Cseriani, boldog szülinapot Kristófnak! Adj neki még egy nagy cuppanósat; küldök neki én is!
Bakker, mintha most születtek volna, nem? Én 3 éve ilyenkor palacsintát sütöttem éppen; másnap ilyenkor meg már babáztam.
Te mit csináltál előtte, emlékszel rá?
Moni, szerintem se izgulj! Majd gyere mesélni!
Rékababa, sehogyse nem állunk leszoktatással; ez a wc-re ültetés már nem fog bejönni, max. Árminnál...
Hanna kitalálta, hogy azért nem ül bilire, mert beleragad a kaka. (Nemtom, ezt honnan vette...) WC-re se hajlandó ülni. Odavonszolni meg nem akarom. (Múltkor bementünk, és tiltakozott, hogy ő bizony rá nem ül, én meg nem erőltettem, nehogy a maradék kedvét is elvegyem...)
Akkor szól, ha bekakilt. Előtte nem. Illetve időnként megengedi, hogy levegyük róla a pelenkát, és amikor már veszettül toporog, vagy látszik rajta, hogy pisilnie kell, akkor visszaadjuk, de nem szólna az Istennek se... Nem tudom, mi lesz így. A 3 éves státuszvizsgálaton a jövő héten megkérdem a dokinénit.
Cseriani, tudtad, hogy nem kapnak 3 évesen oltást? ha 1,5 évesen kaptak, akkor állítólag 6 évesen kapják csak a következőt...
Mondjuk, nem bánom, ha így van. Vagyishogy lesz.