Új privát üzeneted érkezett!

Erika!!! Nekem szombaton! csak 27.

Kép
Kép
nati80

LAPTETŐŐŐŐ!!!!
Nem is hiszem! Eddig néztem, most meg csak jött!

Kép
Kép
nati80

Az viszont jó, hogy Ti itt sokat segítetek! Remélem tényleg hamar babásodunk mindannyian! :lol:
Vendég

nem szeretnélek ijesztgetni, félre ne érts, de azért a closty nem C vitamin, hogy nesze, edd.... :-(

Kép
marharepas

Bejci, én lehet, hogy a helyedben elmennék másik orvoshoz. Clostit akkor szoktak felírni, ha valami nincs rendben a peteéréseddel. Ha minden ok nálad, akkor nem értem, hogy minek stimulálni a petefészkedet pluszban.

Kép
Kép
cs_erika

nem lettem laptetős.. nem baj, majd legközelebb. mentem volna már előbb i, csak kiváncsi voltam kinek jut a tető.... de most már megyek mosogatni :twisted:

Kép
marharepas

Én ezt értem! De miért baj, hogy clostyt adtak? Mit nem mondtak el?
Vendég

nem az a baj, hanem hogy mindenféle komolyabb kivizsgálás nélkül egyből ezt kaptad, mint ha csak C vitamint adott volna. Azért a clostinak vannak mellékhatásai is, "feleslegesen" nem kellene ilyen stimunak kitenni a szervezeted. Nem a clostival van baj, hanem h ilyen automatikusan kaptad, inkább ez a sajnálatos.

Kép
marharepas

Bejci
Clostyval kétnaponta uh-ra kell menni, ha jól tudom, mert ha a tüsző nagyon megnő akkor belső vérzést is okozhat, és az végzetes is lehet.
Akkor adják, ha már egy jó ideje nem jön össze a baba, pedig arra semmi ok nincs. Nálad az ok lehet, hogy 70 napos a ciklusod, de azt ki kellene vizsgálni, hogy miért. Milyen vizsgélatokon voltál már? Vagy rákszűrés és uh?

Kép
Kép
nati80

n, most tényleg mentem mosogatni :x

Kép
marharepas

Nati. Az első closty adagomat szedtem be, mensi 1. napjától 5 napon keresztül napi egyet. 10. napon voltam uh-n, de az eredmény: nulla. Nem volt pé-m. Azt mondta a doki, hogy ne ijedjek meg, majd a következő ciklusban napi 2 clostyval biztos lesz eredmény. Amúgy már csak a következő closty adag után kell mennem uh-ra. Most mit tegyek? Lehet hogy valamit nem mond el a nődoki?
Vendég

Hú egy kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem érthető.
nem vagy rákszűrés, hanem csak!

Kép
Kép
nati80

volt bármi vizsgálatod ez ügyben. Mert ha nem úgy nem értem a clostit. (ha van rendesen peteérésed- hőmérőzéssel, ovu teszttel, UH-val igazolva, akkor csak azért, hogy korábban öszejöjjön nem igazán szoktak clostit adni. Mondjuk az UH már később jön, amikor már jó ideje nem esel teherbe. ) Szóval csak ezért nem értem.

Kép
Kép
cs_erika

A cisztásodát mondta a doki, azzal indokolta a napi egyet. Amúgy semmilyen vizsgálaton nem voltam soha.. de már kezdem bánni..
Vendég

Bejci
Hogy lett volna olyan korán péd, ha 70 napos egy ciklusod???? Hülye a te dokid??? Szerintem sürgősen keress fel egy másik orvost, hogy legyen egy másik szakvélemény is.

Kép
Kép
nati80

Azt hiszem most már értem. 70 napos ciklusnál téyleg jogos lehet. Nem hiszem, hogy rosszul csinált volna valamit a bácsi

Nati, a következő laptető az enyém! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erikának is igaza van.
Csinálsz hőgörbét? Tudom már kérdeztem, de ha csináltál már akkor tedd fel ide és megnézzük.

Kép
Kép
nati80

Erika
Szerintem akkor sem jogos a dolog. Először alaposabb kivizsgálás kellene. esetleg hormonvizsgálat, nem?

Kép
Kép
nati80

Nati, szerintem azért küldte korán UH-ra, mert ha elkezdi az 1 napon szedni a clostit, akkor annak azért kellene, hogy látszódjon a hatása. Egy aprócska kis tüsző. Reméljük helyrerázódik a ciklusod bejci.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Nekem elég egy laptető is. Már most érzem, hogy szülök szeptemberben!!!!

ja kérdezte valaki, hogy hol rendeltem a Titok könyvet. www.alexandra.hu

Kép
Kép
nati80

Bejci
Azért nem ártana egy másik orvos szakvéleményét is kikérni.

Kép
Kép
nati80

Lányok! 70 napos ciklusról szerintem nem beszélhetünk. Azért mert a gyógyszer letétele után az 1. megjött időben, aztán utána volt csak ilyen hosszú.. most arra vagyok kíváncsi, hogy a Jézuska hozza-e a következőt vagy nem. A hőmérőzést holnap elkezdem, aztán ha segítetek, felteszem ide is, hogy megszakértsétek :lol:
Vendég

Ok Bejci!
csináld és majd kielemezzük. Már van benne gyakorlatunk!

Tényleg jó éjt kivánok! Párom ment tusolni! :wink:

Kép
Kép
nati80

Nati! Én is szeptemberre tervezem a szülést :) Bár pé nélkül elég nehéz :? Remélem amúgy van pé-m, csak mondjuk olyan mint anyukámnak, akinek közvetlenül mense előtt volt mindig peteérése..
Vendég

Nézzétek meg a www.naptarak.com honlapt. Ott ki lehet számolni, hogy hány éves anyukának, melyik hónapban milyen nemű babára van sansza. És jelentem BEJÖN!!!! Az egész családdal végigpróbáltam... :lol:
Vendég

Halihó!
muffin:
olyan jókat mosolygok rajtad, aranyos vagy, hogy mindenféle kajákról írsz :) Tipikus kismama :wink:

Répás:
üdv itt, együtt nem örültünk a mai reggelnek, nekem is ma jött meg. Na de majd következő hónapban egyszerre babásodunk :)

bejci:
Én is clostyt szedek, sőt, Annám is clostys baba, jó másfél évig szedtem. Mondjuk nekem minden hónapban volt uh-m...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati, gyakorlatozzatok! :wink:

Érezzétek jól egymást! :wink: :lol:

Bejci egy görbe sokat segítene, hogy lássuk van-e peteérésed. Szerintem is nézesd meg magad másik orvossal, sőt ilyenkor ha még többhöz elmész az sem gond. Egy helyre ne menjél és az az I női klinika. Az egy "gyár" ha gondolod, tudok jó nőgyógyászt, köztük forgolódtam egy darabig.

Kép
Kép
cs_erika

Lassan én is elhúzok, mert ugyebár nem csak infózni kell, hanem TENNI IS azért a gyerkőcért :oops: :oops: :oops:
Vendég

most olvasom bejci, hogy csak azért kaptál clostyt, hogy hamar jöjjön a baba??? :shock:
én is azt mondom, hogy érdekes az orvos, ez azért mégiscsak egy erős hormontartalmú gyógyszer, ha nem indokolt, nincsenek meddőségi panaszaid, akkor elég érdekes, hogy fel merte írni neked... :roll:
Magánorvosod van?

Kép
Kép
Kép
mágnes

bejci, akkor nekem fiúnak kellene lennem :lol:

Kép
Kép
cs_erika

ja csajok! Néztétek már ezt az oldalt: www.ciklus.hu

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Végre valami biztató dolgot is hallok a clostyról.. Egyet még árulj el: első adagként egy vagy két tablettát szedtél?
Vendég

Igen Mágnes. Magándoki.
Vendég

mágnes, én ott vezetem a hőmet, van még valami érdekes az oldalon most?

Kép
Kép
cs_erika

nekem is bejött a naptár szerint! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

a barátnőméknek egyébként bejött a kínai naptár, megnéztem

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Te vagy az első akire nem jött be. :roll:
Lányok! Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan nődokit, aki megbízható?
Vendég

bejci:
kettőt szedtem, a mensi második napjától 5 napig, de. és du. egyet-egyet
A peteéréssel mi is a gondod pontosan? Tudom, hogy írtad, de gyerek mellett nehezen tudom követni az oldalt :)

erika:
Én a mensis naptárt vezetem ott, meg az orvosi vizsgálatokat is.

Kép
Kép
Kép
mágnes

bejci:
ha vannak gondjaid peteéréssel, akkor az én orvosomat tudom ajánlani :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! A CLostyt csak a meddőségi panaszoknál írják fel? Én azt olvastam a betegtájékoztatóban, hogy a fogigyogyi utáni menstruáció kimaradásra is jó.
Vendég

ha minden igaz májusban fogantam, és egy aprócskát koraszülött voltam, és anyukám akkor éppen 18 éves volt. Szóval fiúnak kéne lennem. Segítséééééég! :cry:

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes! Megírnád nekem ki a dokid és hol rendel?
Vendég

bejci:
hát ezt igazából nem tudom, de a closty a peteérést segíti elő. Nekem mensi kimaradásra teljesen más gyógyszert írt fel az orvosom.
Ettől persze még lehet, hogy erre is, jó, nem akarok okos lenni :)

Erika:
Ezek után hívjunk Eriknek? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A peteérésemről fogalmam sincs. Eddig azt sem tudtam, hogy baj van vele. Azt hittem a menstruációhoz van köze, és a clostyt is azért írja fel.. :cry:
Vendég

bejci:
priviben elküldöm

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mi baj lehet egy peteéréssel?
Vendég

Most nevetni fogsz, anyukámék amikor születtem nem készültek fiúnévvel. Szóval ha fiú lennék, akkor valószínüleg Eriknek hívnának. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Köszi a privit. És azt is, hogy írsz erről a dologról. De most tök hülyének és tájékozatlannak érzem magam. Más percre pontosan tudja, hogy mikor van peteérése, nekem meg fogalmam sincs az egészről... :oops:
Vendég

Azt hiszem itt nagyon hamar ki leszel okítva peteérésről, a legalkalmasabb időpontról, hogy mikor jó együtt lenni, ovu tesztról, terhestesztről. Szóval mindenről, ami kell ahoz, hogy hamar terhes légy. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

bejci:
mondjuk az lehet a baj, hogy nincs peteérés :) Nekem sem volt :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X