ZEL jajj de nagyon szupppeeerrr!!! nagyon örülök neked
ez annyira jó!!! vigyázz most azért nagyon magatokra kérlek
pihengess meg légy nagyon optimista!! sok puszika az arcodra!
KATA, ez egy nagyon jó kis hónap lesz, meglásd, iszonyúan boldog vagyok, hogy így beindultak a babaesemények a mi kis topikunkban!!! nagyon gratulálok a babukhoz és azért síelni ne menj kérlek
az elesés nem hinném, hogy most jót tenne...hogy ezek a dokik milyen furák..de pusszancs neked!!
ilonkám, remlem is, hogy te is megtapasztalod az alternatív szülést, ha így sikerül megszülnünk Borkicát, mindenképp leírom majd!! ari vagy!olyan érdekes, hogy azt hittem nehezebben fogom viselni ezt az utolsó hónapot, de egyáltalán nem rossz, ácsorogni, meg sétálgatni igaz, nem tudok sokat egyhuzamban, meg éjjel fáj a csípőmnél ami miatt forgolódom, de ez legyen a legkevesebb igaz??
pandim, én is inkább már a szülésre gondolok mint magára a terhességre már vettünk illatmécsest meg masszírozó olajat is a szüléshez, persze amikor baromi nagyokat rúg a kicsikirálylány, akkor azért arra is figyelek
a szülésznővel én is talizom még, remélem megnyugtat mert azért pár dologtól félek...pandi te a vajúdástól tartasz inkább vagy a kitolási szaktól? bent lesz a párod?
reni, itt vagyok-itt vagyok
nekem is a bordámnál van Borka lába, szinte folyamtosan, tudom milyen érzés, néha úgy a bordám alá rúg, hogy feljajdulok..a másik ami vacak amikor a köldökömnél kepeszt
de jól vagy azért?
tamar, szerintem is a csíkos felsős a kicsileányka
sapé, de édi ez a lány!! és persze, hogy hiányollak, van aki teljesen eltűnt ez olyan rossz...pl.babszi, odry is régen nem jön pedig ők meg te indítottátok ezt a topikaot...ha jól emlékszem..