Új privát üzeneted érkezett!

Ja bocsi elfelejtettem

Kérdeztétek az ajándékokat:
Balázskának valami készségfejlesztő játékot szeretnék amivel tanul és fejlődik.A Tescos újságba láttam ilyen dalos könyvet ami zenél meg abc- mondja,számol stb.
Lehet hogy az marad meg még valami könyvet mert imádja nézegetni.Bár a férjem néha már unja ezeket a zenélő kütyüket,mondta hogy inkább dömpert vegyünk neki vagy Legot,de azokkal még nem nagyon játszik legfeljebb kiborítja meg megnézi amit építek neki és 2 perc múlva elhajítja.
Így aztán majd ma vagy holnap du. még elmegyek egy túrára :D
A családnak már majdnem megvan,még apukámnak kell meg a sógóromnak megvennem.

Kép

Kép
aliza

Gabi! Boldog névnapot!!!!

Bendor! Kislánykám nem reklamált a négykézlábazásért, szerintem Ő ezt ringatásnak fogta fel... :D Szépen lapított közben! :D De most már pihenek, nem is tudnék mást... :shock:

Pintyus!!! Gyere már és mesélj!!!!! Kifúrja az oldalamat a kiváncsiság! :D

Kép
zsuzska81

Zsu!
Nem vagy semmi! :D
Nagy pocakkal neki állsz szőnyeget takarítani.
Gondolom jól elfáradtál.Jó pihenést.

Kép

Kép
aliza

Zsu: Ez igen :!: :lol: Jól bírod még :lol: Zolcsival anno 36 hetesen kifúgáztam fél lakásnak a járólapját négykézláb 6 órán keresztül :lol: Meg tapétáztunk és festettünk aztán takarítás :lol: Most sztem nem tudnék ezt megismételni :lol: :oops:

Aliza: még tök jó a hajad, mit kell ott festeni? :shock:
Zozi már lassan 3 órája alszik 8) Én is aludtam, csak most már kidobott az ágy :oops:
Tündike jól van, köszöni szépen :D
Viszont erősen vérzik az ARANYOS erem :? Azt hittem, hogy nem ott vérzek (értitek :roll: ), hívni akartam a férjemet. Kicsit aggaszt :(

Gabi: NAGYON BOLDOG GABRIELLA NAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Gabi! Nagyon sok boldognévnapot kívánok! Megkaptad a képeket?
Zsu, továbbra sem tudom Neked elküldni! Esetleg egy másik emilcímre, ha van másik, még megpróbálom!
Pintyus! Mi a helyzet?????
Vendég

Olik!

Köszi szépen,végül is lehet hogy csak ünnepek után megyek a fodrászhoz mert már látszik a lenövés,de ha még szerintetek jó akkor ráér.
Figyelj csak ,nem kellene elmenni azorvoshoz ezzel az aranyérrel?
Ez normális hogy ennyire vérzik?Én nem igazán értek hozzá,nekem nem jött ki.
Nem szülés után szokott kijönni vagy még Zolikával kijött csak most újra kiújult?

Kép

Kép
aliza

Majd este még lehet jövök de nem biztos.
Most lemegyünk sétálni,mert már nem bírok Balázzsal ,mutatja az ajtót,hogy menjünk mááááááááááááárrrrrrrrrrrrrr!
Pussz.

Kép

Kép
aliza

Bea: Mind megkaptam, köszike!!!

Aliza: Zozival szüléskor volt, aztán semmi. Most meg előjött, ez állítólag szokott ilyenkor lenni, pláne másodig babánál, de az hogy vérzik...nem tom :? Ha holnapig nem áll el, akkor védőnőmet kérdezem újra.
Jó sétát.

Kép
Kép
Kép
olik22

másodig=második :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Nagyon jó lehett a tali, gondolom mindenki jól érezte magát :)
Köszi a hiányolást, sajnos én nem leszek oszlopos tagja társaságnak, én nem tudok minden nap írogatni :oops: Csenge most is itt nyafog az ölemben, úgyhogy menenm kell :(
Ditke
ditke62

csajoooooooookkkkkkkkkkkk

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT GABI!!! gONDOLTAM RÁD MÁR A REGEL IS ÉS ÍRNI IS AKARTAM DE NEM JUTOTTAM IDÁIG!!!

NA DE MOST FIGYLJETEK!!! SZERINTETEK?????????? EHHEZ MIT SZOLTOK_??????????????ÉN TELJESEN LEFŐTTEM!!! Kép Kép
Vendég

Tyűha!!!!!!! :D
Ha ez az, aminek látszik, akkor gratulálok! Puszi
Vendég

csajjok, pont most nem vagytok itt!!!!

Mindjárt sírok!!! gyertek légyszi!!!! nem hiszek a szememnek!!! ez ténleg igaz????????
Vendég

Pintyuskám!!! Ez OLYAN pozitív!!!!! Ennél jobban nem is lehet!!! Nagyon gratulálok, ügyesek voltatok!!!!!!!!!!!
Ez igen...le a kalappal. :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Ezt a karácsonyi ajándékot!!! Ennél jobbat nem is lehetne kitalálni, sztem a borotva már nem kell ezek után :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

olik: ezt komolyan mondod??!!!

anyira össze vagyok zavarodva, el sem hiszem hogy ténleg +. de lehetséges délutáni pisiből is???? nem csal a teszt???

ugye nem méhen kívüli és ha ténleg babás vagyok akkor minden rendben lesz????
Vendég

olik: ez nagyon aranyos volt!!!! Köszönöm szépen. Anyira nem merem bele élni magamat!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Nem csal, délutáni pisiből is ha ilyen erős, akkor tuti babás vagy :wink: Izgulni meg nem kell, mert nem tesz jót a babónak, minden rendben van, ott van. ahol lennie kell, ok? :wink:
Valami tünet? Tegnap még nem voltál rosszul :lol:
De örülök, tiszta szívből!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

kösz a pozitivumokat.

most sem vagyok rosszul, az alhasam szúrodik néha de elég erősen, és egyfolytába ennék, főleg savanyu dolgokat.

cicim megnőtt kicsit, és érzékeny de nem úgy mintha meg akarna jönni piri. És az alhasi fájdalmam sem olyan mintha meg akarna jönni piri.
Vendég

Lehet, hogy nem is leszel rosszul, Zozival semmi sem volt.
Tüncsivel is csak 7 hét után kezdődött.
Kellemes 9 hónapot kívánok Neked!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Éljen Pintyus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez olyan pozitív mint a ház!!! Nekem is délutáni pisiből volt az Marcinál 26, napon, szóval ez tutiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Bármilyen csík az csík szóval gratula!!!!!! És vannak szerencsés kismamik akik végig tök jól vannak, te miért ne lehetnél az? Alhasi görcsök meg nekem mindkettővel 3 hónapig voltak, szúrás, nyilallás, jó erős mensi szerű görcsölgetés minden... :wink: Szóval akkor majd dumcsizunk Kenézy ügyben :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Ó és köszönöm a köszöntéseket :oops: :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Aliza! Igen, elfáradtam, de délután azért volt pihi bőven!

Olik! Hát, akkor Te jóval nagyobb melót csináltál Zolcsival 36 hetesen, mint most én. Na, azt én tutira nem bírnám ki... :shock: Vérzik az aranyered? Az nem jó... Én kb 15-16 hetes lehettem, mikor vérzett (előtte soha), hát ne tudjátok meg, mi játszódott le bennem, míg nem lett bizonyos, hogy honnan is jön... :(

Kép
zsuzska81

Pintyus!!!!! Éljen!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon szép erős 2 csík! Gratulálok!!!! Ugye mondtam??? :D

Kép
zsuzska81

Pintyus! Ha ez pozitív, akkor semmi!!! :lol: NYUGI KISMAMI!!!!!

Kép
zsuzska81

Na, így akartam: ha ez nem pozitív, akkor semmi!!!

Amúgy ez a mindjárt sírok, ismerős.... Mikor én pozitívat teszteltem, potyogtak a könnyeim és fülig ért a szám, és keltettem a férjemet reggel fél hatkor, de semmit nem tudtam kinyögni, csak mutattam a kezemmel, hogy2 csík!!!

Pintyus! Jó gömbölyödést! És ne idegeskedj, rendben lesz minden! :)

Kép
zsuzska81

köszi csajok
nagyon kedvesek vagytok
nagyon jól esik hogy így örültök nekem!!!

Na aztán egyfolstába kérdezősködni foogok, úgyhogy készüljetek fel!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Pintyuskám Drága!

Itt is szívből gratula, ha már a skype-d döglődik.
Ez pozitívabb már nem is lehetne, ugyhogy ez nagyon jó kis nap Neked, meg azt hiszem nekünk is, mert nagyon szorítottunk ám mindannyian. Pozitívan állj mindenhez, nem lesz gond meglátod.
Szép 9 hónapot és utána egy (vagy kettő? vagy három? ) angyali kisbabát kívánok Nektek!!!

Pussssssz

Andi

Kép
Kép
bendor

kösz Andi: először legyen meg az első épen és egészégesen. Utánna majd beszélünk. Zsuzska neked is köszi, nagyon aranyosak vagytok ténleg hogy így szooritottatok nekem és most is velem örültök!!!

Nagyon jó érzés. A könnyek környékeznek!!! :D :D :D :D Kép
Vendég

Zsu: Mennyi ideig tartott a vérzés? Csináltál valamit ellene, vagy magától múlt el?

Kép
Kép
Kép
olik22

Pintyus! Az előbb csak egy gyors gratra volt időm, mert rohantam a városba, de nagyon nagyon örülök Nektek, nyugi minden rendben van odabenn, babókád szépen fog majd fejlődni! Ma egész nap az eszemben voltál, úgy drukkoltam! Szívből gratulálok még egyszer és jó egészséget kívánok! Puszi, Bea
Vendég

Köszike Bea!!! ari vagy, legyen úgy ahogy mondjátok és minden rendbe lesz!!! Bízom benne4!!

Holnap megyek Tb hez urammal, remélem nem cseszkődnek velem!!!

Most kismami vagyok és kiméljenek a hűlyeségükkel!!! Jujj de furcsa, kismami vagyok!!! Na de nem kiabálom el, elöbb megyek dokihoz és ha ő is megerősitette akkor el is hiszem, Most egyelőre fel se fogom!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Pinytus!
Nyugiiii, minden rendben lesz, a doktorbácsi is ezt fogja mondani, meglátod.
Jó Tb-ügyintézést Nektek, sikerrel járjatok, mert veszedelem egy banda az is, tudod. :roll: :twisted:
Még egyszer nagy gratula!!!Tök jó dolog ez. :wink: Egészéges legyen, jó helyen legyen, ez a lényeg a többi csak másodlagos dolog.

Olik!
Huuu, nem semmi amit a Zolcsi babás terhességed alatt összedolgoztál, le a kalappal. Nagyon strapabíró vagy most is, ugyhogy gondolkozzatok a 3. gyereken. :lol:
Drága a Zolcsid, hogy hiányolta a babáinkat. Amúgy Dorka is reggel ezt kérdezte: APA??? BEEE? (Bence), Néniii? Babaaaa? (utóbbiak Ti lennétek)
Jaj, az aranyér dolog nem a legjob érzés, bár nekem ilyen gondom nem volt szerencsére, de át tudom érezni a problémádat. Védőnőt tényleg kérdezd meg hátha mond valami okosat.

Aliza!
Jaj, én még mindig nem vagyok kész a vasalással. :oops: :oops: Tegnap este csak azt vasaltam amit ma a fiuk felvettek, és ma is kb. ennyire lesz kapacitásom. Hát ez már ciki. Bár helyette a csomagolásokkal bíbelődtem, és az is elég időigényes volt.
Ha engem kérdezel, szerintem is jó még a hajad, nem kell festetned még. Még pár hetet tutira kibír.De persze ha Téged zavar akkor inkább menj és festesd be.
Kellemes és sikeres holnapi bevásrló túrát Neked! Majd írd meg mit vettél.
Aliza, Te kinél szültél? Met azt megtudtam, hogy nem Feketénél, de ennyire jutottam a kérdezősködésben. :oops:

Bea!
Én még mindig csak 47 képet kaptam, egy adag valahol csavarog. :roll: De reménykedem bene hogy ideérnek azok is.
Najd mutasd meg az általad készitett ajándékokat is ha készen lesznek, oké? Várjuk a képeket!!!

Zsu!
Pihi, pihi, pihi. Most még tényleg meg tudod tenni, de második babánál már húzósabb lesz az első baba miatt. Ezt még használd ki, de tényleg.

Ditke!
Örülünk azért hogy néha benézel. És ha van kis szusszanásnyi időd azért adj is hírt Magatokról. Biztos sok jó tapasztalatod van két leányzó mellett. :wink:

Ná!
De csendben vagy megint!
Mikor én beléptem közétek akkor mintha aktivabb lettél volna. Megy a szopcsi ezerrel? Vérszegénységből kikecmeregtek már lassan?

Olimami!
Költözködés melyik fázisában jártok?Mekkora az új házikótok?

Gabi!
Mesélj volt nagy névnapi köszöntés és buli? Miket kaptál? Kedves férjedtől?

Ma délután bebuszoztunk Bence ovijába Dorkával. Vittem szandit is a kiscsajomnak, hogy tudjon bemenni és játszani a gyerekekkel. Képzeljétek, a lányokat nem igazán érdekelte, de a fiuk körülzsongták rendesen.
Dorka élvezte amerre ment a nyomában volt 4-5 fiú állandóan. Mutogatták nekik a játékokat, lánykámnak meg minden új volt és élvezte. Nem is érekelte ott vagyok-e vagy sem, de fél szemmel mindig leste Bencét hogy megvan-e még. Aranyos volt nagyon.Aztán apa is befutott és négyesben jöttünk haza kocsival.
Este 3/4 6-kor az ölemben aludt el ismét Dorka, ugy látszik ebből tényleg rendszer lesz nálunk, és negyed 8 körül ébredt. El tudom képzelni milyen éjszaka elé nézünk ismét. :twisted:

Lépek, mert épp "rendetlenkedik" a leányzó. (mily meglepő)

Pussssz, szép estét nektek!

Kép
Kép
bendor

Pintyus! férjecske mit szólt? :)
Andi! Nem tudom hol lehet az az adag kép, ha holnapig nem ér oda, akkor újraküldöm, csak írd meg, hogy melyik rész hiányzik!
Puszi
Vendég

Ja, lukas az agyam....Pintyus írtam Neked privit az ügyintézéses élményeimről.
Jó éjt Mindenkinek, szép álmokat!
Bea
Vendég

Pintyus!
Hogy is van ez? Skype-zás helyett az igazak álmát alszod én meg "dumcsizok" a férjeddel, a boldog apukával???? :lol: Megtudtam egy titkotokat, a baba esélyes nevét. :mrgreen: :wink: :P
Közhírré teszed? :wink: Tudod ha már 2 embernél (lehet csak egy) több tudja akkor az már nem titok. :wink: :wink:

Bea!
Hát még a kis kóborlók mindig nem érkeztek meg.
De megnéztem a képek számát, és nekem a JD500024 után a JD 500032 számúak következnek. Gyanitom ezek között lévők hiányozhatnak, nem?
De igazad van, holnap reggel még megnézem hátha idetalálnak végre és nem kell ujra küldened.
Hogy haladsz az ajándékaid készitésével? Sok hiányzik még ?
Tudod a képeket várom . (én személy szerint legalábbis)

Látom, nemcsak Pintyus hanem mindenki más is bealudt. Bezzeg az én lányom itt kuruttyol, ugyhogy ha nagyon sokáig fent lesz akkor elirogatok itt magamnak, egyszer majdcsak elolvassátok. :lol: :lol:

De most lépek, pussz, jóéjt Mindenkinek.

Kép
Kép
bendor

Szép esét!

Lehet már alusztok,de én még most reagálok,mert délután oda voltunk vásárolgatni,most már meg van minden :)
De először is:
Pintyus:
Szívből gratulálok neked,látod jól mondta Andi vagyis írta a múltkor hogy ki tudja mit rejteget a pocakotok ?És tessék!
Tényleg nagyon gratulálok és boldog pocakos időszakot kívánok neked és ne aggódj,fő a pozítiv hozzáállás!!
Mondjuk nekem már gyanús volt mikor valamelyik nap írtad hogy feszül a melled mert nekem is így kezdődött az lett gyanús és megcsináltam a tesztet és pozítiv lett.
Annak idején én is délután csináltam mert már nem bírtam másnap reggelig,szóval tuti hogy bent van a babó :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök.
Vigyázz magadra!

Andi:
Lehet hogy még benézzel mert Dorka nem alszik,hát elég fárasztó lehet azért neked így hogy ilyen későn alszik el.
Tegnap mikor aludt el?
Képzeld el Balázs végig aludt tenap éjszaka fél 10-től reggel fél 7-ig.Mostanában nem szokott ,mert egyszer felébred inni de most nem.Hátha hozzá szokna lassan.
Szóval voltunk a Tescoban ,a fiúk is jöttek vettem én is ugyan olyan fenyőgirlandot mint amilyenen neked van ,most már hétvégén díszítek mert le vagyok maradva, :cry:
Balázsnak végül is vettünk egy gyorsasági verseny pályát ami abból áll hogy van 4 rámpa egymás fellett és van hozzá 4 kis autó és azokat lekell gurítani és akkor végig megy ezeken a rámpákon.Lehet hogy nem egészen érthető de majd lefényképezem.Meg még kap baby puzzlet és könyveket.
Még apósomnak vettünk egy szerszámos ládát róla elfelejtkeztem délután mikor írtam :oops: :oops:
Ja meg magunknak vettem (de azt csak mert kellett)párnát mert ami volt az már ellaposodott és nem kényelmes.
Röviden ennyi.
Most már megyek csicsikálni a fiúk már hat méter mélyen alszanak.
Te még lehet Dorkával küzdesz.
Szegénykém :(
Ha úgy teszel mintha aludnál,akkor nem alszik el?
Nem oktatni akarlak,csak kérdezem mert Balázsnál beszokott válni napközben mikor mellé fekszem.
Este meg berakom a kiságyába és elalszik egy pár percen belül valamikor itt vagyok vele,de van úgy hogy kimegyek és ő elfészkelődik magának és utánna elalszik.
De nem egyformák a gyerekek.

Kép

Kép
aliza

Jó éjszakát,most látom már milyen késő van.
Megnéztem még a Szökést,utánna meg mondom még bekukkolok.
De most már elteszem magam holnapra.
Puszika.

Kép

Kép
aliza

Jó reggelt!

Pintyus! Még jó, hogy Veled örülünk! Aki már átesett rajta, tudja, hogy mekkora boldogság! :)

Olik! Nekem csak pici vérzés volt, igazából csak wc-zéskor látszott (bocsi). Fájt is mellé az aranyerem, bekentem Hemorid-dal egyszer és elmúlt a vérzés is és a fájdalom is. Neked mennyire vérzik?

Bendor! Akkor Dorka kipasizta magát? :D Egyem meg, de édes! Látom, jól bírja az éjszakázást! Sokkal jobban, mint én, bár ez nekem égő.... :oops:

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!!! De szépen süt a napocska!!!
Kéne menni sétálni Zozival, de nem nagyon kéne nekem most :( Inkább este lemegyünk Apucival együtt, ráadásul vásárolni is kell. Lehet Cora lesz ebből :roll:

Zsu: Hát lehetne kevesebb vérzés is :? Most mondta a védőnőm ezt a Hemorid kenőcsöt, eddig mást kentem meg homeós bogyókat nyalogatom. Na jó, dugóltam, mert már biztosan mindenki unja ezt a témát :oops:

Zolcsika is úgy alszik el mint Balázska: nappal mellette vagyok és tettetem, hogy alszom, akkor ő is alszik. Azt mondja mindig, hogy " Anyucika melletted" :lol:
Este meg egyedül alszik el, van neki hatalmas nyuszika, azt fektetem le a helyemre és ő VÍGYÁZ rá :wink: Ezen a téren nincs probléma, ügyes. Sajnos nem minden gyerek egyforma. Van , amikor nem akar aludni nappal ( nagyon nagyon ritkán), akkor már nem engedünk neki aludni este felé. Már 19- 20kor beájul az ágyba. Reggel meg 7-7.30-kor már fenn van. Ez így beállt és tök szupi. Nade most jön a Tündike és már nem lesz ilyen LAZSÁLÁS :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Úgy látom Zolika is és Balázska is ügyes elalvás terén. Ezt az alvás-tettetést megjegyzem,még jól jöhet! :)

Olik! Mikor mész uh-ra? Óvatosan sétálgass! Az idő tényleg szép, én mindjárt indulok az ofotérthez lecsét venni!

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Újra itt, lánykámat negyed 1-kor nyomta el a buzgóság és reggel fél 8-kor már felébredt. Vissza sem aludt. Azt sem tudom ennek most örüljek, mert talán korábban lesz a délutáni alvása és akkor este is hamarabb elalszik, vagy abszolut nem változik semmi. :( Meglátjuk. Ma délelőtt megyünk kullancs-encephalitis elleni védőoltásra. 3 db-os oltás, most kapja a 3.-at. Ti beadattátok a gyerkőcöknek? Jaj, és kérdezni akartam a Pneumococcusos oltást adatjátok, vagy nem? Tőlem védőnő így kérdezte: 2 éves kora után akarom beadatni vagy még előtte? :roll: 2 éves kor után csak 1-szer kell szurni a gyereket, az oltóanyag 16 ezer Ft. 1 és 2 éves kor között meg 2x, de azt nem tudom, hogy akkor 1x 16 ezer vagy 2x. Előtte (1 éves kor alatt) meg 3 oltás van.Én mikor a kullancs ellenit kérdeztem a dokinktól megkérdeztem ezt is, akkor csak annyit mondott legyünk túl a kötelezőkön, meg fontosabbnak tartja a kullancs -elleni beadását.Kiváncsi vagyok ma mit fog mondani.

Aliz!
Huu, Balázska biztos fog örülni az autóknak és a pályának.Fiuknál általában az ilyesmi nagyon bejön. :wink:
Jaj, dehogy gondolom okoskodásnak amit irtál, illetve csak kérdeztél az altatásról. Örülök, ha segitettek. Esti elaltatása Dorkának abból áll, hogy franciaágyra lefekszünk mindhárman, villany lekapcs, csak kis éjszsakai fény van, és ugy teszünk mintha aludnánk. Ennek dacára képes köztünk ugrálni, sikongatni, forgolódni, lábait pakolgatni, gagyarászni 1-másfél órát is. Mondom én hogy nem könnyű eset a lányom. :lol:
Drága, még mindig nem irtad meg kinél szültél, na nem mintha ez életbevágó lenne, csak érdeklődöm. :wink:

Zsu!
Abszolut nem égő, hogy nem birsz éjszakázni. Épp ecseteltem Pintyusnak én is, hogy ez velem is igy volt. Este hamar kidőltem, sokszor a nagyfiam mellett én hamarabb elqaludtam mint ő. :oops: Ha meg éjszaka kibotorkáltam pisilni egyszerűen nem tudtam visszaaludni. :twisted: Más kismamának lenni, olyan sok minden változik ilyenkor. Majd meglátod , szülés után helyre áll minden. Meg akkor ugysem magadat nézed, hanem a babókához kell alkalmazkodni. Láthatod az én lányom már nem csecsemő, de a formáját hozza most is. :roll:

Bea Drága!
Én a kallódó képeket még mindig nem kaptam meg , akkor elküldenéd újra nekem? Minden nagyobb levelet töröltem, hogy véletlenül se forduljon elő, hogy a hely telitettsége miatt ne érjen ide.

Pintyuska!
TB- ügyintézés? Reggeli, ismételt teszted eredménye?Remélem akárcsak a tegnapi, kétcsíkos.Várjuk , várom a fejleményeket minden téren!!!!!!!!

Olgi!
"Aranyos"-ered még mindig fájdogál? Védőnőt kérdezted ezügyben?
Kis drága fiad hangja a fülemben cseng most is: ANYUCIKA!!! :P Nagyon édesen tudja mondani.
Jaj, mig el nem felejtem kérdezni akartam Tőled valamit: fiunknak abszolut nincs jó hangja, de gyanitom hallása sem. Mondjuk ezt mi , botfülü szülők, de annyira hamisan énekel, hogy ezt már mi is észrevesszük. :lol: Szerinted lehet vele valamit kezdeni? Nem akarunk belőle énekest faragni, nem erről van szó, csak valamennyit lehet rajta csiszolni? Mi a véleményed?Biztos tudsz valamit mondani ezügyben nekünk.

Puszi Lánykák!

Andi

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Gabi!
Utólag is sok boldog névnapot kívánok!

Pintyus!
Gratulálok a két csíkhoz, ezek szerint Neked is ikreid lesznek ? Anno nekem is két csíkos volt és tessék :lol: :lol:
(na jó, nem kell engem mindig komolyan venni... :roll: )

Olgi!
Holnap hazajön a férjem Pestről majd megkérdezem aranyér ügyben, azt tudom, hogy a kamillás ülőfürdőt mindig ajánlják, meg ő szokott valami kenceficét is felítrni receptre, egy barátnőmnek nagyon bejött. Ha még aktuális lesz szólj.

Ez a botfülűség engem is érdekelne, merthogy egyrészt én is az vagyok, bár már rajtam nem leeht segíteni, de a gyerek még kupálható? Mondjuk fogalmam sincs mennyire fals lévén mint írtam botfülem van :oops:
Mindenkinek jó babázást, babavárást, megyek főzni - csülköt--- nyamm :lol: :lol:
Ditke
ditke62

Andi: Szerencsére nem vagyunk egyformák :wink: Valaki a zenében, valaki a sportban valaki másban tehetséges. Ilyenkor már lehet arról beszélni, hogy van-e hallása a babának, vagy mégsem. A zeneiskolában is ilyenkor hallgatják meg a kicsiket . Nem csak a hallás számít. Testi adottságok is ( pl. ajkak a fúvósoknál, kezek, ujjak más hangszereknél,), de azért jó hallásnak ott ajánlatos lenni :wink: Ezen lehet segíteni, ha többet énekeltetni cd-vel együtt ( menjen közben a szám), nameg semmi képp nem mondani neki, hogy botfülű vagy, vagy jaj de hamis :lol: (gondolom nem is szoktatok :lol: ) Többet és többet énekeltetni. Mást nem nagyon lehet tenni :wink: Ha zeneiskolába járna - valószínű javulna a helyzet, mert ott kimondottan ezt csinálnak és más gyerekekkel együtt jobban menne.

Ditke: Köszi szépen, tanácsot elfogadom, mert nagyon zavar :evil: Az ülő fürdő-t kizárnám a terhesség miatt(olyan vagyok, hogy elejétől kezdve nem ültem kádban, félek :roll: )

Zsu:
Holnap megyek újra UH-ra, remélem tényleg csak elmérés volt a dologban :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Bendor! Az enyhe kifejezés, hogy nem bírok éjszakázni... Tegnap is már fél 8-kor aludtam... :oops: Reggel fél 6-ig, ami mostanában nagy szó, mert 4-fél 5 körül felébredek, és képtelen vagyok visszaaludni. Persze iylenkor fogolódok egy ideig, de utána felkelek, mert kénylmetlen feküdni is... :( Nem baj, majd Pannikámmal alszunk nagyokat együtt! Legalábbis remélem! :D

Olik! Akkor holnapra drukkolok nagyon! Reméljük, nagyot nőtt a Leányzó! Feketéhez is mész?

Én se fürödtem, mióta trehes vagyok, sőt a próbálkozós időszakban sem nagyon.... Félek én is. Pedig nagyon vágyom már rá, hogy ázzak egy jót a kádban! Bár, lehet, hogy a mostani pocakommal fel se bírnék állni a kádból..... :D Szabadíthatna ki a férjem, mint Willy-t a bálnát! :D

Kép
zsuzska81

A jó időre vonatkozó kijelentésemet visszavonom. Olyan állat szél fúj, hogy alig vártam, hogy hazaérjek. Ráadásul futottam a troli után, na gondolhatjátok milyen fénysebesen! :lol:

Kép
zsuzska81

hello, meg nem olvastam vissza mert most értem haza.

Huu, de még mindig félek, hogy minden rendben van e!!!
Dokit még korai lenne felhívni, ugye???

Kismamik, ti mikor mentetek előszőr dokihoz??

Az este megjött párom és egyfolytába dumált valamit, engem nem érdekelt semmi amit mondott. Mondtam neki hogy nyújtsa ki a kezét és csukja be a szemét. A kezébe tettem a tesztet és mikor meglátta azt mondta: te terhes vagy!!! És utánna nem tért magához egy jó ideig, fel sem fogta. És utánna csak úgy kezdte mondani, hogy huuuh ez aztán nagy felelőséggel jár, apa lesz, milyen furcsa, háttérbe fog kerülni, kevesebb lesz a szex, de olyan boldog. Ezeket mondogatta.

Mentem valamerre valamit csinálni, jött utánam hogy nehogy bajom essen.. olyan aranyos volt, mentem ki éjjel pisilni: Hova mész? hát hova mennék!!! pisilni. Jött velem. Ma reggel meg azt mondta hogy olyan boldog hogy midenkinek elmondaná!!!!

De megbeszéltük hogy 21. elött nem szólunk senkinek. Akkor jön anyukám és akkor megmondjuk a szülőknek és csak utánna a többieknek. Pedig én is mondogatnám már!!

Úgy mennék már dokihoz!!!
Vendég

Pintyus! Mikor én teszteltem pozitívat, még aznap felhívtam a dokim, és azt mondta, 10 nap múlva menjek uh-ra. Jól is tettem, addig szívhang is volt! :D Úgyhogy szerintem most még korai, valószínűleg uh-on még semmit nem lát... Férjed aranyos!

Kép
zsuzska81

zsuzska: te mensi kimaradása után mikor teszteltél pozitivat??
akkor ezek szerint felhívom bacskót melátjuk mit mond. Remélem nem néz hülyének hogy egyből telefonálok neki!

Mit mondtál neki telefonba? Hogy mikor volt az utolso vérzésed megs stb
Vendég

Pintyus! Én 5 nap kimaradás után teszteltem, de csak azért, mert külföldön voltam. :D
Miért nézne hülyének? Természetes, hogy izgatott vagy! Én mondtam, hogy mikor kellett volna megjönni, mikor teszteltem, meg kérdeztem, hogy az uh-ig mit csináljak. Ekkor mondta, hogy szedjem a folsavat (ezt szedtem előtte is), MagneB6-ot, ha fáj a hasam, és kismamavitamint, én a Gravidát szedem.

Kép
zsuzska81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?