Drága Lányok!
Mindenekelőtt Arwen, nagyon-nagyon sajnálom, részvétem, és adjon Neked sok-sok erőt a pici Fiacskád!!! Hiányzol!
Azt hiszem a topic halódásában én is szervesen részesedtem, amiért elnézést is kérek. Egyszerűen nincs időm! nincs szopi, amikor ne gondolnék arra, hogy na most mit fogok Nektek írni...
Sokat gondoltam pl. Vickyre, hogy mivel fogom megnyugtatni, amikor úgy el volt kenődve, de aztán láttam, hogy milyen bölcs vagy, és örülök, hogy sikerült túllendülnöd ezen a dolgon!
Ha az írásom időpontját nézitek...nem tudok aludni, nagyon felpörgettem magm. Annyira fáradt vagyok, de jár az agyam ezerrel. Sajnos a karácsonyi készülődésnek nálam ez is mellékterméke.
Nem beszélve a mai napról, ami kriminálisra sikeredett. De erre visszatérek később.
Mert sokat gondolok a Kismamikra, és Marietta gyönyörű pocakjára (Pinkiné, a Tiédet is megcsodálnánk ám!), no és minden próbálkozóra, Nikóra, Totira, Merire, aki teljesen eltűnt, és az okát értem is) hogy mielőbb sikerüljön már összehozni a Kisbabát!
Gondoltam Szerire, illetve Balázsra, hogy az a mikulásos kép az annyira, de annyira szuper, hogy azt mindenképp el kéne küldeni valami pályázatra.
Orsi, a Te Mikulásod is csodaszép!
Nyunyira, hogy mikor lesz már kész az a hülye gép, de örülök, hogy soron kívül megnéznek, de úgyis tudom, hogy nem lesz semmi baj.
Adrira, hogy jobban van -e? de örülök, hogy már jobb,és nagy kincs, ha a család "jóban-rosszban" Melletted áll.
Hajnira, hogy hogy bírod a munkás napokat, Dorkára, hogy kiláballtatok -e már a takonykórból?
Fiora, hogy nagyon sajnálom a lakástémát, és ez az együttállás valóban nem ígér sok jót, de legalább tudjuk az okát
(nekem a 7.házban van Szűzben az összes bolygóm majdnem, többek közt a Szat is, és amin most fog végiggyalogolni a Szaturnusz...szép időszak jön...)
Csengére, hogy milyen újabb "lépéssel" került előlrébb a fejlődésben (az asztal engem is nagyon érdekelne!!!!) No és meg akartam kérdezni, hogy Csenge mászik -e már? Merthogy az egy fontos dolog a fejlődésben (dislexiát és -gráfiát erre vezetik vissza, ha ez kimarad. valaki azt javasolja, hogy húzuk vissza
, mászni kell vele, mert ez fontos lépcsőfok), szerintem kérdezd meg az orvost, persze ezt nem ijeszgetésből mondom, és lehet, hogy hülyeség, de jobb megkérdezni. Másoknak ezzel kapcsolatban mi a véleménye?
Porsira, hogy elmondjam a véleményem a fogival kapcsolatban, no és megkérdezzem, hogy mikor találkozunk már??????????????
Jajj, nagyon bízom, hogy nem hagytam ki senkit, bár amilyen formám van mostanság...és az éjjeli időpontra foghatom
Szóval amíg le nem zárul a babaprogramm, addig nem szeretnék fogit használni. Félek, merthogy hormonális alapú, ahogy a tejelválasztás is, és ez bezavarhat (barátnőmnek akkor ment el a etje). Másrészről pedig azért a 2-3 hetente/ 1 alkalomért pedig nem érdemes
El kell mondjam, hogy ezen a téren elég siralmas a dolog. Ha össze is jön a téma, akkor is csak gyorsan, durrbele módjára. Bevallom, nekem nem is jön össze a dolog, agyilag egyszerűen enm tudok, nincs időm ráhangolódni, és ez már kezd aggasztani. eZ MINDIG IS GYENGE PONTUNK VOLT, DE MOST... szóval ez nagyon gáz. És ha emellett a megszakításos módszerrel is bejön egy bébi. Na akkor Ő nagyon ide akar jönni
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Apa most a hétvégeken is dolgozik, este mindkettem bedőlünk az ágyba, szóval akkor nekem már...meg Neki sem...
húúú, de rébuszokban írtam, de gondolom azért sejthető miről írtam
lehet, hogy egyszercsak elküldöm az eddig írtakat, mert felébred Őfelsége, akkor majd folytatom később...
Szóval az ajándékot illetően én elhatároztam, hogy nem nagyon veszünk Csonginak, mert úgyis minden hónapban kap a szülinapjára valami kis apróságot, és még úgysem értékeli, inkább etetőszéket veszünk, mert az már aktuális. No nézelődtem is, végül elmentünk az Elefániba, ahol a jóval drágább etetőszéket vettük meg a tervezettnél, és még egy rakat játékkal is megtömtem a kosaramat, mert annyira édesek voltak. TafToys játékok, meg Chicco, mert ezeket nem lehet kapni az arzuhanáson. Ebben van autó, labdácska, ami csörög, egy csiga, ami zenél (de ez csak zenélő), egy olyan kis valami, amin táncol egy figura). No és Apa is vett a babakocsira egy szorakoztató játlkot, meg a kocsiba...szóval elég sok pénzt otthagytunk, pedig csak nézelődni mentünk be.
Kaja, én is most gondolkodom, hogy lesz egy tízórai, az ebéd előtt, tegnap kinézte Csongi a Nimród szájából a kaját...
Nálunk répa-kumpli, alma, banán megy, sütőtök, és egyelőre ennyi. A héten adok Neki husit már.
No de elmesélem Csongi, így az én egy napomat.
Hajnalban (fél 7kor ébredünk kb. 7ig szopi. Utána játék az ágyban, leérünk 8ra. Csongi játszik, addig reggelizem, esetleg megnézem a leveleimett, elolvasom, mit írtatok. Mire írnék, Csongi elkezd nyüszögni. Akkor átviszem Nimródhoz (jajj, úgy szeretik egymást, szó szerint visong, amikor kimegyünk a folyosóra és benyutünk tesómékhoz). Ott elvan még ehy fél órácskát, aztán alvás. No de újabban ordít a hintában, és csak cicin alszik el. Ilyenkor nem tudom letenni, 2 óra tévézéssel töltöm, amíg Őfelsége cicivel a szájában piheg. Utána felébred, megebédelek, megcsinálom Csongi ebédjét, aztán megyünk sétálni, aholis, ah elalszik, szintén 2 órát, vagy többet kint lófrálunk. Hazajövünk, megérkezik Apa, akkor van egy kis szusszanásnyi időm. Megvacsizunk, Csongi eszik, aztán felmennek meztelenkedni, fürcsi és már vége is a napnak.
Ráadásul, valami miatt ordít a Chicco babakocsiban. Kényelmetlen neki vagy nem tudom. Most kipróbáltuk Apuékét, abban szépen elvan, nem ordít.
Dehogy a mai nap mi történt, az botrány! Apa betette a Ch babakocsiba a szűkítőt, hátha az volt a baj. Nem i ordított, gondoltam, szuper, akkor elmegyünk a fél órára lévő boltba. No de mikor kezdett el ordítani? a boltnál!!! De úgy, hogy borzasztó. Amikor kivettem, elhallgatott. Gondolhatjátok, elég nehéz a Maga 8 kgval Őt cipelni, plusz a babkocsit tolni. Nagyon kivoltam, ráadásul dombon lakunk...
Leizzadtam, borzasztó volt, na akkor érezte rajtam, hogy ingerült vagyok, akkor már a kezemben is ordított. No én nem tudom, Ti hogy bírjátok, de asszem én pánikrohamot kapok, ha Csongi sír. Elkezdtem én is bőgni. Végül megállítottam egy kocsitt, hogy vigyen haza. Nagyon rendes volt, mert a feleség a babkocsinat hazatolták Őhozzájuk, minlet meg Csongival hazavitt a bácsi. Jajj, mindezt bőgve. Olyan rossz volt. Itthon aztán rátettem a cicire egyből el is aludt.
Most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy nagyon rászokott erre a cicis alvásra. Egyszerűen NEM ÉRTEM, mi a baj?
Szóval a sétánk mindig izgalom, hogy mikor kezd el ordítani, ez egy kicsit idegileg nehéz...
Szóval emelltt nehéz gyakran írnom, ráaádsul a Kariajáándékokkal még sehogy sem állok. Képeket sem gyűjtöttem a naptárhoz, a végén még arról is lecsúszom... Na megyek. Egy pár képet még beszúrok.
Puszika