Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi,
szorítok, hogy jó híreket kapj ma!!!!! Majd gyere mesélni,hogy mit mondott a doki!!!

Itt szép fehér minden, most is eseget a hó. Remélem még jó sok esik,mert olyan szép így, olyan jó a hangulata!

Tényleg!!! Pocakfotók??? Merre vannak???

Reni,
nekem is vett a drágám ezt a hideg párologtatót, ultrahangos, gondolom te is erre gondolsz. Itt is nagyon száraz a levegő a lakásban, amint elindul a fűtés és teljesen kiszárad a nyálkahárytám, torkom, orrom mindenem kész van tőle. Nagyon klassz az új szerkentyű, olyan,mintha friss levegő jönne az ablakon. De vigyázz vele majd, mert én első alkalommal túl erősre állítottam és másnap egész nap folyt az orrom,nyomtam magamba sok c-vitamint, így nem lett gond, de a következő este már lejjebb vettem az intenzitását. Szóval csak óvatosan!
katata
 
 


tamar, engem is megleptél a további gyermek kívánságoddal, te aztán bírod a strapát.
Egyetértek szerintem is a bal a kislány, a jobb a nagylegény.
Hogy hol tart a ciklusom, azt magam sem tudom, mert az előzőnél a 30 naposból 50 lett, remélem nem ez lesz a tendencia, mert ilyen már volt és rettenetesen utáltam. És hát ami a libidómat illeti :oops: , ebből nehezen lesz kistündér.

zel, aranyos vagy, remélem mindegy hogy fája pocak avagy nem, mert megtapadtak és gyönyörű karácsonyotok lesz.

katám, hú egy kis hó itt is jó lenne, hogy legyen egy kis tél fílingünk :wink: Az jó, hogy nem voltál síelni, engem megnyugtattál.

tücsökbogár, várunk a hírekkel :wink:
bbilona
 
 


Ügyik vagytok, pedig az apai nagyapjuk sem tudja soha, de már mondtam a Viktornak, hogy tanítsa meg neki, mert tök ciki.

Szóval Babett és Balázs külön Kép Kép
tamaranna
 
 

 
 

Tamar,
Pedig Babett tök csajos Balázs meg pasis :wink:

Kata, Zel,
Sok sok ragacs++++++++++
Vendég
 


33 hetes pocak:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bbilonkám! Köszönöm! Ezt a végtelen kedvességet annyira szeretem benned!!!!

Pandus! deeee széééépek vagytok!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Pandus!
Gyönyörű a pocid!!!! :D De jó,de jó,de jó....

Zel,
úgy izgulok értetek! Mikor kell vérvételre menned? Vagy, hogy lesz nektek?
Nekem még olyan sok van hátra,így még nem izgulok,nekem az utolsó pár nap szokott nagyon nehéz lenni. Olyankor mindig idegbajos vagyok már. :?
katata
 
 


Hú Pandácska nagyon szép pocakod van!!

Tamar:
Ezek a babák nagyon édesek!! Annyira érdekes lehet ikrekkel az élet!!
Na és hogy szeretnétek még gyereket... Le a kalappal előttetek!
Három gyerkőcről nincs közös kép??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


tamar, nagyon aranyosak , igaza van pandácskának tisztára látszik, hogy a kicsit barnás hajú a krapek, a csajszi meg olyan kis szőkés, papának vegyetek szemüveget :wink:

pandácska, nagyon szépek vagytok :wink:

zel, jól esik köszi :wink:

katata,++++
bbilona
 
 


Ilonkám,
hogy álltok az alapítvánnyal??? Elindult már valami?
katata
 
 


katata, elolvastam a paksamétát amit küldtek......ahhhhh, szóval évente kétszer van valami találkozó eggyen mindenképpen részt kell venni, ahhoz hogy gyermeket kapjunk, legközelebb áprilisban lesz ilyen. A papírokat még nem küldtem vissza, halogatom ne kérdezd miért, kicsit leeresztettem :?
De a TEGYESZ-nél a határozattal felkerültünk a listára, ott 5,5 hónapra láttam már olyan kisfiút, akit örökbefogadtak... :?
bbilona
 
 


Pandácska, nagyon csinik vagytok!

Tamara, nagyon szépek a babáid, tényleg meg lehet különböztetni őket.

Rólam:
Voltam tegnap dokinál. Hogy őszinte legyek még mindig olyan mérges vagyok, hogy alig tudok írni. Szóval a lényeg az, hogy az angiológus szerint a háziorvos túlságosan alacsony értékre állította a véralvadás értékemet, tehát mintha az elmúlt fél évben nem történt volna semmi, most kezdhetem újra az emelt értékekkel. Ha normálisan lett volna beállítva, akkor most el lehetne kezdeni a csökkentést, február körül pedig belevághattunk volna a köv. lombikba, így viszont elcsúszott az egész legalább fél évvel. Ennyire nem lehetek szerencsétlen. Nem tudom, talán nekem is orvosit kellett volna végeznem, hogy ellenőrizni tudjam a háziorvost????? Vagy direkt élvezik, hogy játszadozhatnak a beteggel?
Bocs, hogy kiakadtam.
tücsökbogár
 
 


Oh a fene egye meg! :evil: Tücsökbogár, naná hogy pipa vagy, jó hogy nem lett nagyobb baj! Mit mond erre az a nagyon ügyes háziorvos? Nem értem ilyen speciális dologgal miért nem küld szakrendelésre?
Ezen én is kiakadtam, hogy aza...!
bbilona
 
 


Ilonám:
Ugyanannyi van a ciklusunk végéig :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Köszönöm a pocak bókokat :D

Kata, Zel
Mai ragacsotok++++ Hogy vagytok?

Tücsök,
Na erre én is nagyon pipa lennék :evil: azt hiszik neked mindegy hogy mikor leszel babás?
Vendég
 


Az hagyján, hogy nem mindegy mikor leszek babás, de sajnos fiatalabb sem leszek és félek, hogy eljátszadozzák itt az időmet. A háziorvosommal még nem beszéltem, kicsit le kell higgadnom, mert egyenlőre még bekapom keresztbe.
tücsökbogár
 
 


Ilonkám,
kitartás, menetelj tovább, ha már eddig eljutottatok!!! Küld csak vissza minél előbb a papírokat, a kedved meg majd meg jön, ha kezedben tartod a csöppséget! Elhiszem, hogy néha csüggedsz, de nem szabad hagyni eluralkodni!!! Kérlek!!!! Küldd vissza minél előbb!!!!

Tücsi,
hát nem jutok szóhoz. :twisted: :twisted: Hogy lehet ilyen az a doki. Brrrr, de mérges vagyok, elhiszem, hogy te is!!!! :twisted: És az a baj, hiába olvasol be neki, ez a fél év elveszett hiába... :( Veled érzek és nagyon sajnálom, hogy így jártál. A francba... :(
katata
 
 


Pandácska,
velem semmi különös, még nem kezdtem el parázni, hogy mi is van. :)

Figyu "DuDorka" ez meg milyen név??? :wink:
katata
 
 


Kata,
Hát ez olyan DuDorkás :lol: azért kapta ezt a becenevet mert mindig kidudorodik a pocimon a lába, keze, feneke kis dudor így DuDorka :lol: régen Kavics volt amíg nem tudtuk a nemét :lol:
Vendég
 


katata, tudom, tudom igazad van. Mindjárt felállok és leporolom magamat :?.
Azért 20-a is már a küszöbön van :wink: ++++++

mágnes, igen de engem most nagyon megtréfál a ciklusom, már barnázgatok.
Hátha te nem fogsz :D

pandácska ez nagyon kedves :lol:
bbilona
 
 


Pandácska,

:lol: :lol: Ez aranyos!!! :lol:
katata
 
 


ZEL jajj de nagyon szupppeeerrr!!! nagyon örülök neked :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P ez annyira jó!!! vigyázz most azért nagyon magatokra kérlek :P :lol: pihengess meg légy nagyon optimista!! sok puszika az arcodra!

KATA
, ez egy nagyon jó kis hónap lesz, meglásd, iszonyúan boldog vagyok, hogy így beindultak a babaesemények a mi kis topikunkban!!! nagyon gratulálok a babukhoz és azért síelni ne menj kérlek :!: :!: :!: az elesés nem hinném, hogy most jót tenne...hogy ezek a dokik milyen furák..de pusszancs neked!!

ilonkám, remlem is, hogy te is megtapasztalod az alternatív szülést, ha így sikerül megszülnünk Borkicát, mindenképp leírom majd!! ari vagy!olyan érdekes, hogy azt hittem nehezebben fogom viselni ezt az utolsó hónapot, de egyáltalán nem rossz, ácsorogni, meg sétálgatni igaz, nem tudok sokat egyhuzamban, meg éjjel fáj a csípőmnél ami miatt forgolódom, de ez legyen a legkevesebb igaz??

pandim, én is inkább már a szülésre gondolok mint magára a terhességre már vettünk illatmécsest meg masszírozó olajat is a szüléshez, persze amikor baromi nagyokat rúg a kicsikirálylány, akkor azért arra is figyelek :wink: a szülésznővel én is talizom még, remélem megnyugtat mert azért pár dologtól félek...pandi te a vajúdástól tartasz inkább vagy a kitolási szaktól? bent lesz a párod?

reni, itt vagyok-itt vagyok :lol: :oops: nekem is a bordámnál van Borka lába, szinte folyamtosan, tudom milyen érzés, néha úgy a bordám alá rúg, hogy feljajdulok..a másik ami vacak amikor a köldökömnél kepeszt :roll:
de jól vagy azért?

tamar, szerintem is a csíkos felsős a kicsileányka :lol:

sapé, de édi ez a lány!! és persze, hogy hiányollak, van aki teljesen eltűnt ez olyan rossz...pl.babszi, odry is régen nem jön pedig ők meg te indítottátok ezt a topikaot...ha jól emlékszem..

Kép
kicsiboris
 
 


kicsiboris, ugye milyen szép évkezdet lesz ez nektek? Már én is nagyon várom, pedig....talán mert úgy végigszurkoltuk ezt a te várandósságodat :wink:
Elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet nagy, belülről izgő-mozgő pocakkal, de mindamellett hogy nagyszerű dolog, biztosan sok kellemetlenséget okoz. Kitartás :D !
Remélem sikerül úgy világra hoznod a kicsilányt ahogyan szeretnéd, aztán majd mesélsz!
bbilona
 
 


pandi ez a kavics sem rossz :lol: mi borsószemnek hívtuk.
nagyon jó kis szabályos gömbi a pockód, ari!!én 7,5 kilónál tartok, és reménykedem, hogy 10 alattmegállok állítólag tíz fölött alakulnak ki mindenképpen a striák (kivéve a genetikailag 'védetteknél). pandi te hogy szeretnél szülni? miket beszélsz meg a szülésznővel?
örülök, hogy minden OK Dorkával! párdon: DuDorkával (ez cukkkiii) :wink: és én is remélem, sőt tuti, hogy időben fog jönni, bár tudom milyen érzés ez, nekem is vannak hülye gondolataim, néha rettegek, és nézem a betétemet, hogy nem 'színes-e....de összeszedem magam aztán és koncentrálok a szilveszterre, addig muszáj bent maradnia Borkának!!

kata, te lány!!! meg ne halljam, hogy elkezdesz parázni meg idegeskedni 20 előtt!!! :shock: :roll: :wink: de tényleg :!:
az csakis árthat, ezért sok pozitív 'enerdzsit' küldök most neked, hogy eszedbe se jusson az idegeskedés :P

tücsi, ez valami borzadáj!!!!! fél év a semmire....
most hesegesd is ezt valahogy légyszi magadtól, mert előre kell nézni, sok erőt kívánok hozzá. csak vígasztalásképp írom, hogy nekem az előző nőgyogyim két évet elcseszett a projektből....kitartást!!

ilona, ez azt jelenti, hogy akár fél év múlva kaphattok babut?

tamar ez nem semmi :wink: tök jó, hogyha ennyi babát bevállaltok!!! nagyon becsülöm a dolgot :lol:

Kép
kicsiboris
 
 


Boris,
Érdekes nem tartok semmitől se a vajúdástól se a kitolástól nincs bennem félelem. Nem tudom milyen érzés, így nem tudom mitől féljek... Mindig azt mondom magamnak hogy én is megszülettem nekem is menni fog :wink: Amikor most szültünk a nővéremmel szeptemberben annyira csodálatos élményként maradt meg hogy hogy elszálltak a félelmeim. Párom velem lesz az elején picit féltettem őt hogy hogyan fogja bírni de amikor két napig a szülőszobán voltunk nagyon jól viselt mindent hallotta ahogy jajgatnak stb sőt még méhlepényt is látott szóval biztos bírni fogja a közös szülésünket is :D
Vendég
 


sziasztok csajok!! na itten vagyok a nappaliban :lol:
Kép

Kép
kicsiboris
 
 


ilona, nagyon kedves amit írtál. hát nem volt egyszerű 'összehozni ezt a kilenc hónapot no meg a folytatást :P és nagyon kívánom, hogy te is átéld, és így is lesz!!!
azt hiszem nagyon nagy szerencsém van Lacimmal, aki mindenben mellettem áll, sokat segít, rengeteg apró figyelmességgel halmoz el, és remélem nem sokk ha nem jó élmény lesz nekünk a szülés.

pandi, de jó neked, hogy nincsenek félelmeid, én asszem kicsit aggódósabb vagyok. amikor mondtam a dokimnak, hogy gátvédelemmel szeretnék szülni persze amíg ez lehetséges..akkor elmondta, hogy nagyon nehéz lesz, készüljek fel lelkileg is, hogy amikor nyomnom kéne akkor nem tolhatok és amikor nincs ingerem a kitolásra akkor meg minden erőmmel nyomnom kell majd, de képzeld azt mondta, hogy én nálam szerinte ezzel nem lesz gond, így ismert meg. olyan jó volt hallani..
a párod már akkor látott meg hallott pár dolgot, nem lesz semmi gond, és biztosan tényleg nagy élmény lesz, neked is és neki is :lol: pandi és te bent voltál már szülésen? milyen volt?
alternatív szülőszobán lesztek?

Kép
kicsiboris
 
 


Boris,
Persze voltam szülésen, írtam hogy nőrvéremmel most szeptemberben szültem pontosabban ő szült én meg néztem :lol: én vágtam el Réka köldökzsinórját :lol: akkor voltam 22 hetes terhes. Hogy milyen volt? Csodálatos, gyönyörű hihetetlen érzés látni egy ember első perceit. Amikor mondta a szülésznő a nővéremnek hogy: Angéla jön a babád én elkezdtem sírni :lol: látványilag egyáltalán nem gázos az egész. Mondtam tesómnak az elején hogy nem vágok el k.zsinórt mert nem szimpi és méhlepényt se akarok látni, persze amikor ott voltam olyan lelkesen vágtam, néztem mindent, hogy csak mosolyogtam magamon utána. Azt még nem tudom hogyan akarok szülni, nem is döntöm el, majd ott kialakul mert, lehet most pl. állva ott meg inkább feküdni lesz jó. Szerencsére mindenre van lehetőség nagyon szép a szülészet jól felszerelt. Ami biztos az a gátvédelem, megpróbáljuk remélem menni fog.
Vendég
 


kicsiboris, te sem panaszkodhatsz, igazán csinos kismama vagy, és az a 7 kiló az semmi! :wink: (és nagyon szép a nappalitok, több kép nincs?)
Köszönöm a jókívánságokat!
bbilona
 
 


Boris, látom nálatok is karácsonyi hangulat van már. Nagyon csini vagy, jól áll neked is a pocak. Biztosan nagyon szép karácsonyotok lesz így hármasban.

Ilona, szerintem is küldd el azokat a papírokat, hidd el, meg fogsz nyugodni. Nekem is jót tett, pedig tudom, hogy rengeteget kell még várni, de legalább már nem múlik rajtunk semmi, mi mindent megtettünk.
tücsökbogár
 
 


Sziasztok lányok!

Boris! :lol:

Nagyon szép kismama vagy!!!!!
Csinos és sugárzóan gyönyörű!!!! :lol: :lol:
Én is jól vagyok a kis borsókám,sokat mocorog !!
Én bálna kismama vagyok nem olyan csini mint te és pandus!!! :shock:

Tücsökbogár!

Teljsen megértelek,én már lehet beszóltam volna dokinak :evil:
Próbálj meg lenyugodni,és én tudom hogy minden rendben lessz!!!


Katata!
Te hogy vagy???
Igen én is ilyen párásítót szeretnék,mert itt is nagyon meleg van.28fok.
Megvárom míg akcíóban lessz :lol: Ilyen pingvin formájut szeretnék :lol:

Zel!
Hogy érzed magad???

Pandácska!
Majd januárban rakók fel fotót a szobáról,amikor az ágy is össze lessz rakva.úGy az igazi :lol:
Igen vettünk babakocsit peg perego plikop3 classico.
TE NAGYON CSINI KISMAMI VAGY!!!AKÁR RUBINT RÉKA :lol:

Bbilona!
Láttad,hogy enyhíteni akarják az örökbefogadás felételeit.
Jó lenne ha ha,arbb lehetne babóhoz jutmi ,hiszen olyan sok babó vár anyukára.
m. reni
 
 


Reni,
Hű ügyesek vagytok én nagyon Peg-Perego párti vagyok csak jót hallottam róla és amit vettetek az nagyon jó kocsi. Mi is majdnem azt vettük meg végül egy másik fajtát :wink:
Vendég
 


Boriska,
csini vagy, de így szemből nem látszik rendesen a pocid mérete. :wink:
Nem síeltem, de ha síelek is nem nagyon szoktam már elesni, jól belejöttem az itten, svájci évek alatt. 8) Akkor esek eél max., ha belém jönnek...

Reni,
jól vagyok.Nagyon készülök a karácsonyra, jön ki a családom hozzánk. Na meg az ajándékvásárlással is már a végére jutottam. :) Ennek örülök,mert nehéz mindig kitalálni,kinek mit is vegyek.

Csajok!!!
Ma este repül haza a párom és szombaton aláírja az előszerzdősét és kifizeti a foglaló a telkünkre. :lol: Szóvalépítkezés lesz!!! Nagy projekt, majd hoz vagy 100 db Szép Házak újságot, megnéztegetjük őket és utána tervezzük a házunkat!!! :)

Iolnkám,
ugye beadod a papírokat?! Úgy szeretnék már szorítani nektek az öribabára!!! :wink: 8)

Tücsi,
kicsit jobban vagy már??? Most már akkor szeded a jó dózisban azt a fránya gyogyit?
katata
 
 


Sziasztok!

Hát mi betegek vagyunk, tegnaptól Ágota sem jár oviba, és már idén nem is viszem. Taknyos, köhög, és este a jobb fülét is fájlalta. Éredekes módon reggelre a fülét nem fájlalta, mondjuk a bizti kedvéért Aloe Aktivátort csepegtettem a fülébe, vattára Firstöt fújtam, és a fülébe dugtam. Lehet, hogy ennek is köszönhetjük, hogy aludt éjszaka. A kedve és az étvágya is jó.


Kata!
Jó tervezgetést kívánok az új házhoz! Csak győzzétek energiával, mert a sok kicsi Katának kell a hely ám! :lol:

Boris!
Hát jól nézel ki, csinos kismami vagy! :lol: Igen jól emlékszel én indítottam el!

Panda!
Te sem szedtél fel sok + kilót, jól néz ki a pocid! De egyébként is a baba egészsége a legfontosabb, a + kilókat szülés után le lehet adni.

Reni!
Ne aggódj a súlyod miatt, majd lemegy szülés után. A babó egészséges legyen, ez a legfontosabb!

Zel!
Vigyázz magadra! Szorítok! ++++++++++++++++++++++++
Köszönöm Ágota nevében is, remélem te is hamarosan hallgathatod a gyermekedet ahogy énekel a kádban! :lol:

Tamara!
Gyönyörű gyermekeid vannak! :lol: Szerintem egyból észrevehető melyikük Babett, vagy Balázs! De úgy láttam itt mindenki helyesn tippelt!

Tücsökbogár!
Sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned! Igazán nem tudom, hogy a helyedben mit is tehetnék, de az tuti, hogy a körzetivel egy jó nagy beszélgetést ejtenék (az is igaz, hogy az az elvesztegetett 6 hónapot nem adja vissza neked!)

Ilona!
Látom a paksamétát csak megküdték! Mennyi idő még gyerek kerülhet hozzátok? 6 hónap- 1 év? Hogy vagy?

Kép
sapé
 
 


Elkészült az elefánt. :) Már fáj a kezem...kb. 4m cm-es és még egy egeret kötnöm kell...

Kép
katata
 
 


kicsiboris, sapé 6hónap 3 év nem lehet tudni.

sapé, szegény gyerek. Nálatok tényleg mindig történik valami.
Készülődtök a karácsonyra?
Nem emlékszem a citológiai vizsgálattal kapcsolatban, nem kellett újabb eredményre várnod, vagy újabb vizsgálatra menned?
Köszönöm megvagyok.

katata, tegnap végre rávettem az embert, hogy elolvassa a papírokat, és aláírja. Nagy küzdelem volt :roll: Pedig anno januárban ő kezdeményezte, hogy vágjunk bele, most meg azt hiszem elbizonytalanodott.
Hogy vagy?

tücsökbogár, tudom hogy igazad van, elküldjük a papírokat és megnyugszanak otthon a kedélyek.

zelem, mi van veled? Hogy halad a bolt nélküled, vagy csinálgatod?

mágnes, költözés?

reni, már alig várom a képeket :wink:
Szép napot lányok!
bbilona
 
 


katata, és felismertem :D , pedig már megijedtem hogy szemüveg kell. Szuper ügyes vagy, és nagyon jó ez az anyag!
bbilona
 
 


Sapé,
gyógyulgassatok, hogy Karácsonyra mindenki jól legyen!! Jó ötlet, hogy már nem megy többet Ágota oviba!! :wink:
katata
 
 


Ilonka,
szerintem természetes, hogy megtorpant egy kicsit a férjed, hiszen azért ez elég komoly döntés, tudod, az én férjem nem is megy bele. Örülök, hogy aláírta és végre külditek vissza.
A lombik még mindig nem jöhet szóba? Szerintem a hormonok nem nagy gáz, hiszen kiürül a szervezetedből és utána rendben lesz minden. Szerintem emiatt nem kéne kihagynotok ezt az esélyt sem.
katata
 
 


katata! :lol:

Nagyon cuki az elefánt!!!!!! :lol: :lol:
Jó neked,hogy az ajándékok már megvannak,nekem még semmi,és
nincs is türelmem hozzá,mindenhol annyian vannak,és durvák az emberek. :shock:

Bbilona! :lol:
Szegénykém ilyenek ezek a pasik,de légy kitartó!!! :wink:


Pandácska! :lol:
Én is peg perego párti vagyok.Na meg jané,de az nagyon drága :shock:


sapé! :lol:
Jobbulást a kislányodnak!!!!!!!
Szegénykém akkor tényleg mindig van valami! :shock: :lol:
a súlyomra tényleg vigyázzni kéne,eddig 12kg híztam,de még sok van hátra és ugye jelentős túlsúllyal keztem. :oops:
m. reni
 
 


Kata,
Nekem is kell ilyen elefáncsi :oops: olyan ügyes vagy!

A mai éjszakám borzalmas volt majdnem bementünk a kórházba de végül jobban lettem. Azért úgy döntöttem összepakolom a kórházi dolgaimat egy helyre hogy kéznél legyen ha kell.
Vendég
 


Pandácska!

Mi történt??
m. reni
 
 


Reni,
Most látom más lesz a kislányod neve? 10 körül elkezdtem görcsölni de úgy rendesen. Utána jöttek a keményedések de rendszeresen 20, 10 végül 5 percenként. Akkor szóltam a páromnak hogy lehet kórházba kell menni.Vártunk még megint 10 percesek lettek utána 20 és elaludtam. Az volt a fura hogy közben folyamatosan pisilni jártam 3 óra alatt legalább 10* pedig nem ittam közben meg elötte se. Nem tudom mi volt ez de most már résen leszek!
Vendég
 


pandácska!

Igen más lessz a neve :wink: Bár a férjem nem tudja megemészteni :roll: Jaj te szegény annyira sajnállak :roll:
Ezek nem lehettek josló fájások?Vagy azok késöbb vannaK???
nagyon vigyázz magadra!!!!!
m. reni
 
 


Vagyis magatokra!!!!!
m. reni
 
 


Reni,
Nem tudom de gondolom a joslófájások azért nem ilyen rendszeresek :roll: azért úgy vagyok vele bármi is legyen minden okés lesz mert már érett Dorka tüdeje és 2 kg szóval nem lehet baj!! 19 napot kell kibírnunk akkor töltöm a 36. hetet utána jöhet ha akar. Párodnak ennyire nem tetszik az Antónia?
Vendég
 


Pandácska!
Biztosan minden rendben lesz, de azért lehet, hogy nem ártana beszélni a dokiddal! Vigyázz magatokra!

Kata!
Olyan nagyon-nagyon ügyi vagy! Én csak kavicsokat festegetek - vagyis nyáron festegettem, de azokra inkább virágokat, meg katicákat lehet festeni, karácsonyi dolgokat nem nagyon.

Sapé!
Remélem, Ágota gyorsan meggyógyul és karácsonykor már emlékezni sem fogtok a köhögésére. Így legalább együtt tudtok készülni a karácsonyra.

Ilona!
Hajrá, így tovább! Meglátod, amikor majd a párod meglátja a leendő gyerkőcötöket, minden bizonytalansága el fog illanni egy pillanat alatt.

Én beszéltem a házidokimmal, megemeltük a gyógyszert és várjuk, hogy telljen az idő.
tücsökbogár
 
 


Pandácska!

Biztos nem lessz baj :lol: ,de ugye aggódik az ember,én is !!!
Figyu te miket viszel a kórházba??
Annyi minden kell!
Nekem még mindig hiányos a listám :
Ha van időd nézd át légyszives,hogy mi kellhet még!!!

Ezek vannak a kis Tóncsinak!!
Mellszívó
Légzésfigyelő
Kiságy
ágynemű
Avent cumi készlet,/Bár szoptatni szertenék,de sose lehet tudni!!
56os rugik
62-es rugik
56os body
62es body
kardigánok
kis kabátok
bundazsák
kifogó,kétféle anyagból
vízhömérő
kiskád
babakocsi
körömolló
hajkefe
pelenka tartó /Captiva/
kissapka
kiszokni
vastag takaró,vékony takaró
babahordozó
utazóágy

Még ami kell!
Orszívó
ágynemű még egy garnitura
lepedők
vízlepergetős lepedő
forgó kiságy felé
vastag kissapka
merev pelenkázólap a pelenkázóra
hőmérő
kisharisnya

hirtelen ezek jutottak eszembe!
Van még valami fontos???


Kórházba?!
Én ezekre gondoltam
pizsama,hálóing,gombosak,
papaucs,köntös,melltartó+Betét.
intim betét!fényképező tisztálkodó szerek.

A babának?!
Body ,rugi,positörlő ,pelenka,
m. reni
 
 


ja meg matrac a kiságyba!
m. reni
 
 


Pandácska!!!
Ti meg miket műveltek???? Huhh, izgis hallod!! Nem szólsz a dokinak, hogy volt ez a dolog??? Jó lenne megnézni Dorkát, nem?? Tegnap óta ugyan úgy vicánkol, mozog??? Minden olyan,mint előtte volt?
Bocsi a kérdésekért, de aggódom.... :roll:
katata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?