Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gabibi"]M írta:gabibiúltkor a virgács helyet forgácsot mondtam.Kicsit se néztek hülyének :wink:

:lol:

mimi12

Sziasztok lányok!

Nekünk ezt hozta a Télapó mert nem szeretné, hogy cumisüveg logjon mindig a Robika szájába.
Kép Kép És kupakkal
Vendég

Ez nagyon jó Gabi :D :D :D forgács :lol: :lol:

Én is vettem már régen csőrös poharat, Dominikának, de nincs sikere!
:(
arivirág

Mi is boldog Mikulást kívánunk :lol:
Kép Kép

Gabibi,
Forgács :lol:

Judit,
Sajna nálunk nem műxik a csőrös pohár :( És mennek a drukkok holnapra!

Kép Kép
curse

Sziasztok,jó reggelt!

Judit,majd írj,mi van a kutyussal!
A mi csőrősüvegünk is ilyen,mint a tiétek :D A miénk az Nüby márkáju,az is olcsó.EZ a tiétek is ez a márka,vagy ez a dm-nem a márkája?Én szeretem,és a SZabi is szereti.
AMúgy meg kitartás!A Szabi kb 1évesen kezdett el a cicin kívül mást is inni ,adig nem is kellett neki cumisüveg,tök mindegy mi volt benne.Utána,kb 16hós koráig,csak cumival ivott(cumisüvegből),és kb 3hónapj tanult meg ilyen csőrősökböl inni.Mostmár csak ilyenje van,és szépen iszik pohárbol is,és rendes üvegböl is,csak azokkal pancsol :D

Curse!Nagyon édes Adél :D

Azt hiszem tegnap elfelejtettem.Úgyhogy utólag isBoldog Mikulást kívánok mindenkinek :D

mimi12

Nagyon aranyos Adél baba!Sirt?

Én mindig akkor jövök amikor sehol senki? :cry:
Ünnepek elött akkor mi lesz ha már most mindenki igy elvan foglalva?

Kép

Gabi
gabibi

Nálunk itt vannak anyósék vendégsében, ezért voltam ma távol a géptől!
Holnap is itt lesznek, így el tudunk menni, megvenni a lányoknak a karácsonyi ajándékot!

Adél tényleg nagyon aranyos a képeken! :D
arivirág

Én is holnap megyek a páromnak megvenni.A keresztanyámékkal megyek. :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Szóval értitek"megyek"
Szó ismétlésbe jó vagyok :lol:
Tehát megyek

Kép

Gabi
gabibi

Akkor megyek jó?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Megműtötték a kutyámat, jol viselte a megprobáltatásokat.
Én kevésbé, még sirtam is.

Curse
Igazi Rudolf lett a kislányodbol még az orra is piros! Nagyon ari!

Gabibi
Irok csak ez a mai nap, nemsemmi volt.

Mimi
Irtam privit!

Sziasztok
Vendég

gabibi, Én is nagyon jó vagyok szó ismétlésben!! :D
Ha egyszer elíndulunk együtt majd tornázni, akkor jól el fogunk szó ismételni!! :D :D

Judit, örülők, hogy a kutyus jól viselte a műtétet :)
arivirág

Judit,biztos nagyon izgultál,hogy sírtál.Látszik mennyire szereted :)

Arivirág mi már abban is ismételünk,hogy :elkénne menni tornázni :lol: :lol: :lol:
Remélem a Nagyiéknál mielöbb rendeződik a létszám és akkor elkéne menni tornázni :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Várom már a jövő év ilyenkort,hogy lássam mi a kisfiam reakciója a télapóra, karácsonyra, hóra stb.. :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

A férjem kiment a piacra, remélem sikerül vennie a Robinak alvos zsákot mert már a másik elég kicsi!

Curse
A Robika is olyan kutyát kap karácsonyra ami nektek van. A mondokás.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Megvettük a lányok ajándékát, kaptak táncszőnyeget, elektromos vasutat, hátizsákot, kirakós játékot, és két kis fotelt!
Én szerettem volna venni egy papasant a jysk-ben, de sem Budaörsön, sem Törökbálinton nem volt, :cry: amit az újságukban hirdettek! :evil:

Judit sikerrel járt a Férjed a piacon?
arivirág

Sziasztok

Arivirág
Nekünk is van táncszőnyege a lánynak, két éve kapta. Nekem is már kész a bevásárlás.

Sikerült neki venni hármat is és mindeggyik más méretü. 500ft volt darabja, a kinaiba meg 3500ft egy darab. Máskor is őt küldöm vásároni!

Sziasztok
Vendég

És szereti a lányod a táncszőnyeget?
500ft??
Az nagyon olcsó!!!!! :D
arivirág

Szia Arivirág!

Két éve már megvan és még mindig működik, ez csoda. Még mindig szokot vele néha játszani. Az a jo benne hogy nem kell hozzá áram.

Kimostam a zsákokat de ha megszáradt küldök róla képet, hihetetlen ára volt. Nagyon örültem neki.

Szia
Vendég

Sziasztok!
Én is bevásároltam :lol:

nagyon régen voltam a piacon.mostanába biztos nem megyek,mert olyan hideg van mindig ott :cry: De te Judit jól csináltad :wink:
Főleg,hogy ilyen jó vásárt csinált a férjed :lol:
kérünk majd akkor képet .

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi,
Igen, de csak azért, mert nem az ő kezében volt a fényképező :lol:

Judit,
Örülök, h kutyid jól bírta a megpróbáltatásokat :) És szerintem teljesen normális, h ennyire aggódtál érte. Én a macskámat is baromira sajnáltam, amikor ivartalanítattuk.
És az interaktív kutyus nagyon jó, Adél imádja :D Szerintem Robikádnak is nagyon be fog jönni.

Arivirág,
Tyű, mennyi ajándékot kapnak a lányok :) Minden közös vagy mindenből kettőt vettetek?

500 Ft volt a hálózsák :shock: azta milyen olcsó. Én a tök vékony vacakot vettem 2e Ft-ért.

Ma mi is elmentünk megvenni Adél maradék ajándékait :) Megvettük (látod Gabibi én is ismételek :lol: ) neki a hintalovat és egy kirakós játékot. És még múltkor a corában vettem még neki egy zenélő telefont. Azt hiszem ennyi lesz, bár még egy jópofa ruhán nagyon gondolkozok. Az az igazság, h annyi mindent tudnék venni, de nem szeretnék abba a hibába esni, h mindent megkap és a végén nem fogja értékelni :? Bár azért ettől még messze vagyunk :lol:

Judit,
Pont erről jut eszembe, h ha még nem vettétek meg a kutyust. Szóval érdemes pl. a corában megnézni, mert mi képzeld úgy jártunk, h megvettük egy játékboltban 9700-ért és a corában pedig csak 6400 volt, azt hittem szívinfarktust kapok :roll: Tanultam a leckéből és amit kinéztem telefont (szintén fisher price-os) megnéztem először játékboltban, ott 4600 volt, a corában pedig 3700. Szerintem nagyon nem mindegy. Úgyhogy én úgy döntöttem, h soha többet nem veszek semmit sem rögtön játékboltban, inkább utánajárok.

Mondjuk amit ma vettünk meg, azt a fakopáncsból szereztük be (www.fakopancs.com) Szerintem nagyon jó játékok vannak, baráti áron és az eladók is irtó kedvesek voltak :)

Kép Kép
curse

Jó reggelt mindenkinek!

Csak beugrottam feltenni az igért képeimet a szerzeményekről.

Kép Ma reggel. Abban aludt már.

Kép A mintája nagyon aktuális.

Kép Ő is vastag.

Kép Ez csak 2anyagu nem steppelt.

Curse
Köszi az ajándék tippet, de már egy honapja megvették az anyukámék azt hiszem Auchanba. Már játszottam vele.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Ezt hallgassátok és nézzétek meg! Már a második gyertyát gyujtjuk, legyen egy kis hangulat ebben a topikban!

http://www.videoplayer.hu/videos/play/114178

Jo szorakozást!

Sziasztok
Vendég

Hellóka!

Judit ez tényleg jó vásár volt.Nagyon jól néznek ki!!
A videót nem tudtam megnézni ,mert pár mássodperc után leáll.Nem tudom miért.

Voltak itt a Nagybátyámék és hoztak kostólót:hurka kolbász :lol: :lol: Nagyon szeretem :lol: De inkább a kolbászt.
terhességem alatt sokat ettem,mert nagyon kívántam :lol:

szép estét mindenkinek!

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabi!

Csak ovatosan azokkal a finomságokkal, mert lessz mit letornáznod!

Szia
Vendég

Lesz mit?????Már mindegy már van mit :lol:

Csúnya esős idő van :cry:

Arivirág!Merre vagy?Anett ?

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Kébzeld a fiam este ota alszik. Már kétszer néztem be hozzá és még horkol is. Most szerveztem meg hogy ki megy a lányért a suliba, de a du-táni tánc marad nekem és a Robikának. Csak ki kell mozdulnunk ebben a latyakban.

TÖBBIEK HOL VAGYTOK?

Sziasztok
Vendég

Mit tud ez a hállózsák?Nekem is kell!!!!!! :lol:
Tök jó,hogy nekem nem fontos sehova mennem.Bár szeretek mindennap kimozdulni.
És ezt ilyenkor utálom.

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Nekem a gyerekeim mindig hálozsákban aludtak, mert igy nem kell egész éjszaka takargatni. Amiota forgolodik ebben alszik. Nyugodtan alszom én is mert tudom hogy nincs kint a kis dereka, és nem fázik.

Az ilyen időben valo mászkálást csak én utálom, merta Robika teljesen védve van az esőtől.

Kép
Vendég

Én elöször a korházban találkoztam a hállózsákkal,mert a fiamon sokat volt a kékfény miatt azt adták rá.ezt könnyebb volt le-föl venni mindig.Nekem nem nagyon tetszett mert a kislába mindig belevolt akadva.Itthon is használtam egy darabig,de nem vált be.

Nekünk nagyon hülye a babakocsink.(Már bánom,hogy ezt vettük meg csak sietni kellet,mert a párom anyúkája akkor halt meg és a párom kint volt görögbe,na meg akkor az is kiadás volt meg a babacuccok :cry: )Álitólag véd az esötől,de én nem tudom,hogy gondolták nem tudom ugy összerakni.Amikor elhozztuk a boltból nem volt benne leírás és a férjem meg lusta volt érte menni mondván minek ehez leírás
de persze vettünk hozzá esővédőt mindig ott van a kocsiba,csak olyan idétlen.idáig szerencsére egyszer kellet csak használni.Teszek fel képet ha sikerül

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Judit, ha ma tartod a Névnapot, akkor sok szeretettel gratulálok hozzá!

Kép

Jó az esővédő a babakocsin! :lol:
Mi is megyünk ma táncra! :D

Kostyika, Ti jöttök?
Már csak ezen a héten lesz, után téli szünet lesz a táncsuliba is!

Gabibi, nekünk meg legyen az új évi fogadalmunk, hogy elkezdjük a tornát végre!
arivirág

Judit!
Én is boldog névnapot kívánok,ha ma tartod(ha nem akkor is :D )!

AZ az igazság,hogy már akartam írni,csak elbizonytalanodtam,mert megnéztem az iwiw-en,és ott nem volt feltüntettve...

mimi12

lehet,hogy én vagyok a béna és nem értek a kocsihoz!!!!Nevetni nem ér.Itt van pár kép Igy nem lát ki szegény Kép Csak itt oldalt Kép és két verzió a hülye esővédővel Kép Kép

Majd ugyis lassan kell esernyőkocsi ott majd jobban vigyázok

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,ok én benne vagyok :wink: :lol:

Judit,Boldog névnapot kívánok én is :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Szerintem tök felesleges esernyőkocsit venni.Igaz keskenyebbre össze lehet csukni de,viszont hosszra állt.sokkal hosszabbak,mint a hagyományos babakocsi,és úgy is macerás az autóba pl.berakni.
A ti babakocsitok,meg ha jól látom,lapjára csukható.Hidd el,nem sokkal több helyet foglal,mint egy kisebb kocsi.
Csak a reklám :D

mimi12

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi jokivánságokat!
Igen most tartom!

Gabibi!
Nagyon ari a kisfiad ahogy kukucskál a kocsibol. :lol:
Nemhiszem hogy ennek igy kéne lennie. Keresek neked képeket a neten más /jol /összerakott kicsirol.

Sziasztok
Vendég

Gabi!
Nem lehet,hogy a babakocsi kupolája van forditvá?Márminthogy a szürke van hátrafelé,és a piros előrefelé.Azt nézem,hogy mindkettő felé van zipzár.Vagy úgy nem is lehet felrakni a kupoláját?

mimi12

Én is úgy látom, mintha fordítva lenne felrakva ez a kupola, de nem tudom…de így furi, az biztos!
arivirág

hát én már annyi verziót kipróbáltam és sehogy se sikeül.a kupolát csak igy lehet felrakni csak a zipzárral lehet variálni,de ugy se sikerült összehozni.A mózeskosárral jó volt és szerintem is másképp kell most rakni,de nemtom hogy

szóval nem járok jobban az esernyőkocsival!?
Én képes lennék mégegyszer ilyen jól bevásárolni :shock: :shock:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Milyen márkáju a babakocsitok?Hátha találok én is a neten,valami infót.
Szerintem nem jársz jobban az esernyőkocsival.Max ha ezt eladod,és olyat veszel,ami esernyőre csukható de,strapabíró is.Nekem pl egy használt Peg Perego P3-om van.Nagyon szeretem,esernyőre csukható(bár így sem kicsi),lehet rá tenni mózest,hordozót,és ezt én 3évesen vettem de,semmi baja nincs.

mimi12

elöször én is peg peregot néztem ki használtan,csak a párom mondta,hogy ne használtat vegyünk mert kistesót is kikéne hordania.Na erre tessék!!!!

Kengurúba vettem Quatró Baby Design.De már én is néztem a neten és semmit nem találtam kivéve hülye lengyel leirást :shock:

Kép

Gabi
gabibi

Aranyosak vagytok.Ha találtok valamit azt nagyon megköszönném :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi!
Ha volt ülés hozzá akkor azért hosszabb az eleje. Igy:
Kép Kép Akkor fel kell hajtani.

Találtam egy hasonlo kocsit, annak nem log le semmi.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ha Gabibi szeretné akkor el is dughatná a kisfiát a tetőn lévő cipzár segitségével. Gondolom szélviharba előnyös.

Kép
Vendég

A szeles időbe nagyon jó,mert bármerre hajtható a kuppola :lol: :lol: :lol: Akkor nagyon szeretem.Judit köszi szépen erról a képről jutott az eszembe,hogy az első szürke bigyó lehet,hogy nem is kell rá és lehet,hogy csak a mózessel esővédős mert ugy pont jó volt.És kipróbáltam igy is hát sok változás nincs és igy se az igazi Kép Kép

NA??
Persze a lábzsákot rajta hagytam :lol: :wink:

Kép

Gabi
gabibi

A második képnél amit felraktál ugy szerintem nem férne el a lába és nem látna ki a Drágám

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Nemtudom, hogy csináltad, de igy jo szerintem, kilát a fiad.

Ügyi vagy!

Szia
Vendég

ha már a gép a közelbe van rakok fel apás képet!Hasonlit rá nem? Kép

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, nagyon szépek együtt a Férjed meg a Fiad!! :D :D :D

Tök mérges vagyok :evil: befizettük a táncsulit nov-decemberre 7000ft volt, mert december csak fél hónap, és a tanár nem találja a borítékot, péntekig megnézi még máshol is, és ha nem lesz meg újra be kell fizetni! :evil: :evil:

Judit, mit kaptál Névnapodra?
Kép
arivirág

Arivirág,
Sajnos úgy néz ki h csak januártól fogunk járni mert én hétfőn nem tudok lelépni 4 elött h oda is érjünk mert annyi a munkám bennt, apa meg szintén nem tudja elvinni. De szentül ígérte h januártól már ráér és hétfőn viszi ő, pénteken meg én. Szerencsére Veronika is meggyógyult, én sem kaptam el úgyhogy mindenki mehetett már dolgozni.

Judit,
Boldog névnapot kívánok:)

Gabi,
Nekünk volt esernyős kocsink és én szerettem mert azzal legalább befértem anno a régi nagyposta ajtaján:) Igaz csak ilyen kis háló volt rajta így kevesebbet lehetett belepakolni de Veronika is élvezettel tologatta.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Arivirág!Nem értem ha átveszi a pénzt nem kell aláírni? Szerintem igy kéne igy a helyes!!Vagy kéne 1 lista és legalább 1 pipát tenne a nevetek mellé.Neki is igy lenne biztositéka ha valaki azt állitja,hogy befizette és mégse!
Tök jó pont ünnepek elött :evil:
És köszi :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?