Új privát üzeneted érkezett!

Én is jelölgettem, ugye nem maradt ki senki???

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

gabi!!

Nagyon édesen a vonalzóid!!!

Holnap akkor tali, remélem nem kések el!!!
Vendég

Örülök,hogy jelöltetek. Már vissza is igazoltam:). Nagyon jók a képek Mindenkinél iwiw-en! Holnap végre tali! Már alig várom! Tisztára be vagyok sózva, mint egy gyerek:D.
Pusssz Nektek, jó éjt!
Vendég

Örülök Kauka, hogy be vagy sózva, mert már én is. :lol: :lol:

Holnap tali, dumcsi, babázás....

Jóéjt Nektek!

Pussssssssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Még most tudok írni nektek,mert oda voltam szinte egész nap vásárolni,de már majdnem minden meg van :)
Andi!
Mit hoz a Jézuska Dorkának?
Mert még Balázsnak nem vettem meg,mert amit kigondoltam nem kaptam.Így aztán még gondolkodom.
Nehéz ügy akkor Dorka altatása,de hátha változik.
Balázs egy kicsit könnyebb eset,ő 9-1/2 10 köül alszik el ,egyszer hajnalban felébred 3-4 óra felé,iszik egy kicsit de utánna alszik 6-7 ig majd ő is meg issza a reggeli kakaóját és általában vissza alszik egy kicsit,de nem mindig.
Holnap megyünk mindenkép,lehet hogy autóval mert a férjem mondta hogy majd bebicajozik ,nyáron azzal szokott járni,csak remélem nem fog esni az eső szegénykémre.
Pintyus!
Üdv itthon!
Bejelöltelek iwiwen,de lehet hogy nem nézed meg és hamarabb fogunk személyesen találkozni,na de mindegy.
Kauka:
Téged is megtaláltalak.
Olgi!
Akkor most már rend és tisztaság várja a lánykátokat :D
Nagyon rendi a férjed.Az enyém is ilyen segítőkész,ezért is Imádom. :lol:
Engem is megjelölhet aki még nem tette:
Pinczésné Horváth Alíz vagyok.
Na puszika.
Akkor holnap találkozunk.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok! Ma nagyon korán kidobott az ágy, pedig az éjjel háromnegyed egyig díszeket csinálgattam, csak még nincs mind kész! Hamarosan indulok, de gondoltam, előbb még bekuksizom. A Lenctelepen lakunk, innen indulok 9:15-kor. Így időben ottleszek, persze, ha a buszok is normálisan közlekednek. Pusszantás Mindenkinek, Bea
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a klinikáról. NST és uh teljesen rendben. NST-n jókat mozgott, rugdosta a tappancsot. Uh-n átlagosak a méretek, itthon kikalkuláltam, esszerint 2870 g és 45 cm, ma vagyunk 36+0. :D Doki megvizsgált, méhszáj 3000-es, a fejecskéje nincs beilleszkedve, nem jól gondoltam... :o A vizsgálat tökre fájt... :( Megbeszéltük a szülést is! Egy hét múlva újra NST.

Ja, és így utolsó uh-n a biztonság kedvéért rákérdeztem, Anna baba még mindig kislány! :D
Remélem, jót dumcsiztok! :D

Kép
zsuzska81

Kép
mai pocak :D

Kép
zsuzska81

Hellóka!

Hazaértünk.Balika alszik mint a poc :D

Andi:
Nagyon szépen köszönünk mindent, az ellátást, a kaját szóval hogy vendégül láttál minket :D Nagyon jól éreztük magunkat.
Bocsi a rendetlenségért :oops:
Dorka alszik?Vagy hülye kérdés volt? :)

Mindenki nagyon szimpi volt és örülök hogy megismertelek benneteket személyesen is.Remélem még lesz alkalmunk találkozni.

Gabi:

Köszi a meghívást mégegyszer,majd meglátjuk hogy eltudunk -e menni.
Petike gondolom elaludt az úton,igaz?

Zsuzska!
Kár hogy nem jöttél,de most a lánykád a legfontosabb.
Szép nagy a pocid,örülök hogy minden rendben a babóval.
Most már közeledik a finish. :)

Zita:
Drukkolok hogy ne jöjjön meg ,és ott lapuljon a pocakodban a pinduri babád. :lol:
Puszika,megyek vasalni mint mondtam van egy adag vasalni valóm.

Kép

Kép
aliza

Még valami!

Andi és Bea!
Várjuk a képeket!
Na most már tényleg léptem.
Sziasztok

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!
Andi! Köszi szépen mgéegyszer a vendéglátást! Nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy találkoztunk. Mindenki nagyon szimpi, gyerkőcök csodaszépek! Remélem máskor is lesz ilyen! Képek hamarosan, még feltöltöm, kicsinyítem,aztán rakom is be. De ha megadjátok az e-mail címeteket, akkor elküldöm az összeset mindenkinek! Pussz! hamarosan jövök!
Vendég

Örürlök Lányok, hogy ilywen jó volt a tali! Képeket várom!

Kauka! megy a privi!

Kép
zsuzska81

Kép
Itt vannak a képek!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jaj, mi Dorkával nagyon jól éreztük magunkat. Mikor elmentetek még sokáig kiabálta hogy: NÉNIIII... BABAAAA... EL.... :lol:
Nagyon szimpik vagytok mindannyian, és a Kismanók is drágák nagyon. :wink:
Aliza, tényleg jülye kérdés, Dorka valóban nem alszik, eszébe sincs. Pedig már azt hittük elalszik, mert evett, ivott, volt kaka is, és lefeküdt az ülőgarniturára. Nagy ritkán ha fetreng akkor elpilled . De most nem jött össze. :roll:
Képeket felmésoltam , kicsinyitettem, estefelé fel is másolom, de most rohanok Bencéért az oviba.
Na, a bulit majd meg kell ismételni, mert szuper volt, ha Ti is benne vagytok. :wink:

Bea!
Megadom majd az email cimemet, de szerintem iwiwen fent is van, majd megnézem, dote-s cim, arra küldheted a képeket.

Aliz!
Jó vasalást Neked! Ha befejezted ide is jöhetsz vasalni, Dorkától ugysem lehet. :roll:

Zsu!
Jaj de szépen kerekedik a pocid!!!Örülök, hogy minden oké Veletek. Közeledik a finish, nem izgulsz még?

Pinytus!
Szorítok hogy szerdán ne jöjjön meg. :wink:

Gabi!
Peti baba elaludt az úton???Olyan kis édes.LÁtod, míg nem kezdted el öltöztetni addig nem is sírt. Biztos jól érezte magát és maradt volna. :P
Puszi Nektek!

Ááááá, csak nem bírom ki, hogy pár képet ne tegyek fel.De majd este folytatom.

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Többi kép majd emilben fog menni! Most megyek díszezni, majd azokról is mutatok képet!
Vendég

Hali! Újra én! Iwiw-en kikerestem az emilcímeteket, most küldöm a képeket. Este nem leszek, anyóssal megyek vmi állás bemutatásra, vagy mire :?
Vendég

Jaj, de jók a képek! :D Szépségesek a gyerkőcök!!! :D

Kép
zsuzska81

Bendor! Most, hogy minden eredményünk ilyen jó lett, megint nem izgulok! Illetve van bennem természetesen némi izgalom, de csak pozitív értelemben. De azt hiszem, ez teljesen normális, hosz mégiscsak életem eddigi legnagyobb eseménye előtt állok! :) Elmondani sem tudom, mennyire várom már! :)

Kép
zsuzska81

Halihó :D

Zolcsika elaludt és én is bealudtam vele együtt :oops: :oops: , még mindig alszik :wink:

Andi: nagyon szépen köszönjük mi is a lehetőséget, a vendéglátást !!! Nagyon jól éreztünk magunkat, mindenki nagyon szimpike volt, bár mást nem is vártam :wink:

A képek nagyon jók :lol:

Zsu: Nagyon örülök, hogy minden ok, szép kerek a pocika, hajrá utolsó hetek!!!!

Gabi: Köszi a meghívást, majd meglátjuk, hogy mi lesz akkor. Én már olyan kiszámíthatatlan vagyok :lol:

Aliza: nem jössz erre vasalni? Nekem is van egy rakással :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok!

Már megint itt vagyok. :lol:
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat.

Bea, várom a képeket, még eddig nem értek ide. :(
Na , én meg folytatom a képfelrakást.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép :wink: Kép

Kép
Kép
bendor

Folyt. köv.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lánykák, "tömören" ennyi. :lol: :lol: :lol:

Pussssssz

Kép
Kép
bendor

Bea!

Jönnek végre a képek. tali, tali 2, tali4 képek jöttek eddig. Gondolom akkor van tali 3-as képsorozat is, remélem nem tünt el az éterben és ideér az is.

Pusssz

Kép
Kép
bendor

Bea!

Eddig 4 adag képet kaptam. :wink:

Képzeljétek, ölemben ülve reklámnézés közben most aludt el Dorka, este 3/4 6-kor. :roll: Ismét szép éjszakánk lesz.
Na, most kellene vasalnom, de valahogy nincs hozzá semmi kedvem. :twisted:

Jaaa: és mi is köszönjük Nektek a finomságokat amiket hoztatok!!!

Gabi! Pintyus! Hol vagytok??????

Pussszantás Mindenkinek!
Olimami, Ditke, Ná??????? Ti???? Merre?

Kép
Kép
bendor

Sziaztokkk

Bocsi, csak most tudtam olvasni meg gép elé űlni mert vendégem volt, férjem uncsitesója, szegény nagyon unalmas srác, 29 éves és még szűz. :cry: És mikor unatkozik nagyon otthon akkor valami ürügyel el jön engem szórakoztatni. :roll:

Andi: Nagyon nagyon szépen köszönöm a kedves vendéglátást, minden nagyon fincsi volt és nagyon nagyon jól éreztem magamat!
Remélem majd megismételjük.

Mindenki nagyon aranyos és szimpi volt, a gyerkőcökről nem is beszélve!!! Mindegyik egy Tündér!! :D :D

Jó lenne ha barátnők maradnánk és végig kisérnénk fejlődésüket! :oops:

Gabi: nagyon szépen köszönjük hogy ránk is gondoltál a meghívással kapcs, meglátom hogy alakul a jövő hetünk. Megnyugodott kicsi Peti az úton?

Aliz: végig néztem iwiwen is a képeket, ténleg nagyon hosszú haja volt balázskának!! És megállapitottam hogy neked sokkal jobban áll melírrel mint simán!! Sokkal fiatalabbnak nézel ki mint 28! :wink:

Olik: Nagyon aranyos a kis zolcsi, még most is fülembe cseng ahogy mondja: anyucika :lol: :lol: :lol:

Andi: Csúcs a csajszid, hogy most alszik el!!! Igy hogy fog éjszaka aludni!!! :roll: :roll:

Bea: kösz a képeket, nagyon jók lettek, szép emlék!! Jó álláskeresést, remélem minnél hamarabb találsz valamit és újra indulhat a babaproject!!!

Zsuzska!! Nagyon jó hogy minden rendbe, huányoltunk ma, de majd következőnek!! Szép a pocid nagyon!!!

Csajok, én már eszem a napraforgót!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Pintyus!

Édi vagy!Én benne vagyok hogy végigkísérjétek babánik fejlődését! Mi meg majd a Tieteket!!! :wink:

Bulit szerintem is ismételni kell majd, nekem is tetszett! :wink:

Na akkor tömd magadba a sok napraforgót, hátha ..... De én a helyedben a férjedben jobban bíznék. :lol: :lol: :lol: De persze mindent ki kell próbálni én is azt tenném. :wink:

Lépek, etetnem kell a kisasszonyt.

pussssz

Kép
Kép
bendor

Aliza!

Azt hiszem még egy régebbi kérdésedre nem válaszoltam:
kérdezted mit hoz a Jézuska Dorkának. Szeret babázni, igy kap a babáihoz egy bölcsőt. Többek közt persze, mert kap még mesekönyveket, egy nagy dobókockát, ami székként is funkcionálhat , vagyis rá tud ülni. A bababörzén árulták, ott vettük. Ja meg persze nagy telefonbetyár, így kap egy zenélő telefont. Nem mobil, hanem olyan hagyományos, de persze eléggé barbie-s mert rózsaszínű. :lol:

Bence kap a Titanicról egy könyvet, Scooby Doo dvd-t, Scooby-s autót... :lol:

Irtad, hogy amit szerettél volna venni Balázskának azt nem kaptál. Mi lett volna ? És mit kap helyette?

Olik, Gabi!
Mit kapnak a gyerkőcök a Jézuskától???

Hogy haladtok a beszerzéssel? Pintyus? Bea?
Nekünk már csak a sógornőméknek kell venni és kész. Beszerzés letudva. Hál' Istennek.

Pusssz

Kép
Kép
bendor

Jaj Zsu!

Nem szándékosan hagytalak ki előző levelemből, csak figyelmetlen voltam, bocsi. :oops:
Neked is szólt a kérdés. Bár gondolom Te most inkább a babuciddal vagy elfoglalva, és nem a várost járod.Vagy tévednék? Vagy megvetted már sokkal hamarabb az ajándékokat? Vagy Te készitesz?

Pussz

Kép
Kép
bendor

Jajj itt vagyok, csak az este nálunk kicsit mindig mozgalmas... :lol:

Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Peti már álmos volt, mire leértünk aludt, és még utána 2 és fél órát :lol:
Nagyon jók a képek, főleg a hintában alvósok :wink: de én nem kaptam még semmilyet sem emilben.... gabriellat@mail.datanet.hu Oda is elküldenéd?

Pintyus,

nagyon helyes, tudod enni kell minden nap.... és nem árt, ha a férjecskéddel is sűrűn... hmm....dolgoztok az ügyön :wink: Nekem egyszer a nőgyógyászom mondta, ha vki tutira gyereket akar minden nap kell csinálni, de legalábbis kétnaponta.... :shock: Szóval hajrá :wink:

Nagyon szép a Zsuzska poci is:wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Hát ma az ineternet teljesen ellen fordult. Most kaptam egy csomó mailer-demont, azaz nem mentek el a képek! Nem tudtam mind megnyitni, mert volt amitől lefagyott a gép, szóval én már nem értem.
Küldtem Zsuzskának, Oliknak, Andinak, Aliznak, Gabinak és Zitának. légyszi jelezzen, aki nem kapta meg!
Gabi, ezek szerint Te sem:( Holnap újra próbálkozom!
Addig hátha kipihenni magát a rendszer:d
Karácsonyi ajándék: mi még szeptemberben megvettük nagyjából mindenkinek,akkor voltunk legutóbb otthon, és egységesen mindenki parajdi sómécsest fog kapni!
Jó éjt!
Vendég

Szia Bea!

Én megkaptam , szerintem az összeset.
Kaptam vagy 5-6 adag képet.Igaz ma még nem néztem maileket, de mindjárt rákuksizok, jött-e még.
És még egyszer köszi hogy elküldted.

Sómécsesek biztos szépek ,és igazán ötletes ajándék. :wink:

Azon gondolkodom , nekem most az ajándékokat kellene becsomagolgatnom, mert még Dorka alszik, fiam is oviban, csak ilyenkor tudom. :P

Pusssz

Kép
Kép
bendor

Hmmm...
nem tudom mi van nálunk a Gabi és Olik vonalzója sem jön be , de a Zsuzsáé, Alizáé,Zitáé és enyém bejön. Roppant érdekes. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor

Bea!

36 db képet kaptam Tőled, megszámoltam. Nem tudom ez hány mailben jött, mert hogy mindig legyen hely a következőnek a képek lementése után töröltem a levelet.
Ennyit küldtél?

Pusz

Kép
Kép
bendor

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!!!

Zozi ma reggel azzal jött be hozzánk, hogy mutassam neki Dora és Balázs babát :lol:

Bea: Én 4 adagot kaptam :lol: Köszi szépen!!!

Andi: Zolcsika kapni fog nagy Thomas mozdonyt, triciklit.
A többi ajándékot is megvettük már. :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Összesen 42 db képet küldtem, tehát vmi nem stimmel...de még van, mert jó sok készült:). Megyek emilezni és küldöm tovább!
Ja, a tegnapi előadás egy nagy csalás volt megint, mlm rendszerről szólt, az amway termékeit kell értékesíteni neten keresztül, plusz beszervezni emberkéket, merthogy szerintük ez a jövő! nagyszerű, mit nem mondjak :shock: !
Vendég

helooo!!!

Jaj, de rég nem írtam!!!

Látom mindenki be vásárolt már!!! Mi is félig meddig!!!

Anyósom már megkapta a 3/4-t az ajándékának mert mikrót kapott mikulásra de én mondtam hogy az karácsonyi is!!! És karira kap még valami apróságot, de még nem tudom hogy mit!!! Nincs valami ötletetek???

Férjemnek veszek egy philips elektromos borotvát, olyat amilyet reklámoznak a tv-ben, mert régóta vágyik rá!!! kicsit drága de megérdemli!!
Anyumnak még nem tudjuk. Mivel költözik ki, úgy gondoltuk hogy valami hasznosat amit majd az új házba fog használni.

barátainknak meg vettük a babahordozót :wink: .

szép ajándékokat kapnak a gyerkőcök. Balázs baba mit kap???

Aranyos lehetett zolcsika!!! :lol:

Gabi kösz a tippet!!!! :wink:
Vendég

Bea, én 42 képet kaptam!!!Köszönöm szépen!!! Ha még van akkor azt is küld el!!

hát ez nem valami jó munka!!! de majd csak lesz valahogy, inkább januárban bízzál mert decemberben nem nagyon szoktak felvenni embereket!!!
Vendég

Nos, küldtem a további képeket is,összesen 53 db kép van. De megint jött mailer démon, csak megint nem tudtam megnézni,hogy melyik emillel van baja, mert lefagy a gép, amikor megnyitnám! Szóval, aki nem kapná meg, az szóljon: bejus3@yahoo.com
Még hátra van 7 db dísz elkészítése, amikor kész lesz és meg is száradt, kkor mutatok róla fotót. Ezt fogják kapni a barátaink és a sógornőmék az ajándékok mellé, plusz saját részre is csinálok. Nagyon egyszerű,olcsó és szép is!
Pintyus, nagyon megy a drukk!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Becsomagoltam minden ajándékot , jöhet a karácsony e tekintetben. :wink:
És még Dorka sem ébredt fel közben, úgyhogy ez buli.

Szép ajándékot kap Zolcsika is, biztos lesz nagy öröm.
Jajj én már azt várom hogy gyerekeink az ajándékot megtalálják a fa alatt és azt bontogassák. Olyan jó látni a kis arcukat amint felfedezik az ajándékaikat és tépkedik a papírokat.. :P

Bea!
Ismét kaptam 6 db képet, tehát én is 42 db-nál tartok. :wink: :D
Köszi hogy így elszórakozgatsz a küldéssel, főleg hogy nem megy simán. :roll:
Jaj az mlm-es állás valóban nem a legjobb, de hátha új év, új lehetőségek és találsz valami számodra jó állást .

Pintyus!
Férjemnek is van elektromos borotvája, de láthattad mennyire használja. :evil: Kb. hetente borotválkozik, de akkor is csak azért mert morgok rá.Pedig az elektromos borotvát direkt azért kapta hogy majd ezzel pillanatok alatt megszépül.De mióta megvan még lustább eterén.
Na mindenesetre a Te férjed remélhetőleg használni is fogja.
:lol: :lol: :lol:

Szép napot Nektek!
Megyek főzni! :roll:

Ja, és már látom mindenkinek a vonalzóját, ugyhogy nem tudom mi volt ez az "eltűnés" reggel. :shock:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Bea! Én egy képet sem kaptam... :(

Pintyus! Mi újság? Gondolok ma Rád!!! :lol:

Karácsonyi ajándékok: majdnem minden megvan. Már csak Anyukámé hiányzik. Neki Szabó Magda könyvet veszek, de neten rendelem, mert a boltban nem is volt nagy választék, meg nincs kedvem ott tolongani... A héten be is akarom csomagolni őket.

Kicsit kipurcantam.... Rendbetettem az ülőgarnitúrát, a fáját bútorápolóval, a többit bőrápolóval, meg kisúroltam a szőnyeget, négykézláb.... :shock: De felporszívózni még muszáj, mert a szőnyeg tiszta hab... :D Azt hiszem, utána ledőlök...

Kép
zsuzska81

Bea!
Ismét jött 5 db kép, ugyhogy én alakulok, már szerintem csak egy email hiányzik, de biztos ideér akkor az is hamarosan. Eddig 47 képem van Tőled. Kösssssszi!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Jajjjjj Te..... :roll: :roll:
Gondolom mennyire hiányzott négykézláb most Neked szőnyeget takarítani. Anna baba nem panaszkodott? Nem rugkapált nagyon hogy kényelmetlen neki? Bár lehet még tetszett is neki, ki tudja???De azért mostmár tényleg pihizz, eleget dolgoztál. :shock: Nehogy a karácsonyt a szülészeten töltsd..... vagy már az sem lenne baj? :lol:
Mindenesetre pihizz sokat , pusssssz.

Kép
Kép
bendor

Pintyuuuuuuuuuus!!!

Helyzetjelentés?????

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Pintyus!

Na, jó úton haladsz a pocakosodás felé??????????????

Kép
Kép
bendor

Gabi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked sok puszival!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Hellóka!

Még most jövök mert délelőtt mostam,teregettem ,ruhákat pakoltam meg főztem.
Megebédeltünk ,majd a kis legény 2 percen belül elaludt,így aztán pihenésként írok nektek.

Gabi:
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS NEKED!

Andi:
Ügyi vagy hogy becsomagoltad az ajándékokat,én majd valószínű hétvégén fogom ,a férjem úgy is itthon lesz és lefoglalja Balázst vagy elviszi sétálni,mert ha ő itt van akkor nem sok marad az ajándékokból. :)
Ha lesz plusz szabad időm elmegyek hozzátok vasalni,de ez előre láthatólag egy jó pár év!! :D :D :D

Pintyus:
Aranyos vagy amit írtál,azért is vágattam le a hajam mert már kicsit uncsi volt meg Balázs állandóan bele kapaszkodott.Gondoltam feldobom egy pár csíkkal ,kicsit féltem tőle hogy milyen lesz,de meg vagyok elégedve vele,csak mennem kell majd nemsoká újra festetni.
Mondjuk mondta a fodrász hogy olyan 2-3 havonta menjek .Már esedékes.
Na és mi újság megjött a "Havi mikulás"? :)
Remélem nem ,de ha igen akkor sem keseredj el olyan fiatal vagy még rengeteg időd van.
Tudom nagyon szeretnéd már ,de hidd el előbb-utóbb összejön a kis pocaklakó.Addig is rágcsáld a napraforgó magot ,meg persze apával is dolgozzatok az ügyön. :D :lol: :lol:
Bea:
Jelentem én 53 db képet megkaptam.
Nagyon szépen köszönöm,nagyon jó képeket csináltatok Andival.
Megmuttatam tegnap a férjemnek neki is nagyon tetszett,főleg hogy bealudt a fia. :lol:
Azt mondja neki:Fiam elmész vendégségbe és elalszol!Milyen dolog ez?Balázs meg rá néz nagy komolyan majd elkezd vigyorogni mint aki értette volna. :lol: Nagyon édes volt.

Olik!
Remélem jól van a pocaklakó Tündikéd.
Zoli baba is drága lehetett mikor mondta neked hogy nézni akarja Balázst meg Dorkát.
Tegnap nagyon komoly volt,de utánna már feloldódott.Hiszen még mosolygós képe is van.Meg hát ő már nagy fiú ő volt a rangidős. :lol:

Kép

Kép
aliza

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?