik az érintett személy születési képletében ezen bolygók közt fennálló távolsággal, a peteérés megtörténik, a nő termékeny. Ez a Hold-fázis. Ha tehát például egy nő telihold után három nappal jött világra, később minden hónapban telihold után három nappal lesz kifejezetten termékeny. Ezt a napot felfedezője után Jónás-napnak nevezzük.

A Hold a leggyorsabb mozgású bolygó, nagyjából 28 nap alatt járja végig a zodiákus 12 jegyét a Kostól a Halakig. Ezen útja során egyszer kerül ugyanarra a távolságra a Naptól, mint ahogy születési horoszkópban található. Ez azt jelenti, hogy egy nőnek egy év során összesen 12-13 olyan termékeny napja van, amikor nagy esélye nyílik a teherbe esésre. Ezeket az időpontokat napra, órára és akár percre is ki lehet számolni. Mivel a spermiumok életképessége 24-48 óra körül van, egy házaspár ilyen adatok birtokában könnyen megtervezheti születendő utódja fogantatásának pillanatát.

Ezt elküldöm és folyt.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?