Bejci, én lehet, hogy a helyedben elmennék másik orvoshoz. Clostit akkor szoktak felírni, ha valami nincs rendben a peteéréseddel. Ha minden ok nálad, akkor nem értem, hogy minek stimulálni a petefészkedet pluszban.
nem az a baj, hanem hogy mindenféle komolyabb kivizsgálás nélkül egyből ezt kaptad, mint ha csak C vitamint adott volna. Azért a clostinak vannak mellékhatásai is, "feleslegesen" nem kellene ilyen stimunak kitenni a szervezeted. Nem a clostival van baj, hanem h ilyen automatikusan kaptad, inkább ez a sajnálatos.
Bejci
Clostyval kétnaponta uh-ra kell menni, ha jól tudom, mert ha a tüsző nagyon megnő akkor belső vérzést is okozhat, és az végzetes is lehet.
Akkor adják, ha már egy jó ideje nem jön össze a baba, pedig arra semmi ok nincs. Nálad az ok lehet, hogy 70 napos a ciklusod, de azt ki kellene vizsgálni, hogy miért. Milyen vizsgélatokon voltál már? Vagy rákszűrés és uh?
Nati. Az első closty adagomat szedtem be, mensi 1. napjától 5 napon keresztül napi egyet. 10. napon voltam uh-n, de az eredmény: nulla. Nem volt pé-m. Azt mondta a doki, hogy ne ijedjek meg, majd a következő ciklusban napi 2 clostyval biztos lesz eredmény. Amúgy már csak a következő closty adag után kell mennem uh-ra. Most mit tegyek? Lehet hogy valamit nem mond el a nődoki?
volt bármi vizsgálatod ez ügyben. Mert ha nem úgy nem értem a clostit. (ha van rendesen peteérésed- hőmérőzéssel, ovu teszttel, UH-val igazolva, akkor csak azért, hogy korábban öszejöjjön nem igazán szoktak clostit adni. Mondjuk az UH már később jön, amikor már jó ideje nem esel teherbe. ) Szóval csak ezért nem értem.
Bejci
Hogy lett volna olyan korán péd, ha 70 napos egy ciklusod???? Hülye a te dokid??? Szerintem sürgősen keress fel egy másik orvost, hogy legyen egy másik szakvélemény is.
Nati, szerintem azért küldte korán UH-ra, mert ha elkezdi az 1 napon szedni a clostit, akkor annak azért kellene, hogy látszódjon a hatása. Egy aprócska kis tüsző. Reméljük helyrerázódik a ciklusod bejci.
Lányok! 70 napos ciklusról szerintem nem beszélhetünk. Azért mert a gyógyszer letétele után az 1. megjött időben, aztán utána volt csak ilyen hosszú.. most arra vagyok kíváncsi, hogy a Jézuska hozza-e a következőt vagy nem. A hőmérőzést holnap elkezdem, aztán ha segítetek, felteszem ide is, hogy megszakértsétek
Nati! Én is szeptemberre tervezem a szülést Bár pé nélkül elég nehéz Remélem amúgy van pé-m, csak mondjuk olyan mint anyukámnak, akinek közvetlenül mense előtt volt mindig peteérése..
Nézzétek meg a www.naptarak.com honlapt. Ott ki lehet számolni, hogy hány éves anyukának, melyik hónapban milyen nemű babára van sansza. És jelentem BEJÖN!!!! Az egész családdal végigpróbáltam...
Bejci egy görbe sokat segítene, hogy lássuk van-e peteérésed. Szerintem is nézesd meg magad másik orvossal, sőt ilyenkor ha még többhöz elmész az sem gond. Egy helyre ne menjél és az az I női klinika. Az egy "gyár" ha gondolod, tudok jó nőgyógyászt, köztük forgolódtam egy darabig.
most olvasom bejci, hogy csak azért kaptál clostyt, hogy hamar jöjjön a baba???
én is azt mondom, hogy érdekes az orvos, ez azért mégiscsak egy erős hormontartalmú gyógyszer, ha nem indokolt, nincsenek meddőségi panaszaid, akkor elég érdekes, hogy fel merte írni neked...
Magánorvosod van?
bejci:
kettőt szedtem, a mensi második napjától 5 napig, de. és du. egyet-egyet
A peteéréssel mi is a gondod pontosan? Tudom, hogy írtad, de gyerek mellett nehezen tudom követni az oldalt
erika:
Én a mensis naptárt vezetem ott, meg az orvosi vizsgálatokat is.
Mágnes! A CLostyt csak a meddőségi panaszoknál írják fel? Én azt olvastam a betegtájékoztatóban, hogy a fogigyogyi utáni menstruáció kimaradásra is jó.
bejci:
hát ezt igazából nem tudom, de a closty a peteérést segíti elő. Nekem mensi kimaradásra teljesen más gyógyszert írt fel az orvosom.
Ettől persze még lehet, hogy erre is, jó, nem akarok okos lenni
Köszi a privit. És azt is, hogy írsz erről a dologról. De most tök hülyének és tájékozatlannak érzem magam. Más percre pontosan tudja, hogy mikor van peteérése, nekem meg fogalmam sincs az egészről...
Azt hiszem itt nagyon hamar ki leszel okítva peteérésről, a legalkalmasabb időpontról, hogy mikor jó együtt lenni, ovu tesztról, terhestesztről. Szóval mindenről, ami kell ahoz, hogy hamar terhes légy.