Új privát üzeneted érkezett!

Elin, Lilcsi csuda aranyos is krampusz volt:)

Katlina,Robika milyenm édesen kidőlt,biztosan jót pihent!

Szilbee,köszike az infót a karavánról.Ma elutazunk anyóomékhoz,vasárnap este jövünk haza,hátha be tudunk kukkantani a corához,ez majd Lucától függ.

Tegnap akartam intézni netet+tv-t a házhoz,de az itteni kábeleseknél nem tudtuk,emrt még 2őveél ezelőtti tulajnak tartozása van hozzájuk,eljárás is van ellenük,és azt mondták ha nem fizetjük be akkor nem kötik be.Nagoyn berágtam rájuk,igy T-home csomagunk lesz,tv,internte és telfon,ezt reklámozzák most a tv-ben is,remélem jó lesz!!!

Jaimee,kitartás nemsokára érkezik Réka:)

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Még mit ki nem találnak,hogy fizessétek ti ki az előző tulaj tartozását,hát ez röhej!Mért nem kérdezted meg tőlük,hogy most komolyan beszélnek-e,mert ez nagyon nevetséges!Melyik ez a nagytudású kábeles társaság!
Vendég

Tegnap éjjel nagyon rosszul aludtunk,Franci sokszor felsírt,és sokat forgolódott,szegénykém,lehet,hogy a mikulásról álmodott? :roll: Remélem ma már nem lesz ilyen szörnyű,mert hulla vagyok!
Vendég

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Az előbb megnyomtam a backspace-t és minden eltűnt :evil: pedig már írtam sokat.

Szóval Sziasztok! Így kezdődött..

A többit röviden.
A gyerkőcös képek nagyon tutik :D :D :D

Vali
MA délelőtt is voltunk Szolnokon a szokásos ellenőrzésemen. Az a baj hoyg Dius mindíg bölcsiben van amikor mi tudnánk menni. A hétvége pedig a családé.

A coca cola karaván jól hangzik de tartok tőle hogy 1000000000 lesznek :? no majd meglátjuk. Szilbee azért köszike!

Jut eszembe ma az orvosom közölte velem hogy nem érvényes a TAJ számom :shock: :shock: és hogy menjek a Mikszáth útra mert különben januártól fizetnem kell mindenért. Alá is íratott velem egy papírt hogy tudomásul vettem. Ja és még azt is mondta hogy nyugodjak meg mert neki se jó és már fél éve intézi..
Már csak ez hiányzott :x

Mézeskalács

500 g liszt
150 g cukor
3 tojás
8 ek méz
1 mokkáskanál szódabikarbóna
4 evőkanál olaj
1 csomag mézeskalács fűszerkeverék
cukrozott citromhéj, narancshéj
tetejére 1 tojássárgája
díszítéshez mandula, dió, cukormáz

A hozzávalókat összekeverem, min 1 órát a hűtőben állni hagyom.
Kinyújtom belisztezett deszkán, kb fél centi vastagra a tésztát és kiszaggatom. A tetejét tojással megkenem, hogy szép fényes legyen. kb 10 percig sütöm. Nem volt ideje megpuhulni..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi.

Fiúk hogy vannak?Levinek rendbejött a fülecskéje?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt!

Andi!
Igen! Levente rendbejött és most már úgy tünik, hogy Dávid is a gyógyulás mezejére lépett... Legalábbis remélem!!! :? szerintem most tőle kaptam el a takonykórt (tegnap óta dugul az orrom), de most még örülök is neki, mert akkor így több ellenanyagot termel a szervezetem és egyúttal Ő is.
szilbee

Szilvi.

Azért hamar rendbejött Levi. :) .Idén viszed még bölcsibe? Dávidnak még küldök egy kis gyógypuszát,hogy a maradék bacikat is legyúrja :D

Vali.Ti hogy álltok a bölcsivel? Zolika jól van? Munkahely?

Mi is mennénk a coca-karavánhoz...de még ki tudja milyen idő lesz...ilyen takony esős időben :? ...amikor az Intersparnál voltak-egész elviselhető volt a tömeg...hát a coránál nem tudom mi lesz-ott alapban is rengetegen vannak hétvégén :wink:

Szép hétvégét mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Hát nem tudom még hogy lesz Levente bölcsije pontosan... Tudod úgy lett volna, hogy Ádám még itthon marad velünk egy jó ideig, de visszarendelték a melóba idő előtt. Szerencsére két jó gyerekem van, így nem olyan megterhelő a kettővel itthon lenni, de pl. lemenni sétálni még nem tudunk, ami Leventének meg nagyon fontos lenne. Ennek oka részben a császárom, ami miatt még nem emelhetek és a babakocsit is le és fel kell hozni minden alkalommal, meg ugye Levente után se tudok még rohangálni, mert még fájdogál a seb... vagy a hasizmom... vagy sten tudja mim (pedig már jó lenne, megint fittnek lenni). A másik dolog meg hogy Dávidnak néha még hideg van odakint, nem merek sokáig kint lenni vele. Valszeg a jövő héten még megy Levente bölcsibe, mert hiányzik is neki a társaság, de utána ha Ádám vissza tud jönni szabira (amit a főnöke megígért.. de ugye ki tudja :roll: ), akkor megint itthon marad velünk (mármint Levente). Nem akarom most az influenzás időszakban nagyon bölcsiztetni, így remélem, hogy mire letelnek az ünnepek én is megerősödöm, hogy a fiúkkal egyedül is le tudjak menni csámborogni.
szilbee

Nóri!!
Köszke!!!!

Kép

Kép
katlina

Küldheted!!!

Kép

Kép
katlina

Katénka! Ha rákattintasz a piros betűs írományomra, ott vannak!!!! Csak megnyitjátok a PhotoFrameShoxw mappát és letöltögetitek az összes cuccost. És ez fent is fog maradni, nem csak 9 napig, tehát jó lesz, ha megjegyzed maadnak ezt a linket :wink:

Hát mi ezt a karavánt 100%, hogy kihagyjuk. Este fél 7-kor....már én is ki vagyok nyúlva olyankor :oops: .

Pircsi! Apámnak is így volt, én is bementem, de seperc alatt tisztázva lett a dolog....a vasutasok 75%-nak ilyen volt. :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee: Itt van az influenza? :shock: :shock: Azt mondták ma a rádióban, hogy csak január végére van itt a járvány...Ritkán kapom el az influt, de ha igen, az két hét döglődés... :? :? :?

Pircsi: Jól hangzik ez a mézes reci. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Mi így kúszunk!!
kúszás1
kúszás2
közben egy kis mosoly
navigálok
újra próbálom

Nóri!!
Köszi,lehet hogy szempápát kéne kérni a jézuskától :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Jaimee!
A "most"-ot úgy értettem, hogy így Dávid baba mellett, míg pici. Én is januárra gondoltam, mert az ünnepek után menne vissza Levente is a "melóba".
Gondolkodom erősen, hogy lehet be kéne adatni az influ elleniket... legalább az ellen a típus ellen védve lennének a fiúk...
Bár még nem néztem utána... Lehet nem is lehet ilyen pici babának, mint Dávid beadatni...

Húú mennem kell! Dévid hív!
szilbee

Téves riasztás! :lol:

Katlina!
Nagyon aranyos Robika. Ha gyorsan pörgetem a képeket megnyitás után, akkor folyamatában is látni az eseményt!

Teszek is gyorsan én is képeket!!

Kép Kép
szilbee

Szilvi! VÉGREEE! Már azt hittem, megint szólni kell majd :wink: :lol:

Katénka! Azért örülök, hogy megtaláltad.. :lol: Nagyon édes Robi! Szinte hallom, hogy nyöszörög meg morog hozzá.. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: Hű, micsoda munka ez kérem. :lol: :lol: Nagyon aranyos Robi!

jaimee

Sziiiiija Jaimee! Hogy vagy mostanában? Jövőhéten írsz még nekünk?
Névnapját pici lánynak hol tartjátok? És egyben, vagy külön-külön :lol: ? Bocs, hülye kérdések, nem kell rájuk válaszolni...legalábbis az utolsó 2-re :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Hát háj! :D Írok, ha egyben leszünk...aztán már csak egy széééép hosszú 10 oldalas szüléstörténet jön, ha csaszi lesz, akkor csak 9. :D Mély álomba merültök tőle már a 3. oldalnál. He-he...

Ja, különben Réka Anna lesz a picur neve (hacsak nem Tibor, de akkor Mosonyi nem kap "tiszteletdíjat"). Anna a nagymamim után.
Különben a Nagyapa szorgalmazta a Lili nevet is, de ez egyik barátnőm kislányának a neve, úgyhogy komolyan nem fontolgattuk. :D

jaimee

Ja, jól van, tényleg dili vagyok, Tündinek van Lucája... :oops: . Még jó, hogy nem vagyunk többen... :lol:

Tönkre tesz ez a nő...aludt vagy 40 percet...estére meg dili lesz..én meg hisztis :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én is belekavarodok néha!
De ez már egyre izgibb Jaimee,mindjárt szül!
Aztán tényleg várjuk a 2-3oldalas szüléstörténetedet!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Kép

Lizocska,Ducimami,Judit hol vagytok??

Kép

Kép
katlina

No és itt van néhány mai kép... :wink:

Kép Kép
Kép
szilbee

Sziasztok!

A gyerekek a képeken nagyon aranyosak! :D

Petri!
Köszi a mézeskalács receptet! :D

Elin!
Neked meg köszi,hogy így raktad fel ide a PhotoFrameShow- t mert a múltkor a Pack1-et valahogy nem tudtam letölteni,úgyhogy most nagyon megörültem,hogy mostmár ez is megvan! :D :D
Vendég

Szilbee!

Nagyon szép!!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihó!
Egész nap sehol senki???

Mi voltunk a karavánon. Láttunk igazi Mikúsát (Mikulás) integetett is nekünk, Timi meg vissza. Nagy szemekkel nézte őt és a manókat is. Szerettem volna lefényképezni vele de nem jöttem rá hol kell „jegyet” venni. Én meg nem mertem megkérdezni senkit. Majd jövőre bátrabb leszek. :oops: :oops:

Előtte meg Újszászon voltunk, mamám ott fekszik az otthonban. Hónapok óta csak fekszik :cry: szörnyű volt látni :cry: 82 éves...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee, szépek vagytok!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Juditok!
Boldog Névnapot!
:)

Kép
szilbee

Juditok!!!
Sok Boldog Névnapot!!!!!!!!

Elin regiznem is kell,mert nekem ez a négyzet(keret)nem akar eltünni az asztalról!?

Kép

Kép
katlina

KépJudit boldog névnapot!!!

KépKép
diÁcska

JUDIT! BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Mi meg nem mentünk bölcsibe, hanem dokihoz :cry: . Szombaton is és tegnap is a délutánunk kész szenvedés volt. Vagyis inkább szegény Lilcsinek. Délelőtt semmi probléma, a déli alvás meg már kb. csak 40 perc, mivel sírva ébredt mindkét nap Lilcsi, mert a feneke ki van maródva, de nagyon csúnyán! Még ilyet nem láttam. És nem volt sokáig kakiban hagyva, szó szerint egyik percről a másikra pirosodott ki. Valamit benyelhetett, ami most távozóban azért még "visszakacsint". És az egyedüli újdonság, amit kapott, az az Oscillococcinum volt, bár annak meg nem kéne mellékhatásának lennie . Meg mézet is kapott még, de azt eddig is kapott, igaz, most másmilyen van. De egyik sem valószínű, azt mondta a doki. Eddig is felváltva kentem Sudocreme-mel, Bepanthennel és Svédkeserű krémmel, ezután is így kell. És diéta :roll: .
Szegény Lilcsi egész estig , ha letettem, sírva fakadt és kétségbeesve jött mindig utánam, akárhová mentem. Dehát nem foghattam mindig az ölembe. Mikor meg nagyon csípte neki, akkor reszketett a karomban, meg kapaszkodott belém szegény üvöltve. Olyan tehetetlennek éreztem magam, a legjobb megoldásnak az tűnt, hogy pucérkodott.
Ma már amúgy sokkal jobb a kedve, a feneke is szép. Drnéni hallott valamit a mellkasában, ezért innia kell majd megint Ambroxolt, és szerdán visszavinni.
Pedig akkor már jó lett volna ottaludni a bölcsiben.... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szegény Lilcsi! :cry: Tudom milyen rossz ez ... Leventének is volt két alkalommal hasonló... Remélem gyorsan elmúlik és kiderül végül mi is okozta.
szilbee

Szegény Lilcsi :( :(

Kép

Kép
katlina

Rólunk az éjszaka jól telt Bettike az apjával aludta akiságyában, csak egy kicsit nyüfizet utánnam, lehet nekem rosszabb volt.
Másnapp megemlítette hogy anya nem jöttél haza nem aludtál velem.

Írni azért nem bírok mert ha itthon van Bettike nem hagy semmit csinálni.

Ma elvittem viba, de azt hiszem nem kellett volna még, mert ugy leszólt az ovónő hogy majdnem sírva fakadtam. Mert hogy ugyemajd két hétig itthon volt a csjszi mert beteg volt, most viszont már két éjszaka nem köhögöt, meg nappal is egész jól van nem is volt semmi nagyobb köhögös jelenet. Erre az ovónőnek mondtam hogy még azért egy picit köhög meg folyik az orra de nem vészes. Erre ő meg : hát Bettikém te tudhatnád a legjobban hogy nem lenne szabad addig vinni a gyereket közösségbe még meg nem gyógyul teljesen mert újra fertőzödhet és többel kötjük be. De adom neki a C vitamint meg még szoktam adni neki a köhögtetőt is de már annyit van itthon hogy teljesen kiszokik az oviból, meg nem bteg már. Van aki majdhogynem lázasan viszi a gyereket oviba annak ezt nem mondja vagy mi a fene? Annyira rosszul esett. De most nem tudom igaza volt? Már kezdem azt hinni hogy rossz anya vagyok merthogy elvittem oviba.
Áhh de nem is idegesítem rajta magam mert csak rosszab lesz....

Nekem már csak három alkalom a gyakszi ugyhogy JAmiee húzz bele:-) mert csak péntekig vagyok.

Puszilunk mindenkit, valószínű hogy karácsony fele tudok csak jönni jobban mert 18.án meg 21.-én vizsgám lesz.

Megpórbálok ide is berakni egy képet! Elin és is töltöttem le olyan prógramot amit írtál a többieknek és evvelén is tudok képet felrakni! Tök jó köszike!

Lilcsinek jobbulást!
Kép Ovodai kép

Kép
kbernadett

Kép és mégegy ovis kép

Kép
kbernadett

Helló Mindenki!

A JUDITOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Lilcsinek gyógypuszikat küldök! A pucérkodás jó ötlet szerintem is.

MA délelőtt a védőnők által szervezett Mikulás ünnepségen voltunk. Nem volt valami fényes, nekem a Mikusa bácsi se volt szimpi, olyan alkoholista kinézete volt és a hangja se volt valami kedves. Timivel nem tudom mi volt- vagyis azóta már sejtem- semmi kedve nem volt az egészhez. Egy mosolya se volt, a mikulásnak integetett elvette a csomagot persze mennem kellett vele meg válaszolt a télapó kérdésére hogy rossz gyerek volt e? Halkan suttogta hogy nem. Végig az ölembe ült csak egyszer merészkedett el, mikor rájött hogy van mézeskalács..
Hazaértünk, vagy a Tv-t nézte vagy fel kellett vennem. Ebédkor teszem az etetőszékbe és közli hogy bibis a füle. Enni kb két falatot evett, majd cici és beájult. Cici előtt még rákérdeztem a fülére de akkor már azt mondta nem bibis. Megnyomkodtam de semmi reakció. Talán egy kicsit meleg, próbáltam megmérni a lázát mikor aludt. Hogy én mennyire utálok lázat mérni. A fülhőmérővel nem bírtam mert befogta a fülét a homlokán 4 mérésből 4 adat 38,4 38 37 37,4 a digitálist alvás közben csak a nyakához tudtam tartani az 37,7 -et mutatott. Majd ha felébredt újra próbálkozom. Az a fura hogy nem köhög, az orra se folyik a hasa is renben se pötty se semmi. Talán a füle lesz? Délelőtt evett is akkor talán a torka se fájhat (nagyon).

Pircsi &
Kép
Kép
petri

NAgyon szép nagylány már Bettike :D :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Az óvonénivel meg nem foglalkozz! Te is egy lelkis kiscsaj vagy mint én, úgy látom. Játszatok egy jót Bettivel és felejts el az egészet!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hexe!
Boldog Szülinapot!!!!

Kép

... írnék még, de legkisebb Muki most ébred... majd még jövök...

Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Végre géphez jutottam:) Tegnap fél5körül értünk haza anyósoméktól,mert disznó vágás volt hétvégén.mindkét nap 1-1 kucuka.
Hát nem igazán éreztem magam jól,mert Lucának nem igen örvendeznek,mikulásra sem vettek neki semmit,nem várok nagy dolgokat,csak legalább egy kis Mikulást mégha nem is tudja megenni?szerintetek ez olyan nagy elvárás?Én akarok sokat Lucának?De másért sem votl túl jó,szombat reggelre "megjött" ,Luca egésznap nyűgi volt és nem akart enni,sírt végig a cicin,szerencsére éjszaka és tegnap reggeltől ismét eszik szépen.De mostmeg lett valami a jobb cicimmel,nagyon kemény az alja,és fáj is,de piszkosul,éjszaka már nem is tudtam hason aludni:( :( Szóval nem egy jó hétvégét zárok magunk mögött:(

Katlina,Robikának gratuálok a kúszáshoz:) Édes nagyon:)

Szilbee,hát nagyon klasszak a képek,és jó,hogy ilyen két szuper srácod van:) :) ÖRülök,hogy már jobban vagytok:)

Betti,nagyon szép nagylány Bettike:)

Jaimee,kár hogy nem tudsz majd irogatni,azért ha lesz lehetőséged írj ám,mert várjuk a kis Rékát :)

Nóri,Lilcsinek jobbulást kívánok:) Gyógypuszik neki:) És Lucának csütürtökön vagy pénteken tartjuk a névnapját,vettem ma neki egy klassz kis szoknyát,majd rakok fel képet róla hétvégén.

Mano,a Pr-s ek mondták ezt,abonyban csak ők vannak.

ja,és képzeljétek ma Luca megfogta az egyik csörgős játékát,fogta és nézegette,olyan édes volt:)

Juditok nagyon sok Boldog Névnapot!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Köszi a köszöntést, amúgy nyáron tartom :)
Nálunk megvolt a szülinapozás a hét végén, itt voltak a nagymamák és a nagypapa, meg az öcsém. Marci kapott egy csomó játékot, a tortáját meg nem akarta megkóstolni, csak ma evett belőle pár falatot... (Amúgy finom)
A tortán található vonat-gyertyatartók érdekelték inkább, miután leette róla a cukorgyönygyöket.

Látom, mindenki küzd a nyavajákkal... Én is benyelem a takonykórt, de Marcinak szerencsére kutya baja (kop-kop)
Szegény Lilcsi! :( Remélem már jól van a popója!!

Ma vittem Marcit a 2 éves ellenőrzésre dokihoz. Szerencsére minden rendben nála! Mondták, hogy milyen szép fogai vannak! Hát igyekszünk is vigyázni rájuk. Nagyon zokon vette, hogy méricskélték meg vizsgálta a doktornő... Végig kiabált, persze fáradt is volt (mikor is legyen tanácsadás, délután 1-3-ig, pont alvásidőben....) Amúgy már 92 cm magas!! Megmérni nem tudtam, mert nem volt hajlandó a mérlegre csüccsenni, de 13 kg körül van.
Megkérdeztem az oltást, 3 éves korban nem lesz, a 6 éves korit meg előrébb fogják hozni kicsit, de még nem tudni mikorra.

Petri! Timi hogy van? Remélem nincs baj a fülével...
Mi is láttuk a Coca Cola karavánt, mert pont a corában voltunk (egy kis játszóház után) tegnap. Hát nem volt egy nagy szám, meg hangos is volt, úgyhogy el is jöttünk.

Betti! Nagyon szép a kislányod! Szerintem se legyen lelkifurdalásod... Két hét alatt biztos meggyógyult már eléggé!

Na majd teszek fel képeket is a szülinapról!
judit_79

A torta:
Kép
Hm, lássuk csak mi ez!
Kép
A pici gyöngyök finomak...
Kép
De a kisvonat mégis érdekesebb, mint a torta
Kép
judit_79

Judit
Előre is ... SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK!!!

Szép szőke, kékszemű kispasi :lol: :lol: A tortája is nagyon ott van :D Ez zagyva cukis?

Tündi
HA jól értem akkor neked mellgyulladásod van vagy már nem fáj a cicid? NAgyon vigyázz mert magas lázad is lehet! MAszírozd és szoptasd Lucát minden féle pózban hogy elmúljon a csomó.
Bocsi de jó bunkesz anyósodék vannak. Nem vársz tőlük sokat!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri:Kipróbáltam a mézesedet, nagyon finom!!!!!!!!!!! Lányok, ajánlom mindenkinek! Én nem is szeretem a mézeset, csak a família és valahogy az ünnephez tartozik, de azon kaptam magam, hogy megettem egy negyed tepsinyit iziben, ahogy kisült! :lol: :lol: A díszítéssel már nem volt gond...Különben csendben jegyzem meg, hogy rosszul rémlett a recept, mert nem 8 kanál mézet tettem a tésztához, hanem kb. ennek a felét, most vettem észre, ahogy nézem a receptet. :oops: :oops: :oops: :oops: DE AKKOR IS FINOM! :lol: :lol:

Elin: Hogy van Lilcsi? Szörnyű lehetett neki.... :cry: :cry: :cry:

Juditoknak itt is nagyon boldog névnapot!!

Hű, Judit, csini ez a torta nagyon! :D

jaimee

Sziasztok.

Elin.szegény Lilcsike,bizti nagyon rossz volt neki.gyógypuszám.

Pircsi.Lehet,hogy tényleg a fülcsi a bibis,de megtapizhatod a nyirokcsomóit,mert azok is fájhatnak,ha megfogtak vmi vírust.viszont ha tudod melegítsd a fülét-főleg ha jelzi újra.

Judit.nagyon tuti a tortája Marcinak.az igen...szép méretek..már tényleg nagy fiú

Betti.nagyon szép lányod van.
Ilyen beszolásokkal meg ne foglalkozz.tojni rá.nekem ne mondják,hogy van olyan gyerek akinek az őszi-téli szezonban ne lenne egy picuri orrfojása/köhögése... szerintem ha csak 100% egészségesen lehetne vinni -kb 1-2gyerek/csopi lenne a létszám :lol: :wink:
Amúgy is,ha igazolása van,hogy mehet,akkor meg főleg be lehet fogni--meg amúgy is-el tudja az anya/apa is dönteni.ki az a ...lye aki tényleg betegen beadja?!

Mi is voltunk a coca-karavánon -de nem jött be a gyerekeknek-még Sziszi csak-csak élvezte a Lola-koncertet,de ennyi.
Szilvi.láttam Levit és Apukáját.nagyon édi volt

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Nagyon ropta a fiam??? Vagy azt a részt láttad, amikor visított, mert nem akarta, hogy az apja felvegye a nyakába?? :lol:

Judit!
Gyönyörű tortája volt Marcinak! :)

Hát én csak hallomásból tudom, hogy milyen volt a karaván, de én abszolút úgy képzeltem el, mint egy normál karavánt... kivilágítva meg minden... szóval mint a reklámban... Nagyon naív vagyok?! :oops:
szilbee

Tündi!
Ilyen nekem is volt, mikor Leventét szoptattam. A masszírozás + meleg borogatás + váltott pózos szoptatás kombinációja vált be nekem. A legjobban akkor ette ki Levente a tejet, amikor hónajtartásban szopizott, meg amikor négykézláb fölé hajolva etettem.
Az ok, amiért nálam kialakult, az a Laktoherb volt... azt hittem kevés a tejem és benyakaltam egy-két bögrével :oops: , utána meg 2 napig nyögtem a fájdalomtól. Levente meg nem győzte enni a cuccot... :roll:
szilbee

Szilvi.

én nagyon tündéri Levivel taliztam csak :lol: :lol: -egyébként mindíg egymás mellett kötöttünk ki velük :D -beszédbe nem mertem elegyedni ,mert szegény férjecském lehet besokallt volna :wink: -hogy csak leszólítom a fiúkat (ráadásul kettőt ) :lol:

Jaimee.nagyon ügyi vagy,jól tetted,hogy belaktál :D .
Közérzet amúgy?semmi jel?nst mikor esedékes?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Judit, nagyon sok boldog névnapot kívánok! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: