Sziasztok Lányok!
Pinytus!
Nyugiiii, minden rendben lesz, a doktorbácsi is ezt fogja mondani, meglátod.
Jó Tb-ügyintézést Nektek, sikerrel járjatok, mert veszedelem egy banda az is, tudod.
Még egyszer nagy gratula!!!Tök jó dolog ez.
Egészéges legyen, jó helyen legyen, ez a lényeg a többi csak másodlagos dolog.
Olik!
Huuu, nem semmi amit a Zolcsi babás terhességed alatt összedolgoztál, le a kalappal. Nagyon strapabíró vagy most is, ugyhogy gondolkozzatok a 3. gyereken.
Drága a Zolcsid, hogy hiányolta a babáinkat. Amúgy Dorka is reggel ezt kérdezte: APA??? BEEE? (Bence), Néniii? Babaaaa? (utóbbiak Ti lennétek)
Jaj, az aranyér dolog nem a legjob érzés, bár nekem ilyen gondom nem volt szerencsére, de át tudom érezni a problémádat. Védőnőt tényleg kérdezd meg hátha mond valami okosat.
Aliza!
Jaj, én még mindig nem vagyok kész a vasalással.
Tegnap este csak azt vasaltam amit ma a fiuk felvettek, és ma is kb. ennyire lesz kapacitásom. Hát ez már ciki. Bár helyette a csomagolásokkal bíbelődtem, és az is elég időigényes volt.
Ha engem kérdezel, szerintem is jó még a hajad, nem kell festetned még. Még pár hetet tutira kibír.De persze ha Téged zavar akkor inkább menj és festesd be.
Kellemes és sikeres holnapi bevásrló túrát Neked! Majd írd meg mit vettél.
Aliza, Te kinél szültél? Met azt megtudtam, hogy nem Feketénél, de ennyire jutottam a kérdezősködésben.
Bea!
Én még mindig csak 47 képet kaptam, egy adag valahol csavarog.
De reménykedem bene hogy ideérnek azok is.
Najd mutasd meg az általad készitett ajándékokat is ha készen lesznek, oké? Várjuk a képeket!!!
Zsu!
Pihi, pihi, pihi. Most még tényleg meg tudod tenni, de második babánál már húzósabb lesz az első baba miatt. Ezt még használd ki, de tényleg.
Ditke!
Örülünk azért hogy néha benézel. És ha van kis szusszanásnyi időd azért adj is hírt Magatokról. Biztos sok jó tapasztalatod van két leányzó mellett.
Ná!
De csendben vagy megint!
Mikor én beléptem közétek akkor mintha aktivabb lettél volna. Megy a szopcsi ezerrel? Vérszegénységből kikecmeregtek már lassan?
Olimami!
Költözködés melyik fázisában jártok?Mekkora az új házikótok?
Gabi!
Mesélj volt nagy névnapi köszöntés és buli? Miket kaptál? Kedves férjedtől?
Ma délután bebuszoztunk Bence ovijába Dorkával. Vittem szandit is a kiscsajomnak, hogy tudjon bemenni és játszani a gyerekekkel. Képzeljétek, a lányokat nem igazán érdekelte, de a fiuk körülzsongták rendesen.
Dorka élvezte amerre ment a nyomában volt 4-5 fiú állandóan. Mutogatták nekik a játékokat, lánykámnak meg minden új volt és élvezte. Nem is érekelte ott vagyok-e vagy sem, de fél szemmel mindig leste Bencét hogy megvan-e még. Aranyos volt nagyon.Aztán apa is befutott és négyesben jöttünk haza kocsival.
Este 3/4 6-kor az ölemben aludt el ismét Dorka, ugy látszik ebből tényleg rendszer lesz nálunk, és negyed 8 körül ébredt. El tudom képzelni milyen éjszaka elé nézünk ismét.
Lépek, mert épp "rendetlenkedik" a leányzó. (mily meglepő)
Pussssz, szép estét nektek!