Új privát üzeneted érkezett!

Opsz... ez elszexuáltam. :?
Vendég

Krixta!
Nagyon jók a képek. Nagyon jól áll a párod kezében Martinka.
És a frizud is tetszik. Látszanak a csíkok és jól áll!

Andi!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez: sok erőt és kitartást kívánok neked. Ha tudsz, menj el valakihez karácsonykor. Ne legyél egyedül!
bessy76

Kriszta!

Nagyon csini vagy,jó lett a hajad!
Fantasztikusak a képek,nekem a legutolsó tetszik a legjobban.Nagyon aranyosak vagytok így együtt és nem sokára a saját kisbabátokat foghatjátok így és nézhettek rá ilyen szeretettel.Meglátod nagyon jó érzés lesz! :D
Vendég

Szilvi!
Az SZTK nem azon az oldalon van ahol a szülészet, hanem a másik utcában a Hotel mellett.
bessy76

Krixta
Jó lett a hajad. Nekem tetszik. :)

Majd lesz valami holnap. :)
Most gyorsan lelépek, a túlórákat nem fizetik ki. :D
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!
Újra előkerültem. Hallott valaki arról, hogy a gyógynövényteák mennyit segítenek a peteérésben és a megtapadásban? Nekem ma mesélte egy ismerősöm, hogy állítólag jó a gyömbértea meg a palástfűtea meg a málnalevéltea. Szerintetek? Én nem igazán hiszek ezekben, az a baj. Lehet, hogy kéne. Azt is mondják, hogy jó ha minél több olyan ételt eszik az ember, amiben sok omega 3 van, mint pl: a hal, meg a tengeri herkentyűk, mert az segíti a pici agyának fejlődését. Segítsetek! Csak kapom az infókat és olyan nehéz eldönteni, hogy most mi a jó és mi az amivel esetleg árthatok. Köszike

Ani! Örülök, hogy már jobban vagy, drukkoltam érted, meg az "5 milisért"!!! :lol:

Egyébként nagyon sok nő azért csodálkozik, amikor kismama lesz valaki és még dolgozik, mert a legtöbben azért szeretnének terhesek lenni, hogy eljöhessenek a munkahelyükről. Tisztelet a kivételnek, de én sajnos elég sok ilyet ismerek. Például a munkahelyem is szinte csak ilyenekkel van tele. Ugyebár én egy gyárba dolizok, és olajgőzt meg mindenféle szennyt belélegzünk, és ez miatt azonnal kiírnak mindenkit. Ezt elég sokan igénylik is. Persze, ez így normális is. Csak én azt nem értem, hogy pár hónapra minek valahol munkába állni egy ilyen helyen, csak mert lusta dolgozni? Szerintem is, amíg lehet dolizzon az ember, elvégre nem beteg, és ő úgyis érzi, hogy mit és mennyit bír. Nem?

Na, most távozók, de majd még jelentkezek.

Csáó

Évi

Kép

Kép
eva81

Hali! :lol:

Andi!
jó hallani felőletek!Gréta baba klassz hogy rendben van 8) remélem kaácsonykor azért nem leszel egyedül :(

Krixta!
tök szupi a hajad :lol: bár én nem látom a lilát,de nincs rajtam a szemüvegem :roll:

Chrissy!
szupik a kádas képek :oops: :wink:

Ani!
dokinál minden rendben volt?nagyon jó :P
én sajna nem dolgozhatok -vagy nem sajna? :roll: -ha babás leszek :( na de egye fene,kibírom majd valahogy :lol: :wink:

Kata!
boldog szülinapot :D
Kép

lehet pénteken szőke leszek :shock: :D :roll:
Vendég

Évi!

a gyógyiteákat én is iszom,igaz még csak a 2.hónapja :lol:
nagyon fontos,hogy a peteérés előtt a cickafarkot kell inni,peteérés után meg a palástfüvet!!!!!!és nem fordítva!!!!!! :wink:
Vendég

Vicuska!
Ez komoly??????? :shock: :shock:
bessy76

Bessy!

a tea vagy a szőke? :lol:
Vendég

A szőke
bessy76

asszem igen!!!!!!!!!! 8)

már ezer éve fekete vagyok általában,némi kilengésekkel :oops:
muszáj vmit változtatnom magamon,kell a lelkemnek 8)
nem volt elég hogy ősszel levágattam a hosszú hajam rövidre :roll:
megcsináljuk szőkére,aztán növesztjük egy kicsit és aztán felvarratom hosszúra.
Hogy hangzik??????????????? :oops: :wink:
Vendég

De ez a tépett rövid jól áll!! :wink:
Akkor inkább barna legyél, de ne szőke. Szerintem nem állna jól. :oops:
A felvarrás hosszúra mit jelent? Póthajat? :shock:
bessy76

a zuramnak a hosszú haj teccik :evil: igen,ha megnő egy kicsit,akkor hozzá lehet varrni hosszú hajat,igazit,ami 3 évig jó és 3 havonta kell újravarrni :roll:
a szőkét meg kipróbálom,maximum visszafestem feketére :wink:
de zt a zuram még nem tudja,meglepi lesz :shock: :D
Vendég

Az igaz, egy próbát megér.
Nagyon kíváncsi leszek. Teszel majd fel képet?
bessy76

inkább majd élőben megnézed :P
Vendég

mindenki alszik???????????? :roll: vagy micsinál? :oops: :lol:
Vendég

én itt vagyok megint! :lol: :lol:
bessy76

OK megnézem majd élőben :D :D
bessy76

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a kedves szavakat a képekre...

Gabi
Már annyira várom hogy a saját babánkat foghassa így a kezében a párom....mutattam neki a képeket amiket feltettél a picikről azt mondta nagyon szép kis legénykék:)

Bessy
Köszönöm!:)

Eva

Gyógyteás megoldásokról már én is hallottam..konkrétat nem tudok írni de ártani biztosan nem árthat!! :wink: Én más ügyben ittam sokáig gyógyteát és engem rendbe tett...:oops: :oops:

Vicuska

Neked is köszönö, a lila csík tényleg nem látszik annyira...mondjuk már a hajamból is kijött csak halványan van benne...én nem tudom milyen leszel szőkén de egy próbát megér..aztán ha nem tetszik visszafested..:)Én is hol fekete vagyok,hol szőke..a hajvarrást én is nagyon szeretném mert az én párom is odavan a hosszú hajért de én mindenhol csak 100ezer ft-ról hallottam minimum...annyim meg most nincs hirtelen:(
Teszel majd fel képeket ha beszőkülsz?:)

Na szép álmokat lányok,pusszancs
Vendég

Hahó!

Évi, a gyógyteákról már én is hallottam, biztos jók csak tudni kell hogyan használni. Nem szabad össze-vissza, ezt biztosan tudom!

Vicuska, szőke? Hu ezt nem tudom elképzelni :)
Igen, látod azt teljesen megértem hogy te januártól ( :) ) nem dolgozhatsz. És Évit is megértem, nem is azért írtam hogy benneteket bántsalak. Ne hari ha félreértettétek (tudjátok hogy nem tudok fogalmazni)

madiani

Vérvételmentes szép jó reggelt!

Annyira gusztustalan idő van, basszus!!! 4kor majdnem vaksi sötét van. :? Kezdek depis lenni, napocskát akarok!!!!!!!!!!! Vagy havat. :) (asszem holnap meg is kapjuk :P )
Szóval, a Távírdába mentem vérvételre, ha jobban tudom a járást, akkor fél 8 előtt már végeztem volna. Így háromnegyed 8 volt. :)
A vércsoport 2 nap múlva lesz meg (nem mintha nem tudnám), a véradóba kell menni érte. De azt se tudom, hogy hol van. :? :oops:
Az AFP 1 hét múlva lesz meg. Kezdem sejteni, hol van az új SZTK. :oops: Időben, nem? :lol:

Évi
Nem vagyok egy nagy természetgyógyász, így sok okosat nem tudok. Van akinek a barátcserje segített. :)
Az omega3-ról hallottam, hogy jót tesz, viszont a nyers kajákkal vigyázni kell, a lazacot ajánlják. Azt még véletlenül én is szeretem. :)

Vicuska
Majd kérünk képet a szőke frizuráról. :)
Az én emböröm is odavan a hosszú hajért, nem engedné, hogy levágassam. Pedig szerettem volna egy kicsivel rövidebb frizurát, de nem hagyta. :? Majd egyedül megyek fodrászhoz. :D

Többiek merre járnak?
Judy? Nati? Vikike? és a többiek?
Vendég

Sziasztok!!

Gabi
Nagyon nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked! :wink:

Szilvi
Én is nagyon várom a havat már..a véradó a kórházban van csak így nem tudom neked pontosan elmagyarázni...a szülészet résznél kell bemenni én ott megkérdeztem a portást, amúgy nincs messze:)De lehet itt valaki jobban eltudja mondani..én vérvételre mindig a távírdába járok és 7-8között lehet normális időben végezni...eddig max.10percet vártam!

Na lépek is mert szerencsémre apa itthon van ma:)

Szép napot nektek a borult idő ellenére!pussz
Vendég

Krixta
A portás a lelke mindennek. :D Majd megkörnyékezem. :)
7 előtt értem oda, csak még nem ismertem, hogy is működik, de mostmár mindent tudok. :D
Jó apázást!!! ;) Ha minden jól megy, az enyém is hazakerül a hétvégére. :)
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Örülök,hogy tetszettek a párodnak a képek :D .Nem sokára Nektek is lesz ilyen.

Szilvi!
A véradó,bent van a kórház belső területén ott a régi épületek közt,majdnem szemben a Patológiával szemben(ha azt tudod hol van).

Na pusszancs
Vendég

Most nézem nem tudok ám írni :oops:

Ja és Kriszta,köszi a köszöntést!!!!!
Vendég

Gabi
Még egyszer: nagyon boldog névnapot kívánok!!!

A kórházból sokat nem ismerek (szerencsére), de majd megtalálom valahogy.
Szegeden a Tisza part egy része van tele klinikákkal, több sorban és nagy kupacokban. Ember legyen a talpán, aki elsőre megtalálja, amit keres.
Vendég

Ha csak én nézelődök itt, akkor mesedélelőtt következik. :D (két clustertest között :lol: )

Hétfőn egy kósza pillanatomban elindultam egy EÜ túrára. :) Az ajtóban az egyik nagy fehér mánáger elkapott és elkezdünk beszélgetni. Kérdezte, hogy mikorra várom a kis Titababát, hogy érzem magam. Majd hosszú mesébe kezdett, hogy milyen fantasztikus dolog a gyerek, milyen csodákat él meg az ember, ahogy látja a fejlődését, minden nap újakat tanul. Mennyire megváltoztatja az ember szemléletét... stb. Én mosolyogva végighallgattam, majd a végén gratulált és jó egészséget kívánt.
Teljesen le voltam döbbenve, nem gondoltam, hogy itt emberek is dolgoznak. :) Ameddig ő itt lesz, addig nem kell aggódnom, hogy visszajöhetek-e melózni vagy se. :) Viszont nagyon jólesett, amiket mondott.
Vendég

Gabi, nagyon boldog névnapot kívánok!

Ne haragudjatok ma nem jövök, suliba megyek. Meg céges elintéznivalóm is akad Pesten, így korábban indulok.

Pusszantás mindenkinek, holnap jelentkezem.

madiani

Gabi, nagyon boldog névnapot neked!!

Mindenkit puszilok, még szenvedek, az utolsó 6 tétel (már amit meghagytam :? ) undorító. Szorítsatok, hogy ne abból húzzak!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Még egy gyors kérdésem lenne hozzátok!

Tud valaki nekem segíteni? Egy barátnőmnek tegnap Closti-t írt fel a doki. 8mm-es tüszői voltak mindkét oldalt a 13. napon. Írt még valamit a papírjára de ebbe nem vagyunk biztosak mit jelent. Valami rövidítés után azt hogy PCOS. Azt tudom mit jelent a PCOS, és pont ezért nem értem hogy ha PCOS-ja van akkor miért írt neki Closti-t. Szerintetek? Visszarendelte UH-ra tüszőnézőbe is. Ami még fontos van már egy gyermeke.

Köszi előre is.

madiani

Ani, írok privit!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Kitartás, nemsok van hátra. Erősen gondolj arra a tételre, amit szeretnél húzni. Nekem 3ból 2szer bejött. :)
Vendég

Ani,

ha jól tudom,ez policisztás ováriumot jelent,vagyis cisztás petefészke van.
Vendég

Sütöttem sajtos rudat.Tök fincsi!Ki kér?? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem jöhet! Éhes vagyok. :D
Vendég

Még nem ebédeltél, Szilvi?Most sütöttem először,majd hétvégén megint csinálok. :D
Jó,hogy túl vagy a "szúrkáláson"!
A nagy fehér "mámáger" meg tényleg tök rendes volt!Jól esik az embernek,mikor ilyen kedvesek!

Kata!Nem irigyellek most Téged,de túl leszel hamarosan a vizsgán!

GABINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Krixta!Jók a képek Rólatok,láttam,az iwiw-re is feltetted!! :wink: :D Nagyon helyes vagy ám!
Vendég

Alexa
A probléma, hogy állandóan éhes vagyok. :D Főleg ilyen reggeli megrázkódtatás után. :)
Kedves cseh kolléga elzúzott ebédelni, én meg éhezhetek. :? Nemsokára jön az egyik csajszi, majd vele elcsattogok kajáért. :D
Nagyon ügyi vagy a sajtos rudacskákkal. Ha hazaér hétvégére apa, akkor majd sütök neki is sütikét, kipróbáljuk milyet süt a kenyérsütő. :)
Vendég

Akkor jó étvágyat Neked!

Mi már túl vagyunk Rajta.Úgy látom,esik az eső,pedig délután megyünk ajándékot venni Martinkának.Remélem addigra eláll.

Azért lehet még javítani a sajtosokon,pl . jöhet rá több sajt,meg kisebbekre kell vágnom,mert jól megnőttek a szódabikától! :D

A kenyérsütőben sütit is lehet sütni?Nekem nincs,nem értek hozzá. :roll: :oops:
Vendég

Akkor folytatom, mesedélután következik. :lol:

Legutóbb elég furcsán jött ki a Szegedről Székesfehérvárra tartó utunk. Történt ugyanis, hogy 8 fele csörtettünk Elemérrel (a kocsink :) ) az M0on. Jó nagy köd is volt, ketten tapadtunk a szélvédőre. Majd a Balcsi fele vezető lehajtón pislogtunk keményen, mert mintha két lámpa jött volna szembe. Azért is volt furcsa, mert ott csak lehajtani lehet, felhajtó forgalom nincs, ergo nem jöhet senki szembe. De akkor mi az a két lámpa?!?!?! Elemér lábujjhegyen, mi kerestük a forrást. Majd közelebb érve kiderült, hogy a RENDŐR(!!!!!!!!) jött a leállósávba, forgalommal szemben!!!!!!!! Apa teljesen kiakadt. Mikor elment mellettünk, akkor jutott eszébe és felkapcsolta a kék villogóját. Egész úton azon törtük a fejünket, hogy a fenébe került az M7es irányából, forgalommal szemben, fel a lehajtóra... Apára jobban hatott ez a megrázkódtatás, mint 1 bödön kávé.
A mai napig nem jutottunk el a megoldáshoz...
Vendég

A sajtból sose elég. :D
Lehet vele sütit sütni, receptem is van hozzá, de még eddig nem próbáltam ki. Kakaós sütit akarnék csinálni.
Tegnap eldobozoltam magam elől a mézeskalácsot. Apának is hagyni kell. :D
Vendég

Rendőrautó: :shock: :shock: :shock: :shock:

Elemér: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nekem apukámat hívják így) :lol:
Vendég

Nem tudom miért, de ez a név jutott eszembe róla. :)
Múltkor a tesómmal kotorásztam a motortérben és megállapította, hogy eredetileg Ádám lenne, mert a kis fémlapocskán Adam Automobile szerepel. :) De mostmár marad Elemér. Annyira szeretema kis drágámat!!!
Vendég

Nekünk nagyon régen volt egy Ladánk, Zénónak hívtuk,mert ZN volt a rendszáma.Még a régi rendszámtípus volt divatban. :D

Na lépek,mert megjött Apa!!

Szia!!
Vendég

Mi Elemér előtt, apa Wartburgját kértük kölcsönbe. Az előző rendszáma KL-el indult, az utáni COX-el. Sok nevet nem lehetett neki adni, csak varnyú volt. :)
Vendég

Jeges Macika!

Milyen kórházat keresel pontosan és hol? Erről lemaradtam és nem találom előrébb sem. Sajna.

Ha tudok segítek!

Kép

Kép

Kép
eva81

Évi
A véradót vadászom.
Meg mostmár azt is tudom, hogy a Hunyadi utcában van az új SZTK, kb. sejtem melyik lehet.
El kellene arra csattognom, kompressziós harisnyáért. Nem akarok RLtől kikapni. :D
Vendég

Jeges Macika!

A véradó a régi kórház területén van. A Halesz felőli oldalon bemész egyenesen a kórház területének a végéieg, lesz egy áthídaló híd, ahol tolják a betegeket, az alatt is átmész, és utána balra lesz egy egy emeletes épület korlátokkal, és az a véradó. Vele szemben van a patológia.

Sok sikert. Azért majd írd meg, hogy jól emlékeztem-e!
Köszike

Évi
eva81

Hahó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok :D :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?