Új privát üzeneted érkezett!

na,felhívtam Kundoktorbácsit a nyavajám miatt,fél óra múlva hívjam ismét,most nem mondott semmit. Hát,kiváncsi vagyok. MEG MARHA IDEGES!!!! :cry:
Vendég

na,beszéltem a doktorbácsimmal.
Nagyon aranyos volt,megnyugtatott,hogy tuti nincs semmi baj,biztos bekavart az is,hogy elkezdtem a gyógyszert,majd abbahagytam,és vérezhetek még egy hónapig is... :twisted:
Két ünnep között meg úgyis megyek rákszűrőre,akkor majd meg is uh-z,hogy megnyugodjak teljesen.
Hát,ennyi... :roll:
Vendég

Moni, ezt nem mondod komolyan... :shock: :x
Na mindegy, akárhová is megy, megyek utána, ha lesz még egy gyerekem, másnál nem vok hajlandó szülni... :evil: :mrgreen:
Cseriani, ne idegeskedj, biztos azért mondta, hogy hívd később, mer nem tudott volna veled normálisan beszélni, biztos zavarták a körülmények.
Vendég

Na, már meg is oldódott, örülök! Ugye mondtam, hogy nincs semmi gáz.
Vendég

Emmamami pszicho-nődoki :lol: :lol:
Vendég

Moni! Ez nem lehet igaz! :shock: :shock: :shock: Remélem csak tévedett a doki, és megmarad a helye itt a szekszárdi kórházban!!!! Vajon kinek van itt útjában? :roll: Hm? A hozzá nem értő orvosok (neveket nem sorolok, van itt Szekszárdon jó pár) nem bírják elviselni, hogy van egy szuper doki is köztük??? Úgy látszik a jó "munkaerő" az mindenhol bántja valaki szemét. Küldjék el pl a Huant, tuti nem bánkódna utána senki.
Emma! Bárhova kerül is a midokink, én megyek veled utána :) Nekem az endo miatt kell jó orvos, ha bármikor kiújulna :?

Csajok, köszönöm a dicsérő szavakat a képekhez :wink: Timesz! Nem fog a harmadik az apjára hasonlítani, mert nem lesz harmadik (legalábbis tervezett nem lesz), max ha véletlen becsúszik. Bár a két tökös is nagyon nehezen jött össze, ezért én kétlem a véletlen esetet :wink:
Majd keresek magamról kiskori képet, és berakom ide, ha ráérek, akkor látjátok majd igazán, hogy micsoda hasonlóság van köztem és a fiaim közt :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi: Hogy birom az éjszakai tanulást? Hát elég kedvetlenül de ez van. Az ilyen tervezéses CAD dolgokkal nincs baj:), elrajzolgatok, de a dokumentáció na azt nem szeretem :roll:
Többit megpróbálom nap közbe csinálgatni. Hány évem van vissza az jó kérdés :? mert most tudtam meg, hogy nincs már levelező szak. Úgyhogy most a dékánnal okoskodunk valamit, aztán lesz ami lesz.
Moni Az Imre Józsira gondolsz,nekem ő a nőgyógyászom. A szülésemnél nem volt ott, mert esküvön volt. Én ezért nem neheztelek rá, de lehet hogy van akinek ez "váló ok". Viszont nagyon jó szakember.
Vendég

Cseriani Kristófnak boldog szülinapot kívánok én is. Az én lánykáim is küldik a cuppanossat neki (bár Réka nyelveset szokott adni). :lol:

Moni sajnálom, hogy így jártál, ha gondolod én is oda tudom adni a Bakónak a telefonszámát. Nála rám hivatkozhatsz. Én meg vagyok vele elégedve. Engem beazonosít egyből ha csak annyit mondok a telefonba, hogy Simonné. Ő már egyből azt kérdezi mi a probléma Tímea.

Dadomi nagyon édesek ezek a fiúk. Nem csoda, hogy már most csajozik Dani.
Vendég

Ez lennék én jó pár évvel ezelőtt :)
Kép
És itt jó pár évvel később a nagyobbik fiammal :)
Kép

Na mit gondoltok, hasonlítunk? :wink: :lol: :lol:

dadomi

köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat mindenkinek. Alszik most a drágám,vasárnapra teljesen meg kell gyógyulnia,mire lesz a buli.
A ti csöppjeitek is érzik a fontot? Elizám éjjel háromszor ébredt fel-igaz,gyorsan vissza is aludt. Előző éjjel is hasonló volt a helyzet. Ilyen még sose nem volt... :?
Vendég

aztaaa dadomi,kiköpött anyukája :D
Vendég

Rékababa! Biztos szereti a Bakó, ha "szépen" beszélnek vele :wink: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi: :lol:
Tééényleg, abbszolúúúúúte nem is hasonlítotok egymásra! :mrgreen:
Cseriani, enyimek is érzik a fronrot, vagy nemtom mit érez Ármin, de egész nap cipelem. Most üvöltve elaludt. Vagyishogy elaltattam. Vagy a foga, vagy front, vagy fogalmam sincs...
Vendég

igen,Emma,én is így vagyok..vagy a foga,vagy front. Tipikus fogzási dolgai vannak Elizának,mára az egyik pofija is pirosabb,mint a másik. De hőemelkedése nincs egyenlőre-remélem nem is lesz..márcsak azért is,mert akkor nem kaphat vasat,akkor szüneteltetni kell,és akkor még késöbb mehetünk vérvételre... :?
Vendég

Pedig biztos akkro, hogy a foga... Szegényke... Nem is tudtam, hogy hőemelkedés esetén nem kaphatnak vasat... :shock: Minidg tanul az ember.
Vendég

Uppsz... Nemkicsit vok dyslexiás... 8) :P
Vendég

Az én lányaim is túl tejesítenek a mai napon. Egyik sem bír magával. Bizzos a front.
Dadomi szerintem is.
Vendég

egy tipp:ha újragyártjátok a vonalzót a nőivonalon,akkor jól számol...lehet átvált ám majd magától is :roll:
Vendég

Dehát neked átváltott, Cseriani!
Vendég

Jah, vagy te újragyártottad má... Jól elvagyok itten magammal azé... :roll:
Vendég

igen,újragyártottam,így már okés minden dátum...emmamami nem csak magadba vagy el,olvaslak én rendületlenül :wink:
Vendég

:lol: :lol: :lol: És bírod még? :P
Kínlódok, mert nem merek semmit csinálni, Ármin végre elaludt, elkezdtem rámolni a spájzot, de persze arra felébredt, úgyhogy jobb híján ülök a kupi közepén és netezem... 8) Meg közben bosszankodom a Varga miatt. :evil:
Lányom a mamánál, épp azért, hogy tudjak készülődni a holnapi nagy napra, erre tessék. :?
Vendég

holnap tartjátok Hannalányod náv és születésnapját? Vagy melyiket tartjátok,a Hannát vagy a Lucát?
Vendég

Moni
:lol: :lol: :lol: Én az Imréről váltottam át a Faludyra, velem ugyanis Imre egyértelműen közölte, hogy nem vállal el a 32. héten, mert a kórházi protokoll szerint nem lehet (pedig amióta itt lakunk, ő a nőgyógyászom - immár a 7. éve). Aztán kiderült, hogy simán lehet - a baj nyilván az, ha ilyen későn kerülök hozzá, nem fizetek "eleget" a magánrendelésekért. Faludyról egyelőre csak jókat tapasztaltam - velem nagyon korrekt volt.

Ami az AFP-t illeti, nekem is egy héttel "később" vették le, mivel a 12. heti UH eredményei alapján döntik el, hogy leveszik-e. Ha azon a baba kisebb, mint a 12. heti átlag (nekem az volt), nem veszik le a vért, mivel mindenképpen rossz eredményt hoz. Egyébként meg a menstruáció alapján számítás, ahogy azt biztosan tudod, nem tökéletes, mert az ovulációtól függ a magzat igazi kora, ez pedig lehetett akár a félidőnél egy héttel is később - azaz a baba simán lehet egy héttel is "fiatalabb", ráadásul az AFP-nél a betöltött 16. hét számít, azaz a 17. héten szeretik megcsinálni, de az sem feltétlenül baj, ha a 18-ba átnyúlik (te pedig éppen 10-én töltötted be a 16. hetet, amit simán gondolhattak korainak).
Más: az UH-k időpontjai az általános magyar protokoll szerint:
12. hét
18. hét
31. hét (néhol 32.)
36. hét
(Itt is betöltött heteket érts!) Tehát úgy készüljetek, hogy ettől eltérő időpontokban csak különösen indokolt esetben vagy fizetős helyen végeznek UH vizsgálatot.

És végül: itt állok 9. hónaposan akkora hassal, mint más az 5. (na jó, 6.) hónapban. Nekem a 6. hónapig egyáltalán semmi sem látszott, pedig még magas sem vagyok. Pedig a baba normál méretű, a 31. heti UH-n 1,9 kilósnak mondták, ami egyáltalán nem kicsi...

Kép

Kép
enahma

enahma,egy ismerős csajszinak betöltött 17.héten úgy csinálták meg az AFP-t,hogy közölték vele,nem lesz jó eredménye,mivel már elmúlt 16 hetes..és majd mennie kell pécsre. Hát,kellett is mennie.
Vendég

Mondom, hogy nézik (v. nézniük kellene) a 12. heti UH eredményét is, nemcsak a heteket. Egyébként nekem majdnem a betöltött 18. héten csinálták (a 17. hét végén), és teljesen jó lett az eredmény. Igaz, én nem is aggódtam, mert tudtam, hogy a baba később lett, mint a dokim (Imre) számítása, hiába mondtam meg neki, mikor volt a fogantatás napja, nem is törődött vele...

Teljesen más: megérkeztek a mosható nadrágpelusok (Kushies). Egyszerűen beléjük zúgtam! :lol: :lol:

Kép

Kép
enahma

Moni, Én az Imréhez jártam míg terhes voltam,de nem a magánrendelésre hanem itt Pakson. Amikor szóltam neki(kb20.héten) hogy szeretnék nála szülni,mivel megvagyok vele elégedve. El is vállalt,de nem éppen úgy sikerült a dolog ahogy azt elképzeltem. Ha van kedved visszatudsz olvasni mert leírtam a szülést. Most voltam 6hetes vizsgálaton,de nem nála. Utólag rájöttem,hogy ő sem tehet róla hogy így sikerült. A főorvos dönt mindenbe. Cseriani,Kristófnak sok boldog szülinapot!!!!!

Kép
Kép
josi

Móni!

Ezt nem értem a Varga dokiról. A barátnőm is hozzá jár már a terhessége elejétől, ő április végén fog szülni, nemrég volt nála UH-on de szó sem esett ilyesmiről, hogy jövőre már nem lesz. Sőt, a barátnőm szerint a magánrendelőjében fejleszteni akar, UH gépet és új "széket" venni , ezt ő mondta szó szerint neki legutóbb. Ezért nem értem, de mondtam is neki,ha legközelebb megy kérdezzen rá! Ő is kiakad, ha elmegy.

Kép
timesz

Nekem minden hó-ban volt UH, igaz a magán rendelésen. Az egészben azt szerettem a legjobban.
Nővérem leányát tegnap műtötték. Ciszta volt az arcában. A műtét alatt derült ki, hogy nagyobb mint gondolták a fülétől a gégéig húzódott. Fönt Pesten csinálták neki. Szerencsére most már jól van. A ciszta rajta volt az álkapocscsontján, egy darabját ki is kellett szedni, meg az egyik nyálmirigyét is. A vágása fültöl szájig v. talán még egy kicsit lejebb is van.
Vendég

Még elfelejtettem: az egyik ismerősöm most szült 4200 g-os babát sima szüléssel! Nem semmi!
Vendég

Hát, Timesz, remélem, az jön majd be, amit barátosnéd mondott, és marad itt a doki Szdon mégis...
Rékababa, jobbulást a rokon kiscsajnak.. Mielőbbi felépülést neki! Hallod, a 4200 nem is olyan sok... :wink: Mikor én Ármint szültem, a szomszéd szobában volt egy csaj, halálkomolyan, akkora mint én (jó kicsit duci volt azért); gátvédelemmel ! szült 4600 gr-os gyereket. Igaz, a harmadikat... De csak lestem, mikor mesélte, ill. mikor láttam a kiskrapekot.
Enahma, a legmélyebb tiszteletem és elismerésem, hogy mosható nadrágpelust fogsz használni! :D
Vendég

Emma nagyon boldog szülinapot lánykádnak(és névnapot is,ha ma tartja).És most mi küldünk két cuppanósat :D

Tegnap már nem válaszoltam,bocsi,én,mikor Kristóf született,de.vásárolni voltam,ebéd után elaludtam,fél háromkor rohantam a wc-re,mert arra ébredtem,hogy mentem bepisilek,de más jött,távozott a maradék nyákdugó. Ekkor már elkezdődtek enyhe fájásaim is. Anyu ekkor már tudta,mi lesz,de én bizonygattam,hogy á,úgyse...18-ra voltam kiírva,és biztos voltam benne,hogy inkább késöbb szülök. Én dec.23-án születtem,anyu velem a kórházban karácsonyozott,biztos voltam benne,hogy én is benn töltöm majd az ünnepeket :?
Aztán,este itt voltak anyósék is,én meg jól bevacsiztam,és még mondták is,hogyha ilyen jó étvágyam van még,akkor tuti nem szülök.Ez olyan 7 körül volt. Vacsi után sűrűsödtek a fájások,fél kilenckor mentünk be,éjfélre már elég szarul voltam,kettőkor fektettek fel,és 5.05 perckor meg is született Kristóf 54 cm-rel,és 3430 g-mal :D :D
Na,ez jó részletes lett :oops:
Elizával már nem volt ilyen szerencsém,de azt a történetet ismeritek...
Vendég

na,én megint írok a nőivonalnak,mert ismét nem számolnak a vonalzók :evil:
Vendég

Emma, sok boldog szüli és névnapot kívánok a nagylányodnak!!

Kép
Kép
josi

Na hello csajok!Az a helyzet,hogy a férjem unokatestvérei mind a Vargánál szültek és hát örájuk hivatkoztunk a Vargánál és ök elég jóban vannak.Nekünk csak azt mondta hogy a korházban bizonytalan a helyzete ezért Januárig nem vállal semmit,de ha nem találunk addig dokit akkor hivjuk nyugodtan mert addigra kiderül mi lesz.Ugy hogy nemhiszem hogy csak leakart minket passzolni,de mindegy is.
Komolyan nem hiszem el hogy minden dokiról tudtok rosszat irni,az biztos ha az én szülésemnél nem lesz ott a doki akinek ráadásul fizetünk is akkor addig élt.
Tudom hogy vannak ilyenek,de ö elöre figyelmeztetve lesz és el lesz neki magyarázva hogy azért jövünk hozzá mert szeretnénk ha ott lenne.
Az AFP-t meg tényleg nagy ivbe letojom!!!!!
Ki vagyok akadva.

Enahma!ezzel a dumával jött a Faludy is,hogy az általános magyar protokoll szerint ekkor és ekkor van ultrahang.
Onnantól kezdve hogy én fizetek neki szarja már le az általános protokolt és csináljon ultrahangot minden egyes alkalommal amikor megyek!!!!!Én ezt igy gondolom és ne haragudj ha kicsit durván fogalmaztam.Amugy nem én csaptam a hasamra na akkor most bemegyek a Flaludihoz és akkor csinálja meg az AFP-t hanem felhivtam és ö számolta ki hogy akkor szerdán mennyek.Erre elszámolta magát,csak az a baj hogy én nem szekszárdról járok vizsgálatra hanem Érdröl és ezért háborodtam fel ezen.Meg hogy mondhatja hogy minden rendben egy 2 másodperces vizsgálat után.Na mindegy én azért ennél többet várok.
Bocsi kicsit sokat irtam. :) :roll:
Vendég

Emma!Boldog Szülinapot a nagylányodnak!!!!!!!!
Vendég

Móni ne stresszelj, árt a babának !!!
Nagy levegő és ... mindenkit. :lol:
Nekem is duzzogva vették le az AFP-t; "Leveszem, de úgyse lesz jó"
És mit ad Isten jó lett. Én pedig Pestről utaztam le azért, hogy levegyék. Akkor jöttem rá, ahány naptár, annyi féle számolás.
Vendég

Devcsa!Tényleg nem érdekel az AFP.Utána olvastam sok helyen és elavult dolog.Tehát nem fogok beparázni ha nem lesz jo az eredmény.Nem stresszelek ám,csak ugy szerettem volna látni a babócát erre nem mutatták meg.
Na majd szombaton. :twisted: :twisted:
Vendég

Devcsa, nagyon klassz az aláírásod! :lol: :lol: :lol:

Moni: figyi, ez itt Magyarország. Egyszerűbb elfogadni, hogy itt így mennek a dolgok, mint idegeskedni rajtuk. Én éltem külföldön (Nagy-Britanniában), és sokkal jobban tetszett az ottani rendszer, de itthon nem az van, még akkor sem, ha fizetsz. Sajnos.
A legutóbbi NST vizsgálatom pl. (Imrénél) két és fél órába került: ennyi időbe telt ugyanis, hogy a doki előkerüljön, és aláírja a vizsgálat eredményét - amit aztán tojt bejegyezni a kiskönyvembe. De nem idegesítettem magam: elővettem a könyvemet, és olvastam.

emmamami: fura, minden ismerősöm így van ezzel a pelusos dologgal - én meg utálom az eldobható pelenkát (mind a tapintását, mind a szagát). Igaz, én nagyon "zöld" vagyok, szelektív gyűjtöm a hulladékot, nyáron még a vizet is, igyekszem nem használni vegyi anyagokat (pl. szódabikarbónával és ecettel mosok + egy kis illóolaj az illatért, durva foltoknál mosószappan, ebből is van házi gyártmány), amikor lehet bicajjal v. tömegközlekedéssel járok... szegény férjem, mostanra már ő is beleszokott, de eleinte nehezen ment neki (nagyjából öt éve jött rám a hoppáré, addig én is "sima" ember voltam :lol:). Szóval ebbe nagyon nem fér bele az a kb. 1 tonna nem lebomló eldobható pelus, amit egy kicsi termel a szobatisztaságig.
No, de itt abba is hagyom, nehogy azt higgyétek, térítek. ;)

Kép

Kép
enahma

banoed Hogy birod a gyűrődést? Már biztos izgulsz :D
Vendég

Emma! Nagyon boldog születésnapot és névnapot kívánok a kicsi lánykádnak!!! Sok puszi neki!

Moni! Érthető a felháborodásod, ami a Faludit illeti (most mondjam, hogy én megmondtam, hogy milyen??? :wink: ). Viszont az alábbi dologgal nem értek egyet veled:

"az biztos ha az én szülésemnél nem lesz ott a doki akinek ráadásul fizetünk is akkor addig élt.
Tudom hogy vannak ilyenek,de ö elöre figyelmeztetve lesz és el lesz neki magyarázva hogy azért jövünk hozzá mert szeretnénk ha ott lenne."

Természetes, hogy az ember annál a dokinál szeretne szülni, akihez jár, akiben megbízik. De azért azt is vedd figyelembe, hogy az orvos is csak ember, neki is van magánélete, és nem tudhatod, hogy akkor mikor te szülsz, akkor mi történik a családjában, vagy vele. Nem állhat az ajtóban indulásra kész állapotban abban az időben, amikorra ki vagy írva, meg éppen el is utazhat. Ráadásul a kiírás napja nem szent, szülhetsz előbb, később, és ha éppen akkor az orvosod mondjuk Debrecenben van pl. orvoskonferencián, akkor tuti nem fog beülni az autójába, mert a kismamájának megindult a szülése. Meg tényleg bármi közbejöhet. Tudom miről beszélek, mert nekem sem tudott bejönni sajna a Varga a második szülésemre (senki nem számított rá, hogy 37 hetesen megszülök), mégis él és virul még, és a 6 hetes kontrollra is hozzá mentem vissza, meg a továbbiakban is hozzá fogok járni. Mert benne bízok meg, az ő szakmai tudására feltekintek, mert ő attól még ugyanolyan jó doki maradt, hogy nem volt ott a második szülésemnél. Az elsőnél viszont bent volt velem végig, jóval többet, mint más dokik szokták. Hol megy be egy orvos szűk 1 ujjnyi tágulatnál? Sehol! A Varga bejött. Bejött egyszer este 9kor, amikor szinte sírva hívtam fel, hogy leszarnak nagy ívben, pedig rettenetes fájásaim vannak, bent volt velem kb 1 órát, alaposan átnézte a babát, meg engem, hogy minden rendben van-e, aztán hazament, de két óra múlva megint bent volt, reggel 6kor vitt a műtőbe, és még mielőtt hazament (vagy már visszajött nem tudom) még benézett hozzám. Ez saccperkb 9-10 óra, amit miattam töltött a kórházban.
Szóval előre azért még egyik dokit se végezd ki, pénzt meg nem előre kell adni, hanem varratszedésnél szoktak. :wink:
Az UH-khoz annyit, hogy azért a tb eléggé megköti a kezüket a dokiknak, nem UH-zhatnak a kismama kénye-kedve szerint, erre ott a magánrendelő. Persze, ha valami gond van, csinálnak UH-t a kötelezőkön kívül is. Egyébként a Faludi meg nem tud UH-zni, gondolom ezért sem erőlteti a dolgot. A Vargának van saját UH-ja a magánrendelésén, ott mindig néz UH-t, még a rákszűrés alkalmával is tök alaposan átnéz, amit ugye a kórházban nem tesznek meg.

dadomi

Dadomi!Hát ezért mondják hogy mindenki másképp gondolkodik!
Természetesen ha dokim azért nincs ott mert épp mási kismamája szül vagy a családjában történik valami rossz akkor megértem hogy nincs ott,de szerintem ha nem is napra pontosan de azért ki lehet számolni a szülés idejét és megtervezni hogy Májusba megyek nyaralni akkor nem vállalok olyan kismamát aki májusban szül,mert nehogy már 9 hónapig fizetek neki ö meg vigyorogva elfogadja a szülésnél meg nincs ott.Tudtommal a szülész nögyogyásznak nem csak az a dolga hogy ultrahangot csináljon meg vizsgálgasson meg stb.Szerintem onnantól kezdve hogy elválal nem csak a vizsgálatokat válalja el hanem a szülést is.
Nem kell velem egyetérteni én igy gondolom.
Ha fizetsz a szolgáltatásért akkor számon is kérhetsz,ilyen világba élünk sajnos.Természetesen senki nem fog meghalni. :)
Vendég

Ja az ultrahangrol meg annyit hogy a Faludi mindig soron kivül fogadott Pl.okt 23.-án mikor ünnep volt,meg hétvégi napokon.Mert tudta hogy kapni fog pénzt ugyhogy én még egy beutalot se kértem ultrahangra pedig elvileg kéne.Szoval az ö kezét nem fogja meg a tb!!!! :)
Vendég

Moni! Persze, ez úgy lenne tisztességes, hogy ha a doki előre láthatóan tudja, hogy ő x hónapban megy hosszabb szabadságra, nyaralni stb. akkor ne vállaljon olyan kismamát, aki abban az időben fog szülni. Vagy mondja meg, hogy oké a vizsgálatokra elvállalja, de számoljon úgy, hogy a szülésnél nem biztos, hogy ott tud lenni. Ez így korrekt lenne, nem?
De egyébként még akkor sem 1000%, hogy ott tud lenni a szülésnél, ha nincs betervezett utazás stb. Meg az új főorvoson is sok múlik, mert pl. úgy tudom, hogy ha ügyel az orvos, akkor utána nem mehet be meghatározott ideig a kórházba. Márpedig ha te pont abban az időben szülsz, akkor nem fog tudni bemenni, még ha semmi más dolga sincs.
Pénz: ha a magánrendelésen fizetsz, akkor nem a szülést fizeted, hanem az éppen akkori vizsgálatot fizeted ki, ergo te megkaptad azt, amiért fizettél, vagyis nincs mit számonkérned. A magánrendelés fizetős, aki odamegy, tudomásul veszi, hogy ott fizetnie kell, azt a tb nem támogatja. Ha a kórházba mész, akkor nem kell fizetned. Mindenki választhat. A kórházban rajtad kívül még 25 másik betegét is el kell látnia, ráadásul műtét is közbejöhet, meg hát ugye a kórház a doki munkahelye, ott nem a betegek a főnökök, hanem a főorvos. Biztos, hogy ott nem jut egy emberre annyi idő, mint ha elmész a magánrendelésre. De mivel az előírt vizsgálatokat a kórházban kötelesek megcsinálni, így nem muszály magánrendelésre menni. Aki meg pluszt akar, azt meg kell fizetni. Senki nem dolgozik ingyen.
Egyébként a Varga a kórházban volt, hogy elfutott, mikor akartam neki pénzt adni. Sőt olyan is volt, hogy a magánrendelésére akartam időpontot kérni, és azt mondta, hogy nyugodtan menjek a kórházba hozzá, nem kell a magánrendelésre mennem. :shock: 25 hetes terhes voltam Dominikkal, amikor először adott időpontot a magánrendelésére, az én kérésemre!

dadomi

hogy a tb kinek hogy köti meg a kezét,az érdekes dolog,engem minden hónapban nézett doktorbácsim uh-n,az utolsó 6 hétben hetente,ráadásul az utolsó két hétben hetente kétszer flowmetriát is csinált. És,mikor Firenzébe kellett utaznia,mikorra ki voltam írva,én is megijedtem kicsit,de átadott szerencsére a Vargának. De aztán Eliza ugye mégiscsak megvárta a doktorbácsinkat. Tudom,hogy sokan nincsenek megelégedve Kundoktorbácsival,de én 100%-osan meg vagyok,mindig nagyon rendes,segítőkész..na,nem fényezem továb,,ha mégegyet szülnék,tuti megint hozzá mennék. Tudom,az elején én is sokat morogtam rá a cukor-dolog miatt,de mostmár tudom,az is csak miattunk volt,Eliza szerencsére egészséges,és nekem sem lett semmi bajom...
moni beutalóm nekem sem volt soha uh-ra...
És,tudod,ha a dokid éppen ügyelt,akkor ha törik,ha szakad,nyolc órán keresztül akkor sem mehet be hozzád,ha nagyon szeretnéd...
Vendég

Azért megkönnyebbültem, hogy temetés nem lesz 8) :lol: :lol:

dadomi

na,dadomi,írtunk ám hasonló dolgokat :D
Vendég

banoed merre vagy? Olvasd ám figyelmesen,amit Kundoktorbácsiról írok :wink:
Vendég

Cseriani!
Két szüléssel a hátunk mögött azért már másként látunk dolgokat, mint Moni, aki még az első szülése előtt áll. Pár év és ő is átértékeli a világot. Ezt nem rossz indulatból írom, de magamon látom, hogy ez teljes mértékben így van.

dadomi

oké csajok.majd meglátjuk mi lesz. :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?