Sziasztok,
Veletek lépést tartani, egyszerűen lehetetlen. A múltkor már csak 1 oldalt nem olvastam, most meg sem merem nénzi mennyit kell pótolnom.
Hallottam a holnapi taliról, ha összejön, akkor én is megyek. Remélem kicsi fiamnak addigra lesz apja.
Dóri,
Köszi a jó kívánságot dolog ügyben. Lassan alakul. A hétan kész leszek egy kis segítséggel a nagy takarítással. Lassan be kellene pakolnom a táskámba, mert vas. este elég rosszul voltam, azt hittem, menni kell. De szerencsére nem történt semmi. Ti mikor is pakoltatok Lilivel?
Voltunk Mikulásozni mi is, de csak a legutolsó pillanatban értünk oda. Mit szólt Katesz, hogy végre kettesben vagytok megint? Hogy telnek a napjaitok?
Hajny,
Ígérem, szólni fogok. Remélem az én kicsi lányom, szót fogad és jan.3-ig bent marad. Bár már szegénynek nem sok helye van odabent. most is csuklik, ma már 4szer.
mosolygós Barnus édes lehetett.
Hátha elkészülnek a gyűrűk a fa alá. Tök jó ajándék. Jó készülődést, és válogatást a ruhához. tuti csini leszel
Kazi,
Nem irigylem a tesódat, bár m ire leírom, lehet, hogy már kissé könnyebben mozog. Most hirtelen nem emlékszem mikor jön a baba. Gondolom, ő is keresi már a legkényelmesebb alvó pozitúrát. Nekem már sehogy sem jó most.
Estelle,
A hétvégén már én is babaruhákat mosok. Már csak a konyhát kell kitakarítani. Azt majd ma. De ha lehet az utsó pillanatban még minden elromlik, vagy ahhoz közeli állapotba kerül. Az ágyunkban széttört vmi, nem lehet felnyitni, azaz én nem bírom. A mosógép kikapcsol, tv zúg, szétfúrt vezeték a falban, stb. Ezért haladunk ilyan lassan.
Kishógolyó,
Üdv itt. A jókai utcáról még sok jót én sem hallottam.
Erszényes,
mielőtt feladom, hogy behozzam a lemaradásomat itt a neten, megpróbálok képet felrakni. Nem szupermodell képek, mert éppen disznóöldöklés volt anyósoméknál.
Kenyérpirító- gondolom játék
- Tescóban láttam legutóbb.
Adri,
Mire ezt írom, remélem már meggyógyultatok. Nekem most a Béres csepp jött be. már egy csomó multivitamint kipróbáltam. és legutóbb, amikor találkoznunk kellett volna, és szerintem össze is futottunk a doki előtt, akkor is azért siettünk onnan, mert csak receptért mentünk, GErőg nagyon köhögött, folyt az orra. béres csepp 3 nap alatt rendbe tette, korábban hetekig is elhúzódott a dolog.
Képek - fantasztikusak
Thymi,
Ne aggódj, én is azt hittem a szokásos menetrend szerint zajlik a dolog. Az időpont változtatás, számbeli változást inkább csak felfelé hozott. Nem tudom, mi volt a céljuk. Bár a tömeg szélén álltunk a tömeg besodort a templom mellé, és alig tudtam kivergődni onnan Gergővel, lehetőleg úgy, hogy a hasamba se könyököljenek bele 6szor. Ez most szörnyű volt nekem.
Jól vagytok?
Nana/Kazi,
kb. egy időben kezdődött nálunk is hiszti, a kettőtök gyerkőcei tüneteinek kombinációjából. Egyik du-ra totál kiborultam, hogy minden autó, labda vagy a hátamon, vagy ahasamon landol. Ezután elkezdett üttni is, akkor már nem bírtam, ráhúztam afenekére, és beraktam a szobájába, mire haza jött az apja, megörült neki, de 10 perc után, ahhoz is hozzá vágta, ami a kezébe került. Próbáltuk meggyőzni, de másról kezdett el beszélni, majd folytatta. A végén visszatettem a szobájába játékok nélkül. Az eredmény alvás közben olyan iszonyatos sírás tört rá, hogy kb. félóra alatt tudtam megnyugtatni. közben utáltam magam azért, ahogy viselkedtem vele, de valahogyan határt kell szabni a dühkitöréseinek.
Gadevi,
Uezt eljátszottam már egy párszor a portásokkal. Felajánlottam neki, hogy vihgyázzon a gyerekemre, de nem akart. Tuti tipp:
MENJ BE HÁTUL! A kuty sem állít meg, hogy hova mész. Én már alapból kerülöm a k...g portásokat, nem hiányzik a cirkusz.
Roz,
képek szuperek. Tényleg nagyon összenőttek a gyerkőcök, és Áki mennyire pasis. hihetetlen.