Sziasztok!
Niki!
Nekem sem sikerült eddig fogas képet csinálni, mindegyik képről hiányzott a fogacska. Ez az első
Gratula Nonónak, lassan ő is rákap a mászásra és majd megtudod miért akarom kikötni a fát
Csilla!
Üdv itthon
Mikor beírtam a hétfős hsz-t, pont ezen röhögtem itt magamban, hogy majd bejelentkezel te is. És tessék
Hogy viseled a fiúk hiányát? Meg ezt az egészet?
Remélem napról napra jobban érzed magad, fantasztikus fiúkáid vannak! Nagy harcosok és gyönyörűek!!
Jövő ilyenkor már égnek fog állni a hajad, ha csak fele ilyen akaratosak lesznek mint most
Tesóka!
Hát ezek a pasik, nagyon ott vannak.
Én is imádom az apa-fia képeket, tettem is ki egyet itthon
Annyira jó érzés, hogy az a nagy mamlasz férfi tudja szeretni meg óvni azt a pici kis pasit, nem?
Háááááát tényleg ne vágasd nagyon le a hajad
Beszéltél a Gabóval, mi van velük??????????
Zsuzsa!
Ej-ha, ez aztán a kocsi. Nekem egy kicsit olyan űrjárgányos
És mennyibe kerül ez???
Bizti jó drága
Barbi!
Falkaharc
szóval van ilyen
Köszi a tippet a fára, lehet hogy asztalra kéne tenni
vagy lelógatni a csillárról.
A Ricsi nagyon leszedős, pakolós és borogatós
Puha tüskés fát veszünk és csak műanyag díszek lesznek rajta. Talán megússzuk a karit faleborítás nélkül
Mesélj, uh-n minden ok volt? Mekkorára nőtt Vince?
Mi is voltunk tanácsadáson ma reggel. Megint sikerült felidegesíteniük
Egészséges tanácsadásra megyünk, erre a doki és a védőnő is totál beteg
Csak tudnám akkor miért jöttek be, fertőzni???
Az Anna meg jól beégetett. Apával mentünk mint mindig, de most nem volt kedvem bemenni a dokihoz, kinn maradtam az Annával. De ő mindenáron be akart küldeni. Nem bírtam leszerelni és mondtam neki hogy legalább van két perc nyugtom, elvan a Ricsi is az apjával. Erre kijön a doki és kérdezi hogy miért nem mentem be, az anna meg, hogy hát azt mondtam hogy legalább nyugtom van. Az meg nézett rám érdekesen. na mindegy. Ami miatt haragszom az Annára most egy kicsit, hogy jól összekavart, ill. elbizonytalanított. Ilyet beszol, hogy már elég a napi kétszeri szopi és adjak ötször kanalaszt enni. Meg tejet
Hát kerek perec közöltem vele, tejet nem fog kapni egy éves koráig. Nem tetszett neki
és hogy igény szerint szoptatok még, nem csak napi kétszer, és csak napi 2-3 kanalas étkezés (délelőtt-ezt nem mindig kéri a Ricsi, délbe, délután) van most és rágcsál reggel kiflit, zsömlét vagy pogit. Ez olyan gáz?????
11,38 kiló a Ricsi, a hosszát nem mérték mert majd azt csak egy évesen mérik meg amúgy is beteg volt a védőnő