Gabibi,
Igen, de csak azért, mert nem az ő kezében volt a fényképező
Judit,
Örülök, h kutyid jól bírta a megpróbáltatásokat
És szerintem teljesen normális, h ennyire aggódtál érte. Én a macskámat is baromira sajnáltam, amikor ivartalanítattuk.
És az interaktív kutyus nagyon jó, Adél imádja
Szerintem Robikádnak is nagyon be fog jönni.
Arivirág,
Tyű, mennyi ajándékot kapnak a lányok
Minden közös vagy mindenből kettőt vettetek?
500 Ft volt a hálózsák
azta milyen olcsó. Én a tök vékony vacakot vettem 2e Ft-ért.
Ma mi is elmentünk megvenni Adél maradék ajándékait
Megvettük (látod Gabibi én is ismételek
) neki a hintalovat és egy kirakós játékot. És még múltkor a corában vettem még neki egy zenélő telefont. Azt hiszem ennyi lesz, bár még egy jópofa ruhán nagyon gondolkozok. Az az igazság, h annyi mindent tudnék venni, de nem szeretnék abba a hibába esni, h mindent megkap és a végén nem fogja értékelni
Bár azért ettől még messze vagyunk
Judit,
Pont erről jut eszembe, h ha még nem vettétek meg a kutyust. Szóval érdemes pl. a corában megnézni, mert mi képzeld úgy jártunk, h megvettük egy játékboltban 9700-ért és a corában pedig csak 6400 volt, azt hittem szívinfarktust kapok
Tanultam a leckéből és amit kinéztem telefont (szintén fisher price-os) megnéztem először játékboltban, ott 4600 volt, a corában pedig 3700. Szerintem nagyon nem mindegy. Úgyhogy én úgy döntöttem, h soha többet nem veszek semmit sem rögtön játékboltban, inkább utánajárok.
Mondjuk amit ma vettünk meg, azt a fakopáncsból szereztük be (
www.fakopancs.com) Szerintem nagyon jó játékok vannak, baráti áron és az eladók is irtó kedvesek voltak