Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!
Ani!
A virgácsról annyi,hogy azért meg lehet oldani másképp is a dolgokat szerencsére
,így talán kibírható az a 6 hét szülés után.
Nati és Judy!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!
Kata!
Neked jó tanulást és ne izgulj tuti sikerülni fog a vizsga!
Vikike!
Jobbulást Levi babának,remélem hamar rendbejön!!!
Chrissyy!
Hogy elment két hónap,mintha csak tegnap szültél volna.
Nagyon sajnálom,hogy Martinka ilyen nyügös,nagyon rossz lehet Neked amikor nem tudod megvígasztalni.Remélem hamarosan túl lesztek ezen a nyügösségen!És szorítok nagyon-nagyon,hogy javuljon a szeme és ne kelljen műteni!
Kriszta!
Rossz lehet,hogy diétáznod kell,főleg így az ünnepek közeledtével!De most a legfontosabb a babó és Te!
Máshol nem próbáltad hirdetni az ágyat?Szerintem tehetnél ki a CSNK-ba is hirdetést!Vagy már beletörődtél?Azért nem semmi,hogy átvágtak Titeket!Bosszantó!
Bessy és Vikike!
Kitartást Nektek és sok erőt!Az újjévi kívánságotok már gondolom meg van!Meglássátok hamarosan Ti is babások lesztek,tiszta szívemből ezt kívánom Nektek!!!
Nati!
Szerintem is sokszor keveset egyél,az lehet,hogy segíteni fog.Én a reggelt egy bögre tejjel kezdtem és két óránként ettem egy keveset.A privit majd küldöm.
Magunkról!
Noel baba továbbra is nagyon jó kisfickó.Hétvégén Andeszéknál voltunk,nagyon jó volt egy kicsit kimozdulni.Majd teszek fel én is képeket.Ma voltunk a védőben,megmérték a kis Noelt most 2750 gramm.Már gyarapodtunk egy kicsit
Ja amúgy automatikusan pezsgőkúpot adnak a szülésnél ha nem kértek mást.Én is beöntést kértem,egy kicsit kellemetlen volt,de szerintem hatásosabb mint a kúp nem beszélve arról,hogy a jó kis langyos víz ellazít és segíti a tágulást is egy kicsit.
Puszi a Többieknek is akiknek nem írtam!És nemsokára jövök a képekkel!