Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok mindenkinek kellemes hétvégét bár nálunk épp este ota szakad az eső :( . a babuci nevében köszi a dicséreteket :)

Kép
e.andrea

na valamit csináltam

Kép
e.andrea

nem megy :cry:

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Jelentem:
nálam még nem dölt el, hogy jön e már a mensi, vagy nem...
Még mindeg jön valami rózsaszines, lehet a mensi akarna, de volt részem bőven stresszben a héten és emiatt is lehet a késés...
Tesztet holnap reggel csinálok, ha addigra nem jön meg rendesen...

Ime a gőrbém:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti csoda szép a görbéd és a höd is az . ha vizes lenne a nyálkád akkor téleg mensi jönne

Kép
e.andrea

Márti

szerintem még szépen fent van a hőd.Bármitől lehet az a rozseszines nyálka.Beágyazódás is :wink:
Szóval megy a drukk!!
És NO STRESSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi
Milyen vizes nyálkát irsz?Nekem nem jön olyan mensi előtt :roll:
Egyből durr bele piroska,vagy barna. :shock:
Vendég

Betegeinknek jobbulást! Kép
Vendég

Márti!

Veled együtt izgulok ;) Nagyon várom a fejleményeket!

Rik!
Nekem is durr-bele mensi van :lol:
Vendég

Tényleg Andi:
Milyen vizes nyálka?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti a vonalzod jo vagy nem ?mert most azt mutatja hogy meg jött :(

Kép
e.andrea

Andi:
a vonalzüm nem jó, meég nem jött meg
Voltam gyógyszertárban, vettem tesztet, holnap reggel megcsinálom, hogyha reggelig nem jön a niagara....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
akkor holnap várunk az eredménnyel!!!
Addig is+++++++++++++++

Andi

igy akartad?ide,ugye?
Vendég

Márti!

Nagy drukk reggelre!!++++++++++++++++++++ :wink: :wink: :wink:

Voltunk ma a Kastélyba Adventi hétvége alkalmából bábszínházba meg kézműves foglalkozáson,vásáron.Klassz volt.Már tiszta karácsonyi hangulat van(forralt bor,sűlt gesztenye,kürtős kalács..stb..)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rik aha igy akartam köszi puszi érte
Márti akkor megy a szoritás holnapra remélem nem jönn meg .
Panny az szuper :) bár én tegnap ettem sült gesztenyét mert már több éve nem ettem :?

Kép
e.andrea

Panny

Én is karácsonyi hangulatban vagyok már!!!Imádom csak a képeket nézegetni is RÓLA!!!
Kép

Andi

Akkor okés!!

Jó éjt!! Kép
Vendég

ha babos vagy akkor krémes a nyálkád .ha vizes az nem krémes senem nyulos szoval olyan átlátszo :?

Kép
e.andrea

jo éjt mindenkinek

Kép
e.andrea

Andi!

És ezt mennyivel előtte lehet megállapítani (mármint mennyivel a mensi előtt)? Én most a 21. napon vagyok, gondolom, most még nem mérvadó, hogy milyen a nyálka... Vagy igen? Milyen fura, ha már korábban ilyen egyértelmű jelei vannak, akkor a babás szervezetben már így is nagy változások lehetnek... a dokik mégse látják csak 5-6 hetesen :lol: Csodálatos a természet :) :)
Vendég

Jó estét!!

Ma alig tudtam jönni, déltől anyuéknál voltunk, sütöttünk-főztünk, vártuk vacsival a hugomékat. Négyre értek haza, gyerekek már nagyon izgatottak voltak! Volt aztán nagy öröm, Veronika kapott Baby Annabell babát, tudjátok, ami sír, nevet, büfizik, elalszik, és ha felébresztik, könnyekkel sír!
És persze Attila az elmaradhatatlan Thomasos készletet kapta! Annyira izgatott volt, hogy még vacsizni sem akart! :)

Ide tettem fel pár darab képet:
http://december.ditta.fotoalbum.hu/

Most meg egyedül vagyok itthon, elég furcsa! Párocskám dolgozik, de remélem éjfél felé hazaér, és úgy döntöttem, megvárom........... :wink: :wink:
Gyerekeket haza sem lehetett volna húzni anyuéktól, most a rég nem látott hugommal akartak aludni! Holnap elmegyünk kettesben a párommal megvenni a maradék ajándékokat.

Márti :)
Úgy izgulok, hogy mi lesz!!!!!!!! Reggel benézek!

Panny, Rik :)
Én is nagyon szeretem a karácsonyi hangulatot, már a lakást, teraszt is kidíszítettük. Viszont a januárt nem......Az olyan szomorú hónap nekem....na de ne szaladjunk ennyire előre! :)

Jó éjt mindenkinek, és babás álmokat!

Edit
Kép

Kép

Kép
ditta76

Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Kidobott az ágy!
Megcsináltam a tesztet reggeli csurrantásbó :wink: és tök NEGATV!!!! :cry: :cry: :cry:
A hőm még mindig 37,1.....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!

Hajnánál én a mensi várható napján csináltam, és negatív lett. 4 nap múlva csináltam egy másikat, azt is csak nagyítóval láttam ;) de láttam :D Szóval ez még nem jelent semmit!
Vendég

Márti

Én is amondó vagyok,hogy ne keseredj.Várj pár napot!!!
Pozitív lesz az!!!! :D
Vendég

hu de keveset irtatok :?
Márti lehet hogy késöbb volt a péd :?: várj még 1-2napot és csinálj megint tesztet kb.20 érzékenységüt

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Hát nem volt nagy mozgás ma erre csajok... :?

Márti!

Amúgy mindig pontos szokott lenni a ciklusod??Mert ha igen,akkor tényleg lehet valami....nekem se volt pozitív a mensi várható napján....a hőd még mindig nagyon klassz!!

Edit!

Hát akkor nagy volt az öröm a gyerekeknek!

Mit dolgozik kint a húgod?Vagy tanul?

És meg tudtad várni a párod éjjel...?? :oops:

Többiek???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is itt vagyok, sokszor benéztem ma, de semmi nem volt :(

Márti, mindenképp írj, ha van valami!

A hétvégén ,megint csináltunk egy lakásnéző körutat... :( Sajna még mindig az a problémás a favorit... bezzeg, ha azt nem láttuk volna soha, lehet már megállapodtunk volna boldogan egy másiknál és nem zavarna, hogy van annál jobb is :( Szorítsatok, hogy 27-ig ne keljen el, mert akkor talán sikerülhet :)
Vendég

Sziasztok!

Újra az irodában... :cry:

Mi újság ma reggel? Remélem semmi! Semmi piri!
Még azt akartam kérdezni, hogy amikor csináltad mostanában az LH-t, az mennyire volt erős? Mert ha halványan, akkor lehet baba! Nem hiszem, hogy most lenne péd, azért volt pozitív! :? Hát majd kiderül!

Panny :)
Igen, megvártam........ :wink: :wink: 11 után már otthon volt!
Tesóm és a barátja egy szállodában dolgoznak. Van egy saját szobájuk a hotelben, és kapnak félpanziót is! Ja, és a fizu hetente annyi, mint amit itthon kerestek egy hónap alatt!

Tegnap eljutottunk vásárolni, megleptem magamat egy szép kabáttal is, és még a maradék ajándékokat is megvettük. Még egy-két apróság maradt ki.

Gira :)
Drukkolok a lakáshoz!!!!

Most megyek, mert dolgozni is kéne......... :?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Na, ma reggel leesett a hőm :cry: :cry: :cry: .....a többit kitalálhatjátok :cry: :cry: :cry:
Meg is jött a pirizuhatag :cry: :cry: :cry:

Edit:
az LH tesztet pénteken csináltam :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti sajnálom .ha lh-ol honap végén akkor erösödni-e kell .

Kép
e.andrea

Márti

sajnálom!! :(
Azt nem értem hogy akkor az lh mi a jó fenét mutatott ki??? :shock:

Kismamiink hogy vannak ma reggel???(délben? :D )

Ditta Kép
Vendég

Edit!

És mióta vannak kint a tesódék??És meddig akarnak még kint lenni?
Nagyon sok ismerősöm nekem is kinnt van(vagy Írország,Anglia..stb..)én azt mondom,jól teszik!!Ha nem lennének a gyerkőcök,mi is mennénk.Annak idején én is kipróbáltam ezt,voltam másfél évet Angliába baby-sitter. Minden szempontból jót tett(megtanultam profin a nyelvet,önállósodtam nagyon keményen)Igaz 18 voltam amikor kimentem,mikor hazajöttem már nem tudtam anyuékkal lakni, elmentem albérletben ,magamat eltartottam többnyire angoltanítással és közben suliba is jártam.Anglia előtt ilyet el se tudtam volna képzelni,olyan "anyámasszony katonája"voltam... :?
Az unokatesóm már évek óta hentes hol németországba,most éppen Ausztriába.
A fodrászom is kinemt a férjével 2 évre Írországba és ha hazajön nem kell hitelből építkezniük mint nekünk és nem kell nyögniük a részleteket 25 évig...

Bocs az offért..... :wink:

Márti!
Sajna :(
Nem baj,majd a december!!!!Hajrá!!!

Velünk minden OK,Olivér baba mocorog ezerrel :) Krizsike is már szépen gyógyul,éjszaka már nem volt láza és szépen aludt végig.Márk ment oviba,már csak egy kicsit köhög,de szinte az egész csoport.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

hát igen...ismerős nekünk ez itt a határszélen.
Fele Sopron kijár dolgozni.Épülnek is itt a csodapaloták.... :roll:
Csak mi vagyunk ilyen bénák,hogy nem járunk ki,én valahogy nem is komálom sógorékat,na meg lenéznek minket!!
És nagyon tetszik az Olivér név!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Edit én is köszi meg vagyunk egy csöppet eláztam de száradok :? amugy meg álmos vagyok amilyen az idö .és te hogy vagy?

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Még fél óra.....Otthon meg vár a disznótoros vacsi! Ma volt disznóvágás nálunk, párom az öccsével közösen osztoznak a malacon.... :lol: Még jó, hogy nem is voltam otthon....Valahogy nem csípem azt a sok zsírosságot! de azért a hurka-kolbi jól fog esni!

Annyira sajnálom!!!!!Pedig ez annyira tuti görbe volt, meg a tünetek is....Na én már ennek az LH-nak se hiszek! De arra gondolj, hogy ilyen tuti görbével tökéletesen működik a szervezeted, előbb-utóbb (de inkább előbb) babás leszel!

Rik :)
köszi a képet!! Legalább kicsit feldobtál!
Csajok, én ma arra az elhatározásra jutottam, hogy április 30-án lejár a munkaszerződésem, és akkor eljövök innen....Hihetetlen stressz van itt! És ez még rosszabb lesz! És lehet, hogy ettől sem jön össze! Amúgy is gond, hogy mi lenne a nyári szünettel, mert senkire nem tudnám hagyni őket, addig meg elmegyek táppénz, munkanélküli, a nyarat kihúzzzuk, addig meg csak összejön......
De itt nagyon utálok lenni!

Hát igen, mi is kimentünk volna, ha nincsenek gyerkőcök. Nagyon jól érzik magukat, még csak júliusban mentek ki, de még 1-2 évet biztos maradnak. De csak a pénz miatt, viszont a tesóm már be van zsongva egy babáért. (26 éves) A párja még nem annyira... :(
Sok szabadidejük van, szoktak kirándulgatni erre-arra. Bár mostanában ritkábban, mert ott 7 napból 5-öt esik.
Csak sajnos most pont 22-én mennek vissza, nem maradhattak karira... :( és legközelebb majd csak június körül jönnek haza.

Na, lassan pakolászok! Hú, itt tök sötét van, és egész nap esett.... :evil:

Puszi,
Edit

Kép

Kép
ditta76

csajszik cikki keverem a neveket már :?

Kép
e.andrea

Andi

nem baj!! :wink:
A lényeg hogy jól vagy!! :D

Edit

örülök,hogy kicsit javitottam a hangulatodon!! :lol:
Hát ha az ember lánya nem szeret valahol dolgozni,akkor azt ott kell hagyni:)
Én csak megerősiteni tudlak ebben!!(na én se vagyok oda az én melómért,de időben ez a legjobb egy anyukának(8-16ig)Szal én maradok(egyenlőre)
Addigra össze kell jönnie Nektek is.Április még nagyon messze van,ha jól számolom kb.5 ciklus!Mindent bele!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Látom, zajlik az élet.

Márti! Azért ne törj le, köv hónapban sikerülni fog.

Mi jól vagyunk. Átéltük a gyomorhurutot mindannyian. Már vége. Ma voltunk Danival tanácsadáson, mivel hamarosan 3 lesz. Januárban pedig kezdődik az ovi. Beadattuk nekik az influenza elleni oltást, remélem, nem kapják el. Holnap megyek uh-ra. Minden ok, finoman mozog Manó. Nem okoz fájdalmat anyának. Tudja, nem szabad. Készülünk mi is karácsonyra. Ház fel van díszítve kívül-belül. Imádom ezt a részt az évben. Majd csinálok képeket.

Legyetek jók!

Puszi mindenkinek!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

ÓÓÓ!Britta!
De szörnyű a gyomor hurut :(
Akkor már jobban vagytok?
pocaksimi!!!
Vendég

Brigi pocis képet nem csináltok ?ja meg uh-rol kérsz képet :?

Kép
e.andrea

Rik téleg miért nem vagy elérhetö msn -n?

Kép
e.andrea

Hello

Ma nem nagyon volt időm jönni...
Új hütővételt szervezek...a mostanit finoman szólva galyra vágtam :?
Már kb.8 éves Zanussi.Elkezdett jegesedni(pedig olyan önleolvasztós fajta)szal én meg késsel lekapirgáltam a jeget és kilyukasztottam.....de sztem már amúgyis sz@r volt,azért jegesedett folyton.1-en van és így is jég hideg minden benne...szal a lényeg hogy újat szeretnék ,de akkor már olyat ami a vágyam már rég.Csak egy bibi van,hogy a konyahabútorunk adott,mivel úgy lett méretve csináltatva és nem tudunk nagyobb hűtőt venni...na mindegy,végre találtam egy nekem tetsző LG-t(NOFrost-A kat.-INOX,felülfagyasztós)Holnap megvesszük,ma megrendeletem a helyi Euronics-be.

Brigi!

Örülök ,hogy minden OK,és túl vagytok a betegségen!

Hát nálunk is aktuális lesz lassan Krizsinél az ovi,de sztem ő nem megy még 3 évesen csak ha 4 elmúlt.Ő azt hiszem a -Márkkal ellentétben -érzékenyebb és jobban kötődik a családhoz.Be kell lássam ,hogy ő pont az a típus akinek minél később kell az ovi...Megjegyzem Márk is csak 4,5 évesen ment oviba és nem lett kárára...(sőt).Azért én szerettem volna Krizsit beadni oviba a pici miatt,lehet hogy meg is próbálom,de nem erőltetem nála ha nem megy...

Edit!

Sztem is válts és hagyd ott a melót ha ennyire nem szereted és stresszes,- és az jó ha megteheted- akkor tedd is meg!!!
Amúgy mit dolgozol??Lehet hogy írtad már (bocs :oops: ).

Tesódnak meg ki kéne bírni még egy kis időt,hisz tök jó lesz utána nekik.Lesz egzisztencai,pénz és jöhet a baba.Persze könnyű ezt mondani ,ha ő meg már nagyon kiélné anyai ösztöneit... :wink:

Erika!

Én se bírom a sógorékat...én is azt érzem hogy lenéznek minket...
De tudod a pénz...sajna nagy úr... :?
Unokatesóm egy vágóhídon van tele magyarokkal,ezért jól érzi magát.Ja és olyan munkát végez amit az Osztrákok kétszer ennyiért csinálnának és az unokatesóm így is havi 350.000ft-ot keres Euróban és tisztán.És onnan kap majd nyugdíjat is erre az időre, hisz oda van legálisan bejelentve.Jó mi??!!De neked ezt gondolom nem kell ecsetelni,sok ilyennek találkozhatsz...
Én is nagy magyar vagyok,nem tudnék és nem is szeretek csak itthon élni és dolgozni....
És különben is,ki változtatja meg a jelen sz@r helyzetet ha mind elmegyünk,nem?! :wink: :wink:
Amíg Angliában éltem,végig,de végig honvágyam volt...hülye vagyok,mi??!! :oops: :? :wink:

Ja és képzeljétek,Márk már egyedül úszik!!!Én ezt nyáron nem hittem volna.Annyira reménytelennek tűnt szegénykém...vagyis annyira nem vette komolyan és csak hülyült úszógumival...most meg nem kell már a gumi se és úszik gyorsúszásban egyedül.Nagyon sokat fejlődött,mondta az úszástanár is nekem.Olyan büszke vagyok rá és ő is magára :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jo reggelt csajszik merre vagytok ?

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Panny!

Gratulálok Márknak :) :) Nagyon ügyi! Én is jártam már ovis koromban úszni, de csak olyan 10 éves forma lehettem, mire ment :)
Az ovi kérdésen én is vacillálok :roll: Adjam-e Rékát vagy ne... Eddig nem akartam, csak majd Hajnával együtt, de egyszer bementünk egy oviba, és azóta folyton arról beszél, hogy oviba akar menni, és mikor lesz már olyan nagy, hogy mehet :lol: Meg úgy tűnik nekem, hogy érett is rá... Hajna viszont másabb, szerintem ő nem lesz rá felkészülve 3 évesen.

Rik, Edit!

Én még sohasem dolgoztam :oops: Tán majd 40 évesen leszek pályakezdő :lol:
Vendég

Sehol senki??
Pangás van... :(
Hol vagytok csajok???(én is ezt kérdezem :wink: mint Andi :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én Panny itt vagyok csak néha felugrok hogy irte valaki de nem nagyon irnak :(

Kép
e.andrea

Na ne máááááááár :(

Hol vagytok?????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Csajok!!!!

MA anyumnál voltam egész nap.Látom hiányoztam!! :wink:

Sajnos Petrának olyan nyálkás,kicsit véres(nek tünő) székeltei vannak ma,nem tom mi lehet vele.Jól van amugy eszik,iszik,jó kedvű....
Lehet a köhögés utózengéje??(kérdem én ápolónő.... :oops: )
NYugtassatok kicsit CSajok!! :oops: :(
Vendég

Kép

Én fejeztem be tegnap,én nyitok?! :)

Petra éjjel jól aludt.MA volt rendes kakija is.Az a fura hogy csak olyan hurutos körülötte.Volt valakinek a gyerkőcének ilyen??
(bocs hogy igy leirtam,remélem nem reggeliztek közbe :oops: )

PAnny
gratula kisfiadnak!!!

Gira

isuli után egyből szültél??? :shock:
Szerintem ha ugy látod Réka érett az ovis nagylány szerpre akkor irasd csak be!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a pangás csajok? Mindenki szervez, készülödik?

A főnök elhúzott valahova, és a kolléganővel úgy döntöttünk, fél óra netszünet.... :lol:

Rik :)
Nyugi, ez csak a köhögés miatt van! Mert ugye amit nem köhög fel, azt lenyeli, és hát valahol ki kell jönnie.... :oops:
Most nálunk is kitörőben van valami nyavalya :( Ati vasárnap reggel hányt, de azóta semmi, jól érzi magát, ment is oviba, viszont ma reggel Veronika kezdte a hányást, a suliból haza is vitte az apja délben, mert a hasa is ment! Hát remélem nem lesz tartós! Még jó, hogy most mindkét hugom itthon van, így nem kell szabit kivennem (mert itt azt se nagyon adnak... :evil: ), holnap otthon tartom.

Lehet, hogy korábban írtam, szóval pénzügyi területen vagyok, majdnem, mint egy önkormányzatnál. De nagyon szerteágazó, könyvelés, pénztári teendők, utalás, számlázás, meg állandó határidők....A munká jellegét se nagyon csípem, de ezt még kibírnám, viszont iszonyat a légkör. Csak az utóbbi 2 hónapban 4 ember adta be a felmondását, vagy elment táppénzre, vagy szülni.....Vagy mindegy, csak el innen...

Amúgy lett hűtő????

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nagy a pangás erre felé,mindenki készülődik az ünnepekre?
Gondoltam egyet és benézek!
Puszilok mindenkit!
Mi is készülünk, vásárlás ajándékok után mászkálás és még mindig hiányzik egy csomó minden!
Már csak másfél hét és jön az ünnep!
Vigyázzatok magatokra!!!!
PUSZI ÉS ÖLELÉS MINDENKINEK!
Majd jelentkezek!
Vendég

Erika!

Én is azt mondom mint Edit,az a nyálkás széklet a lenyelt cucc :( és teljesen normális,az én lurkóimnál is volt már.Úgyhogy ne aggódj!!

Edit!

Aha mostmár értem a melóhelyed :( ...akkor tényleg lépj,ha ennyire gázos.

Megkötöttük a szerződést a hűtőre(Cetelem áruhitelre vettük)meg is rendelték és valszeg hétfőre itt van.Úgy örülök :wink: már rég vágyam volt egy INOX színű hűtő.Már minden konyhai gép ezüst a konyhámban,csak ez volt kívétel.

Jobbulást a gyerkőceidnek!!!

Kriszti!

Klassz hogy benéztél :wink:
Hát rohanás van mindenhol...megy a készülődés ezerrel :? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: