Új privát üzeneted érkezett!

Judit, Hajninál lehet rendelni. :D Vagy Jakóba. :)
birolili

Bepa, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Nana:
Én is hívtalak a pizzára!!!!
A fiúk tényleg nagyon hasonlítanak :) Édes lehetett Danus!Azthiszem nemsokáig fog már hinni a Mikulásban... :lol:
A Télapó nem jött zavarba a sok kérdéstől? :lol:

Lili:
Igaza van a férjednek(a boltba szaladással),én is kivagyok,ha elkezdek sütni-főzni és kiderül,hogy hiányzik valami....a lányokkal nem lehet csak úgy elugrani venni,ráadásul nekünk kocsival kell menni,mert a bolt is messze van :x

Adri:
Gratula járáshoz Levinek :)
kazi

most csak ennyi: Köszönöm köszönöm, Hajni:bár úgy lenne:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Bepa: Boldog Névnapot!!Köszi az infót, akkor a címet elküldenéd nekem? :)

kazi: este szoktam tornázni fél órát minden nap itthon, meg kb. minden másnap anyósoméknál kondizunk. Én se tudtam soha tartani magam, most érdekes módon megy a dolog, remélem nem adom fel.... :roll: :lol:

Adri: gratula a járáshoz levinek, nemsokára akkor loholhatsz utána... :wink: :lol: :lol:

Nana: édika képek, tényleg le sem tagadhatnáka fiaid hogy testvérek... :lol:

Nekem péntek pizza tuti nem jó (max este 9 után...), akkor majd máskor...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Eloszor is, boldog Judit es Gabriella nevnapot kivanok! (Judit, elnezest, hogy csak utolag!)

Lina, Lilikenek minel hamarabbi gyogyulast kivanok! Szegenykem, jol kikapta megint. :(

Kazi, koszonom az invitalast, de nem tolok ki Apaval. :lol: Egyebkent sem tudnek menni, mert jonnek hozzank baratok babat nezni. :wink:

Estelle, csinos a pocid! :D Es jo nagy, nekem a vegefele volt ekkora. :wink:

Nana, fiaid gyonyorusegesek! Es tenyleg hasonlitanak. :wink:
Dani is nagy Thomas rajongo? Katika kivulrol fujja az osszes mozdony nevet... :roll:

Seriff mezeset azt hiszem nekunk is ki kell probalni a hetvegen. :lol: Regota keresek puha mezes receptet, a kopogosat nem szeretem. :roll:

Lili, orulok, hogy Boti nem hasfajos. En is lekopoghatom, ha Andris kapja az Espumisant, akkor semmi problema sincs. Ma voltunk tanacsadason, 1250g-ot hizott 3 het alatt. :shock: :D Meg 4 cm-t nott, ha jol mertek le a korhazban. :wink: Mar a 62-es rucikat hordjuk... :wink:
Hu, Lili, mar megint elfelejtettem visszairni sms-t! :oops: Szoval visszahivni nem tudlak, de szivesen beszelnek veled! :oops: Ne haragudj, tegnap nem hallottam meg (kabatomban maradt a mobil), ma meg pont a tanacsadasra mentunk. (Ketszer is, eloszor hazajottunk, aztan a rendeles utan fel oraval visszamentem, akkor mar csak ket gyerek volt elottunk :shock: )

Adri, igazan ugyi Levi a jarassal! Katikam ilyenkor meg csak maszott... :roll:

Mindenkinek szep estet!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Kazi
szeretnél fogyózni?Te naon csini vagy,honnan szeretnél fogyni?

Nana
naon klassz fiaid vannak,helyesek. :lol:

Lina
remélem most összejön egy kisöcsi.

Erszényes
na ne má!Nem jössz?Az naon nem jó!De azért pénteken meünk ruhát nézni?Délelött?

Lili
hát,ha érzékeny Boti a tejtermékre,akkor ne egyél.Anna pöttyös lett töle,hetekig nem ettem tejterméket,hatásos volt.Kitartás. :lol:

Ser
hogy telik a szabid?Ugye nem dolgozod magad agyon otthon?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana, nagyon helyesek a fiúk,és tényleg a Botu Dani kicsiben :D !
Mi köszi jól vagyunk! És ilyen még nem volt, de Hanna már alszik.....a délutáni kimaradt...megyek is,megjött Apája,és éhes!

Pusz mindenkinek

Kép
seriff

Adri
gratula a lépésekhez,tök jó!
Orra elindult már?

Geli,Estelle
hogy vagytok?Rég írtatok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
már látom a választ,naon egyidöben írtunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: nemtok menni pizzázni péntek este apáé, vagy őt is viszem, de előtte el kell altatni Janát, meg a bébicsőszt megvárni.... :lol: :lol:
Ja péntek délelőtt oké, persze hogy megyek gyűjtsed a címeket!!

kazi: tényleg sztem se nagyon kell fogyóznod....nem is esett le eddig...te csini vagy nagyon!! :shock: :lol: :lol:

bepa: köszi a címet megkaptam! :wink:

thymi: ti hogy vagytok?

KépKép
erszényes

Dóra: holnap már Andris is 1 hónapos!! Hogy elment eza hónap!!! Sokat nőtt nagyon!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Janát meg altatja apa (bent van nála már vagy 40 perce...) , de hallom nem kíméli még mindig dumál.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Hajni,Erszényes:
Aranyosak vagytok,de azért az eredeti súlyom4-5kg val kevesebb és én úgy jobban éreztem magam.De azért nem ugrok fejest a Dunába :lol:
Januártól én is erőt veszek magamon,és tornázni fogoka fogyókúra nekem nem megy sajna

Mentek pénteken menyasszonyi ruhát nézni?Nagyon izgi... :)

Dóra:
Mekkorát nőtt Andris :shock: .Sokat szopizik?Lari is haspók volt,ő is szépen gyarapodott az első hónapokban.
kazi

Sziasztok!

Sajnos lassan már az olvasásig sem jutok el, nehogy írjak is. Ez van.......

Judit, Bepa
Sok boldog névnapot utólag is !!!

Nana,
A fiúk tényleg nagyon hasonlítanak! És nagyon jóképűek :)

Adrienn,
Gratula a nagy fiúnak! Nemsoká szaladhatsz utánna!

Jó pizzázást! Egyszer talán én is eljutok, nagyon rámférne már (nem a pizza).

Kép

Kép
nyhk

Dóra, ez igen! :) Botikánk nekünk is 1hét alatt (múlt héten szerdán volt kint a dnő mérleggel) gyarapodott 500grammot. :) Dnő csak lesett. De hát a fiúk ilyen cicibolondok. :D ÉS Botond ma este 3óra alatt, este 7-mostanáig, kb. 3* kért cicit. :shock: Lehet, hogy most van a fejlődési ugrása?

Hajni, bírom a tejmentes étrendet, nem hiányzik. Örülök, h. nem fáj a pocakja. Rendesen kakil, persze éjszaka.... :D :shock: VAgy 3* teszem tisztába éjszaka.

Nana, gyönyörűek a fiúk! Botika!......meseszép. Dani édes ezekkel a kérdésekkel. :) Zsófinak a kérdése most, hogy anya, kik azok a "mások"? :shock: És mindent kérdez. MIért, mit teszel bele, mikor..... a miértes korszak megkezdődött Zsófinál.

Hajni, még nem küldte át a csaj a számot, meg a ruha képét. Lehet, hogy holnap megint felhívom, sztem elfelejtette.

Erszényke, csini vagy, már amennyire emlékszem nyári találkozónk óta.... :) Már akkor is csinos voltál nagyon! Én sztem mostanában nem fogok fogyózni, annyira sok energiára van szüksége, hihetetlen, egyfolytában ennék. :)
birolili

Adri, én is gratulálok Levinek! Nemsokára lehagy Téged! :) :lol: Futhatsz utána. :)
birolili

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de rengeteg dolog akadt mostanában. Oviban ma búcsúztattak, és készülnöm kellet süteménnyel, gyerekeknek búcsú ajándék....Tünemények voltak, nagyon megható volt!

Ser- MB I-es mézeskalács! Nagyon finom! :) Kösz mégegyszer a receptet!

Kazi-Nehogy fogyózzál már! Miből? :) Olyan vékony vagy! (sztem) :?
Péntek 5 óra a pizzázás a Szalonban? Ha igen, az nekem nagyon jó! Ott leszek! Gyertek sokan!!! :D

Mindenkitől elnézést, ha lesz egy kis szusszanásnyi időm, jövök, és írok személyreszólót is!

Ja, és köszi Nektek a poci dícséreteket! Tényleg nagyon jól esik! :D
Szeretem a pocakom! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Kazi
én januártól szeretnék még fogyni,majd meglátjuk hogy bírom!

estelle
te csak finoman mindennel,pihizzél sokat.Hamarosan úgysem tudsz. :lol:

Nyhk
eljön nemsoká hogy te is tudsz jönni egy csevelyre.Remélem!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Judit és Gabi!
Utólagosan is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Nagyon el voltam veszve, mindkét gyerkőc egy kicsit beteg lett. Szerencsére nem nagyon, csak megfáztak. Talán már kijöttek belőle, kapták mindketten a homobogyókat, úgy néz ki, hogy hatott.

Próbáltam olvasgatni, több kevesebb sikerrel. Petike folyamatosan kérdezgette, hogy mit írtak a csajok. Nagyon édi!:-)

Nálunk is most van a hiszti korszak. NÉha érthetetlenül hasra vágja magát és nyafizik. Nálunk a dobálózás a "sláger". Ha valami nem tetszik neki, az első kezébe eső tárgyat eldobja. Ha nincs szerencsém, akkor az a telefonom. Már nem tudom mit csináljak vele. Lefogom a kezét, de nem igazán jön be. TEgnap szétszórta a szobában a kekszet míg mosogattam, s kijött, hogy Anyuci, porszívózni kell. Most az jött be egy kicsit, hogy mérgesen és halkan rászólok, s akkor mindig megilletődik.
Tegnap édesanyám rendesen kiborított, s bementem a szobába, egy kicsit pityeregni. Utánam jött, s odabújt, és csak símogatott. Annyira megható és aranyos volt. Rögtön nem számított már semmi más, csak ők.
Dorka tegnap volt két hónapos, két hetes és két napos.:-) S már háromszor végig aludta az éjszakát!:-) Egyszer pont mikuláskor. Mondtam is, hogy ez az én mikulás ajándékom.:-) Aludtam éjszaka:-) Mennyire tudja értékelni az ember az ilyen apróságokat, mint az alvás!:-)

Holnap lesz pizzázás, jól olvastam? Csatlakozhatom hozzátok? Olyan jó lenne megismerni titeket, s egy kicsit beszélgetni. Apa azt mondta, hogy bevállalja a gyerkőcöket, menjek csak.:-)
Elküldené valaki a mézeskalács receptet? Próbáltam visszakeresni, kevés sikerrel.:-) Kipróbálnám én is. Nekem is van finom receptem, de azzal az a baj, hogy a formák sütés közben eldeformálódnak.

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

Pille, vagy aki emlékszik :)

Mikor írtad le a mosógép vízkőtlenítését? Vissza akartam keresni, de nem találom, és a mosógépre nagyon ráérne.

Lányok!
Nem akar valaki csatlakozni és rendelni a játék-city-ről? Most 8000 Ft felett 780 a postaköltség. Én 6100-as játékot akarok rendelni (ami itt még a Tesco-ban , és az Auchan-ban (bocs Hajny :) )is 8100ft. Szóval ha valakinek hiányzik még a karácsonyfaalól valami játék, és talál valamit az szóljon. Vasárnapig meg kell rendelnem, hogy ideérjen.

Kép

Kép
nyhk

Hajny,

Köszi, egyszer biztosan eljutok.

Estelle,
Használd ki ezt a rövidke időt, és pihenj sokat!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok :)

Seriff
Nagyon -nagyon szépen köszönjük a tegnapit :) majd megháláljuk valahogy :wink:

lili
Én esetleg tudok valakit aki varr ilyet ha nem találtál még senkit ...

Nyhk
végig néztem az oldat bár már nekünk meg van az össze ajándék de szerintem ettől Niki hátasd dobna :) egyszerűen imádja kirakókat meg az ilyen vizes dolgokat :) ( tipikus halacska :) ) http://www.jatek-city.hu/product_info.p ... ts_id=7029

pille
Tegnap előtt eszbe jutottál vagyis Flóra :) Nikiéknek egy T ballt vettünk karácsonyra szerintem egy ilyen Flórának is tetszene ráadásul herecgnős azt hiszem lesz kábulat

Nem tudom még a pénteket megpróbálom nagyon rajta vagyok :) Megyek mert az este sütöttem bejglit de olyan sokára sült ki meg gyerköcök is nyügik voltak hogy nem mosagattam el :oops: és hogy most mi van konyhában :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nyhk
én nem haragszom,nem én szabom az árakat,sajnos!Pedig de jó lenne! :lol: :lol:

Roz
apám,te aztán sütsz,jó sokat!Lassan többet mint én bent a melóhelyen.

Kocsisandi
gyere nyugodtan pizzázni,én lehet csak 7-ig érek rá,tortáért megyünk,és vásárolunk szombatra.

Lina
neked akartam jobban írni,a reggeliben láttam,hogy egy csajszi böjtölni kezdett,majd 3 hónapnyi hús nélküli étrend után teherbe esett.Kipróbálod? :lol: Elég nehéz lehet.Tisztítódott a szervezete,így könnyebb volt a teherbeesés.Drukkolok!

Barnus hatalmasat nött,még nincs 2 hós és már a 68-as rugik kicsik.Nem rossz. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz: nem semmi vagy a sütéssel 3 gyerek mellett, a bejgli pedig nem egyszerű.... :shock: :lol: :lol: :lol:

Lehet hogy holnap du. mégis be tok ugrani pizzázóba kicsit...apa csak 3-ig dolgozik. 4-től 6-ig nekem is jó lehet (az este attól még lehet az övé)....na majd meglátjuk....

kocsisandi: örülök, a javuló éjszakáknak! :lol:

KépKép
erszényes

"Kicsit" elvesztem...

Névnaposoknak utólag sok-sok boldogságot!

Pille: aranyos vagy, hogy hiányolsz, kicsit nagy a hajtás itthon, így általában csak olvasok, vagy még azt sem :roll: . Viszont holnap, ha minden összejön, akkor én is elmennék pizzázni, 5-től.

Remélem minél többen összejövünk.
balim

Hajny,
tuti nem próbálom ki....
Hiába nem eszek húst, úgysem azon múlik. Én még mindig a biológiában hiszek. Ha lesz elég pajzsmirigy hormonom, akkor tud majd fejlődni..., januárban ellenőrzik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na picit tudok jönni,Hanna alszik...ja nem mentem ma Bp-re,mert tegnap du köhögni kezdett, más nincs semmi, de azért elmentünk dokihoz, szerinte sincs semmi,nem fertőz, de azért nem vigyem oviba,nehogy Őt megfertőzzék :roll: ....Mivel eddig szerencsére nem volt beteg, nem is nagyon kapott gyógyszereket,csak oscilloc-t, coryzalia-t, de a stodal szirup már nem tetszik, szóval gőzöm sincs hogy varázsoljak bele bármit is, a szépen kérem,"edd meg ezt a kanálka finom édeset" nem megy, a belekeverem a vízébe nem megy, a belefecskendezem a szájába nem megy....Más ötlet?

Balim, jól vagytok?Fiúk? Eszter? Téli szünet? Fincsi sütit ettél vasárnap?

Roz,ne hülyéskedj! Mi volt ma az MR-n?

A receptet szívesen mindenkinek!

Andi, 1-2oldallal előbb megtalálod.

Nana, édes lehet Dani a kérdéseivel! Ma hallottam a gyerekorvosnál, h kérdezgette a kisfiú,h ha december 6-án jön a Mikulás,akkor hmit keres a sok csokimikulás meg minden a boltokban....anyuka meg nagyon találékonyan emesélte, h a Miku öreg nagyon,és bevitte a boltba mindenkiét egy helyre,h ne kelljen annyi felé mászkálnia......

Dora,Lili, ezek az őszi fiúk már csak ilyenek!Sygék Ricsije is már 5 kg,és tegnap volt 2 hónapos(2.75kg-val született), le fogja körözni Leonát is :wink: :D .

Kazi,ne viccelj velem, hová voltál még 4-5kg-val kevesebb?! :shock:

Kép
seriff

Seriff,
ötletem nincs, mert Lili szépen bevesz mindent, bármi legyen is az. Kicsinek egyszer azért verte ki a balhét, mert elfogyott a cumisüvegéből a Smectás víz :roll:
Ma akkor nem is dolgoztál? Voltunk fülészeten, sasoltalak, hátha látunk.

Holnap én is tudnék pizzázni menni, ha apa időben hazaér. Egyébként meg csak Lilivel. Holnap anyós fog rá vigyázni...szóval sietek haza délután :P

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,nem amúgy sem mentem volna, 2 hétig itthon vagyok szabadságon. Mi a helyzet Lili fülével?

Kép
seriff

Sziasztok!
Most sajnos nem tudok írni (idő hiányában), ezért csak azt szeretném kérdezni, nem tudjátok hol lehet megcsináltatni az elromlott Daewo Dvd lejátszónkat?
Köszi előre is.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

tudtam hogy délelőtt lemaradt valami :)

Nana
A FIÚK NAGYON ARANYOSSAK :) milyen nagy már Boti is :) Ők is jól összenőnek :) Látom nálatok is bejön az egyforma ruci :) Mint a csajoknál nálunk :)

seriff
holnap lesz az Mr. változatlanul be vagyok tojva hogy Niki végig fekszi e a vizsgálatot ....Te nem jössz be holnap ?

Ha összejöna tali akkor pontossan hol és mikor találkozunk mert Én elveszettem a fonalat :lol: :oops:

judit
az Arany J. utcán van egy szervíz tuti megcsinálják .

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

De aranyos vagy Roz, hogy gondolsz Flórára. Biztosan örülne neki (nekem is volt) de nem akarom elárasztani ajándékkal. Mire megkapja az összes rokontól, Dunát lehet rekeszteni a játékokkal. De próbálom fejben tartani szülinapra.

Nyhk, nem emlékszem sajnos, de már átnéztem néhány hónapot. Ha lesz egy kis időm, folytatom a keresést. (hosszú lenne megint leírni) Remélem hamarosan eltudsz jönni Te is kikapcsolódni egy kicsit!

Roz, akkor most tüdőgyulladása van Adrinak? És tényleg, mi volt MR-en?

Nana, édesek a fiúk! Te pedig csinos vagy, mint mindig. :)

Judit, sajnos nem tudom...

Balim, jó, hogy jelentkeztél végre. Megkíméltél egy újabb kérdéstől :D Nagyon örülnék, ha eltudnál jönni!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz!

Köszi! A neten én is keresgéltem és az előbb pont ezt találtam. Szegény Levi napok óta könyörög a vízipók - csodapókért. Olyan édesen kéri...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

hajny+erszényes
ne hogy azt hiddjétek hogy olyan sokat sütök sőt amióta nincsenek itthon napközben a srácok van hogy 1 hétig nem is főzők csak 7 végén vagy csak valami nagyon egszerűt, vagy csak levest vagy csak másodikat. Most a sütőt próbálgatom mert újjat kaptam és nem boldogulok a villanysütő után a gáz sütővel .. teljessen más . És nem akarok karácsonykor meg Adri szülinapján beégni a család előtt a sütikkel :?

Hajny
jut eszembe felraknád ujra a babás tortát Adinak ugy tetszett vettem egy tömb hamis marcipánt valamit hasonlót próbálok kreálni neki persze majd zaklattlak kérdésekkel :D :oops: ha nem gond :)

Kép

Kép

Kép
roz23

És hogy magunkról is írja. Ma megyünk vissza a dokinénihez. Flóra nem javult, most már köhög is. Orsi pedig belázasodott az éjszaka + neki is folyik az orra. :?

Nana, jobbulást neked!! Arra nem válaszoltál, hogy tudsz-e jönni?

pillle

pille
ezzel Én is így vagyok ... annyi ajándékot kapnak főleg hoyg Adrinak karácsony után szülinapja is lesz egyből, akkor szinte ujra kap mindneki ... (amitől roszzul vagyok hogy minek kell mindig minden gyereknek ugyannyit venni mint a szülinaposnak hol marad az élmény hogy az Ő szülinapján csak Őt ünnepeljük ?!?! így is szegény Adrinak minden úgy összemosodik a névnapja Nikiével van szinte egyszerre a szülinapja meg karácsony után szóval nem egy szerencsés nem akarom azt ami nálam volt hogy szülinapom névnapom egyben volt mindig tartva és mindig persze csak 1 ajándékot kaptam tesómnak mindig mindnere külön vendégsereg jött, nem szeretném ha ez miatt Adri rosszul érezné magát )

Kép

Kép

Kép
roz23

pille
Rtg nem mutatott tüdögyulladást de mondta Orsi hoyg van hoyg 4 -5 napig nem látszik a rtg.-en és gyógyulásnál is ugyan így van hoyg 4-5 napig nem mutatja mindig a változást a rtg.-en .

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk, megtaláltam (uhhhh) június 20, de inkább elküldöm priviben is.

Roz,sztem is fontos, hogy a szülinapok, névnapok külön meg legyen ünnepelve. Főleg gyermek korban.
Ha egyik gyerek kap, másik is. :roll: Egy-egy apróság pl. lufi jól jöhet. De tudom, hogy te nem erre gondolsz. :wink:

pillle

Sziasztok!

Pille
Köszi, már sokkal jobban vagyok (sajna csak mióta szedem az ab-t :( )
Válaszoltam ám :wink: Mindenki karácsonya lesz az oviba, majd kozmetikushoz megyek
Sajnálom, nagyon, hogy nem tudok elmenni :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Pille
Sajnálom, hogy a lányok lebetegedtek :( Nálunk is ez volt 2 hete, de nem volt vészes.
Gyorsan rendbe fognak jönni! :) Szívből kívánom!!!

KépKép
KépKép
nana09

!Sziasztok!!!!

Jaj, de nagyon örülök, hogy ennyien összejövünk holnap! Úgy volt, hogy nem megyek ( így karácsony előtt), de ha már ennyien leszünk.
Lesz egyáltalán ennyi hely? :lol: Majd kiíratjuk, hogy ZÁRTKÖRŰ :lol: !

Ma megint voltunk dokibácsinál, most már augmentin :? de javulgat már, de azt mondta valószínű nem elég szélesspektumú volt neki az előző. Én csak bólogattam :D

Roz!
Reméljük később sem mutat semmit a rtg!
Gondoltam, hogy holnap viszem a mappát, de nem!!!!!most nem adom vissza :lol:
Nálunk is ez a probléma! én sem tudom szegénykém,biztos mondja majd nagyobb korában, hogy 1xre szülinap, karácsony :?

Judit!
Az arany János utcán középtájon az elektronikai üzlet, ott vállalnak javítást is!De sokszor azt mondják, hogy olcsóbb ha vesz újat az ember :? .

Erszényes!
Akkor lépj le 4 körül! :wink:

Pille!
jobbulást a lányoknak!

Kép
adrienn021

Köszi Nana! És tényleg írtad :oops: Most látszik igazán, mennyire futva olvasok...

Adri, látom, ti sem tudtok kikeveredni a betegségből :( Ügyes Leventéd a lépegetéssel!

pillle

Judit,Bepagabi- Még van egy tartozásom felétek: Nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek, így utólag! És bocs, de el voltam havazva... :oops:

Roz, Adri- Megértem a gyerekeket (szülinap, karácsony időpontja közel van egymáshoz): Nekem is szentestén van a névnapom... :? Sokan meg is feledkeznek róla! :(

Judit- Még az Abonyi dologra visszatérve: Én is nagyon megijedtem volna a helyedben! És azt nem lehet tudni, hogy miért tartotta vissza a pisit?Rengeteg vizsgád van még, hogy tudsz így még az ünnepekre is készülni? Meggondolandó ez az iskolásdi! :shock: De édes! Nem lehet bilit kapni Levinek! :D Extra méretű nincs? :lol:

Lili- De jó lenne, ha holnap Te is eljönnél pizzázni! :D (Vagy akkor most holnap megyünk egyáltalán 5-kor?)

Gubana-Te kecskeméten szülsz? Mert ha igen, akkor nem talizunk a kórházban. Én cegléden szülök.
Egyébként hanyadikáára vagy kiírva?

Lina-Ez nagyon érdekes, hogy Lili azért hányt, mert a füle begyulladt...Hm, nem tudom, hogy mi lehet az összefüggés a kettő között.
Gratula a bilizéshez! Azóta is bilizik? :)
Drukk a bébihez!

Pille- Flóra meggyógyult?

Erszényes- Igen, a pocakom azóta már nagyobb! Gyere el holnap, és meglátod! :D Szétválasztó diétázol? Jókat hallottam róla. Ha igen, holnap tarts szénhidrát napot! :D És egyél velünk!

Roz23-Adri hogy van? El tudsz jönni holnap? Valahogy gyere! :)

Kazi,Hajni- Akkor holnap megyünk? Jöttök, ugye?

Mindenki jöjjön, aki csak tud!!! :D

Kazi-Sütsz valamit az ovis karácsonyra? Mit?

Kép
estelle26

Estelle,
Bili reggel van, de ez inkább rutin, mint igazi bilizés. Mostanában nem szólt. Igazán nem akarom erőltetni, majd leszokik a pelusról magától.

A másik kecskeméti topicban van egy kisfiú, Bálint, múlt héten meglátogattuk. Este meg Lili közölte, mikor vetkőzött a fürdéshez: A Bálintnak kukija van, Lilinek meg pelusa. :lol:

Na szóval ennyire ragaszkodik a pelusához, marad, ameddig meg nem unja.

Holnap apa időben hazajön, ha minden igaz, megyek én is. Viszont lehet, hogy kések. Szeged-Lajosmizse-Kecskemét utat kellene bejárni úgy, hogy olyan három, negyed négy körül indulok haza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina!
Nekem pelusom :lol:
Engem egyik ismerősöm unokaöccse hozott zavarba, amikor 3-4 évesen rákérdezett, hogy neked puncid van? szerintem a pirospaprika elbújhatott volna mellettem :oops: . Nem válaszoltam neki, mert nem tudtam, hogy mit is mondjak. Mondtam neki kérdezze meg anyukáját :D

Na ez a felvilágosítás téma! Már előre rettegek, hogy fogom megoldani, hogy a kíváncsiságát kielégítsem. Hülyeséget se beszéljek neki, és tőlem tudja meg a dolgokat!
:?: Kinek mi a véleménye róla? :?:

Kép
adrienn021

Pillle,

Ezer köszönet!!!!! És gyógyuljatok meg miél gyorsabban.

Roz,
Holnapra egy nagy kalappal, Niki biztosan ügyes lesz! Majd írj!
A puzzle nagyon jó. Én is puzzle mániás vagyok. Mikor költöztünk éppen egy 6000 db-ost raktam, de az ég nem lett kész. Apa egy nagy táblára összecsomagolta, és külön költöztettük. Utánna megszületett ádám és azóta sem raktam ki. Épp amultkor mondtam apának, hogy ideje lenne kirakni. A gyerekek biztosan segítenének :) . Egyébként ők is puzzelosak Petra a 15 db-ost simán kirakja. És mikor egyet odapróbál és nem jó helyre, akkor rázza a fejét, és mondja hogy nem. (ez a kedvenc szava most)
Ha gondolod, hogy belefér még a karácsonyi ajándékozásba a puzzle, akkor vasárnapig írj és megrendelem.

Holnapra jó bulizást!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Kazi!

Aranyos vagy,hogy invitálsz pizzázni,de törpéket soha nem tudom hova tenni,így beszűkült a mozgásterem is arra,ahová velük tudok menni.De köszönöm,hogy hívsz :D

Estelle!

Nagyon csinos pocakod van,én nem látok pirosságot rajta,amit írtál,csini vagy! :D Nem sok időtök van már,furcsa lesz majd,hogy nincs nagy poci,csak egy pici baba,Noémi után sokáig ösztönösen simogattam a pocakom,pár hét volt,mire leszoktam róla.Annyira jó,mikor kommunikáltok,megsimized,ő meg mocorog,azt nagyon imádtam bennük :D
Vendég

Sziasztok,

Veletek lépést tartani, egyszerűen lehetetlen. A múltkor már csak 1 oldalt nem olvastam, most meg sem merem nénzi mennyit kell pótolnom.
Hallottam a holnapi taliról, ha összejön, akkor én is megyek. Remélem kicsi fiamnak addigra lesz apja. :)

Dóri,

Köszi a jó kívánságot dolog ügyben. Lassan alakul. A hétan kész leszek egy kis segítséggel a nagy takarítással. Lassan be kellene pakolnom a táskámba, mert vas. este elég rosszul voltam, azt hittem, menni kell. De szerencsére nem történt semmi. Ti mikor is pakoltatok Lilivel?
Voltunk Mikulásozni mi is, de csak a legutolsó pillanatban értünk oda. Mit szólt Katesz, hogy végre kettesben vagytok megint? Hogy telnek a napjaitok?

Hajny,

Ígérem, szólni fogok. Remélem az én kicsi lányom, szót fogad és jan.3-ig bent marad. Bár már szegénynek nem sok helye van odabent. most is csuklik, ma már 4szer.
mosolygós Barnus édes lehetett.
Hátha elkészülnek a gyűrűk a fa alá. Tök jó ajándék. Jó készülődést, és válogatást a ruhához. tuti csini leszel

Kazi,

Nem irigylem a tesódat, bár m ire leírom, lehet, hogy már kissé könnyebben mozog. Most hirtelen nem emlékszem mikor jön a baba. Gondolom, ő is keresi már a legkényelmesebb alvó pozitúrát. Nekem már sehogy sem jó most.

Estelle,

A hétvégén már én is babaruhákat mosok. Már csak a konyhát kell kitakarítani. Azt majd ma. De ha lehet az utsó pillanatban még minden elromlik, vagy ahhoz közeli állapotba kerül. Az ágyunkban széttört vmi, nem lehet felnyitni, azaz én nem bírom. A mosógép kikapcsol, tv zúg, szétfúrt vezeték a falban, stb. Ezért haladunk ilyan lassan.

Kishógolyó,

Üdv itt. A jókai utcáról még sok jót én sem hallottam.

Erszényes,

mielőtt feladom, hogy behozzam a lemaradásomat itt a neten, megpróbálok képet felrakni. Nem szupermodell képek, mert éppen disznóöldöklés volt anyósoméknál.
Kenyérpirító- gondolom játék ;)- Tescóban láttam legutóbb.

Adri,

Mire ezt írom, remélem már meggyógyultatok. Nekem most a Béres csepp jött be. már egy csomó multivitamint kipróbáltam. és legutóbb, amikor találkoznunk kellett volna, és szerintem össze is futottunk a doki előtt, akkor is azért siettünk onnan, mert csak receptért mentünk, GErőg nagyon köhögött, folyt az orra. béres csepp 3 nap alatt rendbe tette, korábban hetekig is elhúzódott a dolog.
Képek - fantasztikusak :D

Thymi,

Ne aggódj, én is azt hittem a szokásos menetrend szerint zajlik a dolog. Az időpont változtatás, számbeli változást inkább csak felfelé hozott. Nem tudom, mi volt a céljuk. Bár a tömeg szélén álltunk a tömeg besodort a templom mellé, és alig tudtam kivergődni onnan Gergővel, lehetőleg úgy, hogy a hasamba se könyököljenek bele 6szor. Ez most szörnyű volt nekem.
Jól vagytok?

Nana/Kazi,

kb. egy időben kezdődött nálunk is hiszti, a kettőtök gyerkőcei tüneteinek kombinációjából. Egyik du-ra totál kiborultam, hogy minden autó, labda vagy a hátamon, vagy ahasamon landol. Ezután elkezdett üttni is, akkor már nem bírtam, ráhúztam afenekére, és beraktam a szobájába, mire haza jött az apja, megörült neki, de 10 perc után, ahhoz is hozzá vágta, ami a kezébe került. Próbáltuk meggyőzni, de másról kezdett el beszélni, majd folytatta. A végén visszatettem a szobájába játékok nélkül. Az eredmény alvás közben olyan iszonyatos sírás tört rá, hogy kb. félóra alatt tudtam megnyugtatni. közben utáltam magam azért, ahogy viselkedtem vele, de valahogyan határt kell szabni a dühkitöréseinek.

Gadevi,

Uezt eljátszottam már egy párszor a portásokkal. Felajánlottam neki, hogy vihgyázzon a gyerekemre, de nem akart. Tuti tipp:
MENJ BE HÁTUL! A kuty sem állít meg, hogy hova mész. Én már alapból kerülöm a k...g portásokat, nem hiányzik a cirkusz.

Roz,

képek szuperek. Tényleg nagyon összenőttek a gyerkőcök, és Áki mennyire pasis. hihetetlen.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?