Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!
Bendor: iwiw-en kukucskáltam :lol: Jelöltelek 8)
Sztem innivalót mindenki hozhatja, mi a vélemény? Ja, nem kell készülnöd semmivel , ok? Sokan leszünk, elég lesz majd rendet raknod utánunk :lol:

Pintyus: november 22 :lol:

Nem dolgozom agyon magam, megígérem. Apucika mindent vállal és a hétvégén meg is csinálja. Nekem csak ki kell vasalnom a függönyöket ( ezt nem merem rá bízni :lol: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Igen, Bendorral már hajnalok hajnalán iwiw-en összefutottunk! Én mostanában mindig ilyen korán ébredek. És az sem megoldás, hogy fekszem tovább, mert kényelmetlen... :( Így inkább felkelek, netezek, kávézok közben... Csak ennek az az ára, hogy délutánra hulla vagyok, többnyire akkor már csak feküdni van erőm..... Rájöttem, ha vmi házimunkát meg akarok csinálni, vagy menni vhova, azt korán reggel kell, mert később nem megy... Na, de ez van.

Olik! Akkor utólag is bolgod szülinapot! Rendes a férjed! :) Na, de így van ez jól!

Kép
zsuzska81

Olik!
Visszajelöltelek Téged is! És válaszoltam is.
A rendrakás miatt ne aggódj , abban már edzett vagyok. Végigcsináltam Bencével a pakolós időszakát, most meg Dorka van soron, ugyhogy Ti ezt már nem hiszem hogy tudnátok fokozni.:)
Rendes férjed van hogy segit a házimunkában. Igaz, az enyémre sem lehet panasz , mindent megcsinál még most is ha kérem, de persze előtte morog (míg pocaklakónk volt nem morgott, milyen érdekes ez??? :roll: ) .

Zsu!
Én is hasonló cipőben jártam mint Te most. Szerencse , hogy a vizsgálatok délelőttönként ill. reggelente voltak, mert délutánra már használhatatlan voltam. Sokszor előfordult, hogy egy könyvvel vagy újsággal a kezemben alukáltam is egy keveset.
Dehát ez a babavárós időszak tényleg erről is kell(ene) hogy szóljon. Első gyereknél ezt talán könnyebb megtenni, mint mikor már van testvérke, ugyhogy használd ezt ki. Meg ha megszületik a kicsi azért az ő életritmusához kell ugyis alkalmazkodni, ha fáradt leszel, ha nem. Na ez nem riogatás, hisz olyan drágák, hogy szivesen teszi az ember.

Pusszancs
Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Tegnap nem voltam, mert a városba voltam fél napot,aztán tanultam is. ÉS találtam a művészellátó boltban, amit kerestem. Köszönöm a tippet!
Pintyus, ne gyere már ilyen szöveggel, nekem sincs még gyerekem, oszt mégis bejelentkeztem talira. Mi majd gyűjtjük a tapasztalatokat, csak figyelj :wink: !!!!
Amúgy meg, nekem már nagyjábólmindn papír megvan, az állampolgárságra gyúrunk, de még nem adtuk be, míg nincs állásom,addig hiába.
Képet akartam feltenni, de nem jön össze.Megprobálom kicsinyíteni és utána. Csak azért,hogy megismerjetek, na meg megmutatnám,hogy mit alkottam.
Mennem kéne tanulni, de semmi kedvem, pedig péntekig még csak ki kéne tartani!
Vendég

Bendor!
Tudod, sokan riogatnak ezzel, hogy "most aludjál, amíg nincs itt a baba, utána úgyse tudzs". Én meg úgy fogom ezt fel, hogy mi akartuk a Babát, nagyon is, és ez nyilván áldozatokkal, lemondásokkal fog járni. Talán most még nem is tudom, milyenekkel. De úgy gondolom, hogy mindenért kárpótolni fog egy kis Tündér! :D Tényleg évek óta nem vágytam másra, minthogy gyerekem legyen. Már a terhességet is egy csodálatos dologként éltem/élem meg. Persze mivel enyhén szólva nincs könnyű terhességem, néha kibukok, de alapvetően sosem voltam még ilyen boldog! :)

Kép
zsuzska81

Kauka! Milyen munkát keresel?

Kép
zsuzska81

Hát Zsuzska, lassan ott tartok,hogy bármire nyitott vagyok, kivéve az ügynökösködést, házalást és a szexet. Ez ügyben már próbáltam ajánlatott tenni, de finomat leráztam őket. De ami érdekel, irodai munka (ebben van tapasztalatom és számítógépkezelői képesítésem), valamint ami gyerekkel kapcsolatos (bébiszitter, óviban, bölcsiben dadus, ilyesmi), de bármit megtanulok, csak fizessenek érte!
Vendég

Értem, Kauka. Sajna nem egyszerű munkát találni itt hajdú-Biharban.... A férjem most van túl egy hosszabb álláskeresésen, dec. 1-től dolgozik, hát nem volt egy sétagalopp... :(

Kép
zsuzska81

Annyira sajnálom, sosincs időm írni...

Csak egy vmi eszembe jutott, tuti teherbeesős tipp :wink:

Minden nap napraforgómagot kell enni. Igazából azt nem tudom, miért, de van benne vmi ami másban nem. Én második hónapban estem teherbe. Elsőben nem ettem, másodikban igen, egyik barátnőm egy évig nem tudott , aztán ahogy elkezdett naprázni igen, és a sógornőm is pont így....

Mégha csak pszichés hókuszpókusz is, sztem érdemes :wink:

Pocisoknak pedig kitartást kívánok!!! Ezekben a frontos időszakokban nekem olyan vacak volt... Az alvásról csak annyit, hogy anno bab előtt virraszthattam én bármennyit, azt hittem tudom mire számíthatok... Hmm hát annak akinek bébije nincs elképzelése sincs arról mi a fáradtság :roll: De vhogy olyan furcsa, mikor éjjel kel hogy ciciiiiiii! mégis hopp fel tud ugrani az ember a végelgyengülés határán is:)
Szóval a lényeg tessék pocisok pihizni, nagyon nagyon sokat!!!!!!!

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok Lányok!

Ígértem Mikulásos képeket, de akkor már küldök az adventi koszorúmról és ajtódíszemről is. Igaz nem olyan szép mint a Pintyusé, dehát nem is én kreáltam, hanem boltban vettem. Koszorú szerintem hálás lesz ha túléli Dorkát és az ünnepeket. :lol:

Képzeljétek, Dorka sírt mikor meglátta a Mikulást (anno Bence is ordított), de hajlandó volt háttal a Mikulásnak, az ölemben elcsendesedni. Egy közös lopva készitett kép készült, mikor nagyon belefeledkezett az ujonnan kapott domino nézegetésébe.
Várom a Ti Mikus élményeiteket is!(meg bármi mást is természetesen)

Kép Kép Kép Kép Kép Csizmámban a csajszim, eléggé kajlán áll a lábán. :lol: Kép Pizsamás a csaj itt már és tiszta ragacs, mert előtte nyalókázott. :P Itt a bátyjától tanult dolgot műveli: a vaku erősségét kritizálja, azért hunyorog.

Pusz
Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok
Mindenkit elvitt a krampusz? vagy mi ez a nagy csend itt?
Pintyus készülök írni Neked egy hosszabb lélegzetvételű levelet, csak a holnapi vizsga miatt, ma nincs időm rá,de ígérem, hamarosan beszámolók mindenről!
Minden jót Mindenkinek, boldog Mikulás napot!
Vendég

sziasztok csajok!!!

Csak egy nagyon gyors bekukk!!! Mert ma délután vendégeink vannak, holna meg megyünk haza.. juhéééééééééiiiiiiiiii!!!

bendor!!! hogy válaszoljak a kérdésedre, olyan 2-3 havonta szoktubnk haza menni, kivéve mikor papirokat kellett intézni akkor volt hogy én egyefül 2 hetente jártam haza.

én ezt a kis maszatot megrágoooom!!! olyan kis zsivány, kis szép és aranyos hogy alig várom lássam!!! csodálatos gyerek!!! Persze bence se semmi, de én lányka parti vagyok!!! :roll: :roll: :roll: Kép
Vendég

Pintyus!
Jó utat Nektek , mára meg jó vendéglátást! :wink:

Kauka!
Neked meg holnap sikeres vizsgát kívánok, ügyes légy!!! :P

Igaza lehet Kaukának, elvitt Benneteket a krampusz????? :shock: :shock: :shock:

Puszi Mindenkinek!

Bendor

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Most mi is vendégeket várunk ( Zozi keresztszülei jönnek).
Tegnap volt nálam a védőnőm, megnézte az uh-s papírokat. Hát... azt mondja, hogy mérési zavar van itt. Mert az egyik paraméter nagyon jól növekedett, a másik összement :shock: a harmadik meg alig nőtt. Azt mondja, hogy semmi ok az aggoalomra, pihenni tényleg többet is lehetne, egyek több tejterméket, húsit és kész. Eléggé megnyugtatott :lol:
Majd jövő pénteken meglátjuk :roll:

Pinytus: De jó neked, haza mehetsz. Nekem most nagyon hiányoznak anyukámék :( Hiába skype ide vagy oda. Ez nem ölelés. Én félévente jártam eddig, babákkal meg majd nem tudom hogy lesz... :cry:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!

Ezek szuper hírek, látod olyan könnyű ráijeszteni egy babás anyukára. Én is kaptam frászt a terhességem alatt, mikor a saját dokim nem volt és a klinikán egy másik "látott el". Aztán nem győzött a saját orvosom nyugtatni, ugy behergeltem magam. :(
Szóval, csak nyugi, pihi, eszegetés ebből-abból ...és minden oké lesz továbbra is.

Pusz

Kép
Kép
bendor

Kép

Bendor

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Mielőtt lefekszem, dobok pár mai képet :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali!

Jó, h felélénkült a topik.

Szerencsére a kórházat kihevertük. Most jönnek az elmaradt védőoltások majd, még nem kapta meg Ádám a 3. és 4. havi oltást sem :? .

Bendor:
nagyon kedves vagy, h meghívtál, de sajnos nem tudunk menni, mert megműttettem a nagy lábamujját (begyulladt a köröm miatt). Még cipőt sem tudok egyelőre felhúzni :cry:

Szióka Nektek!

Hát.... hogy pörög a topik? Igaz volt már kevésbé pörgő is, de szerintem most is lelassult.
Mindenki a karácsonyi ajándékszerzésen van?

Pintyus!
Te már gondolom anyukád karjai felé tartasz, biztos szupi hétvégétek lesz. :wink:

Olik!
Jajj, de drága a Zoli babád! Kis huncut vigyora van és a szemei is elég huncutul állnak. :D Gyönyörű kiskrapek.Biztos a kistesó is hasonló adottságokkal fog rendelkezni.

Kauka!
Remélem sikeres vizsgát tudhatsz magad mögött! Majd számolj be hogy sikerült!!!

Ná!
Sajnálom hogy nem tudtok kedden jönni. :cry: De akkor majd legközelebb, oké? :wink:
Ha tudsz , majd tegyél már fel képet magatokról, vagy legalább Ádámkádról! Biztos édi baba ő is.

Zsu! Aliza! Olimami! Gabi!Ditke!
Hová tüntetek???????? :roll: :roll: :roll:

Pusz-nyusz és jó hétvégét Nektek. Remélem legalább bekukkoltok ide.

Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Van egy kis időm Balázs alszik.
Nem vitt el a krampusz csak szerdán csavarogtunk,mert a párom Pesten volt a munkájából kifolyólag és auz autó itthon volt ,így hát kihasználtuk.
Tegnap meg takarítottam (bár már nem sok minden látszik belőle :cry: :cry: )
Délután meg anyukámék hozták el Balázs mikulás ajándékát.6-7 -ig tornázni voltam este meg már nem kapcsoltam be a gépet mert Balázs kivételesen már 8-kor elaludt.
Röviden ennyi.
Olik!
Nagyon édes Zolika,nagyon sokat nőtt,már kész férfi.
Hány centi kb.?Olyan magasnak tűnik.
Örülök hogy megnyugodtál,most már tessék PIHENI!!!!!! :evil:
Riogatni azt persze tudnak,erről csak ennyit. :?

Bendor:
Bűbájosak a gyerekeid,jók a képek.
Nagyon jó az ajtó dísz,azt is készen vetted?

Kauka!
Remélem sikerült a vizsgád,drukkoltam :lol:
Egyelőre ennyi majd még lehet benézek ma.
Holnap nem valószínű mert anyósomhoz megyünk és lehet,hogy csak este jövünk haza.
Ha nem jönnék mindenkinek Kellemes hétvégét kívánok :)

Kép

Kép
aliza

Hellóka!

Megint én vagyok,nem vagytok most valami aktívak,igaz hétvége van.
Bendor:
Megjelöltelek iwiwen ,de gondolom rájöttél hogy én vagyok mert visszajelöltél.Nagyon szép a családod.

Az előbb elfelejtettem megköszöni mindenkinek amit írtatok az én kis pocakos Balázsomról :lol:
Na puszi,megyünk a városba a fényeket megnézni.Ti voltatok már?
Pá. :D

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgákon! Remélem sikerült ez az utóbbi, én legalábbis úgy érzem megvan. Ma vendégeink voltak, gyorsan összedobtam egy kis sonkatekercset, három féle töltelékkel, tartár mártást és anyós sütött fasírtot. Alig maradt belőle,ezek szerint finom lett. Volt egy 15 hós tündéri kisfiú, hát nagyon összebarátkoztunk, majd megzabáltam. Én fiúpári vagyok inkább :lol:
Pintyus bizti supi hétvégétek lesz/van! Majd számolj be róla!
Köszi mindenkinek a drukkot! Akkor keddne taláékozunk! Bendor, komolyan, mit vigyek? További kellemes hétvégét! Puszi
Vendég

Szióka Mindenkinek!

Olik, Aliza, Zsu!
Iwiwen megirtam a pontos cimünket, meg egy kis utbaigazitást ha nem találnátok el hozzánk, de nem hiszem, hogy gond lenne. Persze azt elfelejtettem irni, hogy a kaputelefonnál be kell ütni a 41-es számot és pár másodperc múlva fent cseng és akkor be tudlak engedni.

Kauka!
Neked itt priviben irtam a cimet, majd olvasd el.
Örülök, hogy úgy érzed sikerült a vizsgád, akkor ezt is letudtad! Nagy könnyebség tud lenni szerintem ez.
Visszaolvasgattam nagyjából az eddigi levelezéseinket és már többször is igértél képeket, de látom nem akar összejönni.
Hozni tényleg nem kell semmit ha jössz, jöttök, csak ha valami nagyon extra dolgot szeretnél inni illetve enni. :lol:

Többiek tudják hova kell jönni, mármint akik szóltak, hogy jönnének.

Aliza!
Még nem voltunk megnézni a Nagytemplom előtt a kivilágitást, de meg fogjuk nézni.
Hogy tetszett Balázskátoknak? Biztos bejött neki, a kicsik szeretik az ilyesmit.
Da Vinci kiállitásra még csak most reagálok, én is láttam, nekem is nagyon tetszett.
Ahh... persze hogy bolti az ajtódísz is, Tesco-s . :lol: Dorka mellett nem tudok nekiállni alkotni, ha meg alszik ezer más teendőm van, örülök, hogy azokat el tudom végezni. :roll:

Pinytus!
Az anyukáddal töltött hétvége fele lassan letelik, remélem jól érzitek magatokat. :wink:

Pusz:
Andi

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Bendor: Megtalállak :wink: Köszi az üzit.

Kauka: gratulá a vizsgákhoz, ügyi vagy!!!

Aliza: Mi még nem láttunk a fényeket, de majd, ha jobb idő lesz... :? Akkor kedden 8) Balázska mikor alszik nappal? Vagy kihagyja? Nálunk nem baj, ha kihagyás van pláne, ha babákkal körül van véve :wink: ( Bár nem szeretnénk sokáig zavarni Andiékat :P )
[/b]

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!

Gondolhatod, ha zavarnátok nem hivtalak volna Benneteket! :roll:

Nálunk Dorka újabban 4-5 óra között alszik délután, igy persze az estéink húzósak. De akármit csinálunk mindig visszaáll erre az időszakra az alvása. Ez van.

pusz:
Andi

Kép
Kép
bendor

Jó estét csajszik!

Még most írok mert 6-kor jöttünk haza,utánna vacsi, fürdés, alvás,stb..
Közben meg nézem a Csillag születik-et. :)
De most Reklám van ,így aztán gondoltam írok nektek.
Bendor:
Elolvastam az üzidet kb. fel is fogtam aztán majd meglátjuk hogy oda találok-e :roll:
Kérdésem:
Tesco-hoz kb. hány percre laktok gyalog?Olyan 10-15?
Azért kérdezem mert lehet babakocsival mennénk (persze csak ha nem esik az eső) akkor még a sétánk is meg lenne és apától nem kellenne elkérni a kocsit.Odaadja ő szívesen csak én nem akarom hogy buszozzon mert akkor délután is későn ér haza.
Mert tőlünk kb. 20 perc a Tesco és ha olyan fél óra az út összesen akkor elsétálunk.
De még addig meglátom.
Nézzétek majd meg a várost,szerintem nagyon szép.Évről -évre egyre szebb :D
Balázs nagyon élvezte,ettünk-ittunk meg nézelődtünk :lol:
Olik!
Nektek is ajánlom. :D
Mi sem szeretném zavarni sokáig
Tudom Andi hogy szívesen látsz minket ,de azért nem fogunk a nyakadon ülni egész nap.
:) Én úgy gondoltam ,hogy olyan 1-ig maradunk és haza megyünk ebédelni.Ne készüljél semmi,t innivalót mindenki visz magának ahogy Olik írta ,elég lesz összerámolni főleg az én kisfiam után. :cry:
Előre félek hogy mi lesz ha beszabadul hozzátok :roll:

Általában úgy van hogy ebéd után alszik 1-2 óra felé,de előfordul hogy csak 4 -kor .Változó ,attól függ hogy reggel mikor kel fel.De valamennyit mindig alszik de 1-2 óránál többet nem. :cry:
Dorka végig alussza az éjszakát?És Zolika?
Ez ismerős!Nekem sincs sok időm Balázs mellett én is akkor haladok a legtöbbre amikor alszik. :)

Kép

Kép
aliza

Nem köszöntem el.
Jó éjszakát.

Kép

Kép
aliza

Na még egy próba! Kicsit égő, h. nem akar összejönni, pedig elvileg informatikus volnék :oops: Már olyan kicsi, lassan nem is látszik semmi se belőle:( Kép
Vendég

AHH! Sikerült! El sem hiszem. Nem megíjedni, ez volnék én, kivágva egy csoportképből...
Vendég

Na most megint nem sikerül...én ezt nem értem, de mindegy, vár az ágy:)
Jóéjt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bendor! Nagyon köszönöm a meghívást és az útbaogazítást, de most nem tudok ott lenni sajnos... :( Kedden megyek a klinikára, nst, uh, doki.... Egy óra körül szoktam végezni 1-1 ilyen túra alkalmával, akkor meg már örülök, ha hazajutok, most pl. apukámat fogom ugrasztani, hogy vigyen haza... Tényleg sajnálom, olyan jó lett volna Veletek találkozni, na meg babázni picit a gyerkőcökkel! Na, de ha Pannikám megnő egy kicsit, akkor nem menekültök! :D Mikulásos képek nagyon jók!

Olik! Zolika képei is édesek! Úgy látom, huncutságért Neki sem kell a szomszédba menni... :)

Egyre nehezebben bírom magam.... Tegnap este ahogy felálltam, hirtelen egy nagy nyomást éreztem a hólyagom és gátam környékén, meg alig bírtam menni.... Gondoltam, na biztos most ékelődött be a feje...De azóta semmi, tök jól megyek és nyomást se érzek. Érti a fene, hogy mi történik... :shock:

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!!!
Kauka: Ügyi vagy, most már megismerünk :lol: Ugye jössz kedden?

Aliza:
Mi is 1 óra körül alszunk, de mondom, hogy nem baj, ha elmarad, Zozi nem bánja :lol: Éjjel végig alszik :P
Mi is babakocsival jövünk( szeretnénk), hozzánk nincs messze.

Zsu: De kár :( Akkor csak én leszek pocakos :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szióka Mindenkinek!

Zsu!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, dehát Neked most babás "kötelességeid" vannak, és az az első. De majd akkor összehozzuk ha a babucid megszületett és "taliképessé" válik. :wink:

Kauka!
Valóban meg fogunk ismerni, nem küldhetsz ezek után magad helyett mást. :lol: :lol: :lol:
Ha a Vénkerti sulit tudod hogy hol van akkor hozzánk is eltalálsz. A középiskola épp a lépcsőházunk előtt van. Az általános suli pedig az utca végén, szóval nem nehéz megtalálni igy bennünket sem.

Aliza!
Jöhettek nyugodtan babakocsival, a Tescotol kb 10 percre lakunk. De ha nagyon nyugis tempóban jöttök akkor is negyed óránál nem több.
Dorka külön kategória alvás terén. :roll: Reggel ha korán (8-9 között) ébred, ha később , akkor is a délutáni alvása néhány kivételtől eltekintve elég későn van. Ekkor mostanában kb. 1 bő órát alszik. Este meg pörög mint egy búgócsiga alig lehet elaltatni. 10 óra előtt nem is próbálkozom vele, de ha 10-kor viszem altatni, akkor is kb 1- másfél óta vergődés árán szunnyad el. Ha később altatom, akkor csak 3/4-1 óra a küszködés.Ha kb. éjfél körül elalszik akkor reggeli ébredéséig egyszer ébred, általában 5-6 óra körül, ekkor iszik kakaót (tudom, helytelen módon, de örülök, hogy eszik) és visszaalszik egyből még kb. 2 óra hosszára. Próbáltuk már a késő délutáni alvását elbliccelni, de akkor meg képes ülve elaludni , vagy ha ezt sem hagyjuk akkor iszonyatosan nyűgös, fáradt, nem bírunk vele. Iwiwen sokáig volt is fent egy ülve alvós képe. :lol:
Vagy ébresztettük már reggel is, hogy talán akkor délután hamarabb alszik, de ez sem segitett. Szóval most ezzel a kissé felborult bioritmussal apát szivatjuk, mert neki másnap kell menni dolgozni. Ha már nagyon nem bírja az esti vergődést akkor megy Bencéhez aludni, én meg küzdök Dorkával tovább. Hát ez van nálunk.
Mondom, a rendrakás miatt ne llegyen gondod, edzett vagyok.Meg jobb ha eleven a gyerek, mintha beteg. Az én gyerekeimen annyira meglátszik ha betegek, mert akkor csak fekszenek, nincs erejük rendetlenkedni sem. Ugyhogy ilyenkor mindig meg is állapitjuk, inkább csináljanak felfordulást minthogy betegek legyenek. :wink:

Olik!
Várom a Te Zoli babádat is, és persze Téged is a kis pocaklakóddal. Az ne legyen gond, hogy csak Te leszel kismama, sosem lehet tudni Pintyus és Kauka pocakja mit "rejteget". :lol:
Reménykedem benne, hogy tudtok Ti is babakocsival jönni és az időjárás is kegyes lesz hozzánk. De ha esni fog, akkor is gyertek ha tudtok.

Pussz Nektek

Kép
Kép
bendor

Én is sajnálom Lányok.... De csináljatok majd sok-sok képet, azokat is szívesen nézegetem! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e vkinek eladó vagy vki. nem látott-e vhol jó állapotú, gyerekággyá alakítható kiságyat. Csajszimnak kellene a Nagyikhoz ágyikónak.

Köszi!

kacsa14

Sziasztok,

időm alig van, ezek a fickók...áhh kilátástalan,hogy azután, hogy olvasok még írjak is...
Kedden igyekszem menni, Petit tuti viszem, Marci szerintem ovizik. Már annyiszor próbáltam képet feltenni, de vhogy sosem engedi :cry:
Szívesen felvennélek én is titeket iwiwen...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Zsu!

Ígérem, készítünk képeket és küldjük majd Neked.Keddi vizsgálatokhoz minden jót Nektek. És kitartást már nem sok van hátra és a karjaidban tarthatod a kicsi Pannikát.De jó lesz, majd meglátod.
:wink:

Pintyus!
Hazaértetek már?????? Milyen volt "otthon" lenni ? Gondolom nagyon jó.Majd mesélj!

Kacsa!
Sajna én nem tudok Neked segiteni babaágy ügyben és ismerősi körben sem tudok senkinek jelenleg eladót. :(

Olimami!
Költözködésen túl vagytok már? Azért nem jelentkezel???

Ná!
Ádámkád oltásait kapja? Lábujjad gyógyulgat? Képet továbbra is várom(várjuk)!

Ditke!
Te is ahogy jöttél úgy el is tüntél. :(

Keddig már csak kettőt kell aludni csajszik!!!! :lol: :lol: :lol:

Pussz és jóéjt Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Gabi!
Gratula a vonalzóidhoz!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Csajok! Holnap lesz a Nagy Nap!:)
Olyan jó úgy kezdeni a napot, hogy nem azon agyalok, mikorra is osszam be a tanulást!!!!!!! Bár eredmény még nincs, de most már nem is érdekel! Holnap 10 körül érkezem, lehet, hogy hamarabb picivel, busztól függ:) Viszek én is fotomasinát, ha itthon nem felejtem, és majd próbálom feltenni a képeket. Egyébként,azóta is, de hiába kicsinyítek, azt írja ki, h. hiba történt. Ezt a fene se érti. No, mindegy! Holnap találkozunk! Ja, most már tutira megismertek, mert ezen a képen legalább hasonlítok önmagamhoz. Na, puszi, Bea
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy eltűntem, de majd megesz a fene, mert visszavizesedett a falunk, így csúszik a padló lerakása és a költözés.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Jó lenne holnap talizni veletek, de Pesten leszek, így majd legközelebb. :(
A tapétából ,amit kinéztem nem rendelnek 3-4 tekercset, csak egy kartont (6 db-ot), így most Pestre kell menni érte.
Gabi, ismerős a helyzet? A végén tudtál Marcinak venni tapétát ?
Emlékszem mennyit kerested a kisegeres képet.
De nem baj, mert legalább kikapcsolódunk .
Nem tudom ki hogy van vele, rosszul vagyok ettől a várostól, az ocsmány időjárástól.
Pedig nagyon szeretek itt lakni, de most besokalltam.

Irígylem , aki tud baba mellett tanulni, én pont most határoztam el, hogy befejeztem a fősulit. Mondjuk nagyon nem merültem bele, mert csak egy évet csináltam meg.
Nincs erőm a szivatáshoz!!!
Tiszta ideg voltam/vagyok a vizsgák előtt, nem akarom, hogy a legszebb babás éveim erről szóljanak.
Sajnos az ingyenes diploma ezzel elúszott, de a gyerekeim most kicsik !!!

Megyek dobolzolni, talán a hétvégén költözhetünk.... :?

Tsók Kriszti
olimami

Sziasztok Lánykák!

Bízom benne, hogy holnap már nem lesz ennyire nyomoronc idő, elég ha ma esik az eső. Már megint nem tudunk lemenni Dorkával. :(
De ugye ha esik holnap akkor is jöttök? Olik? Aliza? Ti tudom hogy babakocsiznátok, ezért is kérdezlek Benneteket. Remélem a vacak idő nem lesz akadály és játszhatnak együtt a babáink.Dorkának mutogattam a kisfiatokról képeket , mondtam hogy holnap jön Balázska És Zolcsika... a drágám válasza persze ennyi volt csak: BABAAAAAA..... :) :lol:

Jaj, én már ugy várom a holnapot, ugyhogy senki nem maradhat otthon!!! :P :P :P

Olimami!
Jaj, nem is olyan egyszerű a költözködés, hogy bedobozolok, új helyen meg kidobozolok, mint látom. Szörnyűűűű... Drukkolok, hogy hétvégén költözni tudjatok, és a köv. talin számitunk Rátok is.

Én a fősuli utolsó évét Bence mellett csináltam, mellette államvizsgáztam. Háááát... nem volt egy leányálom, ma már biztos nem lenne erőm hozzá gyerekek mellett.

Hmmmmm.... nem tudom a képfelrakás miért jön olyan nehezen össze nektek, :shock: velem eddig még nem kekeckedett a babanet.Na, nem is ajánlom neki. :P

Pusziiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Jól vagy?????
Olyan kis csendeske vagy az utóbbi napokban :!: Anna baba ficánkol még sokat? Vagy nyugisabb időszaka van ? Vérnyomid?

Pusssssszzzzzz
Holnap is gondolunk Rád, hiányozni fogsz a kis csapatból. :cry:

Kép
Kép
bendor

Sziaassssszttttttttooookkk

Kép
Ennyire hiányoztatok!!!

Visszaolvastam, nem is tuok mindenre válaszolni mert nincsen túl sok időm ha holnap menni akarok talira!! Olyan izgi ez a tali, andi nagyon jó ötlet volt. Főleg hogy nekem nincsen "túl sok" barátnőm Debrecenbe, csak a férjem rokonságából a csajok, de az is rokon, és nem ugyanaz!!

Itt el lehet mondani mindent, és ez tök jó!!! Hátha összetartó csapat leszünk!!! :D :D :D

Bea: várom azt a hosszabb levelet amit igértél!!, jó a képed, most már tuti megismerünk. Gratulálok a vizsgához!!!

Andi: a Jó Istenke beszéljen belőleg!!! Ki tudja mit rejteget a pocakunk. Én nagyon izgulok, mert szerdán nem kéne megjönnie!!

Közbe feszül a cicim, zabálok anyit hogy nem is tudom hogy fér belém!!! gyümit meg csokit. egész nap.

Én is hozok innivalót meg valami rágcsálni valót!! Segitek összeszedni neked!! Nekem még sajnos nincsen kit haza vigyek elaltatni. De ténleg nem akarunk a nyakadon ülni!!!

Csak ez az idő ne legyen ilyen ramaty!!!

aliz: balázskára is nagyon kiváncsi vagyok!!
olik: zolika nagyon nagyon édi!!! alig várom lássam
mininyúl? 6 hónapos kisbabát fogunk átni??!!! de nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok!!! nem jelöltök be engem is iwiwen, mert én nem is tudom kit keressek:
Törőné Jancsó Zita

Pusza, még be nézek!!

Ja, és Zsuzsa: nagyon sajnálom hogy nem láthatunk holnap de most mindennél fontosabb a kis csaj!!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok én is, olvasgatok is, de írni nem nagyon van időm :oops:
Beütött a vizsgaidőszak, szombaton is vizsgáztam, még van leadatlan házidolgozatom :oops: , januárban nyelvvizsgázom... na és itt a lakástakarítás a nyakamon, nagyon lassan haladok. :(
Szóval nem vesztem el, csak írni nem nagyon futja az időmből. Még a karácsonyi ajándékokat is meg kell vennem, csak a csajoké van meg.
Sajnos talira nem tudok menni, szerintem majd ha vége a vizsgaidőszakomnak akkor kicsit több időm lesz és összehozunk valamit.
Drukkolok a pocakosoknak, bár nyugi, a csajaim 34 hétre születtek és köszönik jól vanank. Ezzel nem azt mondom, hogy ne pihenjetek, de már nagy baj nem lesz :)

Jó talizást holnapra mindenkinek!
Ditke
ditke62

Sziasztk!

Bendor! Köszi jól vagyok. Ma még csak most van egy szusszanásnyi időm. Délelőtt tanácsadáson voltam, aztán haza ebédelni, utána meg elmentem a gyógyszertárba homeos bogyókat venni. Na, ez a mostani tempómmal eltartott egy ideig... :D Most meg próbálom a mhelyemmel megbeszélni a tgyás, anyasági támogatás, családi pótlás igényléést. Azért bonyolult, mert én központi állományban vagyok, a pesti munkaügyhöz tartozok, így csak telefonon tudok velük értekezni. Most kerítenek egy hozzáértőt, és visszahívnak. Az a legnagyobb problémám, hogy ugye eredetiben kellen a szül.akiv-ot meg még pár dolgot bemutatni, és nem szívesen adom fel postán... Na, kiváncsi vagyok, hogy lesz. Gondolom, volt már ilyen helyzet náluk... :shock: Na, szóval nem tüntem én el, csak most van dolgom... :D

Pintyus! Szerdára drukkolok nagyon!!! Mindjárt bejelöllek iwiw-en!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!
Pintyus megkereslek iwiw-en. Engem is lehet jelölni: Debreceni Ágnes beáta
Most próbálkozom még képfelrakással. Kép
Ez az adventi koszorúm!
Vendég

Lányok!

Kupakokat ne felejtsétek otthon!!! Köszi.

Kauka!
Bejelöllek iwiwen én is ha nem bánod. :)
Szép az adventi koszorúd!!! És ügyi vagy , hogy összejött a képfelrakás.

Zsu!
Örülök, hogy jól vagy, az ügyes-bajos intézkedéseken, papirmunkán meg mindebkinek túl kell esnie, sajna. :(

Ditke!
De jó, hogy te is megkerültél. :) Jajj, tanulás, mint már irtam nekem ehhez most nem lenne erőm. :roll: Pedig az angolt nem ártana nekem sem elővenni. :twisted:

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!
Andi: megyünk ha törik, ha szakad :lol: ma is kint sétáltunk, mentünk boltba és dédiékhez. Az eső nem akadály.
Mára kijött az ARANYOS erem :( nagyon fáj, még eddig nem volt ilyenem. Alig tudok ülni. Holnap majd állva leszek :?

Csajok: Én is jelölök mindjárt.

Kép
Kép
Kép
olik22

Ja és megvagyunk a nagy takarítással :P Apucika ügyes volt, szinte mindent ő csinálta, én csak a rongyot mártogattam, meg mosta-vasaltam a függönyöket. Mondjuk végig morgott, hogy egy nő hogyan tudja ezt fél nap alatt megcsinálni egyedül :lol: Ezután biztosan megbecsüli a munkámat, mert eddig még nem nagyon csinálta ilyet :lol: :lol:

Zsu: Holnap írj, hogy mi volt a dokinál.

Kép
Kép
Kép
olik22

Kauka! Én is mindjárt jelöllek!

Lányok! Jó talit Nektek holnapra! Majd írok, hogy mi volt a dokinál!

Kép
zsuzska81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?