Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc: Idekopizom, me' hosszú, jó?
Hát már több, mint 1 éve hordom Viust fejlesztőbe, mert nem úgy fejlődik ahogy kéne...
2 hete szerdán torokgyulladással voltunk a gyerekorvosunknál és kérdezte, hogy halad Viola fejlődése. Mondtam, hogy hát lassan de biztosan, de aggaszt ez az egyensúlyprobláma, amikor így egy picit lebillen a feje, de csak minimálisan, mintha elveszítené az egyensúlyát egy pillanatra és a dokinak leesett és egyből neurológiára utalt, mert mondta, hogy ez egyik tünete lehet a kisrohamos epilepsziának!!! :shock: Hétfőn voltunk Violával a neurológiána csináltak EEG-ét.Mivel nagyon álmos volt Viola, tök jól együttműködött, ezért nem kellett altatni hála
az égnek. De sajnos beigazolódott az orvosunk gyanúja Viola epilepsziás :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kaptunk gyógyszert (Convulex szirup) amit naponta 2x szednie kell. Valószínűsíti a professzor úr, hogy ez miatt késik a fejlődése is, mint a beszéd mind a motoros... Ha hat a gyógyszer fejlődési ugrás várható nála. Ha nem, akkor kapunk másik gyógyszert. December 4.-én azaz holnap megyünk a genetikai központba kromoszóma vizsgálatra és dec végén újra EEG meg
vérvétel! :cry:

Hja és mondta, hogy elég sok terhességi toxémiás várandósságból, vagy korábban született gyerekeknél sokféle neurológiai panasz várható. És kérdezte, hogy nekem erről nem szólt a szülészorvosom? És én mondtam,hogy nem. Meg aszonta nem nagyon szabadott volna hüvelyen szülni, alapból császározni kellett volna már a magas vérnyomásra való tekintettel is, hát még az elégtelen lepényi keringés miatt is..és az is egy intő jel volt a sok közül, hogy nagyon kicsi volt a lepény...

Kérdeztem, hogy kinőheti-e és mondta, hogy egyelőre ne azon agyaljunk, h kinőheti-e, hanem, hogy találjunk olyan gyógyszert, amire reagál a szervezete amitől megszűnnek a rohamok.
A 20 perces EEG alatt vagy 3 rohama volt. :cry: Teljesen kész vagyok, mert annyi ideje hordom minden felé, és eddig mindenki azt hitte egyensúlyzavar pedig ezek a megingások mind mind epilepsziás rohamok voltak :cry: :shock:

Boni: Ez szuper :lol: , mega-giga drukkok mennek fénypostával nyisd az ablakot :lol:
SzIlcsinek is mondtalak, nagyon örül, drukkol ő is :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni sajnálom. nekem az unokatestvérem is epilepsziás volt kiskorában, de elmúlt neki...

Szilcsinek nagy ölelés!

Ablakot kinyitottam :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ezer es ezer bocs (es egy anyamedve :lol: ) de egy perc nyugtom sincs. Megy a keszulodes karacsonyra, diszitunk, ma du. sutit sutunk a sogornommel.

Ceniko: borzalmasan sajnalom hogy kiderult ez Violarol es hihetetlen hogy csak most derult ki! Nem sokat tudok errol a betesegrol, miert marad el a fejlettsege emiatt? Remelem tenyleg sikerul talalni egy jo gyogyszert es megugrik a leanyzo fejlodese!!!
Koszi a hireket Szilcsirol, szegenykem nagyon megszenvedi ezt a terhesseget! Jo nagy baba lesz, gondolom orvosi protokoll lehet hogy a 37-ik hetig bent kell tartani a babat.

Boni: meg mindig barnazgatsz? En vereztem is az elejen megis megmaradtak. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ceni

Hát ez elég megrázó :(...azért még szerencse,hogy most kiderült és nem egy komolyabb rohamnál,amikor akár baj is történhet... :(
Szép kis kálvária :(.....
Nagyon bízok benne,hogy a gyógyszer hatásos lesz és megindul a csajszi a fejlődés útján úgy igazán :)!
Minden esetre már ezzel előrébb vagytok, hogy végre kiderült...még ha nem is vigasztaló :roll:...

Boni

Akkor ez 1 baba? :)
Dugjad csak az Utrot,nem lesz semmi baj!!!!

Tontica

Jó sütögetést :).Jó az avatarod :wink:!

Pusszantás!

anyapoc

Tonti még igen, de szedem az utrót..illetve dugom :oops:

Anyapoc majd elválik :wink:
Vendég

Anyapoc: koszi, Te hol tartasz a keszulodessel? Tegnap vettem egy kicsi mukaracsonyfat Rate szobajaba es fol kell diszitenunk egyutt.

Boni: jo dugast!! :lol: En utaltam mert allandoan jott ki belolem a trutyi. :roll:

Na, folytatom a sutest. Csa

KépKép
KépKép
tontica

Tonti jó sütést drága!
Vendég

Tonti

Én most ezerrel a sulis télapóra készültem,aztán előtte az ovis adventi vásárral,szl a sütés része már begyakorolva :).

Csináltunk egy kolléganőmmel a kollégáknak télapóra kis meglepit,földimogyoróból kis mikulásokat készítettünk,majd megmutatom,lefényképezem :).
Aztán van már díszítés az ablakokban,vettem jégcsap égősort(ez volt az álmom :)),ez van kint az erkély fölöt..Van már adventi naptár,mindkét gyereknek külön,minden este program :).
Aztán majd írunk a Jézuskának,hogy mi mindent hozzon a gyerkőcöknek :).

Majd talán még egy girlandot csinálok az előszoba ajtó fölé,de most ezer a dolgom,lehet,hogy ez már csak jövőre marad :).
Ja,az ablakokon téli díszek vannak,olyan ablakmatricák,szl azért haladunk.Talán majd veszek műhót és még mntákat fújok,még nem döntöttem el :).

Aranyos dolog a kis fenyőfa a gyerekszobába :).Bulcsú is segíteni akar a fadíszítésben,azt már nem a Jézuska hozza nálunk :D!

Pusz

anyapoc

Anyapoc naggyon ügyi avgy! jégcsapégő énisénis!
Vendég

Boniko!!!!!!!!
Ezernyi gratula!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Én is barnázgattam mindkét lánnyal! :wink:

Nekem sincs egy percnyi nyugalom sem.Most is felváltva üvöltenek... :evil: ,és vizsgázom is már szinte minden nap :cry: :x ,azért ma fodrászhoz elmentem :oops:

Kellemes Mikulás napot kívánok mindenkinek!! Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Vendég

Cenikő
Én úgy emlékszem gyerekek kinőhetik az epilepsziát.De ha nem is gyógyszerrel jól karban tartható,csak el kell találni az adagot.
Persze gondolom,nagyon kivagy miatta. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Okr kitartás!
Vendég

Boniko
Én a dugdosnivalót megettem :oops: :oops: Mukahelyen nem is tudtam volna másképp megoldani.

KépKép

KépKép
okr

Okr háát én is gondolkodtam rajta, de most szegüljek ellen a dokinak? de ha szerintem irritálni fogja a ny.h, akkor tuti szájonát lesz bekapdosva!

Csini lettél? :lol:

Tonti babók meggyógyultak?
Vendég

Kép

Remélem,mindenkinek sok-sok finomat hozott a Télapó!!!! :)

Mi sajnos kikaptuk a hányós hasmenős vírust,most már csak én szenvedek, a gyerkőcök túl vannak rajta...

Puszi és bocsi,de csak ennyire futotta...

anyapoc

Anyapoc jobbulást!
Vendég

Anyapoc
Remélem mielőbb meggyógyulsz!
Kép Állítólag errefelé is van ilyen járvány,remélem minket elkerül,mert legutóbb Adával egy hányós vírussal kórházba kerültünk :roll: :roll:

Boniko
Tök mindegy hogyan szeded,uaz a hatás,csak dugdosva kíméli a gyomrot,azért propagálják azt.

Hát csajok,nekem az december tiszta depresszió. :cry: Egyszerűen folyton a tavalyi év jár az eszembe,minden napra emlékszem,mi történt....tudom,hogy felejteni kéne,de nme megy.Látom apán is uezt. :(

KépKép

KépKép
okr

OKr (((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

köszi lányok,már jobban vagyunk :).Aludtam kb 9 órát és az sokat segített.Villőnek még azért megy a hasa,tegnap fájlalta is szegényem,de azért már legalább eszik is vmit...

Kriszti

Elhiszem,hogy ez jár a fejetekben,nem egyszerű ezt feldolgozni.De ha beszélgettek róla,elmondjátok az érzéseiteket,biztosan segít.Elfojtani nem szabad,az biztos.

Remélem,előbb-utóbb tompulni fog és teljes mértékben csak az ünnepnek tudjátok szentelni magatokat a gyerkőcökkel együtt!!!! :roll:

na megyek,mert hamarosan kezdődik a suli... :?

Puszi!

anyapoc

Sziasztok csajok!

Kriszta!
Úúúúgy sajnálom!!!! :cry: :cry:
De a kölkök jól vannak, ugye???
:)

Anyapoc!
9óráááááááááát? Hát azt meg hogy csináltad? :shock: :lol: Nálunk is volt ilyen családi gyomorfájás, de más tünetet nem produkáltunk, érdekes...

Robcsikám!
jaja, mingyá' szülök... :lol: A "közkórházban" voltam, így nincs képem, a nemét meg nem látták... Ill. nem biztos benne, úgyhogy ezzel a kérdéssel most (sem foglalkozunk)

Ezt pedig szeretettel nektek Mikulásra!:

http://www.elfyourself.com/?id=1211673593

hangszóró kell hozzá! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

BAli naggyon jók vagytok, már én is tegnap megcsináltam a saját verziót! :lol:

azé még ne szüljé! :lol:
Vendég

KArácsony zene annyira édesek!

http://www.hotdog.hu/_data/hotcast/karacsony/
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc: sajnalom, ez a legfelelmetesebb virus szamomra, utalok hanyni! Gyogyulgassatok! 9 ora? hu de irigy!!! En ossz. ket nap alatt alszok ennyit tobb reszletben. :cry:

Kriszti: teljesen megertelek, erdekes modon rajtam is kijott, pont par napja pityeregtem azon gondolkozva hogy vajon milyen lenne az a kisfiam akit elvesztettem es hogy a csalad Vele lenne teljes! :cry: Na, most is sirok, kellett nekem ezt leirni! Remelem egyszer majd megbekeltek es elengeditek a babatokat! :cry:

Boniko: mikor lesz uh? Ugy drukkolok Neked hogy minden renben menjen de minden ok lesz!!!

Bali: igazad van, nem a neme a fontos de azert kivancsi vagy ugye? :wink:

En nem vagyok valami jo passzban, Alex teljesen elromlott, nem tudom mit csinaljak Vele, ejjel 1,5-2 orankent kel es 60-70-et eszik ami ugy irto keves aztan nyoszorog, sir, alig alszunk. :( :evil: Nagyon merges vagyok es duhos es szomoru es ideges, utalok mindent, nagyon elegem van mindenbol es mindenkibol! Rate egyfolytaban idegesit, megint osszefirkalta a falat, feltenem kell Tole a babakat mert rajuk akar maszni es durvan szereti Oket. Allandoan hisztizik es akkora a mozgasigenye hogy nem tud megulni egy helyben, kicsi Neki a lakas. Ma folpofoztam aztan szettortem mindent a konyhaban, ledontottem a babaknak forralt vizet (meg szerencse hogy nem egettem meg magam) ket helyen folpattant a konyhako aztan sirogorcsot kaptam. Szerencsetlen gyerek a konyhaban allt es sirt keservesen. En okor nem tudom hogy tehettem ilyet! :cry: A nagymamam szerint hisztis vagyok es egy 3 gyerekes anya nem viselkedhet igy, igaza van de meg mindig jobb mintha a gyereket csaptam volna agyon. :shock: :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti jajaj biztosan nagyon nehéz lehet!

Kitartás drága!

én 19.én megyek a KAáliba Uhra!
Vendég

Ja, es mindenki azzal "vigasztal" hogy erre szamitanom kellett volna meg hogy minek szultem ennyi gyereket, koszi, mit tettem volna, vetettem volna el egyet vagy adtam volna orokbe?! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

ne foglalkozz másokkal!

remeélm hamar belerázódtok mindannyian, Te is, Rate is....
Vendég

Sziasztok!

Tontica, akár kezet is foghatnánk :cry: Adrienn csodás kis alvókája 1 hónapja elromlott és ezerszer cicizik az éjjel. Igazából nincs fenn, mert rögtön alszik is tovább amint megkapja, csak én állok 24 órás szolgálatban. Cumit próbáltam, öklendezve köpi ki, szóval ez is kilőve.
Réka egyik nap ilyen másik nap olyan. Vannak nála jobb és baromi sz@r napok. A tegnapi is a rosszabbak közül való volt, bár annál is volt már rosszabb. Úgy volt, hogy együtt csináljuk meg az aventi koszorút. Ő pár perc után megunta, bevonult a szobába, ahol mellesleg kaotikus állapotok uralkodtak. Mondtam neki, ha már bement egy kicsikét pakoljon össze. Na, 5 perc múlva megjelent a konyhában. Összepakoltál? Igen. Végeztünk, bejöttünk volna a szobába, de én kezemben az Adriennel szó szerint majdnem elestem. Na, ekkor rohadt ideges lettem. Hoztam egy szatyrot és összepakoltam bele és kivittem a szemétbe.
Ebéd után szerencsére szó nélkül elaludt, majd elmentünk a Tescoba. Közöltem vele, hogy nem engedheti el a bevásárlókocsit. Na, persze, majd pont ő lesz az aki szót is fogad. Komolyan lefáradtam a bevásárlás végére, mert nem állt másból, mint Réka hol vagy, Réka gyere vissza, Réka ne menj el, Réka fog a kocsit :(

Egyébként én szerintem nem vagy hisztis, hanem a kevés alvás, a fáradság megteszi a hatását. Tudom, hogy én is ha rendesen tudnék aludni sokkal jobban bírnám a gyűrődést. De most ezt kell elviselnünk és azért persze vannak jó pillanatok is :) Aztán majd lesz valahogy. Nagyid nem tud még maradni tovább?

Az meg hogy erre számítanod kellett volna :roll: eddig 1 gyereked volt, honnan kellene az embernek tudnia hogy fog reagálni a tesó érkezésére? Minden gyerek más, Réka pl. egy percig sem volt féltékeny, csak ezerrel tombol a dackorszak.

Anyapoc jobbulást!

Boni, drukk az utolsó Kaális látogatásodhoz! (mert ezután utadra engednek ugye?) Én először dec. 18-án voltam uh-n, akkor voltam 6+3 és gyönyörű szívhang volt. Jaj, olyan mintha tegnap lett volna :P

Nem is mondtam, múlt hétvégén apjuk, na majd a harmadik így, úgy... Ő akit másfél évig fűztem, hogy legyen második, most be van zsongva. De nem most lesz, ha lesz is az biztos.

Athizról nem tud senki semmit?

Na, jó hétvégét mindenkinek, pusszantás.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi igen, remeélhetőleg a 19.ei lesz az utolsó Kaális utam, amennyiben a szívhang is érzékelhető lesz, ha enm ismétlünk 1 hét múlva. AZtán terhesgondozáson kell jelentkezni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Elkezdtem írni a hétvégén,de közben telefonált Apa és mire visszajöttem, a gyerekeim már eljátszották a szöveget :?...

Akkor most megpróbálkozok mégegyszer :).

Tanulok ezerrel,mert szombaton már vizsga,nem is kis anyagból,hát nem tudom,hogyan tudom majd megtanulni,de igyekszek...

Köszönjük,már jobban vagyunk,a gyerkőcök egész gyorsan átvészelték,de most már értem,miért nem akartak enni. :? Első nap én is kibírtam egy nehezen leerőltetett reggeli szendviccsel... :roll:
Adom nekik még a Normaflore-t,az úgy tűnik,hatásos :).

Bali

9 óra alvás...? :) Hát úgy,hogy este 9 -kor elaludtam és másnap későn keltem..és nem voltak gyerekek :).De naggyon kellett ... :?

Tontica

Emlékszem ám még én is,hogy milyen volt picivel nem-aludni :wink:!ennek a korszaknak ez sajnos a velejárója.Azért ennyit én sem alszok,ha vannak gyerekeim... :roll:
Elég gonosz dolog, amit mondogatnak neked és bizony én azt mondom,hogy az ilyen emberek szégyellhetik magukat! :evil:
Az ember nem azért panaszkodik,mert neki milyen rossz,hanem a felgyülemlett feszültséget valahogy ki kell adni...és ez így TELJESEN normális!
A nagyidat nem akarom bántani,de nagyon elfelejthette,hogy neki milyen volt ekkora gyerekkel éjszakázni,pláne ha nem is kettővel!!!!
Az idő ugye minden emléket megszépít :).
Minden esetre ez közel sem hiszti,ez fáradtság,kimerültség stb.
remélem,hogy lassan túljuttok rajta.
Remélem,Alex is alukálni fog mostmár.Nem tudom,amikor éjjel felkel,mennyire sír,hogy feltétlenül meg kell-e etetni,mert ha ilyen "keveset" eszik,akkor esetleg nem éhes...Bár vannak babák,akik sokszor esznek keveset.Nappal mennyi az adagja???

Robcsi

Látom,nálatok is vannak helyzetek.
Ráéka már nem ül bele a bevásárló kocsiba? Én sokáig beleültettem Bulcsút,később már azért is nem,mert egyrészt kinőtte,másrészt Villő került oda :).
Na nem akarok megint ötletekkel jönni,mert gondolom azokkal is tele a padlás :).
Az tény,hogy ez egy elég nehéz korszak a ygerekeknél,de lassan alakulni fog,mert rájön,hogy fontos,hogy anya megdícsérje és örüljön annak,amit csinál :)....

Kriszti

Hogy vagytok????

Boni

Hajrá UH!!!!!

Athiz????

anyapoc

Sziasztok!

Hú visszaolvastam, de lyukas az agyam, szerintem ez a sok seduxen valamit elrontott bennem, remélem, nem végleg... Nem emlékszem nevekre, teelfonszámokra, minden kiesik a fejemből. Bosszantó, mert nekem nagyon is jó memóriám volt.
Valaki írta, hogy csak nem valamiféle statisztika miatt kell visszatartani 35+pár naposan a szülést? Úgy tűnik, de igen, mert ha nincs betöltve a 36. hét, tökmindegy, mekkora a baba, elviszik a gyerekklinikára és nem lehet velem. Ezért még 35+5 naposan kaptam napi 4 (!!!) seduxent és 6 (!!!) adag magnéziumot, előtte pár nappal meg infúziós magnézium kiegészítést.
Most úgy lenyugtatózták ezt a kicsi fiút, hogy nem akar kibújni. Tegnap kiengedtek a kórházból, mondván, fájni-jajgatni otthon is tudok, folyamatosak a keményedések és vannak rendes fájások is néha, de nem tágulok, 2 cm-en megállt, gondolom, a sok gyógyszer miatt. :? Dokim erre úgy döntött, menjek csak haza, és már ne feküdjek, próbáljam a 4,5 hónap fekvés-seduxen miatt leromlott fizikai állapotomat gatyába rázni és a hétvégén megszülni. :shock: Szülésznőm szerint az is csoda, hogy eddig kihúztuk, és ha mától iszom a málnalevél teát meg szedem a homeós bogyókat, akkor a hétvégén meglesz a baba. Hát tegnap egész nap mentünk, csináltam, mostam, vasaltam, vásároltunk fél napot, takarítottam, erre sehol semmi, ma is reggel óta pörgök, bár nagyon fáradt vagyok fizikailag, de muszáj bírnom.
100 bpd-ig engednek hüvelyen át szülni, afölött csaszi, egy hete volt 95 volt a bpd-je a manónak. :shock: :( Nagyon félek a császártól.
4-én volt uh, akkor mérték a 95-ös bpd-t, becsült súlya akkor volt 2828 gramm.
Most meg,h ogy megyek, mint a meszes, sehol semmi. :cry:

Bonikám, neked akartam még nagyon nagy gratulákat küldeni és babaragacsokat és drukkokat, hogy minden rendben menjen!!!! VÉGRE!!! Nagyon örültem, amikor Ceni írta, hogy mizujs nálatok!

Este jövök ám bulizni is, Mikulás bulira jövök nyolcra, tiszta felüdülés lesz. :lol: Úgyhogy délután egy kicsit pihengetek majd, mert még nem száradtak meg a ruháink, nem tudom összerakni a kórházas pakkot, úgyhogy ma még nem szülhetek. :lol:

A képek nagyon jók, olyan szívesen elnézegetem őket!!! Mindenki babája annyira édes, jaj csak bambulok itt és nézegetem őket!!!

Ha jól leszek, holnap is jövök, de én már nem igérek ezek után semmit... :roll:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi örülök, hoyg bejelenkeztél! nagyon sokat gondolok rád, és köszönöm a drukkokt!

Jó bulizást! :lol:
Vendég

Szilcsi
ÁÁ,tuti nem fogsz szülni még! :lol: BPD meg pont jó lesz!

Anyapoc
Sza.rul vagyok,csupa panasz...inkább már bele sem fogok. :roll:
Örülök,hogy jobban vagytok! :)

Tontica
Ó,ha tudnád mennyire megértelek!Nálunk sem külömb a helyzet,bár ugye a kisebb egyedül van..,de Ada aztán kitesz magáért :evil:

Bali
Egyszer talizhatnánk már.Mondjuk egy viszem vizsgára Dorottyát alkalommal :?: :?: :!: :!:

KépKép

KépKép
okr

Szép Napot! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilcsi

Örülök,hogy végre kint vagy,hát ez már csak így van..amíg nem kéne,akkor jönne,amikor kéne,akkor meg tessék :?...hát csak hajrá,hajrá!azért ebben az időszakban már nem nőnek ám olyan erőteljesen a babák,hogy a BPD akkorát ugrana,hacsak nem rosszul UH-oznak!Szl szt ettől ne parázz! :)

Kriszti

Tessék csak panaszkodni,az jót fog tenni!!!!Na meg hátha tudunk valami felvidítót mondani :wink:!

Boni

A múltkor meg akartam kérdezni,de aztán kiment a fejemből,hogy tünetek??????Hasfájás,mensis van még?

Athizzal sms-eztem egyet,jól vannak,bár-gondolom- lehetnének jobban is.azért regelt ki,mert függőséget okozott a babanet neki és az ideje meg korlátozott volt.aki akarja,iwiwen eléri,ezt üzeni :).És puszil mindenkit!!!!

anyapoc

Szia Anyapooc!

Igen esténként! amikor hazaérek, utána... nem is értem miért pont esténként :roll:

de jól avgyok egyébként, próbáőlok nyugodtan várni 19.ére!
Vendég

Boni

Azért,mert addigra felpuffad a hasad és az feszít.Estére már jól látszik ebben a korban is terhesség :D!
De nyugi,minden rendben van :)!

anyapoc

Ja,Tontica

Villő mindig a Te avatarképedet akarja megnézni :D:D:D!
Jön és kérdezi,hogy hol az Anita itt? :D

anyapoc

Anyapoc! értem már értem.... :lol:
Vendég

Hello!

Hulla vagyok, ezer bocsika!

Anyapoc: Villo egy kis angyalka! :D :wink: Most itt vagyok, kicsit nagyobban mint az avatarkepem: (meg mindig 8 kilo plusszal) :lol:
Kép

Robcsi: hu, latom nalatok is nagyon megy, szegenykem! Vasarlasnal tedd be Rekat a kosarba es ne engedd ki, legy nagyon kovetkezetes! (bagoly mondja ... ) :lol: Pakolas nalunk is csak ugy megy ha ott vagyok Vele es segitek Neki, sajna ez mar csak ilyen de fontos hogy minden lefekves elott ossze legyen pakolva mert igy tanulnak rendet egy eletre.

Szilcsi: szuper hogy eddig kihordtad ezt a bebit, nagyon szurkolok hogy gyors es "konnyu" szulesed legyen es persze huvelyi!!!

Kriszti: meselj es panaszkodj es irj, ez a lenyeg!!!! :D

Bonikam, annyira orulok Neked es nagyon szukolok, sokat gondolok Rad!

Athiz: en is megkaptam a nagyimtol is meg a paromtol is hogy fuggo vagyok de lesz..rom, nekem ez kell, segit, jo leirni es megbeszelni a dolgokat a Lanyokkal es ez szamit.

Rolunk: megvagyunk, valahogy megoldodott az Alex gondunk :lol: most eleg jol esznek, sokat es csak 4-5 orankent. Anna atalussza az ejszakakat de Alex meg kel 1-2-szer. :cry: Alexem 5200 g. :D Annat csutortokon kell vinnem mereckedni. Kifarasztanak a babak rendesen de foleg Rate, most is mennem kell furdetni, Rate mar furdott, osszepakoltunk, meset olvastunk es most jonnek a babak. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Nezzetek milyen ugyesen elemi a fejet az en nagyfiam:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0014-1.flv

KépKép
KépKép
tontica

KépKép
KépKép
tontica

Tonti drága köszi hogy drukkolsz! :lol:

NAgyon édes Alex! Anna babáról is tehetnél fel hasonlót!

Te függő? hiszen alig írsz :wink:

Még mindig 7 et kell aludni :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:
ű
Szlcsi hát nem jöttél! nagyon kívánom hogy gyors és hüvelyi szülésed legyen, illetve hogy olyan ami Neked is és a babónak is jó! :lol:

Mindenkink öleléshegyek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni: csak Neked, csak itt es csak most: :lol: :lol:
Anna szivem ilyen kis tomzsike:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... baba-1.flv

Anna babam ilyen szepen emeli a fejecskejet pedig szegenykem meg mindig nagyon kicsike:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... emelos.flv

Amugy mindig eppen azzal foglalkozom aki eppen nem alszik (es ordit). :lol:

Aztan Te is rakjal am a pocirol meg az uh-os kepeket!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! :lol: munkahelyemen még nem tudom megnézni, majd otthon :cry:

Hát persze! :lol:
Vendég

Szép reggelt és napot!

Bonikám, hát nem jöttem, végre olyan jó volt úgy otthon lenni, hogy nem kellett feküdnöm, hétfő óta folyamatosan takarítottam meg pakolásztam, végre ÉN rakhattam rendbe a saját lakásunkat! :lol:
Már a kádsikamikát meg a porszittyót is bevállaltam, iszom a málnalevelet, de sehol sámli. :shock: Ceni mondta is, hogy a klinikán belémbetonozták a babát.
Apa tegnap megvette a kókuszmatracot - mert az ő fiának a legjobb jár :roll: , 14 ezer ft -, ma jönnek a bútorok is végre 5 hét után, ja és reggeli után bemegyek az internetesekhez, és akkora hisztit csapok, hogy csak leshetnek!!! 6 hete meg van kötve a szerződésünk, azóta le sem tojták a fejünket. :evil: A bútorért is én cirkuszoltam, mondtam, szerződést bontunk, ha nem hozzák a héten. :wink: Ma meg is lesz. 8) Cirkuszolós Ilcsike, szokta mondani párom. :lol:

Boni, igen, estére normális, hogy felpuffadsz! Engem már 6-7 hetesen szorítottak a tapadósabb nacijaim, de ez még nem a béjb, hanem a belek fúvódnak fel. Hányinger, hányás? Vérnyomásod jó?

Na egy kórházi sztori: dokim bevisz egyik reggel a kezelőbe, ezren vannak bent nővérek meg dokik, egy szál paravánnal leválasztva a vizsgálóasztal, dokim elkiáltja magát: Ildikó, dobja le a bugyiját, pattanjon fel az ágyra, én meg mindjárt jól lerohanom. :lol: ÁÁÁ nem volt röhögés!

Tontica, tök jók ezek a videók, Anna is már milyen kis ügyes, ahogy erőlködik, próbálkozik! :D A nyolc kilóval ne törődj, majd lemegy, én már 14-nél tartok, Ceni csinált tegnap pocakképet, majd felteszi, iszonyat nagyot nőtt a pocakom és az étvágyam is. :roll: Párommal épp tegnap beszéltük, hogy amikor összejöttünk 6 éve, pont 20 kilóval voltam könnyebb. :oops:

Kriszti, panaszkodj csak, olyan jó már csak kiírni is, ha valami bánt. Mi meg majd jól megvigasztalunk. :wink:

Anyapoc, suli? Mikor kezdődik a téli szünet? Nagy hajtás van már így a vége felé?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi, a végén még úgy jársz, hogy nem koraszülsz, hanem túlhordod :) Drukkolok neked, hogy az ünnepeket már hármasban tölthessétek otthon.

Anyapoc, Tontica az a gond a bevásárlókocsival, hogy ha rárakom Adriennt a hordozóval, akkor pont nem tudom kinyitni azt a beültetős részt. Ha meg a kosárrészbe teszem, a múltkor is pampogtak mikor mentem be, hogy vegyem ki onnan a gyereket, mert koszos lesz a kocsi. Nem akartam mondani, hogy sokszor szerintem a kirakott áru koszosabb, mint a gyerek cipője. Mindenesetre tegnap beültettem oda, nem szóltak. Ja, és nálam nincs könyörület, ha én oda berakom nekem könyöröghet, nem veszem ki, ha másban nem is ebben következetes vagyok :lol:

Adrienn tegnap lett 4 hónapos nagy baba, lemázsáltam éhgyomorra 6 kg. Tegnap kaptam apájától új telcsit.

Boni, már csak 6 nap :)

Tontica, Alex nagyon szépen hízik, majd mindjárt megnézem a videókat is, de Adrienn bekakált, úgyhogy dolog van :lol:

Kép
Kép
robcsi03

DRága SZilcsi örülök hogy jól vagytok!

Dokibá :lol: :lol: :lol: Várjuk pocakképet!
Vendég

Robcsi igen :lol:

azóta mán tisztábatetted Adriennt :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Tontika nagyon édes Anna baba!

most már megkérdem honnan van ez a tuti gyönyörű takaró? Énisakajokilyent! :oops:

Robcsi , OKr BAli Anyapoc Szilcsi Ceni és mindenki nagy karácsióonyi készülődés van?

http://snowflakes.lookandfeel.com/
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?