Új privát üzeneted érkezett!

Edith! Örülök, hogy ízlett a leves, és hogy így is fini lett, ügyes vagy!
Érdekes, hogy még most is van vérvétel. Vagy ez mindenkinél így van, csak én maradtam le róla? Mindenesetre remélhetőleg jók lesznek az eredmények!

Andi
Kép
zsandi

Márti, Szoni!

Kép

Andi
Kép
zsandi

MEGJÖTTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
El sem hiszem, persze a fiúk dugóba kerültek így késtek, én meg mint 1 gyerek az ablakban néztem mikor jönnek!!!! :oops:
Zsombinak nagyon tetszett a tesója, szorongatták egymás kezét a kocsiban!!!! :wink: Szoni is vigyorgott neki!!!! :wink:
Röviden ennyi

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Jajj de jó, hogy végre otthon vagytok. :lol:
Millió puszi Nektek!

Barbi
Kép
b_barbie

Márti,
jajj de jó,hogy otthon vagytok!Együtt a család,biztos hiányoztak egymásnak a gyerkőcök!

Sok puszi!

Timi
timiban

Sziasztok!

Márti,nagyon örülök,hogy hazaértetek.Remélem Szoni meg is gyógyult már teljesen,nem csak azért engedték haza mert bezár a korház :twisted: .

Árpi,engedd meg,hogy én is boldog névnapot kívánjak neked!
bibolya

Először is:
Márti, végre, végre, végre!!!!

Edith, izgulok ám érted!!!!! A szomszéd"asszonykám" (fiatalabb nálam) ma szül. Szóval most van pár nagypocakos ismerősöm és ez ANNYIRA JÓ!!!! És izgi! Úgy izgulok értetek! Illetve nem CSAK értetek, hanem VELETEK!

Timi, jó, hogy megint van netetek. Zsoltika ügyében lévő egyhelyben topogásnak nem annyira!!!!

Andi, jó újra sűrűbben látni a vonalzóidat. Az a jó benne, hogy ilyenkor írsz. Tehát nem csak a vonalzódnak örülök... na mindegy, érted...

Barbikám akkorát nevettem azon a képen ahol Ádám a Mikibá ölében tv-t néz és kekszet majszol.... Az fergeteges!

Az elmaradt Mikulásos élménybeszámoló:
Livi annyira élvezte a "felhajtást", éneklést, hogy én a bolond anyuka próbáltam neki magyarázgatni, hogy ki kicsoda meg ilyenek... olyan lazán ellökött, hogy fogjam má' be... Dorka csodálattal bámulta a Miki bácsit, a krampusztól picit elpityeredett, mert túl közel énekelgetett és hadonászott, biztos megijedt, de éppencsak elhúzta a száját nem volt vészes. Az ajándékosztástól féltem, gondoltam oda sem akarnak majd menni a Miku bához ehhez képest... Dorka nem akarta végigállni a sort lazán előreszaladt és bambulgatta a nagy Szakállast, majd mikor odaértünk kiTÉPTE a csomagot a Miki bá kezéből. Livi meg a Dorkáéból akarta, de végül a Miki bától vette el GYORSAN az ajit. Aztán el se akartak mozdulni... Az ünnepség utáni "nagy" zabálásban (volt ott mindenféle finomság) Livikém fasírtott evett kókuszgolyóval, Dorka sütizett, meg amivel megkínálták (biztos ami biztos alapon). Természetesen CSAK a miki csomag pontos szemmeltartása mellett... Összességében azt hittem lesz nagy bömbi, de nem. Kellemesen csalódtam a gyerekekben, élvezték (mi is!). Dorina azóta is egyfolytában énekelget, megtetszett neki a közös éneklés, szóval dalos pacsirta lett. Ja a miki ünnepségen Árpi sem úszta meg a szereplést ő volt az egyik szánhúzó szarvas. :lol:

KépKép
kgiulia

Boldog névnapot kívánunk mi is a szánhúzó rénszarvasnak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vásárolni voltunk gyerkőcök nélkül, még sok lett volna a drágámnak, megvettük Zsombinak az FP csigát az nagyon tetszett neki még a Zsandiéknál és azóta a bótban is sokszor kiszúrta magának :lol: :lol: :lol: , meg valami rázós malacos autót, na az nekünk nagyon megtetszett :oops: :lol: :lol: , amúgy megvan minden ajándék hálistennek.
A fiúk ügyesek voltak itthon, de hadd ne ecseteljem, hogy milyen nagy rumli van :lol: :lol: :lol: , de én most ennek is nagyon örülök!!!!
Vettünk kölyök pezsgőt ma bulizunk!!!!! :lol: :lol: :lol:
És köszi az aggódást, sms-t , telefonhívást nagyon jól esett, én nem is tudom hogy éltem túl :shock: :? , csak a Szoni járt a fejemben mindig....na léptem csinálok vacsit!!!! :lol: Már ez is felüdülés lesz!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Itt a rénszarvas... :lol:

Köszönöm a névnapis üdvözléseket, és üdv otthon a csajoknak!
Vendég

Julcsi!
Valld be, hogy csak a sorminta kedvéért jó, hogy gyakrabban látod a csíkomat. :wink: Ügyesek a csajaitok nagyon! Egyre inkább azt érzem, hogy mi ott maradtunk vmikor 6 hónapos kor táján, amikor már felismerik az idegeneket, és bőgnek miattuk. Megspékelve azzal, hogy az ismerősöktől is simán tudunk bőgni, ha úgy tartja úri kedvünk.

Márti!
De jó olvasni a beszámolódat! Jó bulizást!!!!
(Úgy bírom a csíkjaidat, minden gyerkőcöd kb. ugyanott tart. :wink: )

Andi
Kép
zsandi

Ezt a Márti kedvéért (úgy emlékszem, hogy pár hete hiányoltad):

Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Márti, nagyon-nagyon örülök, hogy hazajöttetek, és elhiszem, hogy ennyi távollét után felüdülésnek számít a takarítás és a főzés is! :) Szoni ugye ezáltal gyógyultnak van nyilvánítva? (csak szép magyarosan...)

Julcsi, és hol voltatok Mikulást ünnepelni? Jól hangzik a beszámoló, nagyon édesek lehettek a csajok.

Timi, sajnálom Zsoltika ügyét, valóban szörnyen bosszantó lehet ez a halogatás, meg az ilyen-olyan állásfoglalásokra várás.
Te nem tudod közvetlenül megkeresni a bizottságot / vezetőjét?
Hannát hova viszed? Mit vizsgálnak egy ilyen korai fejlesztőben?

Nálunk is van hír: tegnap este megszületett az öcsémék kisfia - annyira jó! Gyors szülés volt: kora este, 6-ra értek be a kórházba és 10-kor már a kezükben tarthatták a picurt, aki nem is annyira nagyon picike, hiszen 4,3 kg. Az első unokatesója Samunak (másodunokatesókat leszámítva, az van jónéhány).
No, lépek, nagyon fáradt vagyok, mivel hajnali fél 5-től talpon vagyok, és 8-tól este 6-ig dolgoztam ma... ez a hosszú napom.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!!!!

Most ertunk haza(3oras kesessel)Olaszo-bol,ugyhogy nekem ezzel a koncerttel le is zarult a szakmai evem,legkozelebb januar elejen indul.
Alig varom hogy vegre karacsonyozzunk ajandekok ,egyebek.Meg semmit nem csinaltam...Igaz most hulla faradt vagyok...

De nem is ez a fontos hanem hogy milyen jo hirek vannak!!!! :D

Marti!!!Nagyon orulunk hogy vegre otthon vagytok!!!Nagyon hosiesen csinaltatok!!!

Arpi!!!Neked pedig nagyon boldog nevnapot kivanunk ,meg eppen beleferunk a napba!!!

Sok puszi mindenkinek :D
rillisz

Márti, ISten hozott "itthon" és otthon! :) :) :) Én is remélem, hoyg SZoni meggyógyult, és főleg azt, hoyg soha többé nem kell végigcsinálnotok egy ilyen időszakot. :( :evil: Akkor ki is tudtatok kapcsolódni egy kicsit édeskettesben! :) Hogy buliztatok aztán?

Iza, tegnap sokat gondoltam rád, mert rájöttem, hyog úgy eltűntél! :roll: Nekem valahogy kimaradt, hoyg Olaszo-ba mentek! Örülök, hoyg most már foglalkozhatsz te is a karácsonyra való hangolódással! :wink: Gyere és számolj be, merre jártatok, mit csináltatok, mit láttatok? :D (Ne haragudj, tegnap a sok receptezés közben jutott eszembe, hogy a zakuszkáról elfeledkeztem. :oops: Biztos, hoyg egyszer elküldöm, de azt hiszem, idén már úgyis túl késő! :roll: )

Évi, gratulálok öcsédéknek a babához! :) Tényleg nem kis súllyal született! :) Legyen sok örömük boldogságuk! :)
Ami a te receptedet illeti, feles volt a siker. Jobbanmondva 3/4-es. :D IStván megkóstolta, azt mondta, meg lehet enni, de ha van választási lehetősége, akkor a gyümölcsöt inkább nyersen kéri, hús után. :roll: :lol: Hiába, ő már csak ilyen klasszikus ízlésű. :roll: Én azonban olyan kellemesen csalódtam :oops: , hoyg csak na. Ha elkészítettem volna az egészet, a húgommal és Krisztával biztos bevágtuk volna! Így csak a fél fogunkra jutott, de nagyon finom volt.

Andi, én is nagyon örülök, hoyg gyakrabban szoktál írni, de arra gondoltam, nem is mondok semmit, nehogy aztán ne gyere többet! :wink: :P

Julcsi, no, akkor szép ünnepségetek volt, és élmény volt a csajoknak is! :) Puszi a kis dalos pacsirtának és húgának, hoyg olyan ügyesek voltak! :) De Dorka amúgyis szokott énekelgetni, nem?

Zsuzsi, Edit, Zsu, merre vagytok?

Nálunk nyugis napoknak nézünk elébe. Tegnap István kitalálta, hoyg kissé tele van mindene a cégnél levő évvégi bolondulásból (meg abból, hoyg mindenki csak passzolja a munkát, és főleg neki) és pihenni szeretne. Így a maradék 3 napra betegszabin lesz :wink: , és itthon lesz velünk. Úgyhogy jó hosszú ""hétvégének" nézünk elébe.
Magamról annyit, hogy tegnapeőtt ismét voltak fájásaim, amik aztán megszűntek, tegnap meg többször kőkeményedett a hasam, de fájdalmatlanul. Mütyürke olyan táncot levágott EGÉSZ!!! délután, hogy azt hittem, mire szülni megyek, bizony kidugja valamijét a hasfalomon. Szabályosan kitapintottam a kis talpát, amivel kinyomott és hol szögletesre, hol háromszögűre formálta a hasam bal felét. Ilyen Krisztával nem volt, pedig ő is rengeteget mozgott!
Amikor láttam, hoyg nem szűnik buzgósága :D , nekiálltam szórakozni és fényképezgettem. :P Ha jut időm, teszek fel képeket is nemsokára.
(Ja, az, hoyg István itthon lesz azt is jelenti, hoyg elég sokat ül majd a gépnél és "tanul fotózni" :wink: , tehát nem biztos, hyog én olyan gyakran tudok jönni. De a reggeeleket, remélem, ezután is meghagyja nekem. :) )

Szép napot nektek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Akkor itt vannak a tegnapi képek:
Először Kriszta az egérkéjével:
Kép
Aztán a hétvégén ajándékba kapott Malackával:
Kép
És a pocak:
Kép
HA jól megnézitek, ez a pocak kerek...
Kép
... ennek meg van egy kis kiszögellése bal oldalon (a magam bal oldalán)
Kép
És most jön két "művészfotó" :P :P :P :lol: :lol: :lol: :
Kép
Kép

Most megyek... kezdődik a nap... már megvolt a nagy, hangos: ébető, Apuka! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szoniról:víz még van egy kevés, de az majd felszívódik, gyulladás már nincs, nagyon elégedett volt a főorvos mikor hallgatta.2 hét múlva kontroll, idén ovi tuti nincs, jövőre meg majd meglátjuk.
Azt mondta sokat legyen levegőn, hogy átszellőzön a tüdeje, egyen gyümit, vitaminokat ennyi.

Évi:gratulálok az unokatesóhoz!!!! :wink:

Edith:jó nagy poci!!!!! :shock:
Én sem panaszkodhatok, sokan utolsó idősnek néztek :shock: :oops: , majd ha lesz időm csináltatok képet apával, de ma tuti nem hármasban nyomulunk, Zsombi reggel nem akarta elengedni apját!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jaj, lányok, még azt szerettem volna leírni, hoyg anno, amikro egy másik fórumra írtam, volt egy külön főzőcskés topikunk. Mikor onnan "átköltöztünk" a babanetre, elmentettem. HA érdekel valamelyikőtöket, szívesen átküld9m mailben, jó kis recepteket találhattok abban is! :)

Ibolya, amúgy tényleg klassz a 2006 őszi receptes topik. Tegnap belenézegettem. Eddig is láttam, de úgy voltam vele, hoyg amíg nem ismerem, nem érdekel, mert aztán lehet rámjön, hogy oda is írjak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Én is bejelentkezem gyorsan, sok időm most sincs sajna :(

Márti, nagyon, nagyon örülök hogy végre otthon vagytok, rengeteget gondolta mrátok, és drukkoltam a gyors gyógyulásért.

Árpi, én is boldog névnapot kívánok neked igaz egy kicsit megkésve, remélem elnézed nekem.

Azta, Edith, nagyon, nagyon nagy a pocakod, és az a dudor nagyon édes :) Olyan furi hogy már mindenórás vagy, drukkolok hogy a hétvégén kibújjon a pocaklakó :)

Hirtelen ennyi, amit vissza tudtam olvasni :)

Mi jól vagyunk, Gyerekek bölcsiben/oviban, mi meg dolgozunk. Persze készülünk a karácsonyra gőzerővel, már ami kevés időnket illeti. Majd egyszer ha kicsit több időm lesz, akkor teszek fel a készülődésről képeket.

Puszi,

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Edith, azta, mekkora pocakod van! Nem semmi. Tök aranyos a dudorod, simogasd meg, ha éppen megint kidugja valamilyét. A Barbi küldi. :lol:
De az első két fotó is nagyon jó! Kriszta dögös abban a mellénykéjében.

Márti, tőled is várom a fotót. Biztosan sokat is nőtt a pocakod mióta nem láttuk. Tudom, ma nincs otthon a Roland, de holnap ne felejtsd el és fotózzátok le! Neked sincs már sok hátra.
Nem is mondtad, kontrollra hova kell visszamennetek? :?

Zsu, merre lesztek karácsonykor?

Évi, nagyon sok boldogságot kívánunk az öcsédéknek. És hogy hívják a kis legényt?

Itt volt a védőnő. Meséltem a hisztijeinkről, azt mondta fejlődik az én tudata, ne csodálkozzak. Sőt, örüljek neki. (annyira azért nem díjazom)
És hogy próbálkozzunk a diavetítéssel. Hát, szerintem még baromi korai. Legalábbis az Ádámnál, aki még a mesélést is 1 perc múlva megunja és felugrik, elrohan.
Meg hogy kicsit vékonyka. Igen, én is észre vettem, de fele mennyiséget eszik mint eddig és egy percig nem áll meg, folyton mozgásban van. Meg nyúlt is elég sokat. De azért rámhozta a frászt, hogy sovány.
Jövő héten úgyis megyünk a dokicsajhoz, majd megkérdezem, hogy tényleg sovány?

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!!!

Elöször is Mártinak, és a Szonikának szeretném üzenni,hogy nagyon ügyes csajok vagytok!!!! :lol:
Le a kalappal elöttetek!
Örülök,hogy jobban van a drága pici lányka.
Végre együtt a család,nem volt könnyű egyikőtöknek sem.
Zsombit is megviselte a dolog szerintem.
És ahogy írtad,hogy fogták egymás kezét a kocsiban.............!
Édesek!!!!!

Edith,szépek vagytok.

Évi,gratulálok Samu első uncsitesójához,jó nagy baba lett!! :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

Felhívtam a bizottságot(a családsegítő megadta a számot)és egyből a vezetőnő vette fel.Annyit mondott,hogy dec.-ben már nem tudja behívni(csak azt nem tudom,akkor minek igérte meg egy hivatalos személynek,ezért nem jött levél) :evil: ,de jan.3-án 10h-ra vihetem Zsoltit.
Közben leinformáltam a kisegítő sulit.Szóval van egy előkészítője ahol jelenleg 3 gyerek van és ide kerülne Zsolti.Gyógypedagógus foglalkozik velük,és talán mire suliba megy fel tud zárkozni.Szóval az még nem azt jelent,hogy mindenképpen ott kell folytatni az iskolát is.
Nyilván én is azt szeretném,ha végre már jó helyre kerülne a gyerekem,és dícsérik is ezt a csoportot!

Évi,
pontosan nem tudom mit néznek a korai fejlesztőben.De gondolom a mozgást,értelmi fejlődést.Kiszűrik az esetleges elmaradásokat,és tanácsolják a fejlesztést.Gondolom azt is megmondják,hogy az esetleges problémákkal hova kell fordulnod!A nev.tanácsadókban már nem bízom.Ahogy Zsoltival is leráztak.Mondjuk ennek a vizsgálanak az ára 9e ft,de legalább,ha gond van lesz már vmi szakvélemény a kezemben,amin el tudok indulni!
Gratulálok az unokatesóhoz!Szép nagy baba lett!(mint az én Ákosom)

Barbi,
a múltkor nekem is azt mondta a dokinő,hogy adjak étvágyjavítót Hannának,mert 2 hónap alatt nem hízott a mérleg szerint.
Szerintem meg nem néz ki úgy a gyerek,mint aki éhezne vagy alultáplált lenne.
Ádámnál sincs szerintem semmi gond.Az étvágya meg majd visszajön!

Edith,
szuper nagy pocid van.Olyan szép!!!!Most kicsit irigykedem!!!
:wink: Hozzám már nem jön többet a gólya!
Gratulálok a 38.héthez!
Nem sokára odaér hozzátok! :wink: Kép

Márti,
örülök,hogy jól vagytok!És végre élvezed az otthont!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Edith,
nekem el tudnád küldeni a recepteket?(a gmailes címemre,ugye az is meg van?)
Nagyon köszönöm!
timiban

Nem zár be teljesen a kórház, erre a 2 hétre nem lesz éjszakai kórházi ellátás, de nappal ott lesznek, szóval oda kell majd menni a pulmonológiára.
Most meg egy normális gyerekdokit kéne találnunk és nem is lenne gondom!!!!! :shock: :evil:

Timi:sajnálom, hogy vacakolnak a Zsoltival, csak húzzák az időt, őrület!!!!!

Barbikám:persze tudjuk éhezteteted a szépszeműt!!!!! :wink: Ejnye bejnye!!!!! 8) Nincs vele semmi gond, néha ennyit esznek néha annyit!!!!!Szoni most annyit mint 1 éhes kisoroszlán!!!!! :lol:

És mégegyszer köszi mindenkinek a kedves fogadtatást!!!!! :wink:

Majdnem bejelentkeztem a nőgyógyászhoz az SZTK-ba................azt hiszitek, hogy van még idén időpont??????????????????????Nincs bizony!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Na majd jövőre!!!!!
Mondtam már , hogy utálom az egészségügyet!!!!!!!?????????? :evil: :x :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,
háziorvost akartok váltani?Már mint az ottani gyerek dokit szeretnétek lecserélni?Most a körzethez tartozóhoz jártok?
Biztos van a környéketeken másik körzet is.Próbáld leinformálni a környéken levőket,tudom mondani könnyű!Aztán,ha van jobb akkor nosza! :roll:

Nem semmi,hogy már a nőgyógyászhoz sem lehet bejutni 2 héten belül!!!!!
Nem tudom még hova fog süllyedni ez az egész "reform"!

Én is kiváncsi vagyok már a pocidra!

Pusz

Timi
timiban

Márti!

Olyan jó látni újra a vonalzóidat! Örülök, hogy vége a rémálomnak.

Ígértem képeket régebben, de azt mondtam, csak akkor teszem fel, ha újra itthon lesztek!

Névnapi képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Vallomás a Mikulásnak:
Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74

Edit:köszi, hogy megvártál a képekkel!!!!! :lol:

Timi:aha a körzetihez járunk(TUNK!!!!), most ajánlottak egyet az nincs a közelben, de nem bánom, 2 busszal odatudunk menni, mégha az összes manóval is kell mennem, majd megoldjuk. 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ja Zsombi maradt a bevált másfél órás szundinál, Szonikám meg több mint 3 órát aludt!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Kis drágám, volt ám nagy bababömbölés a kórházban most biztosan azt piheni ki, hogy ott igazán nem tudott aludni!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,
akkor már meg is van az új!A lényeg,hogy bizzál benne és talán jobb lesz,mint az elődje!
Sajna én sem ismerem a mostani dokinkat,szerencsére eddig nem nagyon volt dolga velünk.Mondjuk ő van egyedül a két falura,így ha váltani szeretnék Keszire kéne vinnem.Kicsit rossz,hogy ha most baj lenne nem tudok egyikkel sem befutni az ismerős kórházunkba.De remélem nem is lesz rá szükségünk!

Máskor is volt már gondod a mostani dokitokkal?
timiban

Timi:eddig nem voltak olyan nagyon betegek a gyerekek, mondjuk az nem tetszett, hogy mindig AB-t írt fel, de ugye ha úgy láttam nem adtam be nekik.Persze felettébb gyanús volt, hogy kevesen voltak a rendelésein................
DE MOST!!!!!Hogy azt mondja, de. 10-kor a kezdődő tüdőgyulladásra, hogy majd délután 4-re menjünk be röntgenre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: Na itt aztán elszállt minden bizodalmam, és délután 3-ra már a kórházban voltunk!!!!!! :?
Még nem tudom, hogy elvállal-e az új doki, majd holnap meglátjuk!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Márti, hát igen, ha nem bízol az eddigi orvosotokban többé, akkor inkább menj egy picit messzebb... Remélhetőleg a választott másik orvos jobban bejön.
SZTK-s nőgyógyászat nem semmi... Nincs elég orvos? vagy "csak" az időpontosztó rendszer nem müxik? Eddig is előzetesen kellett bejelentkezned időpontra?

Timi, amit írtál a kisegítő-felkészítő csoportról, az nem hangzik rosszul. De gondolom, még személyesen is felkeresed az isit - milyen is az ottani gyógypedagógus, és kérdezd meg, hogy tényleg mennek-e onnan rendes isibe a gyerekek (nem csak elméletileg, hanem gyakorlatilag is).

Edit, gyönyörűszép Virág, az a fogsor nem semmi!!! Kinek a hátán trónol az egyik képen? Valamelyik nagymama? És Barnuskép is jó a parkolóházas állatkerttel :)

Edith, pocakfotók nagyon tutik!
És annak örülök, hogy a gyümölcsös-fahéjas csoda legalább 3/4-ed részben bejött :)

És köszönöm az öcsémék nevében is a gratulációkat. Barbi, a legújabb családtag neve egyébként Peti - mint az öcsém.
Üdv:

erpé

Itt az éjszakai műszak. :lol:
Zsuzsi, ugye nem azért írsz mert még mindig dögrováson vagy?

Márti, tényleg nem semmi ez a nődoki.
Az unokahugom hívott ma, a férjének veseköve van, szétrobbantják. DE majd csak jan. közepén, idén már nem foglalkoznak vele. Kapott fájdalomcsillapítót, oszt dögöljön meg. Szép?

Én nem tudom, de elgondolkoztam, ha az Ádámnak testvére születik vajon hol? Mert a dokim átment másik kórházba, mert ugye a MÁV-ot jól bezárták, ill. előtte olyan lehetetlen helyzetet teremtettek, hogy aki csak tudta elmenekült. Most talán jan-tól megnyílik újra, de már a dokim máshol van. Én nagyon szerettem a dokimat, de nagyon messze van az új helye.
Vagy maradjak a kórházban és válasszak egy másik dokit? Akit nem is ismerek? Viszont a kórházról is csak jó élményeim vannak. De olyan marad mint volt? Vagy nem?
Tiszta őrület.

Csajok, ti mit vettetek a pasiknak karácsonyra? Teljesen tanácstalan vagyok. Van ötletem, de annak horror az ára. Nem akarok neki ruhát, annak annyira nem örül. Illetve örül bármikor, de karácsonyra már minden variáció ruhát elsütöttem, most nem akarok. Valami jó kis meglepi kéne. Na?

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Márti, kicsit megkésve, de én is nagyon örülök, hogy végre haza jöhettetek.
Komolyan megkönnyeztem, ahogy írtad hogy örültek egymásnak a gyerköcök.
Megértelek, hogy váltani akarsz dokit, én is ezt tenném, bár most a miénk is megérdemelné, mert megint elment 1 hónapra szabira. Nem is értem, hogy csinálhat egy doki ilyet. Most aztán ahányszor baj van, mindig más orvoshoz kerülünk és mesélhetem a korelőzményeket.
SZTK megdöbbentő! :evil:

Árpi utólag nagyon boldog névnapot kívánok!

Edit(h)ek, nagyon jók a képek.
Csodaszép mindkét csajszi, és persze Barnus is nagyon helyes kissrác.

Andi: nem tudom, hogy megkaptad e az üzimet (nem volt netünk, Adát kértem meg, hogy írjon neked). Köszönjük, nem kérjük a babakocsit. Én kértem volna, de a nővérem kapott kölcsön és gondolom neked könnyebb az ikresen együtt eladni.
Szerintem nincs gond a manóiddal, látod a Szandi eddig senkitől nem félt a Mikitől mégis üvöltött.

Na kb. ennyire emlékszem.

A Szandi végre jól van, már a hasa se megy. Viszont éjjel olyan cirkuszokat rendez, amilyet még soha. Tegnap 3 órán keresztül nem tudtam megnyugtatni, már öklendezett a sírástól.
Napközben egy angyal, de éjjel kegyetlen, gondolom fogacska lesz.

Nagy gondba vagyok:
Felhívott a főnököm, hogy jó lenne, ha február 1-ével vissza tudnék menni.
Két gond van, nincs bölcsink (végső esetben marad a magán, ha találok olyat, ahova év közbe felvesznek), a másik (és ez a nagyobb baj) szívem szerint maradnék vele itthon 3 éves koráig.
De attól is félek, hogy akkor már nem lesz hova visszamennem.
Tudom nekünk kell dönteni, de komolyan nem tudom mi lenne a jó megoldás.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Ez kimaradt:

Andi én is kipróbáltam a levest, isteni finom!!! Még a Szandinak is ízlett, pedig ő aztán nagyon válogatós. :lol:

Barbi: köszi az érdeklődést, már jobban vagyok. Nem volt netünk, ma délután csinálták meg.
Nekem sincs sok ötletem a Ferkónak. Ami biztos kap egy töltőt a kocsiba a telefonhoz. Az anyós olyan pulcsit vett a szülinapjára, amilyet én szerettem volna. És nem igazán tetszik neki, szóval ez kilőve. Még a számítógéphez gondoltam valami tuti kis főnök fotelt, de nem tudom mi lesz belőle.
Mit gondoltál ki, ami horror árba van?

Szülés: ha jól tudom, végül a kismamáknak nem kell a számukra kijelölt kórházba menni, szabadon választhatnak. Én szerintem, ha még egyszer szülnék (tuti nem fogok :wink: ) maradnék a Pétrerfy-nél. Eddig nem találkoztam olyannal, aki ott szült és ne lett volna megelégedve a dokijával. Plusz van PIK, ami engem nagyon megnyugtatott, paráztam nagyon a koraszüléstől.

KépKép
zsuzsi78

Itt meg a hajnali műszak!!!!! 8)
Olyan rendesek voltak a gyerekek, hogy szétaludtam magam, ennyit mostanában egyben nem sikerült szundiznom!!!!

Kórház-szülés:én elhiszem, hogy nehéz dönteni, mert mondjuk 9 hónapon keresztül a világ másik felére mászkálni nem annyira vicces!!!!!!De ha meg ragaszkodsz a dokihoz akkor ez van.
Még szerencse, hogy én dokihoz nem ragaszkodom, ha úgy alakul jöhet az ügyeletes!!!! :? Rolandkám múltkor olyan aranyos volt, mondta , hogy ha így lesz ő megvéd :lol: :lol: :lol: ott lesz velem és akár fejen állva is szülhetek, nem engedi, hogy bele szóljanak!!!!!! :lol: :wink:

Zsuzsi:nem irigyellek, elhiszem, hogy nagyon nehéz dönteni a meló meg a Szandi között!!!! :? És azt nem lehet, hogy pár órára mennél csak vissza??????Talán ez lene az arany középút, és talán így bölcsi sem kéne, ha anyósod meg a Ferkó eltudja vállalni arra a kis időre!!!!!?????

Edit:tényleg tündériek a gyerekek, Szoni itt mosolygott, hogy a Virág milyen maszatos!!!!!
Jaj tegnap úgy röhögtünk, a Zsombi elkezdett bohóckodni(az nagyon megy neki mostanában :lol: ) a homlokát csapkodta, meg el-el tűnt a szemünk elől, rohangált, Szoni ült az ölemben és csak nevettünk, annyira jó volt!!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Reggeli őrjárat! :lol: :lol: :lol:

Edit, nagyon aranyosak a gyerekek, tényleg, micsoda mosolyokat tud produkálni Virág! :D Mesélj még magatokról! :)

Zsuzsi, sajnálom a rossz éjszakákat, remélhetőleg hamar kibújika fogacska és ismét visszaáll a régi rend! :) Annak örülök, hoyg most már meggyógyult Szandi. :)

Barbi, az a mellényke Krisztán még az Istváné volt. :shock: Úgy éreztem akkor, hoyg kicsit hűvösebb van a megszokottnál a lakásban és azért adtam rá. :)
Nem tudom, milyen ötletet adjak karácsonyra, őszintén mi nem nagyon tudunk egymással meglepizni. :oops: Általában ilyenkor megveszünk közösen valamit, ami amúgy kellene, de különben nem szánjuk rá a pénzt. Most két dolog jön számításba, a fényképezőgép, ami már biztos, és ugyancsak egy fotel a számítógép elé (mint Zsuzsiéknál :D ), ami lehet, hyog nem lesz meg épp karácsonyra, de hamarosan úgyis megvesszük. :roll:

Márti, remélem, elfogad az új doki és tényleg jobb lesz, mint az előző! :roll:
Ezt írtad az imént: "Még szerencse, hogy én dokihoz nem ragaszkodom, ha úgy alakul jöhet az ügyeletes!!!! Rolandkám múltkor olyan aranyos volt, mondta , hogy ha így lesz ő megvéd ott lesz velem és akár fejen állva is szülhetek, nem engedi, hogy bele szóljanak!!!!!! " Ezt hogy értetted? Arról van szó, hoyg kórházban szüljél, vagy ezt csak bármilyen eshetőségre gondolva írtad? :shock:
Én is várom a pocakfotót!!! Biztos nagyot nőtt a tied is! :D

Szép napot mindenkinek! Én fél 12-re megyek pedikűröshöz. Végül mégiscsak rászántam magam, mert már nehezen boldogulok egyedül. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Évi!

Igen, Virág Anyós hátán ül. Meg is lepődtem, mert Anyós nem az a fajta, aki ilyen mutatványba belemegy.

Barnus is nemrég kapta a parkolóházat, amin egyetlen autó sem gurult le még, csak állatokkal kombinálja. Na akkor miért kapna távirányítós autót Karácsonyra? A férjem már nagyon unja ezt az állat őrületet, azt mondta, nincs több Play mobil állatvásárlás, de ez az eset meggyőzte.

Edith! Mit meséljek magunkról? Az őrületbe kergetnek időnként a kölkök. Virág egész nap összeadva fél órát nem játszik egyedül, csak rajtam csüng. Hazajön Barnus,egymás nyakába borulnak, majd 2 perc múlva azt hallom, hogy vidd innen, ne vedd el, Virág szétrombítja stb. Vagy egyik ordít, vagy másik, vagy mindkettő. Hát elég kimerítő mutatvány. Mint az olaszoknál, olyan hangos a ház.

Egyre rosszabbul bírom idegileg, fáradt vagyok, rászántam magam egy vérképre. Ma lesz meg az eredmény, de mióta Apu meghalt, azóta beképzelek én is mindent magamnak. Mivel terhességi cukrom is volt, ezért azt is megnézettem, vettek éhgyomorra vért, meg kaja után 1,5 órával is. Tudom az én érdekem elmenni dokihoz, de be vagyok az eredménytől sz@@@a. Remélem, nem lesz semmi gond.

Nem akartam én negatívkodni, ezért nem nagyon írok magunkról.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

A fejemről nem teszek képet mert valami szörnyűek lettek azok a képek :shock: :roll: :oops: :
Szoni és a pocak:
Kép

vigyori Zsombi:
Kép

pecsételés:
Kép

Szoni fest:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edit(h)ek!!!! Nagyon jók a képek. Dudorodó Borókáról olyan nosztalgikus érzésem lett!!!! Én mindig ilyen "csálé" hasú voltam mint te néha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikulásos vallomásos képe meg... Mit "vallott" be Barni?

Zsuzsi, nem irigyellek, hogy ilyen választás elé kerültél!!! Az az igazság, hogy én nem tudnék lemondani a gyerekeimről még egy két évig tuti (tehát ovikezdésig) még akkor se ha a munkahelyem bánná. De ebben CSAK te tudsz okosan dönteni.

Kórház-szülés. Hát igen nekem is hasonló dilemmáim vannak, csak mondjuk én anyagi szempontból is filózok. A kórházzal rendben voltam, a dokimmal szintén, de borsos árat kért a havi rámpillantásért... Ami sokszor valóban csak leültem vele szemben és beszélgetés volt... Ez most egy marha értelmes mondat lett, de értitek. :oops: :lol:

Tegnap nem volt netem délutántól. Kikészít ez a szolgáltató...
Napközbeni műsor: 10-re már a gyerekorvosnál voltunk, fél kettőkor végeztünk is (igaz ebben már a gyógyszertár is benne volt)... A múltkori taknyiból visszamaradt enyhe köhögés visszajött elég durva takonnyal kísérve. Livi fosizott is, úgyhogy lementünk. Hörghurut, piros torok és valószínű a fosi is emiatt volt. Szóval antibika, köhögéscsillapító. ill. reggel köptető, mert úgy látom Dorkának fáj amikor felszakad a trutyi.

Elküldöm, mert ezt a hsz-t több mint HÁROM órája írom... :?

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Edit, tényleg bűbájos Virág. Nem semmi a haja, szinte már komoly hölgy ezzel a hajzuhataggal.
Barnus állatmániája szerintem normális, anno a hugom ugyan ilyen volt. Alig babázott, állandóan az állatkerttel játszott. Ő is imádta.

Julcsi, igen, azt elfelejtettem írni, hogy a doki-kórház kérdésnél még a lóvé is rendesen közrejátszik. Mert bár szuper volt a dokim, igen csak sok lóvét hagytunk ott nála. Ami még akkor, mikor az Ádám nem volt nem jelentett gondot, de most! Inkább költeném azt a pénzt az Ádámra.
Viszont lehet, hogy találok egy olcsóbb dokit, aki meg le sem szarja a fejem?!

Zsuzsi, gps. :lol: (anyuék segítségével)
Nehéz helyzetben vagy, mármint a munkát illetően. Nem tudom én mit döntenék. Egyenlőre nincs ilyen gondom, nincs hova visszamenjek. Bár, az biztos, hogy mérlegelned kell, fogsz-e annyit keresni, hogy mellette még a magánbölcsit is kifizesd, szóval megéri-e?
Viszont, ha most úgy érzed, hogy inkább a Szandival maradnál még 1 évig akkor tedd azt, mert ezt az 1 évet később nem tudod pótolni.
De ha meg a munka hiányzik, akkor menj, ha te kiegyensúlyozott vagy a gyerek sem látja kárát. Lásd, Évi.
Jó sokat segítettem, mi? :lol:

Márti, neked sem semmi mérete van a pocakodnak. Szűz anyám, mekkora lesz a végén?
A legutolsó képet néztem és az Ádám iderohant és mutogatott a Szonóra. (ilyet még sosem csinált!) Kisszejelme.

Na megyek, mert amíg én itt írogattam az Ádám kipakolta a szekrényemet. :?

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:én a Zsombival így néztem ki a vége felé :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép

Edith:nem szeretném kórházban "végezni", de ugye azt is számításba kell venni........................bár nekem múltkor sem volt kórházi pakkom!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Julcsi:mennek a gyógymanók!!!!!!Remélem hamar kigyógyulnak most má ebből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Julcsi!

Jobbulást a csajoknak! Nyűgösek is a Drágák? Abból gondolom, hogy 3 óráig tartott megírni a hsz-t.

Márti!

Nagyon szép pocakod van! Te hogy oldod meg a festést, gyurmázást, filctollazást Zsombi mellett? Virággal lehetetlen bírni ilyenkor, ken mindent szét, hiába minden igyekezetem.

Lányok!

Én még életemben nem főztem ilyen rosszat, mint ma. Ki kellett dobni az egészet, úgy ahogy volt. Reklámoznak a Tv-ben a tejszines halfilé port, amit tejszinnel összekeverünk, ráöntjük a halfilére, be a sütőbe és már kész is. Gyorsan kész, de ehetetlen. Éreztem én már sütéskor is, hogy büdös, de az íze is förtelem. Karácsonyra azt akartam csinálni, de valami azt súgta, hogy próbáljam ki előtte. Jó volt a megérzés.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Edit: :lol: :lol: :lol: mi ezeket akkor csináljuk, mikor Zsombi alszik. :lol: :lol: :lol: Ennél a pecsételésnél itt volt, de Szoni beteg volt nyűgös így nem bírtam nemet mondani!!!!!
Amúgy a kiscsávó, míg mi a kórházban voltunk egy sima tollal tele graffitizte(vagy hogy kell írni) a kiskanapét :shock: :? , már alig várom a karácsonyt:anyóséktól kapják azt a vizes tollas szőnyeget(aqua doodle-t), ott aztán kiélheti magát!!!!! :wink:

Pedig tényleg jól néz ki az a hal :shock: :shock: :shock: , nem semmi hogy ilyen vacak lett!!!!!
Én nagyon nem csinálok halat, azt sem tudom hogy kell :oops: , az anyós reszortja!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti!

Az a baj, hogy nálunk egyszerre alszanak. Érzem, hogy Barnussal sokkal többet kellene gyakorolni, de minden próbálkozás csak kudarcba fullad Virág alkotókedve miatt. Már ott tartok, hogy elviszem Virágot itthonról Anyóshoz 1-1 órára, amig Barnussal kreatívkodunk.

Hal: Én is azt hittem, hogy jó, de pocsék és romlott a szaga is. A mártás már magában is büdös.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Edit:az jó ha elviszed anyóshoz Virágot, legalább ott ő is kibontakozhat, hiába más-más életkorban vannak, így elég nehéz őket egyszerre szórakoztatni.

Én meg azon buktam ki, hogy még a betegsége előtt Szonó állandóan anyóséknál volt, hétközben is(ovi után), hétvégén meg pláne. :? És persze elvileg könnyebb 1 gyerekkel, de nekem hiányzott nagyon, meg ők ha épp nem egymást szekáljál nagyon jól elvannak.Pl:bemennek a fürdőszobába az a LIFT 8) , persze vagy babakocsi vagy bevásárlókocsi van náluk és elutaznak!!!!Meg a Zsombi kutya szokott lenni, ha kell!!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy most megbeszéltem a drágámmal, hogy nem lesz minden nap mamázás.
Most amúgy nagyon anyás lett, a kórházban is mikor 2x anyós maradt bent vele, rá kellett dumálni a dolgora, és mindkétszer jól be is lázasodott mikorra visszaértünk!!!!! :shock:
A Zsombi meg apás :shock: :lol: :lol: :lol: , reggel is apjának kiabált, hogy mentse ki az ágyból és kéri a reggelijét, de "csak" én voltam itthon!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Elfelejtettem az előbb :oops: , hogy sok gyógypuszi megy Livinek és Dorkának!

Edit, jó, hogy írtad ezt a halas szószt, akartam az Istvánnak főzni, de ha ilyen szar nem csinálom meg.
Viszont a többi ilyesmi port se próbáld ki! Kb. 3 félét vett a múltkor az István, szerintem ugyan olyan ízük van. Nekem nem ízlett, neki igen. Sokkal finomabbat csinál ő, ha kicsit kreatívkodik.

Barbi
Kép
b_barbie

Ja, tiszta hülye vagyok. Márti, mintha ezt a képet már láttam volna. Lehet? :roll: De tetszik.
Szerintem most nagyobb lesz. Legalábbis azt mondják, 3. gyerek...

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Hűű, képek csodajók!

Évi!
Gratula első Samuunokatesóhoz, szép méretek!

Edith!
Pocak is, Kriszta is csodaszép! És minkettő jó nagy. :wink: Hajrá-hajrá!

Iza!
Üdv újra itthon! Akkor most már zavartalanul hangolódhatsz a karácsonyra. Hogy sikerült a fellépés Olaszországban? Dénesnek is pihenés van most januárig?

Barbi!
Nálunk is épp ma járt a védőnő, bár én kértem meg, hogy valahogy ejtsünk meg egy súlymérést, mert október elején lettek utoljára mérve, és hát változatlanul nem esznek szerintem semmit. Ráadásul akkor is Marcinak ránézésre írták be a súlyát, mert nem volt hajlandó együttműködni. :? Így ma hozott egy mérleget a védőnő, és itthon, nyugiban megméregettük őket. Szerencsére híznak, nagyjából fél-fél kilót ez alatt kicsit több, mint két hónap alatt. Védőnő meg azt mondta, hogy most már elég gyarapodniuk éves szinten 2-3 kilót, azt meg bőven hozzuk. Úgyhogy megnyugodtam. Pedig fel voltam készülve a nagy fogyásra, de ezek szerint ők az innivalót is hasznosítják, mert csak abból fogy sok. :wink: Így most a súlyuk 11,5 kg körül van, Flóra 10 dkg-mal kevesebb, Marci 10 dkg-mal több. Érdekes, hogy a köztük levő 20 dkg különbség pont annyi, mint születéskor. Na, jól elkanyarodtam. :oops:

Karácsony: én már tök jól kitaláltam, hogy befizetem a Zsoltit egy vezetéstechnikai tréningre, mert tuti, hogy nagyon élvezné. Körülnéztem, kiválasztottam, ledumáltam, már csak azt kell kitalálnom, hogy honnan a tökömből szedjek 18 ezer forintot, hogy át is tudjam utalni a pénzt. De talán megoldom, van még 1 hetem.

Timi!
Örülök, hogy mégha lassan is, de talán végre eljuttok oda, ahova már régen kellett volna, és meglesz a kívánt hatása is ennek a fejlesztő csoportnak.

Edit!
Szuperek a képek! Változatlanul el vagyok ájulva Virág fogsorán, annyira bírom. És a haja... az sem semmi, nagyon szép kislány! A huncutság sem hiányzik látom.
Az én gyerekeim detto, mindent beleszámolva, nincs meg a napi fél óra, amit egyedül hajlandóak tölteni. Tegnap is visítoztak, amikor a nagy rajzolásban ott mertem hagyni őket, és kijöttem a konyhába. Már jöttek is, kézenfogva visszavezettek a kanapéhoz, közölték, hogy Anya, csüccs. Aztán szartak rám nagy ívben, a lényeg, hogy ott legyek 1 méteren belül.
Nagyon jó, hogy írtad ezt a halas-poros-akármit, már nagyon szemeztem vele. Gondoltam, hogy egy annyira analfabétának, mint amilyen én vagyok hal ügyben, ez lesz a megoldást. De akkor most mégis gondolkoznom kell tovább.

Márti!
Nagyon jók a te képeid is, nől az a pocak rendesen. A manók meg változatlanul gyönyörűségesek. Jó hallani, hogy Szoni milyen jól alszik, és eszik. Hamar visszatér a régi kerékvágásba.
Orvosváltást megértem, remélem az újjal jobban meg lesztek elégedve.

Julcsi!
Csajoknak jobbulást!

Na, írtam egy litániát, meg még akartam egy-két dolgot, de most inkább gyorsan elküldöm, mert felébredtek a törpék, aztán majd jól kitörlik itt nekem.

Jaaa, még gyorsan annyit, hogy Zsuzsi, nem kaptam priviket, de ok, akkor hirdetem tovább. :wink:

Andi
Kép
zsandi

Márti, nem semmi mérete van már Dudorka Nisszának! Azért remélem nem lesz a Zsombinál is nagyobb baba azért egy hatkilós babát nem biztos hogy könnyű lehet megszülni.
NAGYON örülök Szoni jó étvágyának!!!! Remélem megmarad!

Haltéma. Ehhez nagyon nem tudok hozzászólni. Egy gourmiet szószós mirelit halat szoktunk venni, mert az olyan kis pléh (vagy mi) tálcán van és csak be kell vágni a sütőbe, továbbá nincs az a kifejezett hal íze, a fűszerezés miatt.
Én most majd tejszínes-tárkonyos hagymalevest akarok csinálni, mert a hagyma ugyebár sokmindenre jó és IMÁDJUK. Eddig még nem tudtam elég nagy lábosba főzni... :lol:

Lányok: Livi tegnap óta lázas (Dorka hébe-hóba), Dorka ma NAGYON bal lábbal kelt fel, de aztán ahogy "elbeszélgettem" vele valószínű fájt a torka. Jó volt így főzni, hiába volt itt anyukám, nem tudta lekötni őket SEMMIVEL. Livi alig bírt aludni a köhögéstől, szerencsére éjjel azért egy idő után már csak néha köhögött. Remélem nem ilyen lesz az éjszakánk, mert ez a délelőtti alvás érdekes volt. NAGYON köhög és látom, hogy kezd tőle néha kimerülni. Viszont érdekes, hogy ha fent van nem köhög annyit. Gondolom ez a szervezet "poénja", hogy a szerncsétlen csak aludni ne tudjon... :?
Ja és a Livi ha jól mértem fogyott kb egy hónap alatt. Pedig van étvágya... Remélem csak rosszul mértem. :shock:

KépKép
kgiulia

Julcsi, lehet, hogy próbáltad, ha nem próbáld ki, én a múltkor az Ádám feje alá bizony betettem egy viszonylag nagy párnát. Megemelte a mellkasát és sokkal jobban aludt.

Barbi
Kép
b_barbie

Andi, most én is ott tartok, mint te. Megrendeltem, már csak a lóvét kéne előteremteni. :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?