Új privát üzeneted érkezett!

Monee!

Nálunk ugyanúgy kérték az 5 napot a katona vizsgálaton, mi be is tartottuk, de mi sem értettük sosem hogy a kaáliban pedig programban mindig szóltak hogy 2 nap feltétlenül.
Az eredményt nem igazán befolyásolta hogy 2 vagy 5.
De az igaz állitólag hogy két naponként jó együtt lenni gyengébb eredménynél, és ez akár még javíthat is rajta!

Az már más kérdés hogy kinek van kedve rendszeresen együtt lenni kétnaponként kötelezően. :roll:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Monee:
Nem lehet esetleg azt az időpontot áttenni pár nappal későbbre? Így minden klappolhatna... :roll:

Kép

Kép
bettica

Tényleg Lara szülni ment?! Csak így stikában :D :wink:
Most akartam feltenni a táblit, de akko még megvárom míg hírt kapunk az új kis jövevényről :-)
jajdeörülökneki!!!
krumplis pogácsa

Pogi!
Nem volt ez annyira stikában :D eggyel feljebb mindig írt, hogy mi újság, ma pedig "rendkívüli bejelentés" volt :D

Innen is megy a drukk, nem tudom, mi a helyzet azóta, sehol semmi hír.

Kép
Kép
zazzy

hja úgy!
Hát igen, tudom hogy sok mindenről maradok le, de nemigen járok át fájdítani a kis szívemet :-)
krumplis pogácsa

Megértelek...
Én mostanában egész jól vagyok ilyen téren, annyira örülök minden jóhírnek odaát(gyönyörű babák, pocakok)
De lehet hogy csak azért van, mert elkezdtem úgy érezni, hogy van még időm.(Ha már mindenhol azzal jönnek, hohgy fiatal vahyok :wink: )

Kép
Kép
zazzy

én már nem érek rá :-( megállíthatatlanul öregszem :-( pénteken betöltöm a huszonhatot. rémes.
krumplis pogácsa

Mindenki megállíthatatlanul öregszik!Ezzel nem vagy egyedül!!!Fel a fejjel!Ez komoly, hogy 26? Nekem a 27-re mondogatja minden endokrinológus, hogy "szemtelenül fiatal" :wink:

Kép
Kép
zazzy

igen komoly :-( 26. négy év mulva 30 leszek. És mi van ha addig sem lesz babám :-((((

egy 50-60 éves endokrinológushoz képest persze hogy szemtelenül fiatal a 27, de például magamhoz képest, mármint a terveimhez képest nagyon le vagyok maradva. A tervek szerint már két gyerekemnek kellene lennie! Nem tudom tartani az életprogramomat :-(
krumplis pogácsa

hát talán kettőnek még nem kellene lennie, de már terveznem kéne a másodikat.
krumplis pogácsa

Szia Pogi!

olyan édes vagy! :lol: Jót nevettem először, ne haragudj, tudod nem rajtad, csak veled...szóval nem tudod tartani az életprogramodat...nevettem, de tudom nagyon igazat írsz. ilyen tényleg van.

sokat gondolok rád mostanában, most épp neked hímzek, egy-két napon belül csomagolok neked. hátha ez felvidít egy kicsit! :D

te lassan tényleg elnézhetnétek egy termékenységi kp-ba!

Kép

Kép
rejo

Szióka!

Hűha, kicsit hosszabb ideig nem jöttem, és hogy lemaradtam......
megpróbálok visszaolvasni, de amint látom nem lesz egyszerű....

Csipi
csipi78

Lafiéknak nagy-nagy gratula, és minden jót kívánok!!!!

Lara!!
Mindent bele :)
csipi78

[quote="rejo"]
írta:
rejote lassan tényleg elnézhetnétek egy termékenységi kp-ba!

Nem merek belevágni. :-( Félek attól amit megtudnék. Így meg félek attól, amit nem tettem meg, mert félek. A lombikot mi amúgy is kizártuk, ezt határpozottan eldöntöttünk, az inszem a legvégső lehetőség amíg hajlandók vagyunk elmenni, és ha ezekkel a lehetőségekkel sem jön össze, akkor belenyugszunk. De azért persze még közel sem adtam fel a reményt vagy ilyesmi, csak be vagyok tojva a medőségi központoktól, meg a vizsgálatoktól stb. Még nem sikerült rábeszélnem magam, de ha itt lesz az ideje, akkor szerintem olyan bátor leszek míint egy oroszlán :-)
krumplis pogácsa

pogi....26....ah, de rég volt. :)
de értelek, ha vki 19 évesen szeretne gyereket 21 évesen már "elkésettnek" érzi magát.
de egy kivizsgálás jót tenne. hm? nehéz belevágni. olyan mint a fogorvos. aztán meg tökre örülsz,hogy túl vagy rajta és nem is volt gáz.
barátnőmék októberben elmentek kaáliba, és 4 napja ott csücsül benne 2 kis "élet-kezdemény".

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Pogi: dokim szerint az inszem csak + 5%!! ami nem túl sok, valjuk be. és az inszemes topikban volt olyan , akinek nem jött össze a baba inszemmel, de az első lombik sikerült. a petesejt fala volt keményebb és a kisfickók nem tudtak bemenni.
egyébként vannak nálad idősebbek is! én ápr-ban leszek 30! de nem húzom le a redőnyt! az inszemes lányok mind 30-35 között vannak!!

én most teljesen magam alatt vagyok! a mostani hónap nagy kudarc, az eredményem szinte értékelhetetlen. holnap azért megcsináljuk a hsg-t. sírva jöttem el, sírtam végig az istenhegyin gyalogolva. pedig úgy bíztam ebben a hónapban! de fura volt , h a múlt hóban szinte égtek a pfészkeim, feszült a hasam, most meg semmi. teljes sikertelenség, teljes kudarc...
remélem legalább átjárható leszek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Most kaptam az sms-t:

Lara baba megszületett 3310 g 49 cm-el. Mindhárman jól vagyunk!

Szia Pici Lara! Ügyes voltál Lara! Lara apunak pedig külön gratula!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

jaj de jó!!! Hatalmas gratula a Lara családnak!!!
krumplis pogácsa

Pogi sztem nem tudnál meg semmi csúnya, visszavonhatatlan rettentő dolgot.

nézőpont kérdése, hogy állunk a dolgokhoz. lehet úgy is hozzáállni, rohanni kéne, hogy megtudjuk, van- e esetleg valami apró akadály, ami miatt nem jön össze még a baba...derüljön ki minél előbb. lehet minden hónapban teherbe tudnál esni, van Pé-d, apa oké, csak pl. nem vagy átjárható...és egy kis kontrasztanyagos löket átjárhatóvá tenne...

Danival minden rendben nálatok? vagy ez irányban sem vizsgálódtatok még?

Kép

Kép
rejo

tudom czinkeb, hogy az inszem se sok, de addigra már túl van az ember átjárhatóságin meg mindegy egyeben, ami szintén lendíthet a dolgon. Ha az inszem sem segít akkor a következő lépés a lombik, azt viszont mi nem vállaljuk az biztos. Ez már el van döntve.
Nagyon sajnálom neked ezt a sikertelen hónapot :-( Hátha jövőre!

Rejo azt kérdezed, hogy kiskatona vizsgálat volt-e a Daninak? nem még nem.
Igazából 2008-ban mindenképp el akartuk kezdeni, addig is gyűjtöm a bátorságomat, de most közbejött a térdem, úgyhogy elhalasztódik nyárra-őszre.
krumplis pogácsa

Pogi most pont ilyen életprogramos könyvet olvasok. nagyon érdekes. Eric Berne írta, nagyon híres pszihomókus.

Kép

Kép
rejo

Rejo! :lol:

Ja-ja, azegy szuper könyv!
Én mindig azt mondom: Nem ér! Nem ilyen sorskönyvet írtam magamnak! Itt valami csalás van!

Pogi!

Teljesen megértelek!
Bennem is hasonló dolgok játszódnak le. Bár én már voltam m. közp,-ban tehát tudom mitôl tartok.

Lafi!
Gratulálok!!!

Lona
lona1

Sziasztok!

Lafi és Lara!
Sok-sok tejcsit és sok örömet kívánok nektek!!!!!!!!!!
A bébiknek pedig boldog gyermekkort!!! :)

Eric Berne könyvéről én is hallottam. Nem lehet rossz.

Képzeljétek!
Megint fogytam. Érdekes, h kilóban nem is olyan feltűnő, h fogytam, de centikben érzem. Lett végre szép bokám pl. :lol: (ez a legfontosabb :lol: :lol: :lol: - mert Bálintnak nagyon tetszik)

babszika

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat! :D
Asszem annál maradunk hogy bevállaljuk a 1-2 napos mintát, a jövő héten egész héten akármi is lehet, uh tulajdonképpen nem tudnék olyan napot mondani amikor "jó" lenne a hosszú önmegtartóztatás. :D Aztán max ha nem jó a cucc, akkor elmegyünk megint. :D

Jah Rambóka Neked mondanám, hogy nem tom mióta, mert a nőgyogyim nem tudott róla, de kell beutaló az andrológiára. Vasárnap azt is kell szereznem a dokimtól.

Pogi!

Ti miért nem vállaljátok a lombikot? Leírnád, ha tudhatjuk mi is? Nálatok egyébként támogatná a TB a lombik kezelést?

Czinkeb.!

Drukk-drukk Neked mára! Írj hamar hogy mi lett az eredmény!!!
Neked is fel a fejjel!!!

Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Igen támogatja Monee, asszem három lombikot is támogat, méghozzá gyerekenként.

Hát.. mi azért nem akarunk lombikot, mert akárhogy is van, a lombik azért egy gyerekkierőszakolás szervezetből, ennek az ellenkezőéről sneki nem tud meggyőzni és még csak nem is garantált a siker. Ez még önmagában nem is lenne ugyan baj, mert rengeteg egészséges és gyönyörű baba születik így, de sajnos mi jóformán testközelből néztük végig egy baráti házaspár vergődését, aztán a sikertelen lombikok sorát, aztán a sikeres lombikot, aminek az lett vége, hogy most egy egész életére beteg gyereket nevelhetnek. Az egyik orvos megmondta neki, hogy egyszerűen nem kész rá a méhe hogy kihordjon egy babát, egy másik orvos azt mondta, hogy ő márpedig tud nekik gyereket csinálni, telenyomta olyan brutális hormonokkal, hogy végül megmaradt az egyik baba, kilenc hónapig feküdnie kellett volna, amit ugyan nagyon szigorúan be is tartott volna de nem rajta múlt. Már bent is tudták, hogy valami baja lesz a babának, de aztán a hetedik hónapban egyszercsak leszakadt a méhlepény vagy mi, mert az a fejletlen méh már képtelen volt tovább tartani, a gyerek majdnem egy órán át volt oxigén nékül, életben maradt, de tökéletesen magatehetetlen egész életére.
Tudom, hogy ez ritka, és mindneki azt mondja, hogy ő viszont egy csomó párt ismer, akinek egészséges gyereke lett, de mi akkor sem és nem! Ezt a kockázatot mi nem vállaljuk. És tudom, hogy egy tök spontán teherbeesésnél is lehetnek gondok, de senki nem győz meg minket már a lombikról. Senkit nem ítélünk el vagy ilyesmi, nehogy félreérts, csak mi ketten ebben a kérdésben mindketten így érzünk.
krumplis pogácsa

Lara: gratulálok Lara babához, szép életet neki és nektek sok boldogságot hozzá!

Pogi: remélem, és kívánom , h ne kelljen lombikra, de még inszemre se mennetek!!! reméljük jön majd a baba a saját és a ti kedvetekért!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

FANDI: HA ERRE JÁRSZ ESETLEG MOSTANSÁG, MEGADNÁD A REFLEXOLÓGUS NEVÉT , CÍMÉT...?? FELKERESNÉM!
V HA ESETLEG VKI TUD VKIT AJÁNLANI, AKI TÉNYLEG JÓ, MEGKÖSZÖNNÉM!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

LARA! Hatalmas gratula! :D Tündéri kis Larád van! :wink: Minden jót, sok boldogságot kívánok hozzá!

Pogi!
Hát ez az! Mindkét endokrinológus, akinél voltam közelebb van a 30hoz, mint a 40hez tuti!Mégis azt mondják, szemtelenül fiatal vagyok :evil:
Lombikkal kapcsolatban teljesen egyetértek veled!Én sem akarom. Meg sem tudoom igazából indokolni, hogy miért, de ha nem sikerül, nem akarom erőltetni.De azért remélem, ennyire nem vagyok selejt, és sikerülni fog előbb-utóbb. Nem hiszem, hogy egynél többet szeretnék, úgyhogy 30-ig "nyugodt" vagyok.Már amennyire lehetek...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Olvasgatok, olvasgatok...

Pogi!
Fiatal vagy, de megértelek. Én is vénnek érzem magam...annyira sokat is vártam a babára ( várok). De 4 éven belül lesz :!: babátok! Punk-tum!

Lombikról..ezt is tökre megértem, és szerintem ezt mindig 2 embernek tudnia meddig mennek el. Nálunk az örökbaba nem lett volna téma. Szóval....semmi inszem, lombik...hisz te teherbe tudsz esni! Csak....na szóval a következő alkalommal 9 hónapig tart majd :wink:

Puszi mindenkinek!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a 3. kontrollomról és sajnos hatalmas változásokról nem tudathatlak Titeket:

FSH: 4,4
LH: 5,4
Prolaktin: 319,6
Ösztradiol: 159,3
Progeszt: 2,6
Tesztoszt: 1,74
cukor:4,48 - 4,36
inzulin: 5,45 - 78,58!

Metet emelte a doki 3*850-re és további diétázást és mozgást javasolt. Három hónap múlva kontroll újra.

KépKép
charlott

Charlott!

nekem az Lh és Fsh tetszik. Szerintem adj még soko - sok időt magadnak..koncentrálj a diétára és sportolj! Puszi!
Vendég

G7 Szia!

Köszi :wink: Végül is a hormonjaim nem lettek rosszak. :D

A Tűű doki nem kérte a követekző kontrollra a terheléses vizsgálatokat, mert nem kell tudom az inzulin értékeket, nehogy kudarcként éljem meg! (ez olyan aranyos volt!) Ő majd a hormon adatokból következtet az inzulinszintemre! :)
De én szeretem tudni, hogy hol is tartok!

KépKép
charlott

a cukrod tetszik :) az én utsó 8asomhoz! :D
Vendég

Lara!

Gratulálok!!! Sok-sok örömet és boldogságot!!!

Csipi
csipi78

Sziasztok!
Tudom, hogy mostanában nem jártam erre, de sokat gondoltam rátok!!
Segítségre lenne szükségem, és tudom, hogy nem ez a topik a legjobb hely ezzel a kérdéssel kapcsolatban, de csak rátok számíthatok.
Mint PCOS emberke, ha hosszú távon akarok terhesség ellen védekezni, mit ajánlatok? esetleg lehet a met mellé fogigátlót szedni???
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
Csipi
csipi78

Csipi, lehet.

a diane 35 nevű fogigátló kifejezetten jó PCO-ra. Tűű doki azt mondta, a Diane a PCO gyógyszere. tehát fogigátló hatása mellett még a PCO-dra is jó lehet. Az IR-t rontja, és egyes emberek híznak tőle (mint pl. én) de nem mindenki hízik tőle.

petrányi is ezt ajánlja ha fogigátlót kell szedni. az arcbőrt gyönyörűen rendbe teszi, nem emlékszem neked milyen a bőrőd. és nekem még nagyobbak lettek a melleim is tőle! :wink: ja és nekem kitisztult mindkét petefészkem ettől a gyógyitól, eltűnt a sok apró ciszta míg szedtem.

Kép

Kép
rejo

Szia Rejo-ka!

Köszönöm szépen....hát az arcom patis, mellem kicsi, majd megpróbálok nem hízni....régen is fogigátlókat szedtem, de azoktól nem híztam....hátha most sem fogok......

Köszönöm
Pusza
csipi78

Sziasztok!

Már nem is tudom, h anno a Lafin kívül ki érdeklődött, de elkészült a konyhám. A Babaprojekt 2007-be tettem fel képeket.... ha érdekel vkit... :roll:

Jó éjt!

babszika

Sziasztok!

Pogi: Kérlek javísd: jelenleg nem szedek metet és ma vagyunk 14+0
Köszönöm szépen!

Babszi: Majd megnézem a képeket. Engem is érdekel a szép új konyhád :)

Csipi: De rég jártál erre... :roll: Hogy vagytok? Apa baját sikerült kideríteni?

Charlott: Nekem is cukrod és az FSH, LH tetszett nagyon. Alakulgatsz, nem lesz itt semmi gond. Lassan Te is bebasádodsz ;)

Lombik? Hát mindenkinek magának kell eldöntenie. Nem tudom, hogy én mit tennék, és ha belemennék, akkor mennyi idős koromban tenném. :roll:
Szerencsére láthatunk pozitív példát, ugye Gina? :)
Tényleg, hogy vagytok? Pici jól van?

Ez a szemtelenül fiatal meghatározás annyira relatív... kihez, mihez képest fital...
Én 30 vagyok :( A terveimet eddig tudtam többé-kevésbé tartani, bár ez a pcos kicsit megnehezítette a dolgomat :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Jaj Babszika!Ezer éve nem hallottunk felőled!Örülök,hogy kész a konyha!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok,

megvolt a hsg, túléltem!! és átjárható vagyok!!
szerintem jobban féltem, mint ahogy fájt (pedig én rosszul tűröm a fájdalmat!!
úh aki még nem volt eddig , mert tart tőle menjen csak el szépen és legalább megnyugszik kicsit!!
a katéter felhelyezés kicsit kellemetlen, a feltöltéskor meg görcsöltem, felfújódtam, de tűrtem és nem nyafiztam. kaptam még görcsoldót is, de kellett is, mert estére kiment belőlem, akkor megint éreztem a görcsöket.

tök fura, h egy cérnavékonyságú vmi a petevezeték! mekkora lehet akkor a petesejt és a kisfickó, h beférnek oda?? és ebből születik meg egy 2,5-4,5 kg-os gyerek , akiből meg lesz egy 160-190 cm 50-100 kg-os ember! olyan csodálatos és érdekes!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Charlott: leírnád kicsit pontosabban, h milyen a méhtükrözés, mert egy lánynak lesz és kicsit izgul. tudom, h altalásban végzik, de mégis?
köszi!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szia bettica!

nagyon aranyos vagy.......sajnos még semmi, de kezdem úgy érezni, hogy ő nem is akarja igazán...
Valahogy mostmár olyan a kapcsolatunk, mint két testvéré. Szeretem, meg minden, de sokszor már úgy érzem, hogy ez kevés ahhoz, hogy mint házasság működjön.
Így úgy döntöttem, hogy úgyis suliba járok, illetve elég bizonytalan vagyok kaocsolatunk mélységében,hát részemről felfüggesztve a baba project -neki még nem mondtam, mert nem is nagyon találkozunk úgy, hogy beszélgessünk.......illetve a januári vizsgák után mégegyszer nekifutok, hogy akkor rázzuk gatyába életünket. Ha az sem hoz sikert, akkor azt hiszem nem lesz sok értelmi így folytatni.
Nem érzem magam nőnek, magányos vagyok... illetve én úgy gondolom, hogy vannak olyan alapvető "követelmények" egy házasságban, kapcsolatban -amelyek mindenképpen meg kell hogy legenek, legalábbis minegyikből kell lenni ahhoz hogy működjön a kapcsolat,ileyen: beszélgetés mind két fél kezdeményezésekor, igényesség(ápoltság, higiénia.....), szex,egymás családjának"feltétel" nélküli elgfogadása. Én ezeket már abszolút nem kapom meg, és kicsit már elegem lett abból, hogy csak én foglalkozok ezzel.
Elmentünk Dr.T??-hez, elküldte őt laborba, és kérte, hogy majd menjen vissza... erre ő megegyezett vele, hogy majd email-en átküldjük az eredményeket, és ennyi....majd írjanak hogy mi van....na most, ha engem érdekel valami akkor visszamegyek( nem sajnálom a pénzt és időt) és járom a z utat a javaluás fele.......persze 3 hete átküldtem az eredményt, és a férjem meg sem kérdezte, hogy írtak-e vagy mi van.....

Jaj bocs, hogy így rátok zúdítottam, de csak úgy jött...és még jönne......

Millió pusza
csipi :cry: :cry: :cry: :cry:
csipi78

Czinkeb: Gratulálok. Most akkor megnyugodtatok, hogy minden rendben. Egy hős vagy, hogy ilyen jól bírtad egy mukk nélkül ;)

Na igen, az emberi test nagyon érdekes. :roll:

Kép

Kép
bettica

Csipi: Sajnálom :( Ha akarod, írd ki nyugodtan magadból, meghallgatunk.

Kép

Kép
bettica

Tudom, hogy nektek kiírhatom magam........annyira nem tudom mit csináljak..... olyan nehéz!!!!!
de ti mindig erőt -és sok sok segítséget adtok nekem!!!
csipi78

Jól látom, Te a 93.napon vagy? Te jó ég!

Kép

Kép
bettica

Igen 93 napon vagyok......Most kezdtem el szedni a norcolutot....és köv ciklus kimaradásakor készülök nődokihoz, fogigátlót felíratni ( még ha szex szempontjából nem valószinű, hogy kell is)
csipi78

Csipi: nagyon sajnálom!!!!!!!de ne add fel ilyen ,,könnyen,,!! szerintem egy kapcsolat csupa hullámvölgy: van h csak megvagyunk a párunk mellet , van h megveszünk érte, van h megveszünk tőle. van h csak szereted, van h egy pillanatig útálod, és van h akár egy pillantástól, egy gesztustól, v akár egy jó szextől szerelmes leszel, ami lehet, h csak 1-2 napig tart v 1-2 hétig.
mi 11 éve vagyunk együtt a párommal, bár ebből még csak 2 -t éltünk együtt, de én így érzek. akkor vagyok nyugodt, ha tudom hol van, és ha együtt alszunk.
persze nehéz tanácsot adni, nem is lehet, de inkább most derüljön ki ha nem illetek össze mint a gyerek megszületése után v közben - ilyet is hallottam már.
fel a fejjel, és ha akarsz, nyugodtan gyere kiönteni a lelked! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

köszönöm mindenkinek a drukkokat, ránk fért. tegnap jöttünk haza!!!!!!!!!!baba jól van, olyan pasisan kakil és büfög, de alszik és alig sír!!!!!!!!a szurikat meg infúziókat hősiesen tűrte!!!!!Én meg -8 kg-mal zártam a terhességet.
tej sajna nincs :cry: marad a táp, de szereti!!!!

Pogi, Hunor baba 2007. dec 6-án, Mikuláskor született!Köszi és nyugi, nekem is sikerült!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?