Sziasztok!
Látom altatás, ivás a téma
Nálunk is nehezen megy az elalvás (attól függően napközben mennyit aludt). én korábban József Attila: altatóját meséltem neki, de mostmár csak susogok, mert ha beszélek hozzá még rosszabb.
Detto azt csinálja nálunk is, mint Giga Lilije, föláll, magyaráz, kidobálja a cumit stb. Közben meg hulla fáradt, de a szemét nem csukja le, pedig már pislogni sem tud. Sztem azért van, mert most van abban a korban, mikor már tudja, hogy anya kimegy a szobából és ezt nem akarja. Mikor már nagyon nem bírom, akkor 1-2 percig kijövök és hagyom sírni, aztán vissza és úgy nagy nehezen elalszik. De mostanában szinte óránként kel, olyankor víz, cumi vissza és alvás tovább. Így sajna tovaszálltak a régi szép idők, mikor reggel 7-kor vettem magunk közé
Mostanában éjfél-1 körül már az ágyunkban van.
Pimpoka: én is most akarom megvenni a Minden napra egy mesét, régen nekünk is mindig abból mesélt anyukám. És tényleg pont jó, mert rövid mesék vannak benne. (nekem a hapci manó volt a kedvencem
)
Lili csak vizet iszik, meg néha teát. Gyümilevet nagyon ritkán, ha centrizek neki, de a színe miatt nem nagyon issza meg.
Sztem az tök jó, hogy Lelle olyan sokat iszik, Lili sztem kb 5-7 dl-t iszik az éjszakát is beleszámolva, esetleg kicsit többet.
Nekünk azért tud kanállal enni, mert mikor nem tudott szopizni kanálból kapta a lefejt tejet, úgyhogy gyorsan megtanulta
Csőrös pohárral mi is sokat próbálkoztunk, kb két hete kezdett el inni belőle, előtte csak rágcsálta, most meg tökre oda van érte, örül mikor abból adok neki inni.
Mandarin nálunk is favorit, én is leszedem a héját, és kb 3-ad cikket adok neki egyszerre. Narancsot is enné, de olyan szarok ezek a narik, nem igazán tudom leszedni a héját.
Igaz Lili eddig még minden gyümit szeretett, a banán az ami minden mennyiségben jöhet, viszont egynél többet nem kap egy nap.
Tiop: láttam, be vagy jelentkezve, légyszi gyere ide is, sokan hiányolunk!
Tüccs: nem irígyellek a kanalazás miatt, nem próbálkoztok pohárral? Sose lehet tudni, hátha bejön.
Pimpoka: én a homeos bogyókat egyesével odaadom Lilinek és szépen elszopogatja őket. Még élvezi is a rituálét, mert addig megkapja a dobozt ami csörög.
na mentem
murphyke