Emma! Nagyon boldog születésnapot és névnapot kívánok a kicsi lánykádnak!!! Sok puszi neki!
Moni! Érthető a felháborodásod, ami a Faludit illeti (most mondjam, hogy én megmondtam, hogy milyen???
). Viszont az alábbi dologgal nem értek egyet veled:
"az biztos ha az én szülésemnél nem lesz ott a doki akinek ráadásul fizetünk is akkor addig élt.
Tudom hogy vannak ilyenek,de ö elöre figyelmeztetve lesz és el lesz neki magyarázva hogy azért jövünk hozzá mert szeretnénk ha ott lenne."
Természetes, hogy az ember annál a dokinál szeretne szülni, akihez jár, akiben megbízik. De azért azt is vedd figyelembe, hogy az orvos is csak ember, neki is van magánélete, és nem tudhatod, hogy akkor mikor te szülsz, akkor mi történik a családjában, vagy vele. Nem állhat az ajtóban indulásra kész állapotban abban az időben, amikorra ki vagy írva, meg éppen el is utazhat. Ráadásul a kiírás napja nem szent, szülhetsz előbb, később, és ha éppen akkor az orvosod mondjuk Debrecenben van pl. orvoskonferencián, akkor tuti nem fog beülni az autójába, mert a kismamájának megindult a szülése. Meg tényleg bármi közbejöhet. Tudom miről beszélek, mert nekem sem tudott bejönni sajna a Varga a második szülésemre (senki nem számított rá, hogy 37 hetesen megszülök), mégis él és virul még, és a 6 hetes kontrollra is hozzá mentem vissza, meg a továbbiakban is hozzá fogok járni. Mert benne bízok meg, az ő szakmai tudására feltekintek, mert ő attól még ugyanolyan jó doki maradt, hogy nem volt ott a második szülésemnél. Az elsőnél viszont bent volt velem végig, jóval többet, mint más dokik szokták. Hol megy be egy orvos szűk 1 ujjnyi tágulatnál? Sehol! A Varga bejött. Bejött egyszer este 9kor, amikor szinte sírva hívtam fel, hogy leszarnak nagy ívben, pedig rettenetes fájásaim vannak, bent volt velem kb 1 órát, alaposan átnézte a babát, meg engem, hogy minden rendben van-e, aztán hazament, de két óra múlva megint bent volt, reggel 6kor vitt a műtőbe, és még mielőtt hazament (vagy már visszajött nem tudom) még benézett hozzám. Ez saccperkb 9-10 óra, amit miattam töltött a kórházban.
Szóval előre azért még egyik dokit se végezd ki, pénzt meg nem előre kell adni, hanem varratszedésnél szoktak.
Az UH-khoz annyit, hogy azért a tb eléggé megköti a kezüket a dokiknak, nem UH-zhatnak a kismama kénye-kedve szerint, erre ott a magánrendelő. Persze, ha valami gond van, csinálnak UH-t a kötelezőkön kívül is. Egyébként a Faludi meg nem tud UH-zni, gondolom ezért sem erőlteti a dolgot. A Vargának van saját UH-ja a magánrendelésén, ott mindig néz UH-t, még a rákszűrés alkalmával is tök alaposan átnéz, amit ugye a kórházban nem tesznek meg.