Sziasztok!
Hú visszaolvastam, de lyukas az agyam, szerintem ez a sok seduxen valamit elrontott bennem, remélem, nem végleg... Nem emlékszem nevekre, teelfonszámokra, minden kiesik a fejemből. Bosszantó, mert nekem nagyon is jó memóriám volt.
Valaki írta, hogy csak nem valamiféle statisztika miatt kell visszatartani 35+pár naposan a szülést? Úgy tűnik, de igen, mert ha nincs betöltve a 36. hét, tökmindegy, mekkora a baba, elviszik a gyerekklinikára és nem lehet velem. Ezért még 35+5 naposan kaptam napi 4 (!!!) seduxent és 6 (!!!) adag magnéziumot, előtte pár nappal meg infúziós magnézium kiegészítést.
Most úgy lenyugtatózták ezt a kicsi fiút, hogy nem akar kibújni. Tegnap kiengedtek a kórházból, mondván, fájni-jajgatni otthon is tudok, folyamatosak a keményedések és vannak rendes fájások is néha, de nem tágulok, 2 cm-en megállt, gondolom, a sok gyógyszer miatt.
Dokim erre úgy döntött, menjek csak haza, és már ne feküdjek, próbáljam a 4,5 hónap fekvés-seduxen miatt leromlott fizikai állapotomat gatyába rázni és a hétvégén megszülni.
Szülésznőm szerint az is csoda, hogy eddig kihúztuk, és ha mától iszom a málnalevél teát meg szedem a homeós bogyókat, akkor a hétvégén meglesz a baba. Hát tegnap egész nap mentünk, csináltam, mostam, vasaltam, vásároltunk fél napot, takarítottam, erre sehol semmi, ma is reggel óta pörgök, bár nagyon fáradt vagyok fizikailag, de muszáj bírnom.
100 bpd-ig engednek hüvelyen át szülni, afölött csaszi, egy hete volt 95 volt a bpd-je a manónak.
Nagyon félek a császártól.
4-én volt uh, akkor mérték a 95-ös bpd-t, becsült súlya akkor volt 2828 gramm.
Most meg,h ogy megyek, mint a meszes, sehol semmi.
Bonikám, neked akartam még nagyon nagy gratulákat küldeni és babaragacsokat és drukkokat, hogy minden rendben menjen!!!! VÉGRE!!! Nagyon örültem, amikor Ceni írta, hogy mizujs nálatok!
Este jövök ám bulizni is, Mikulás bulira jövök nyolcra, tiszta felüdülés lesz.
Úgyhogy délután egy kicsit pihengetek majd, mert még nem száradtak meg a ruháink, nem tudom összerakni a kórházas pakkot, úgyhogy ma még nem szülhetek.
A képek nagyon jók, olyan szívesen elnézegetem őket!!! Mindenki babája annyira édes, jaj csak bambulok itt és nézegetem őket!!!
Ha jól leszek, holnap is jövök, de én már nem igérek ezek után semmit...
Puszi mindenkinek!!!