Új privát üzeneted érkezett!

:mrgreen:

Tesóka, aki későn jön az így jár :o :o :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Hű de mérges vagyok :evil: :evil:

Feltöltöttem 193 db képet a rossmann fotórendelős oldalára, erre kiírja hogy elnézést kérnek, rendszerhiba miatt leáll a program. Persze minden veszik, menteni nem lehet. Hát basszus, két órája szórakozok vele :shock: :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg merre vagytok ebben a szép időben??? :roll: :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Na végre, Barbi, jó hogy előkerültél. :wink:
Azt hittem rajtam kívül mindenkinél süt a nap és sétál :roll: vagy hol lehet :roll:

Képzeljétek, vagy Barbi, úgysincs rajtad kívül itt senki. Tehát, képzeld :wink: kevés volt a Ricsinek egy üveg bébiétel :shock: :lol: visszajött az étvágya azt hiszem :lol:

És te mit csinálsz eme remek időben? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Örülök, hogy Ricsinek visszajött az étvágya :D
Bent kuksizunk a lakásban, Vince ma elég sokat alszik, tudod már ez is gyanús...nekem semmi sem jó :oops: Szilárd most jött haza, és ő is fáradt, úgyhogy minimaxot néz. Egyébként én nem szeretem ha tévézik. Szóval csend és nyugalom :D

Kép

Kép
sbarbi

Helló!! :D:D

Most ment el a takcsinő, eddig ablakokat pucolt, de csak a felével végzett... :shock: :lol:

KArcsika egész nap nyűgös és nem tudok vele nagyon mit kezdeni...most tettem bele a hintájába, lehet, hogy ez volt a baja...egész nap nem jött ki a szobájából és hozzá van szokva, hogy délelőtt kint vagyunk...meg a séta is elmaradt...szóval lehet, hogy a megszokástól való eltérés volt a baja, mert most nyugisnak tűnik... :D

Látom termeltetek ;)
Nem is tudok nagyon mit hozzászolni.. :oops:

JA, de! Viktor!!!! Tüneményesek a fiúk és mintha egy kicsit erősebbnek tűnnének! :D Köszi a képet! :D

Volt valami kérdés, amire válaszolni kellene? ;) TEsóka? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Ja, Tesóka! Ricsi is nagyon ott van :D MEnnyi fog!!! :D:D:D:D
Még jöhetnek képek! ;)

Kép
Kép
encu

ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá, nem hiszek a szememnek :shock: :shock:
azta, Tesóka előkerült :shock: :shock: hozzád nem kedden jár a takcsinéni? :roll:

Mindjárt jövök csak van még egy kis dolgom :roll:

ja a lényeg :lol:
Kérdéseim:

- Gabóékkal mi van? Eltűnt :shock: :shock:
- Fenyőfát kiköti valaki?

:D :D :D :D vagy ne kérdezzek? :wink: :D

Illetve mi van a Zsuzsával, Nikivel, Szisz???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Szerdánként jön, csak most ablakot pucolni jött. De szerdán megint jön. Jó az új vonalzód ;) :D:D

Nemtom mi van Gabóval, de engem is érdekelne..!!!!

Zsuzsa, Niki még csak-csak jár erre, de Szisz biztos ezerrel babázik és nincs ideje-energiája...vagy kedve... :D

Fenyőfát nem kötjük ki, van neki lába ;) MEg a gyerek még nem veszélyeztei ;)

Kép
Kép
encu

Köszi az infókat :wink:

Barbi!

Jó lehet egy kis nyugi! Pihizz te is. :wink:
Hát ha nem olyan öldöklős mese megy hagy (hogy kell ezt írni, hagy :roll: ) nézze. Sőt. Lehet már alszotok is :lol: :lol: :lol: :wink:

Kértél még képet, Tesóka. Akkor kapsz :wink:

Kép
Mikor takarítottam, apa vigyázott a Ricsire. És innen bányászta elő a legényt :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hehe!!! A kis szekrénylakó!! ;)
Én is teszek fel;)

Barbi, ilyen voltam rövid hajjal... : Kép hehe :)

És a pici+NAGY :D Kép Jóó nagy hely van itt ;)

NNNna, most megint vannak képeim ;)

Kép
Kép
encu

Csajok, jók a képek :D Encu jobb neked a hosszú haj :wink:

Már vagy máfél órája számítógépes játékokkal játszunk :shock: Gondoltam hagy gyakorolja az egerezést Szilárd, nagyon bejött neki, apja fia :wink: Nem tudom jobb e, mint a minimax? :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, azt mondod? :D
Csak ne híznék el a hajzuhatagom alatt ;) Te stagnálsz? Vagy fogysz? Olyan kis vékonyka vagy...én meg egyre nagyobb ;) No, ez van ! :D

Még nincs 4 éves Szilárd és máris nyomatja a számítógépes játékokat? Ejha... :D Miket játszik? Csak mert hogyha ilyen gyilkolósvadulósat, akkor már inkább a minimax ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok Csajok!

Momi!
Minden kívánságod így teljesüljön! Azt írtad, hétfő van, mindenki kerüljön elő! Működik a telepátia!
ELŐKERÜLTEM!!!!!

Komolyra fordítva a szót! Nem olvastam még vissza az elmúlt 3 hét termését, az a holnapi nap feladata lesz... de a lényeg: ismét itthon vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A fiúkról:
Dávidnak kivették az összes csövet az orrából, és 2 g tejcsit adnak neki. Mára 30g-ot hízott, reméljük a tejcsi beindítja...
Bálintot is levették ma a lélegeztetőről, de neki még van cső az orrában, hogy szükség esetén tudjon neki segíteni. Ő is belehúzott a súlygyarapodásba, hisz az infuzióktól 20g-mal több...

Most megyek pihizni, holnap délelőtt ismét jelentkezek! :wink: :wink:
rnecsi

CSILLA!!! ÜDV ITTHON!!!!! Nagyszerű, hogy itthon vagy, de hogy fogod megoldani a bejárást??? Nem para? :shock: :roll:
Nagyon szépen nőnek a fiúk, gratula nekik!! :D Csak így tovább!!!
Nem mondtak semmi bíztatót, hogy mikor kerülhetnek haza?
Ja, és Viktornak már írtuk, de most Neked is: gyönyörűek a srácok!!! :D Békések és erősek! Hurrá!!! :D

Várunk nagyon, gyere, mesélj még! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ma már írtam, de nem küldte el, utána pedig nem volt időm újra írni. :?

Képzeljétek Nonó már egy csomószor az oldalán alszik. És most az a mániája, hogy ha háton fekszik és folyamatosan rúgkapál, saját magán nevet. :lol:
Hason fekve pedig kiemeli magát fekvőtámaszba. :D

Csilla!
De jó, hogy végre itthon vagy!!!! :D
És örülök, hogy minden rendben van most már a babókkal, olyan jó, hogy már kaphatnak tejcsit, és hogy végre szépen gyarapodnak!!!!! És édesek a képen!!!

Móni!
Mi sem kötjük ki a fát! Miért akarod kikötni, hiszen van talpa a fenyőnek, nem borul fel!? :roll:
Én is akartam már csinálni Nonóról fogas képet, de nekem még nem jött össze! Viszont Ricsikéről tök jó ez a kép, hogy így megvillantja a fogait! :D

Encu!
Nekem is jobban tetszik a mostani frizud!!! :D
Karcsika meg tudja, hogy kihez kell odabújni! Aranyosak a pasik a képen! :wink:

Kép
niki+baba

Hááát, lányok, meggyőztetek ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Lányok, fáradt vagyok, megyek, elteszem magam holnapra :) Remélem holnap többet termelek én is ;)

Jóóóóóóóóccakát!!! :D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!!!

Encu, még nem tartunk ott, hogy ilyen gyilkolósat játszon, csak ilyen logikai játékokat az egyszervolt.hu-n, csak hogy megtanulja az egeret használni, végülis este 7kor tudtam lekönyörögni a gép mellől :shock: :D Aztán meg olyan fáradt volt, mire apja hazaért csak a hisztit kapta...Már megint folyik köztük a falkaharc, vagy mi :roll: :lol:
De este Vince kárpótolta apát, mert akkora mosolyokat kapott tőle, irigykedtem rendesen :wink:
Én most egyébként nem hízok, stagnálok a rengeteg kaja mellett az 54 kg-n, csak majd olyan 50 körülire szeretnék lefogyni...

Csilla, üdv itthon :D Örülök, hogy a fiúk el kezdtek hízni :) Majd várunk, hogy leírd a továbbiakat :)

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Csilla

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurá ujra ithon

Hepi a fiuk nagyon ugyik még a végén karira ithon lesznek hátha :wink:
anha

anha

Szerintetetek

milyen
anha

Zsuzsa, nekem tetszik :)

Móni, a fenyőfát mi nem szoktuk kikötni. De első karácsonykor volt előtte egy dohányzóasztal, szóval el volt barikádozva, mert bizony meg akarta nézni közelebbről Szilárd. Úgyhogy valamit találjatok ki :wink:

Vince imád hason aludni :)
Kép

Kép

Kép
sbarbi

Jóreggelt!!!

Barbi! Karcsika is egyre többet mosolyog, ha kell ha nem ;) Ja, és elkezdett torokhangokat is kiadni...olyan kis manós :D:D:D Nem véletlenül Manótj ;)
Édesdeden alszik Vince ;) De éjjel háton fekteted, nem? Karcsikát is néha hasra tesszük, de csak ha ott vagyunk és látjuk. Ő is szereti, de igazából neki tökmindegy...ha szunyálni akar, akkor semmi és senki (Tesóka, még a Ricsike sem) állíthatja meg ;)
És látom Vincének sem kell szárítani a haját ;) Neki nem kopik a haja? :shock: :lol:
És csak 54 vagy???? Hűűű, de jó neked! Én bizony 76...és minimum 6 kilót szeretnék majd ledobbantani. Persze, ha nem kajálok ennyi csokit, nem lesz nehéz ;) Mától nincs csoki, teljesen száműztem. Van helyette gyümi vagy ha már megzakkanok valami édesért, akkor egy pici méz vagy édes rágó. Ezt találtam ki, remélem be tudom vele csapni a csokievőközpontomat ;) :D:D:D

Zsuzsa!!!! MArhajó! Mennyiért dobálják az ember után? És amúgy mizujs? Olyan keveset írsz... :( ;)

Csilla!! Várunk a további jóhírekkel!!

Többiek????
Asszem rácsörrentek Gabóra, hogy merre kószál...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Nekem sem sikerült eddig fogas képet csinálni, mindegyik képről hiányzott a fogacska. Ez az első :D

Gratula Nonónak, lassan ő is rákap a mászásra és majd megtudod miért akarom kikötni a fát :wink: :D :D :D

Csilla!

Üdv itthon :D :D :D :D
Mikor beírtam a hétfős hsz-t, pont ezen röhögtem itt magamban, hogy majd bejelentkezel te is. És tessék :shock: :D :D :D :D

Hogy viseled a fiúk hiányát? Meg ezt az egészet?
Remélem napról napra jobban érzed magad, fantasztikus fiúkáid vannak! Nagy harcosok és gyönyörűek!!
Jövő ilyenkor már égnek fog állni a hajad, ha csak fele ilyen akaratosak lesznek mint most :wink:

Tesóka!

Hát ezek a pasik, nagyon ott vannak. :wink:
Én is imádom az apa-fia képeket, tettem is ki egyet itthon 8) :lol:
Annyira jó érzés, hogy az a nagy mamlasz férfi tudja szeretni meg óvni azt a pici kis pasit, nem? :D :D

Háááááát tényleg ne vágasd nagyon le a hajad :wink:

Beszéltél a Gabóval, mi van velük??????????

Zsuzsa!

Ej-ha, ez aztán a kocsi. Nekem egy kicsit olyan űrjárgányos 8) És mennyibe kerül ez??? Bizti jó drága :shock: :roll:

Barbi!

Falkaharc :shock: :lol: :lol: :lol: szóval van ilyen :roll: :D

Köszi a tippet a fára, lehet hogy asztalra kéne tenni :roll: vagy lelógatni a csillárról. :lol: A Ricsi nagyon leszedős, pakolós és borogatós :shock: Puha tüskés fát veszünk és csak műanyag díszek lesznek rajta. Talán megússzuk a karit faleborítás nélkül :roll: :roll:

Mesélj, uh-n minden ok volt? Mekkorára nőtt Vince?

Mi is voltunk tanácsadáson ma reggel. Megint sikerült felidegesíteniük :twisted:
Egészséges tanácsadásra megyünk, erre a doki és a védőnő is totál beteg :shock: :evil: Csak tudnám akkor miért jöttek be, fertőzni??? :evil:
Az Anna meg jól beégetett. Apával mentünk mint mindig, de most nem volt kedvem bemenni a dokihoz, kinn maradtam az Annával. De ő mindenáron be akart küldeni. Nem bírtam leszerelni és mondtam neki hogy legalább van két perc nyugtom, elvan a Ricsi is az apjával. Erre kijön a doki és kérdezi hogy miért nem mentem be, az anna meg, hogy hát azt mondtam hogy legalább nyugtom van. Az meg nézett rám érdekesen. na mindegy. Ami miatt haragszom az Annára most egy kicsit, hogy jól összekavart, ill. elbizonytalanított. Ilyet beszol, hogy már elég a napi kétszeri szopi és adjak ötször kanalaszt enni. Meg tejet :shock: :shock: :shock: Hát kerek perec közöltem vele, tejet nem fog kapni egy éves koráig. Nem tetszett neki :shock: és hogy igény szerint szoptatok még, nem csak napi kétszer, és csak napi 2-3 kanalas étkezés (délelőtt-ezt nem mindig kéri a Ricsi, délbe, délután) van most és rágcsál reggel kiflit, zsömlét vagy pogit. Ez olyan gáz?????
:shock: :shock: :shock:

11,38 kiló a Ricsi, a hosszát nem mérték mert majd azt csak egy évesen mérik meg amúgy is beteg volt a védőnő :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Ennyire gáz voltam röviden? :D:D:D Nem gondoltam vóna ;)

Hívtam a Gabót, de nem vett fel...majd később újra próbálom, nem akarok nyomulni.. :oops: :roll:
Én is imádom az apa-fia képeket...annyira szembetűnő a méretkülönbség, nem? Amikor az én ölemben van, akkor azért ennyire nem pici ;) És igen, én is olvadozom, amikor egy ennyire férfias férfi ( :D:D:D:D ), mint a párom szeretgeti a pici fiát...Jó látni! És egy-egy ilyen pillanatért még ezerszer is elviselném a császár minden szarságát ;) !!

Karácsonyfapara? :D Jövőre visszatérek rá ;)

Anna tud ilyen jófej is lenni? :D Én csípem, nekem még nem szólt be (asszem). De én sem fogok természetesen mindenben az ő feje után menni...

Miért van ilyen homoszexuális idő??? :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Barbi!

Nagyon aranyosan alszik Vince. Szép baba, még mindig! :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, szép nagy a Ricsi ;) KArcsika kicsivel több, mint 4,60. Talán van már 4,70 is... :shock: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

hát nem is anyira hogy minden van hozzá 70 ezer de találtam már 270ért is szoval szerintem nem vész már csak apát kel majd megfüzni májusig ráérek :wink:
anha

minekünk sose kellet kikötni a fát remélem most se kell :lol:
anha

Zsuzsa! Tényleg jó ár a 70..mi is 62-ért vettük (akciósan 95000-ről) a mienket a Kikaban... és viszonylag elégedett vagyok vele...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon édes Vince!!! :D Nonó sosem szeretett hason aludni! :?
Én is 54 kg vagyok, de egy 4-5 kilótól szívesen megszabadulnék!

Encu!
De jó, ha megtudod állni a csokit, én még nem tudom megállni! :roll:

Móni!
Nekem van egy kiskönyvem amiben két tábla szerepel:
Most csak a lényeget írom ki belőle!
10 hónapos kortól 2-szer szopi, 1-2 gyümölcs-zöldség, 1 húsos étel.
A másik táblában 8 hós kortól van, étkezések száma 5-6, anyatej 2-3, kiegészítő táplálék 3-4.

Mennem kell, felkelt lurkó!

Kép
niki+baba

Zsuzsa!

Azt tényleg nem olyan sok, hajrá, szurkolunk hogy apa beadja a derekát :wink:

Tesóka!

Miért csak viszonylag vagy megelégedve?
Tökéletes kocsi nincs, így 4 kocsival a hátunkmögött kijelenthetem. A 4-ből lenne egy akkor lenne tökéletes. Bár a 200ezres lehet az :roll:

Niki!

Köszi!!!

Megnyugodtam, akkor csak jól etetem a kölköt :D :D :D
Leszámítva a több szopit, de miért vonjam meg?? A kétszer szopit délelőtt 10-ig teljesítjük :oops: :lol: :lol: Így is szétdurranok mióta korlátoztam a szopikat, rengetekről sokra :roll:

Na mindjárt összeszámolom mennyit szopik a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki! NEm biztos, hogy meg tudom állni, de ezt a mennyiséget nem lehet tartani, mert 2 hét múlva lehetek a Mikulás ezzel a tempóval...én nagyon gyorsan tudok hízni...szerencsére fogyni is ;)

Tesóka, kicsit kicsi a csomagtartója, meg nincs hozzá rendes pelenkázótatyóm, de ezt remélem bepótolom ;)
Amúgy OK a kocsi, jól bírja a terepet. Ja, meg menet közben nem tudom úgy lenyitni a lábzsákot, mint mondjuk Barbi. De ez még nem para ;)
Én is keresgélek kocsit ;) Csak olyan marha drágák!!!!! :( ;)

Kép
Kép
encu

Hát ja, sok egy kicsit. Most így szopik:
reggel kelünk - 1 szopi (nagy)
megreggelizünk - 1 szopi (pár korty)
délelőtti alvás - 1 szopi (nagy)
ha felkel van hogy kér - 1 szopi (mikor mennyit)
ha óhajtott ebédelni akkor csak délutáni alvás - 1 szopi (nagy)
ha alig evett akkor - 1 szopi (nagy)
fürdés előtt - 1 szopi (pár korty)
fürdés után - 1 szopi (pár korty)
lefekvés - 1 szopi (giga szopi)

Éjszaka: van hogy 0, van hogy 5.

Tehát van 4 igazi szopi a többi inkább lelki dolog. Megnyugtatja vagy anyához bújás szerintem.

:shock: vélemény, valaki???? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, én nem paráznék...igény szerint szoptatsz, nem? Ez meg pont az! :D Én sem fogok könyv szerint szoptatni... :D:D:D
Ricsi majd úgyis leáll, ha úgy gondolja, nem?

Kép
Kép
encu

encu

az is jo ár
nincs rola fototd
anha

Igazad van!
Így gondolom én is, nekem nem terhes, ha kér adok. Na jó, amikor nem akart egyáltalán kaját enni és félóránkét rajtam lógott akkor azért szankciókat vezettem be. :roll: Ez lett belőle. A Ricsinek jó, nekem jó. A könyv meg le van sz@rva! :twisted:

Csak ilyenkor úgy meg tud kavarni az Anna, ill. elbizonytalanítani. Amúgy sem vagyok egy határozott egyéniség :twisted: már amiben :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi én mit nem adnák hogy szoptasak akár 10egy nap

ép az járt a fejembe hogy ha a pici szopik majd a Zoé nem e akar majd ö is és akor mit csinálok adok neki vagy nem adok ? micsoda hülye gondolatok mi :oops:
anha

Zsuzsa, de van! : Kép íme

Tesóka! Nyugi! Anna sem tökéletes! ;)

Kép
Kép
encu

Most láttam mit írtál a kocsitokról 8)

Valamit valamiért! Fő hogy Karcsika jól érezze benne magát :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu ez is nagyon szupi nekem csak az a lényeg mozes legyen hozá mert ugy könyeb a negyedikre felcipelni :?
anha

Zsuzsa!

Már többektől hallottam ezt a kérdést, nyugi :wink:
Egyik sétán a Gabó mesélt erről és meggyőzött, hogy ha kér majd a tesó megkínálom. Ha már addigra ő nem szopik, úgysem fog tudni mit kezdeni a cicivel, elvesztette ugyanis a szopóreflexét. Max. fejek neki tejcsit kostolóba. De nem hiszem hogy ízlene akkor neki. Elég tré íze van a fincsi kaja után :wink: :lol:

Szerintem majd bizti ott fog melletted ülni és lesni fog titeket, Te meg majd beszélgetsz közben vele vagy mesét olvasol (ugye Barbi :wink: ) neki. Aztán lehet nem is fogja érdekelni. Lassan úgyis kiderül :wink:

Tesóka!

Nem értem miért nem tudod lenyitni a lábzsákot? :roll: :roll: Nekünk patentos, ha valami van csak lepatentolom a tetejét. Nektek milyen??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, a 4.-en laktok?? Az fincsi :shock: A kocsit meg minden sétánál le-föl cipeled? Vagy van valami tárolótok?
atyaég :roll: jó kis munka :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Most esett le, Kiskarcsi lassan 5 kiló???????? :shock: ejha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla!

Merre vagy?

Gabó????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Van tárolo ott tartom a kocsit de a zoét a 10kilojával fel kel hoznom meg le is kell vinnem
anha

NNNnnna, beszéltem Gabóval, minden oké vele, csak el van havazva. De jól vannak. Tegnap írt tök sokat, erre elszállt..ismerős ;) :D

Tesóka, nekem cipzáras a lábzsák...és pont patentos kellene ;) Barbié pl tökjó.
Ja, igen, lassan 5 kiló...az sok? :D

Zsuzsa, ennek van mózeskosara. KArcsika szereti, bár szerintem kevés kocsiban érezné magát rosszul... ;)

Milyen frontok vannak mostanában? TEgnap meg ma tiszta nyűgzsák a kicsim...alig tudom letenni...

Csilla! Mizujs? (ja, gondolom most Pesten van babázni...miért is keressük??? Majd este jön ;) )

Kép
Kép
encu

Barbi

töled is kérhetek kocsis képet :lol:
anha

Sziaszok

A Zoé ma volt egy orát egyedül a bölcsibe egész jol birja nem is kereset . holnap 2 orát lesz
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?