Hello
Ma nem nagyon volt időm jönni...
Új hütővételt szervezek...a mostanit finoman szólva galyra vágtam
Már kb.8 éves Zanussi.Elkezdett jegesedni(pedig olyan önleolvasztós fajta)szal én meg késsel lekapirgáltam a jeget és kilyukasztottam.....de sztem már amúgyis sz@r volt,azért jegesedett folyton.1-en van és így is jég hideg minden benne...szal a lényeg hogy újat szeretnék ,de akkor már olyat ami a vágyam már rég.Csak egy bibi van,hogy a konyahabútorunk adott,mivel úgy lett méretve csináltatva és nem tudunk nagyobb hűtőt venni...na mindegy,végre találtam egy nekem tetsző LG-t(NOFrost-A kat.-INOX,felülfagyasztós)Holnap megvesszük,ma megrendeletem a helyi Euronics-be.
Brigi!
Örülök ,hogy minden OK,és túl vagytok a betegségen!
Hát nálunk is aktuális lesz lassan Krizsinél az ovi,de sztem ő nem megy még 3 évesen csak ha 4 elmúlt.Ő azt hiszem a -Márkkal ellentétben -érzékenyebb és jobban kötődik a családhoz.Be kell lássam ,hogy ő pont az a típus akinek minél később kell az ovi...Megjegyzem Márk is csak 4,5 évesen ment oviba és nem lett kárára...(sőt).Azért én szerettem volna Krizsit beadni oviba a pici miatt,lehet hogy meg is próbálom,de nem erőltetem nála ha nem megy...
Edit!
Sztem is válts és hagyd ott a melót ha ennyire nem szereted és stresszes,- és az jó ha megteheted- akkor tedd is meg!!!
Amúgy mit dolgozol??Lehet hogy írtad már (bocs
).
Tesódnak meg ki kéne bírni még egy kis időt,hisz tök jó lesz utána nekik.Lesz egzisztencai,pénz és jöhet a baba.Persze könnyű ezt mondani ,ha ő meg már nagyon kiélné anyai ösztöneit...
Erika!
Én se bírom a sógorékat...én is azt érzem hogy lenéznek minket...
De tudod a pénz...sajna nagy úr...
Unokatesóm egy vágóhídon van tele magyarokkal,ezért jól érzi magát.Ja és olyan munkát végez amit az Osztrákok kétszer ennyiért csinálnának és az unokatesóm így is havi 350.000ft-ot keres Euróban és tisztán.És onnan kap majd nyugdíjat is erre az időre, hisz oda van legálisan bejelentve.Jó mi??!!De neked ezt gondolom nem kell ecsetelni,sok ilyennek találkozhatsz...
Én is nagy magyar vagyok,nem tudnék és nem is szeretek csak itthon élni és dolgozni....
És különben is,ki változtatja meg a jelen sz@r helyzetet ha mind elmegyünk,nem?!
Amíg Angliában éltem,végig,de végig honvágyam volt...hülye vagyok,mi??!!
Ja és képzeljétek,Márk már egyedül úszik!!!Én ezt nyáron nem hittem volna.Annyira reménytelennek tűnt szegénykém...vagyis annyira nem vette komolyan és csak hülyült úszógumival...most meg nem kell már a gumi se és úszik gyorsúszásban egyedül.Nagyon sokat fejlődött,mondta az úszástanár is nekem.Olyan büszke vagyok rá és ő is magára
Panni