Tiop: nem gondolom, hogy itt kéne hagynod a fórumot, és szerintem nem is fogod.
Csak hogy tisztázzuk pontosan: nem az a gond, hogy leírtad a véleményed, hanem - és ebben úgy látom, többen egyetértenek velem - a gond a "mikéntjével" volt. Azzal, hogy név nélkül célozgatták, akaratlanul is mindenkibe kicsit tüskét böktél, mert senki nem tudhatta, hogy konkrétan kire és mire gondolsz... Így mindenki magára vehette. Szerintem az úgy korrekt, hogy ha valakivel gondod van, akkor mondd inkább egyenesen a "szemébe"... (már amennyire ez virtuálisan lehetséges) és akkor esetleg még védekezni is tud...
Nem hiszem, hogy ha ismernélek, másképp ítélnélek meg, ugyanis nem szoktam senkit megítélni eleve, én őszintén szólva mindenkit semlegesen szemlélek, pontosan azért, mert senkiről nem tudhatom, hogy milyenek valójában...
Az írod: "CSAK RENDET AKARTAM SEMMI MÁST!!" - szerintem megvan ennek a fórumnak (is) a maga önszabályozó rendszere, többnyire értelmes, intelligens, felnőtt emberek vannak itt (a többnyire az nem célozgatás, csak most nem tudok egyenként számbavenni minden fórumozót, aki az elmúlt években megfordult itt
), akik meg tudják oldani az esetleges problémáikat, a vélt vagy valós sérelmeiket...
Nekem is volt már konfliktusom innen egy-két emberrel, ha visszaemlékeztek, legutóbb pont Piroskával volt egy hosszabb szóváltásom, túltettük magunkat rajta, és a mai napig szóbaállunk egymással - zenekaros ügyekből kifolyólag még a fórumon kívül is.
Szerintem ez az egész legkésőbb holnapra lecseng, aztán lesznek újabb kisebb-nagyobb csetepaték...
De, Tiop, most engedj meg egy megjegyzést, bántás nélkül: az eddigi konfliktusok éppen azért voltak kezelhetők, mert szemtől szembe zajlottak, a vitatkozó felek konkrétumokat írtak, amikre reagálni lehetett, mégpedig érvekkel... én úgy gondolom, hogy a mostani vitát kiváltó megjegyzésed homályos volta miatt egy pici tüske azért fog maradni, bennem legalábbis fog... Nem tudom, lehet-e ezt tisztázni, megoldani, én a magam részéről próbálom magam túltenni rajta - és mondom, szerintem baromira nem kell elmenned erről a fórumról emiatt... nem is szeretném, csak ezt még szerettem volna HIGGADTAN leírni...
Ha meg már felmerült a helyesírás... megmondom őszintén, hogy szerintem nálam jobban senkinek nem bántják a szemét a helyesírási hibák, magyartanári végzettségemből adódóan, mégsem szokásom szóvá tenni... huszonakárhány évesen már, attól, hogy valakinek beszólnak a helyesírása miatt, nem nagyon fog változni a helyzet... Ez van, ezt kell szeretni...
Tiop, én már elfogadtalak a - meg ne sértődj
- borzalmas helyesírásoddal együtt!