Sziasztok!
Tegnap nem volt netunk. Eloszor azt hittuk, hogy mi szurtunk el valamit, ugyanis vasarnap meg lett maceralva a gep rendesen. "Nagytakaritast" tartottunk, mert mar nagyon lassu volt meg allandoan lefagyott. Talaltunk rajta egy-ket kemprogramot, amit a virusirto nem fogott meg, mivel ahhoz kulon program kell. Most mar az is van a gepen, ugyhogy remelhetoleg tobb ilyet nem szedunk ossze. A lepucolas ellenere is fagyott, amikor a netet hasznaltuk. Egyik haverunk azt javasolta, hogy ne hasznaljuk az internet explorert, mert azzal annyi baj van, nekunk is biztosan azert fagy a gep le. Most a Mozilla Firefoxot kezdtuk el hasznalni es azota tenyleg nincsen semmi gond a geppel.
Szoval, tegnap meg egyaltalan nem volt net. Miutan ellenoriztuk az osszes kabelt, meg ki-bekapocsoltuk a routert a modemet es a gepet es ezek utan se volt netunk, fel akartuk hivni a szolgaltatot. 4 kulonbozo telefonszamukat probaltuk es egyiken se lehetett elerni oket. Csak sipolt ossze-vissza. Na, ekkor sejtettuk, hogy osszeomlott az rendszeruk. Es tenyleg igy volt, mert ma reggelre ismet lett internetunk.
Edith, biztosan en is panikolnek, de te olyan ugyes vagy, konnyeden meg fogod oldani a dolgokat. Kriszta meg olyan kis okos kiscsaj, hogy nem lesz vele gond. Lesz segitseged az elso hetekben? En szivesen mennek segiteni, csak hat kisse messze vagyok.
Eleinte biztosan nehez lesz, de gondolj arra, hogy kesobb meg neked lesz konnyebb, igy, hogy kicsi a korkulonbseg a lanyok kozott, mert ha egy kicsit nagyobbak lesznek, majd egyutt tudnak jatszani.
Nagyon izgi igy a vegefele! Remelem, tudsz majd nehany sort irni nekunk a szulesrol es az elso napokrol. Persze, ha nem, megertjuk, mert lesz eppen eleg dolgod.
Lanyok, ti hogy alltok az ajandekvasarlassal? En sehogy.
Eddig meg csak Lollinak vettem egy-ket ajandekot, senki masnak nem vasaroltam. Varom, hogy anyukamek jojjenek es akkor jobban el tudok indulni. Ugy gondoltam, hogy apukam majd itthon marad Lollival, mivel o ugy is utal boltokba jarni, en meg akkor anyukammal belevaghatok a vasarlasba.
Kati, kerdezted, hogy hogy allunk a tapszerrel. Hat, lehet, hogy tul koran orultem. Bukik tole sajnos. Nem annyira, mint regen, de ahhoz eppen eleg, hogy oltozkodni kelljen, meg esetleg agyat huzni, ha az agyunkon etetem. Raadasul este a lefekves elotti adagot nem is nagyon akarja enni. Kesz kinlodas az esti etetes. Teljesen tanacstalan vagyok. Direkt vettunk sima babarizst, hogy egy kicsit megprobaljam besuriteni, de ugy meg egyaltalan nem akarta inni. Az otthoni doktornonk mar csak tejpepet irt fel Lollinak, azt mondta, hogy mostantol azt adjak neki, a korabbi tapszerunkhoz mar tul idos. Csak en egy kicsit korainak tartom, hogy abbahagyjuk teljesen a cumiuvegezest. Meg lehet, hogy esetleg reggel enne kanallal, de azt kizartnak tartom, hogy lefekves elott, amikor mar almos, kanallal meg tudjam etetni. Szoval, fogalmam sincs, hogy mit csinaljak.
Mindig elfelejtem kerdezni, hogy nincsen valakinek magyarul olyan programja, amivel naptarat lehet kesziteni? Nekem csak angolul van es a szuleimnek szeretnek naptarat kesziteni, de ok nem beszelnek angolul.
Nori, hogy alltok az orrfujassal?
Szirven, Regi jol van?
Bogyo, vegul befejezted azt az ajtodiszt, amit elkezdtel csinalni? Nalunk total kaosz van, azt se tudom, hol vannak a karacsonyi diszeink. A regi hazban a padlason tartottuk dobozokban, de a koltozessel, mint sok minden mas, ez is felszivodott.
Nem tudom, hogy lesz-e itt rend valaha.
Edith, most nezem, hogy te dec. 31-re vagy kiirva? A multkor elfelejtettem megdicserni a muveszi fotoidat a pocidrol. Nagyon jok lettek!
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli