Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Ani!
A virgácsról annyi,hogy azért meg lehet oldani másképp is a dolgokat szerencsére :oops:,így talán kibírható az a 6 hét szülés után.

Nati és Judy!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Kata!
Neked jó tanulást és ne izgulj tuti sikerülni fog a vizsga!

Vikike!
Jobbulást Levi babának,remélem hamar rendbejön!!!

Chrissyy!
Hogy elment két hónap,mintha csak tegnap szültél volna.
Nagyon sajnálom,hogy Martinka ilyen nyügös,nagyon rossz lehet Neked amikor nem tudod megvígasztalni.Remélem hamarosan túl lesztek ezen a nyügösségen!És szorítok nagyon-nagyon,hogy javuljon a szeme és ne kelljen műteni!

Kriszta!
Rossz lehet,hogy diétáznod kell,főleg így az ünnepek közeledtével!De most a legfontosabb a babó és Te!
Máshol nem próbáltad hirdetni az ágyat?Szerintem tehetnél ki a CSNK-ba is hirdetést!Vagy már beletörődtél?Azért nem semmi,hogy átvágtak Titeket!Bosszantó!

Bessy és Vikike!
Kitartást Nektek és sok erőt!Az újjévi kívánságotok már gondolom meg van!Meglássátok hamarosan Ti is babások lesztek,tiszta szívemből ezt kívánom Nektek!!! :wink:

Nati!
Szerintem is sokszor keveset egyél,az lehet,hogy segíteni fog.Én a reggelt egy bögre tejjel kezdtem és két óránként ettem egy keveset.A privit majd küldöm.

Magunkról!
Noel baba továbbra is nagyon jó kisfickó.Hétvégén Andeszéknál voltunk,nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni.Majd teszek fel én is képeket.Ma voltunk a védőben,megmérték a kis Noelt most 2750 gramm.Már gyarapodtunk egy kicsit :D

Ja amúgy automatikusan pezsgőkúpot adnak a szülésnél ha nem kértek mást.Én is beöntést kértem,egy kicsit kellemetlen volt,de szerintem hatásosabb mint a kúp nem beszélve arról,hogy a jó kis langyos víz ellazít és segíti a tágulást is egy kicsit.

Puszi a Többieknek is akiknek nem írtam!És nemsokára jövök a képekkel!
Vendég

Vicuska!
Már megint LAPTETŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Chrissy!
Én is szorítok, hogy hatásos legyen a szemcsepp!!!
Egyébként mi a gond vele? Azt hiszem lemaradtam egy kicsit, mert biztos írtad. :oops:
bessy76

Íme a képek:

Noel békésen szunyókál: Kép
Ébren vagyunk: Kép

Bence baba és Noel bébi "beszélget": Kép

Az 5 unokatesó: Kép

Anyukám a két legkisebb unokával: Kép

Noel szeret fürdizni: Kép Kép Kép

Ja és bocs,hogy ennyi képet felraktam,de nem tudtam választani.

Puszi Mindenkinek!
-gabi és Noel
Vendég

Gani!
Noel baba nagyon ari! :lol:

Chrissy!
mi a baja a szemének pontosan?nagy a nyomás?csak nem zöldhályogja van? :roll: remélem hat a szemcsepp :shock:

Kata!
jó tanulást!mindjárt itt a cél! 8)

Nati,Judy!
Kép
Boldog Névnapot! :wink:

Többieknek is szép napot!
Vendég

Gabi!
Nagyon jó, hogy ennyi képet felraktál! Ahogy már Andesznek is írtam mindkét srác nagyon szép!!
Anyukád biztos repes az örömtől!
És köszi a drukkot! Igen, ez már több éve az újévi kívánságom.
bessy76

Gabi :lol: :lol: :lol: jaj de édi, főleg a karon fekvős, utolsó kép!!!
Vendég

Levi babának mégegyszer jobbulást!Én orrszívás előtt adtam a Sterimart,hogy egy kicsit oldja a váladékot,és szívás után a Nasivin cseppet,hogy gyógyítsa a nyhártát.Ha gondolod próbáld ki!

Én kúpot kaptam szülés előtt,hát ne tudjátok meg...... :shock: :D
Mondjuk eleve a görcsöktől is volt hasmas,de a kúp kipucolt rendesen!Persze mindenki maga dönti el mit kér!A borotválás meg nem egy nagy dolog,fél perc az egész,de ha megcsináljátok otthon,nem nyúlnak az ember lányához!
Sztem ezektől a dolgoktól senki sem féljen!A vajúdás rosszabb....

Voltunk ma elintézni 1-2 dolgot,hú de úúútálok esőben mászkálni én is!!Viszont muszáj volt menni!Készülünk Martinka hétvégi szülinapjára! :D :D

Nagyon jók a képek a gyerekekről és a családról!!Majd kérünk még!!Imádom nézegetni!! :wink:
Vendég

Alexa!

most nézem a vonalzód :oops: Martinka most lesz 1 éves :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bizony ám!Vasárnap! :D :D :D :D :D
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Tegnap elkészült a mézeskalács. Hmmm.... mennyei illata van. Még a kabátomon is érzik. :) Ma bedobozolom, elsősorban magam elől. :D
Holnap reggel vérvétel.... Teljes tanácstalanságban vagyok, hogy a távírdába menjek vagy a másikba..... :?

Gabi
Jók a képek! Édes kerek pocija van Noelnek. :)

Alexa
Vasárnap nagy buli lesz? Majd kérünk képeket. :D

Vicuska
sajnálom, hogy Piri anyót nem tudtad lepasszolni. :( De majd most! :)
Vendég

Gabi,
nagyon sok boldogságot kívánok Neked névnapod alkalmából és egy nagyon különleges napot mára!!!!!! :wink: Kényeztesd magad!!!

Gabi, Andesz,
hát hogy nektek milyen tüneményes babáitok vannak!!!! Gyönyörűek és nagyon édesek, ahogy egymásra néznek. Nagyon nyugodtnak tűnnek, az életben is ilyenek???

Szilvi,
hova is lehet menni mézeskalácsért???? :wink: Melyik lett a fincsibb??? Nagyon profi vagy!!!!! A vérvételtől meg ne félj, minden rendben lesz!!!! Én eddig csak a nagyban voltam, ott mindig sikerült 1-1 órát eltöltenem.... :cry:

Judy,
minden rendben? Nem jöttél már egy ideje!!! Vagy kipihened a hétvégi Juditozást??? :wink:

Kata,
kitartás, már nincs sok hátra!!!!

Vicuska, Bessy, Vikike, Évi,
hajrá-hajrá-hajrá!!!!! Nagyon drukkolok nektek!!!!!

Alexa,
mesélj, hogy készültök Martinka szülinapjára???

Vikike,
jobbulást Levi babának!!!! Remélem hamar rendbe jön!!!

Ani,
ma mész dokihoz??? Drukkolok nagyon, remélem minden oké lett!!! Azért még vigyázz magadra!!!

Gabi,
már elsőre is észrevettem, hogy Noel babának méretes ám a kukija :oops: :P Nagyon helyes!!!!!

Márti,
következő vizsgád mikor lesz? Bírod még szuflával???

Én továbbra sem vagyok a helyzet magaslatán, tegnap ebéd után hazamentem és aludtam. Az segített, addig amíg aludtam :wink: . Próbálom legalább ezt a hetet kihúzni.... :shock:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Alexa, köszike az infót az elevitről (én nem tudtam) és ez nem okoskodás, hanem seígtség!

Andesz, nagyon szépek a fiuk, bár nem tudnám őket megkülönböztetni :) Köszi a születéstürténetet.

Nati, én is vettem egy kis mappát és abba tárolom a kis képeit na meg az összes papírt amit kaptam. Nekem mondta is az orvos hogy legyen mindig nálam mert ha gond van ezek kellhetnek. A képeket sztem addig ne ragaszd bele, mert egy könyvet nehezebb mindenhova cipelni :) Úgyis mindenkinek meg akarod majd mutatni. Különben is másold le a képeket mert olyan papírra nyomják ami idővel elfakul (ezt is a dokim mondta).

Kriszta, köszi a plázás infót, én bizta messzire elkerülöm.

Vicuska, jó az új vonalzód! :)

Gabi, :) köszi, bizti megoldjuk majd valahogy azt a 6 hetet. :) Örülök hogy Noel szépen növöget, jók a képek és nem baj ha sok lett, mindki kérünk, jó nézni őket.

Szilvi, sztem az új SZTK-ba menj, ott nekem úgy tünt gyorsabban megy.

Na ezt most elküldöm :)

madiani

Gabi,
köszi a privit, nagyon jó volt olvasni és megnyugodtam!!! nem is akartam nagyon mást keresni, őt már ismerem, de nagyon jó, hogy van személyes pozitív tapasztalat is!!!
még egyszer köszönöm!!!!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Nati, köszi. Ma megyek vissza a dokibácsihoz ellenörzésre. Remélem ő is mindent rendbe talál, nekem már semmi panaszom nincs. Nugyi Nati, el repül ez a pár hét és jobban leszel. :) Tudom-tudom könnyű ezt mondani.

madiani

Rosszullétről jut eszembe. Tudjátok meséltem a szomszéd párt (hogy sokáig próbálkoztak de múltkor pozitív tesztet kellet ellenőriznem :)) Azóta nem taliztam velük és csak azért hogy kíváncsiskodjak nem mertem bekopogni. :oops: Tegnap Gáborkám (míg én suliba voltam) vendégségbe volt náluk. Újságolták neki hogy a csaj mien szarul van és már dolgozni se mehet (olyan a melóhelye hogy nem lehet babásan). A héten mennek dokihoz mert eddig nem volt még szívhang (asszem most 7 hetes), de amúgy minden rendbe van. Na meg a rosszullétek is talán arra utalnak. Úgy örülök!

madiani

Sziasztok!

Martinka szemének magas a szemnyomás értéke. Ezért kapta a cseppet, hogy csökkenjen, ha nem csökken tőle, meg kell műteni. Elvileg nincs nagy baj, de hosszabb ideig nem jó, mert az vezet zöldhályoghoz és az nem műthető.
Azért köszönöm az aggódást. Igazából mindig csak a vizsgálatoknál félek, mert szegénykémet éhgyomorra kell vinni, mert altatásban nézik a szemnyomást. Mivel anyatejes, így 4 órával altatás előtt nem ehet. Úgy kikoplaltatják, hogy fáj a szívem, mikor üvölt már az éhségtől. Múlt héten 6 óra telt el a két etetés között. Csupa tej voltam, ő meg éhes!

Más: képzeljétek el, hogy vasárnap és hétfőn is átaludta az éjszakát Martinka. Evett este, utána nyűglődött kicsit, de reggel 6-ig aludt mindkét nap. Mondanom sem kell, hogy az ágyból csavarni lehet a tejet. Úgy néztem ki, mint Pamela Anderson és beton kemény volt. De most meg ezért nem alszom sokat, mert állandóan az órát lesem, hogy mikor ébred. Mikor lehetne, akkor meg nem merek aludni normálisan, mert nehogy ne ébredjek fel. Na mindegy, majd csak lesz vhogy.

Bocsi, hogy nem írok külön most mindenkinek, de ezer a dolgom és a reggeli evés óta nyűgösen alszik.
De azért jövök, ahogy tudok!

Addig is pusszantás mindenkinek!

Ui Vicuska! Mostanában nagyon jó vagy laptető ügyben, ez már babát kell, hogy hozzon nektek!!!
Vendég

Gabi
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!

Nati
Fáy lakótelep. :D A kakaó nélküli szerintem jobb lett. Lett egy nagy tepsivel, púposra pakolva.
A vérvételtől (annyira) nem félek, csak várni nagyon úúúúuuuutálok. :( Azért az jó, hogy nem éhgyomorra kell menni. :)

Ani
Hmmm... nem tudom. Szegeden mindig órákat kell szobrozni.
A védőnő azt mondta, hogy a gaszto (vagy milyen) laborban van 1 hölgyike, aki azért van ott, hogy előrevegye a kismamikat és gyorsan megvámolja őket.
De fogalmam sincs, hol is kellene keresni, csak haloványan sejtem. :oops: :?

Chrissyy
Gratula az első átaludt éjszakához! Csak így tovább. :)
Vendég

Itt voltak tegnap a sógoromék. Az ő Levi babájuk 6 héttel idősebb Martinnál, de Martinka lehagyta a növésben és a hízásban is!
Ja, és már egy hete apával fürdik a nagykádban, majd keresek arról is képet, ha nem bánjátok!

Íme pár kép róluk!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

[color=red]Judy és Gabi!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!!![/color]
Vendég

Itt vannak a fürcsis képek! Imád fürdeni, csak kiszállni ne kelljen. Amíg öltöztetjük, tisztába tesszük, sír, de aztán megkapja a cicit és kuss van!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Szilvi! Nem tudom hol van az a vérlevevő hely, de engem is érdekelne. Nekem éhgyomorra kell mennem, külön mondták. Meg különben is utána lesz a terheléses vércukor mérés is a védőnőmnél.

Chrissy, gyönyöűek a babák :D

Kata drága! Jól látom amit látok? NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Nyugi csajok, csaltam :) csinálom a táblit onnan lestem.
Gabinak viszont csak holnap lesz a névnapja (bár névnapnál nem számít +-8 nap)

madiani

Ani!Majd résen leszek! :D
Vendég

Chrissyy
Köszi a képeket, Martin baba szépen kikerekedett. Kis zabálnivaló!!!!

Ani
Nekem annyit mondott a védőnő, hogy a gasztroenteakármicsoda rendelő mellett van, megadta a hölgyike nevét és telefonszámát. Ha gondolod, priviben elküldöm.
Vendég

Egy biológustól hallottam, hogy mitől nem fáj a baba pocakja. Az anyukának kell ennie naponta 3-4 alkalommal köménymagból pár szemet evés előtt és átmegy a babának a tejcin. Pár napja eszem, olyan jókat pukizik tőle ő is, (na meg én is),és tegnap mindenféle fájdalom nélkül sikerült jó nagyot kakilnia.

Ja, és PIRI anyó kitúrta apát az odújából! Még mindig nálam lakik, már 1-e óta! Mikor megy már tovább?!
Vendég

Szilvi, ez gondolom fizetős. ? Azért elküldheted.

Na itt vannak a táblik, szóljatok ha nem jó!

Kép

Kép

Kép

madiani

Hmmm, megéheztem! Már ettem egy joghurtot, most eltolok pár palacsintát!
Még annyit a köménymagos dologhoz, hogy bármit lehet enni szoptatás alatt, hogyha eszed a köménymagot!
Vendég

Kata
Boldog szülinapot!!!!! :)

Ani
Nekem azt mondta, hogy nem fizetős.
Megy a szám. Mármint a telcsi. :D
Vendég

Hahó, megint csak egy percre.

Nagyon édesek a babák!! A képeket végignéztem, olvasni majd csak hétvégén!! :wink:

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok!! :P

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!

Mi is sok boldog születésnapot kívánunk!
Vendég

Kata!

Nagyon Nagyon Boldog Születésnapot neked!:)
Vendég

Sziasztok!

Kata!

:lol: :lol: Nagyon Boldog szülinapot! :lol: :lol:

Chrissy!
Nagyon édesek a fényképek! Tényleg nem látszik a 6 hét korkülönbség, pedig ennyi idős korban kellene nem? Bizos jó tápláló a tejcid. :D :D
bessy76

Sziasztok!

Már jó ideje nem jelentkeztem. Voltam már azóta dokinál is, és Gréta babával minden rendben. Megfelelően növekszik, és kellőképpen sokat mocorog.
Lelkileg még nem vagyok igazából toppon, de telnek egymás után a napok. Már előre félek a karácsonytól, két hétig otthon kell lenni (leállás van nálunk a cégnél). A hétköznapok csak-csak eltelnek, de a hétvégék?!

Igaz olvasgatlak titeket, de ha nem haragszotok nem írok mindenkinek külön.

Puszi mindenkinek!

Kép
tand

Kata!!Boldog Szülinapot Kívánunk!!
Vendég

Andi!!De jó,hogy jelentkeztél!!Nagyon sokat gondolok Rád!!Sok erőt Neked!!Örülök,hogy Gréta babával minden rendben van!!

Sok-sok puszi!

Gyere amikor csak gondolod!!
Vendég

Andi
Jó, hogy jelentkeztél és örülök, hogy Gréta baba jól van.
Karácsonykor egyedül leszel, nem mész a szülőkhöz? Bár, elhiszem, hogy egyedül szeretnél maradni.
Sok-sok erőt!!!
Vendég

Kata,
nagyon sok boldogságot kívánok, teljesüljenek a vágyaid, álmaid!!!

Andi,
én is örülök, hogy jelentkeztél. Van egy ismerősöm, neki is most lesz az első karácsonya a férje nélkül, de ott van két lányka is, aki nagyon sokat segít neki. Remélem azért sikerül valamelyest majd elfoglalni és lefoglalni a nappalokat, az éjszakák pedig gondolom, hogy mennyire nehezek lehetnek.... Sokszor ölellek BENNETEKET és sok-sok kitartást kívánok!!!!!!

Kriszti,
no hát ezek a képek :oops: :shock: :P hűűűűű, nagyon vadítóak!!!!!! De nagyon édes babótok van!!!! nem próbálkoztál a fejéssel?

Ani,
hányra mész dokihoz?

Szilvi,
mézeskalács, palacsinta??? Nem túl nagy luxus ez egy nap??? Már én is farkaséhes vagyok!!!!!!!!! De betartom a 2 óránkénti evést, bár nem tudom, hogy fogok kinézni a végére :shock: :oops:

Bessy,
meddig leszel otthon? Már csak januárban mész??
Vendég

Ani,
igazad van, valóban egy nappal elnéztem a naptárt... No mindegy, Gabi, akkor holnapra is sok boldogságot kívánunk, legalább mindkét napod különleges lesz!!! :wink:
Vendég

Nati
A 2 óránkénti evés nem azt jelenti, hogy 2 óránként 2 tányér pacalpörköltet be kell vágni, hanem sokszor, kevesett kell enni. :lol:
Amúgy a palacsinta passzolt a mézeskalács mellé. :D
Vendég

Sziasztok!

Tand, örülök hogy jelentkeztél, nagyon szeretünk téged gyere amikor csak tudsz. Azzal meg ne is foglalkozz hogy nem reagálsz, a lényeg hogy gyere és irj nekünk. Pusszillak!

Nati, jót kacagtam, igen ahogy Szilvi is irja 2 óránként érdemes enni de csak kicsiket. :)

Most voltam dokinál, nem vizsgált meg hisz már semmi panaszom nincs (jövőhéten meg úgyis rendes vizsgálat lesz rákszűréssel). Elküldik a vizeletem kivizsgáltatni és csütörtökön érdeklődhetek, abból többet fog megtudni. Azt mondta hogy akár egy vesekő is lehetett. Na mindegy az a lényeg hogy már minden ok. :)

Csajok, miért hiszi mindenki rólam hogy mivel állapotos vagyok nem is dolgozom? Meglepődnek amikor mondom hogy, de igenis én még sokáig szeretnék dolgozni. Nem értem komolyan. Persze megértem azokat akik nem dolgozhatnak különböző okokból (veszélyes melóhely, egészségügyi bajok), de ha nincs semmi oka hogy ne dolgozzak miért üljek otthon?

madiani

Ani!
Ne foglalkozzál Velük.Miért ne dolgozhatnál??Az én melóhelyemen az egyik doktornő a 8.hónapig dolgozott,a másik a 7.-ig.Pedig kórházi munkahely!

Reméljük minden oké lesz a vizeleteddel!! :wink:
Vendég

Pont most hívtak telefonon,hogy csütörtökön tartanak az osztályon egy kis karácsonyi ünnepséget,és menjek be Martinkával!Jól esett,hogy gondoltak Ránk is! :D
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy!
Tündéri a kisfiad,és tényleg nem semmi,hogy mekkora a másik babához képest :shock: .Nagyon jók a fürdős képek is apával :D .Mutattam is a férjemnek,felcsillant a szeme,hogy nemsokára ő is a kádban fog fürcsizni a kisfiával.Persze anyát kihagyják az ilyen jóbol!
Kösz a köménymagos tippet már rágcsáltam is ebéd előtt egy jópárat.Majd kiváncsi leszek.Jó lenne ha tényleg könnyebben jönne a picinek az a fránya puki meg a kaki,mert néha úgy tekeri a pici pocakját,hogy rossz nézni.

Lányok!Köszönöm Nektek az előre történő névnapi köszöntést!

Katának pedig mi is NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!

Vérvétel ügyben én az új SZTK-t javaslom,nekünk bejött (max fél óra várakozás,a felvétellel együtt),csak arra figyelj,hogy 7 óra-fél 8 körül legyél ott.

Andi!
Örülök,hogy jelentkeztél és hogy Gréta babával mindketten jól vagytok!Továbbra is sok erőt és kitartást Nektek!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Kriszti!
Nekem is nagyon tetszenek a képek Martin babáról,a fürdősektől először mejdnem megijedtem! :oops: :shock: :D :D Szép nagy már Martinka,tényleg látszik a két bébi között mekkora külömbség van! :D
Hú,jó sok a tejed,fejd le,nehogy begyulladjon a cicid!Ismerem én is ezt a "tejtőlmindenelázós" szitut! :?

Nálunk a kömény sajnos nem jött be,de remélem Nektek segít!
Vendég

Úgy nézem sűrűbben kell idióta mítingekre járnom, akkor felpezsdül az élet. :D

Ani
Örülök, hogy jobban vagy.
A háziörvös és RL is állandóan kérdezgeti, hogy jól vagyok-e, hogy bírom a munkát, szóljak, mert rögtön táppénzre vesznek...
A monitor előtt klimpírozni, nem túl megerőltető. A kedves svájci ügyfelek annál inkább....

Gabi
Köszi a tippet. :)

Már csak annyi a kérdés, hogy hol is van az új SZTK? (van régi is?! :oops: )
Vendég

Sziasztok!

Sikerült végre a búrámról feltenni a képeket..:)Nem tudom mennyire látszanak a lilás csíkok.. :oops:
Kriszti ma átküldte a képet amit náluk csinált Martinkával a kezünkben..életemben akkor láttam először a párom kezében pici babát és hatalmasat dobbant a szívem :) :wink: :D

Kép

Kép Kép
Vendég

Basszuskulcs..most nézegettem vissza a mai termést és látom hogy TAnd is írt..Andi kérlek ne haragudj hogy ilyen képeket tettem fel..:(...sajnálom a figyelmetlenségemet...
Egyébként jó volt olvasni hogy a picikével jól vagytok...sok erőt neked továbbra is..!!
Vendég

Nati!
Csak ezen a héten leszek itthon. 17.-én már megyek dolgozni. :evil:

Ani!
Örülök, hogy minden OK. :D Nálunk is, aki irodán van 7.-8. hónapig dolgozni szoktak.

Alexa!
Melyik osztályon dolgoztál? Tényleg tök jó, hogy gondoltak rád. Menj el, biztos jó lesz találkozni a munkatársakkal. :)

Szilvi!
Új SZTK a kórháznál, régi a Távirdában :) :)
bessy76

Bessy
A kórházat tudom hol van, ott áll meg a buszom. :D
A szülészetet is tudom, aztán passz.....
Azt is tudom, hogy az ügyelet melletti utcában van 1 gyógyitár és itt megállt a tudományom. :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?