Hellóka!
Még most jövök mert délelőtt mostam,teregettem ,ruhákat pakoltam meg főztem.
Megebédeltünk ,majd a kis legény 2 percen belül elaludt,így aztán pihenésként írok nektek.
Gabi:
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED!
Andi:
Ügyi vagy hogy becsomagoltad az ajándékokat,én majd valószínű hétvégén fogom ,a férjem úgy is itthon lesz és lefoglalja Balázst vagy elviszi sétálni,mert ha ő itt van akkor nem sok marad az ajándékokból.
Ha lesz plusz szabad időm elmegyek hozzátok vasalni,de ez előre láthatólag egy jó pár év!!
Pintyus:
Aranyos vagy amit írtál,azért is vágattam le a hajam mert már kicsit uncsi volt meg Balázs állandóan bele kapaszkodott.Gondoltam feldobom egy pár csíkkal ,kicsit féltem tőle hogy milyen lesz,de meg vagyok elégedve vele,csak mennem kell majd nemsoká újra festetni.
Mondjuk mondta a fodrász hogy olyan 2-3 havonta menjek .Már esedékes.
Na és mi újság megjött a "Havi mikulás"?
Remélem nem ,de ha igen akkor sem keseredj el olyan fiatal vagy még rengeteg időd van.
Tudom nagyon szeretnéd már ,de hidd el előbb-utóbb összejön a kis pocaklakó.Addig is rágcsáld a napraforgó magot ,meg persze apával is dolgozzatok az ügyön.
Bea:
Jelentem én 53 db képet megkaptam.
Nagyon szépen köszönöm,nagyon jó képeket csináltatok Andival.
Megmuttatam tegnap a férjemnek neki is nagyon tetszett,főleg hogy bealudt a fia.
Azt mondja neki:Fiam elmész vendégségbe és elalszol!Milyen dolog ez?Balázs meg rá néz nagy komolyan majd elkezd vigyorogni mint aki értette volna.
Nagyon édes volt.
Olik!
Remélem jól van a pocaklakó Tündikéd.
Zoli baba is drága lehetett mikor mondta neked hogy nézni akarja Balázst meg Dorkát.
Tegnap nagyon komoly volt,de utánna már feloldódott.Hiszen még mosolygós képe is van.Meg hát ő már nagy fiú ő volt a rangidős.