Sziasztok!
Hűű, képek csodajók!
Évi!
Gratula első Samuunokatesóhoz, szép méretek!
Edith!
Pocak is, Kriszta is csodaszép! És minkettő jó nagy.
Hajrá-hajrá!
Iza!
Üdv újra itthon! Akkor most már zavartalanul hangolódhatsz a karácsonyra. Hogy sikerült a fellépés Olaszországban? Dénesnek is pihenés van most januárig?
Barbi!
Nálunk is épp ma járt a védőnő, bár én kértem meg, hogy valahogy ejtsünk meg egy súlymérést, mert október elején lettek utoljára mérve, és hát változatlanul nem esznek szerintem semmit. Ráadásul akkor is Marcinak ránézésre írták be a súlyát, mert nem volt hajlandó együttműködni.
Így ma hozott egy mérleget a védőnő, és itthon, nyugiban megméregettük őket. Szerencsére híznak, nagyjából fél-fél kilót ez alatt kicsit több, mint két hónap alatt. Védőnő meg azt mondta, hogy most már elég gyarapodniuk éves szinten 2-3 kilót, azt meg bőven hozzuk. Úgyhogy megnyugodtam. Pedig fel voltam készülve a nagy fogyásra, de ezek szerint ők az innivalót is hasznosítják, mert csak abból fogy sok.
Így most a súlyuk 11,5 kg körül van, Flóra 10 dkg-mal kevesebb, Marci 10 dkg-mal több. Érdekes, hogy a köztük levő 20 dkg különbség pont annyi, mint születéskor. Na, jól elkanyarodtam.
Karácsony: én már tök jól kitaláltam, hogy befizetem a Zsoltit egy vezetéstechnikai tréningre, mert tuti, hogy nagyon élvezné. Körülnéztem, kiválasztottam, ledumáltam, már csak azt kell kitalálnom, hogy honnan a tökömből szedjek 18 ezer forintot, hogy át is tudjam utalni a pénzt. De talán megoldom, van még 1 hetem.
Timi!
Örülök, hogy mégha lassan is, de talán végre eljuttok oda, ahova már régen kellett volna, és meglesz a kívánt hatása is ennek a fejlesztő csoportnak.
Edit!
Szuperek a képek! Változatlanul el vagyok ájulva Virág fogsorán, annyira bírom. És a haja... az sem semmi, nagyon szép kislány! A huncutság sem hiányzik látom.
Az én gyerekeim detto, mindent beleszámolva, nincs meg a napi fél óra, amit egyedül hajlandóak tölteni. Tegnap is visítoztak, amikor a nagy rajzolásban ott mertem hagyni őket, és kijöttem a konyhába. Már jöttek is, kézenfogva visszavezettek a kanapéhoz, közölték, hogy Anya, csüccs. Aztán szartak rám nagy ívben, a lényeg, hogy ott legyek 1 méteren belül.
Nagyon jó, hogy írtad ezt a halas-poros-akármit, már nagyon szemeztem vele. Gondoltam, hogy egy annyira analfabétának, mint amilyen én vagyok hal ügyben, ez lesz a megoldást. De akkor most mégis gondolkoznom kell tovább.
Márti!
Nagyon jók a te képeid is, nől az a pocak rendesen. A manók meg változatlanul gyönyörűségesek. Jó hallani, hogy Szoni milyen jól alszik, és eszik. Hamar visszatér a régi kerékvágásba.
Orvosváltást megértem, remélem az újjal jobban meg lesztek elégedve.
Julcsi!
Csajoknak jobbulást!
Na, írtam egy litániát, meg még akartam egy-két dolgot, de most inkább gyorsan elküldöm, mert felébredtek a törpék, aztán majd jól kitörlik itt nekem.
Jaaa, még gyorsan annyit, hogy Zsuzsi, nem kaptam priviket, de ok, akkor hirdetem tovább.