Helló csajok!
Jó sok dolgom volt ...bocs, hogy eltűnök időnként, vizsgaidőszak...
Most sincs időm visszaolvasgatni , de ezt az oldalt most megnézem, mindjárt írok is.
Alexa, sokat gondolkodtam arról, mit gondolhatnak a babák a "hülye" felnőttekről...
valóban vicces, mikor 4-5 megtermett komoly dolgozó ember átalakul vmi idióta gügyögőgéppé, amint meglát 1 picurt...
Jók lehettek a céges bulik, én még sose voltam ilyenen, meg semmilyen karácsonyi bulin! Majd egyszer...
Andesz, gratula Bence baba gyarapodásához, jó lehet, mikor megdicsérik az ember gyerekét!
A 14 kiló nem is sok, nekem meggyőződésem, hogy alkatfüggő, ráadásul tök idegesítő lehet mikor folyton leforrázzák az embert ilyenekkel h "egyél csak gyümit mert sokat hízol" szerencsére a védőnőm nem ilyen
Most is tök megdicsért (a súlyom miatt is
) meg a hemoglobinom lett tök jó, meg a pisim meg a cukrom. Azt mondta szerencsére a szervezetem jól hasznosítja a vitaminokat. Mondtam neki h nem váltok védőnőt, mert maradunk itt egyelőre
örült neki..
Szilvi, tutira Titababa volt!!! De jó!!!
Gratulálok!!!
Vicuska, sztem igazán ezek a spontának számítanak, szóval semmi
!!! csak
Bessy örülök, hogy vidám vagy a lombikkal kapcsolatban, nem láttam a folyamatot (mert nem jöttem, igen azért) de jó, hogy így állsz hozzá!! (mindezt csak az aláírásod alapján
)
Nem voltam dokinál, mert nem volt...picit mérges lettem, mert alig vártam az uh-t (elhatároztuk amúgy, hogy 4d-re is megyünk mégis
hol lehet bejelentkezni???) és időpontom volt na meg rohantam haza Vp-ből, hogy el ne késsek, meg még ajándékcsomagot is vittem (elvonszoltam az 5 kilós szatyrot) erre közlik, hogy nincs Svarci és már csak jövő hétfőn-kedden lesz. Otthagytam nekik a pakkot, kedden megyek és átadom!
Sőt lehet apa is el tud jönni!!
Írtatok nekem vmit? Írjátok meg lécci még1x és válaszolok, bocsi, de utol kell magam érni!!