Sziasztok!
Újra előkerültem. Hallott valaki arról, hogy a gyógynövényteák mennyit segítenek a peteérésben és a megtapadásban? Nekem ma mesélte egy ismerősöm, hogy állítólag jó a gyömbértea meg a palástfűtea meg a málnalevéltea. Szerintetek? Én nem igazán hiszek ezekben, az a baj. Lehet, hogy kéne. Azt is mondják, hogy jó ha minél több olyan ételt eszik az ember, amiben sok omega 3 van, mint pl: a hal, meg a tengeri herkentyűk, mert az segíti a pici agyának fejlődését. Segítsetek! Csak kapom az infókat és olyan nehéz eldönteni, hogy most mi a jó és mi az amivel esetleg árthatok. Köszike
Ani! Örülök, hogy már jobban vagy, drukkoltam érted, meg az "5 milisért"!!!
Egyébként nagyon sok nő azért csodálkozik, amikor kismama lesz valaki és még dolgozik, mert a legtöbben azért szeretnének terhesek lenni, hogy eljöhessenek a munkahelyükről. Tisztelet a kivételnek, de én sajnos elég sok ilyet ismerek. Például a munkahelyem is szinte csak ilyenekkel van tele. Ugyebár én egy gyárba dolizok, és olajgőzt meg mindenféle szennyt belélegzünk, és ez miatt azonnal kiírnak mindenkit. Ezt elég sokan igénylik is. Persze, ez így normális is. Csak én azt nem értem, hogy pár hónapra minek valahol munkába állni egy ilyen helyen, csak mert lusta dolgozni? Szerintem is, amíg lehet dolizzon az ember, elvégre nem beteg, és ő úgyis érzi, hogy mit és mennyit bír. Nem?
Na, most távozók, de majd még jelentkezek.
Csáó
Évi