Sziasztok!
Végre géphez jutottam:) Tegnap fél5körül értünk haza anyósoméktól,mert disznó vágás volt hétvégén.mindkét nap 1-1 kucuka.
Hát nem igazán éreztem magam jól,mert Lucának nem igen örvendeznek,mikulásra sem vettek neki semmit,nem várok nagy dolgokat,csak legalább egy kis Mikulást mégha nem is tudja megenni?szerintetek ez olyan nagy elvárás?Én akarok sokat Lucának?De másért sem votl túl jó,szombat reggelre "megjött" ,Luca egésznap nyűgi volt és nem akart enni,sírt végig a cicin,szerencsére éjszaka és tegnap reggeltől ismét eszik szépen.De mostmeg lett valami a jobb cicimmel,nagyon kemény az alja,és fáj is,de piszkosul,éjszaka már nem is tudtam hason aludni:(
Szóval nem egy jó hétvégét zárok magunk mögött:(
Katlina,Robikának gratuálok a kúszáshoz:) Édes nagyon:)
Szilbee,hát nagyon klasszak a képek,és jó,hogy ilyen két szuper srácod van:)
ÖRülök,hogy már jobban vagytok:)
Betti,nagyon szép nagylány Bettike:)
Jaimee,kár hogy nem tudsz majd irogatni,azért ha lesz lehetőséged írj ám,mert várjuk a kis Rékát
Nóri,Lilcsinek jobbulást kívánok:) Gyógypuszik neki:) És Lucának csütürtökön vagy pénteken tartjuk a névnapját,vettem ma neki egy klassz kis szoknyát,majd rakok fel képet róla hétvégén.
Mano,a Pr-s ek mondták ezt,abonyban csak ők vannak.
ja,és képzeljétek ma Luca megfogta az egyik csörgős játékát,fogta és nézegette,olyan édes volt:)
Juditok nagyon sok Boldog Névnapot!!